Faek en Stephanie

Folks, het zit zo: Faek was bevriend met Marianne. Faek had alleen een paar foute vrienden, zoals Ali Hassan. En ook een paar niet foute vrienden zoals Farhad. Dat is nog steeds zijn vriend. Een hele goede vent. Ik zal jullie eerlijk zeggen dat Faek nog niet het hele verhaal durft te vertellen. Faek was een mooie  jongen die wel in de belangstelling stond van de Friese vrouwtjes. Stephanie was zijn vriendinnetje. Hij had het helemaal niet nodig om Marianne te verkrachten, laat staan te vermoorden. Het is allemaal gelul dat Faek Stephanie zou hebben verkracht. Dat is gewoon door het OM verzonnen  om een excuus te verzinnen voor zijn aanhouding op 1 mei 1999. Die aanhouding was niet voor de zogenaamde verkrachting van Stephanie, maar voor zijn kennis over de moord op Marianne. Snappen jullie nu waarom die zaak van Stephanie zo snel werd geseponeerd? Met het argument dat het meisje rekening had moet houden met de “culturele achtergrond” van de dader.  Dit schreef OvJ Stoffels gewoon op papier. Vraag maar aan Hans Anker. Hoe zot kun je het maken? Ah, de culturele achtergrond van Faek is een vrijbrief om Friese meisjes te verkrachten? Welnu, beste mensen, Faek is een schatje. Dat kunnen al zijn vrienden bevestigen.

Stephanie weet dit ook. Er zijn die avond alleen maar kusjes uitgewisseld. Dat is nou een meisje waar je echt medelijden mee moet hebben. Tsjonge, wat is die onder druk gezet door de politie. Bek houden, Stephanie! Als 14 jarig meisje. Ah, dat is nog het ergste, dat het OM dat heeft gedaan. Is het niet raar dat Stephanie nooit bezwaar heeft gemaakt dat haar zogenaamde verkrachtingsaangifte tegen Faek nooit is vervolgd? Durft Stephanie nu nog te zeggen dat ze door Faek is verkracht? Dat het walgelijk is dat Faek niet is vervolgd? Nee, natuurlijk durft ze dat niet! Omdat het allemaal gelul is!

Denken jullie nu echt dat Faek Mimaya voor zich had kunnen winnen, als zij weet dat hij Stephanie verkracht zou hebben? Denken jullie nu echt dat zij kinderen met hem heeft willen krijgen in die wetenschap? Mimaya weet als geen ander dat Faek geen leugenaar of andersoortige misdadiger is. En zijn beste vriend Farhad weet dat ook. Edgar ook. Gurmeet ook.

Faek is een held! Je bent een held  als je durft te verklaren over zoiets. Zeker als voormalige asielzoeker, die weet waartoe het Justitie van dit land in staat is.

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Faek en Stephanie

 1. yvonne zegt:

  Feak is een held, maar toen wist hij nog niets van de Nederlandse Justitie, begrijpelijk…………zovele Nederlanders nog steeds niet!

 2. Drentse Fryske zegt:

  ‘Met het argument dat het meisje rekening had moet houden met de “culturele achtergrond” van de dader? Hoe zot kun je het maken? Ah, de culturele achtergrond van Faek is een vrijbrief om Friese meisjes te verkrachten?’

  Exáct !! Heb ik altijd al een ronduit walgelijk drog-argument gevonden. Hoe bedénken ze ’t !

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Cruel Man zegt:

  En Wim wordt met de dag zieker en dommer…..Rechter grijp eens in!!! De rectificatie stelt geen reet voor, is ongemeend en hij gaat gewoon door met zijn zotte idioterie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s