Een crimineel als baas van het OM en de Commissie Toezicht op Veiligheid.

Hoe zot kun je het maken in dit land? Als je de verkrachter en moordenaar, Ali Hassan, van Marianne Vaatstra een stiekeme vrijgeleide geeft, gebruik makend van de middelen die de belastingbetaler betaalt, vervolgens liegt tegen Nederland en er ook nog 12 jaar later  een veeboer voor laat opdraaien, ben je dan een crimineel? Nou ja, dan ben je een supercrimineel! Zwaarder komen ze niet. Dan ben je nog erger dan Ali Hassan of Volkert van de Graaf zelf. Mag zo iemand rechter en baas van het OM worden? En nu voorzitter van de Commissie Toezicht op Veiligheid zijn? Nee, natuurlijk niet!

Het doet er allang niet meer toe of ik gelijk heb. Het doet er toe dat Harm Brouwer mijn loodzware beschuldigingen over zijn kant laat gaan. Welke zichzelf respecterende topambtenaar laat dat nu toe? Alles wat hij zou antwoorden, werkt tegen hem. Het neemt niet weg dat hij besmet is en per direct uit zijn functies zou moeten worden ontheven. Sterker, hij zou onmiddellijk vervolgd en berecht moeten worden. Althans in een normale rechtsstaat die wij Nederlanders zeggen te hebben.

Er zijn een aantal zaken die niet meer terug in de tube zijn te stoppen. Zoals:

– Faek heeft een getekende verklaring afgelegd over de moord op Marianne, waarin ook staat dat hij dit op dag 1 aan de politie heeft verteld. Deze verklaring heeft Wim in het bezit van de politie gesteld.
– Faek was een goede bekende van Ali Hassan (ook door het OM bevestigd).
– Faek is niet gevraagd in het kader van het Onderzoek Ali H. (2011) of de in Turkije opgepakte Ali Hassan, de voor Faek bekende Ali Hassan was. Faek heeft wel tegen Wim en Hans verklaard dat dit niet de hem bekende Ali Hassan was.
– Faek is vlak na de moord overgeplaatst naar een ander AZC. Of het nou op 3 mei (de waarheid) of op 27 mei 1999 (de leugen van Opstelten) was, maakt niet uit.

– Faek zegt toe het hele verhaal onder ede te bevestigen als hij wordt opgeroepen als getuige. (bewijs daarvoor in bezit van Wim).
– Faek weet al drie jaar lang dat Wim zegt dat hij verklaard heeft over de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra. Hij heeft dit nooit ontkend.
– Faek overweegt in overleg met zijn advocaat openlijk te verklaren over zijn kennis over de moord op Marianne. (bewijs daarvoor in bezit van Wim).

Ik sprak heden nog met een advocaat. Die zei: Je bent niet erg vriendelijk voor de hoge heren bij Justitie. Wie kaatst kan de bal terug verwachten! Welnu, ik kaats! Maar ik krijg geen bal terug van die criminele lafaards! Rara, hoe zou dat nu komen?

Vooralsnog vind ik Faek een grote held. Als er iemand gevaar loopt, is hij het. Maar toch ook weer niet. Men zou kunnen denken, wat nu als ze Faek omleggen? Welnu, laat het maar uit je hoofd, Harm en Joris. Al zijn vrienden weten het ook! En anders ik wel!

Wim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s