Faek Shuwan Mustafa, hero!

Oh, we can beat them. And the shame was on the other side! For ever and ever!

 

Welke trol durft nu nog te zeggen dat Faek geen getuige is geweest van de moord op Marianne? En dat hij dat op dag 1 heeft verteld aan de politie? Kom maar op! Wie gaat Faek onder druk zetten dat het niet zijn handtekening is? Dat hij dit niet heeft verklaard? Harm Brouwer? Joris Demmink? Henk Mous? Peter R. de Vries? Welke vazal hebben deze criminelen nog over om dat te doen?

Welnu, één ding kan ik jullie vertellen: Faek zelf gaat niet vertellen dat het niet zijn handtekening is. Dat het niet zijn verklaring is. Waar is die NSB ‘er Chris Klomp nu? De zelfbenoemde objectieve journalist, die alleen maar de feiten verslaat? Hij wil best even Faek bellen? Neem je het gesprek even op, Chris? Vraag je hem dan ook even over de gesprekken met Hans? Waar dat over ging?

Weet je wat Chris, als jij zo’n objectieve, feitelijke journalist bent, dan bel je eerst even met Harm Brouwer. Het is namelijk een feit dat ik hem een grote, hypocriete crimineel noem. Recht in zijn smoel al jaren lang:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/04/07/een-crimineel-als-baas-van-het-om-en-de-commissie-toezicht-op-veiligheid/

Maar tegenover mij durft hij niets te zeggen. Tegen jou wel? Zeg hem maar dat je een artikel voor het AD wil schrijven. En hem even om wederhoor vraagt. Vraag hem ook maar even hoe het mijn verklaring van Faek zit. Zijn ze daar al mee bezig om het kapot te maken?

Mvg

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s