Beste Farhad Bawar,

Faek, Farhad en Edgar tegenover hun vrouwen.

https://www.facebook.com/farhad.bawar?fref=ts

Waarom noem jij je beste vriend, Faek Shuwan Mustafa,  Raul Foefie Musti? Waarom noemt hij zichzelf zo?

https://www.facebook.com/raul.foefoemusti?fref=ts

Hoe zit dat nou, Farhad? Waar zijn jij en Faek nu bang voor? Jullie hebben NIETS gedaan!

Het enige dat jullie weten is dat Faek getuige is geweest van de moord op Marianne Vaatstra. En dat Faek dat meteen heeft verteld op de ochtend van de moord aan de politie. En dat de rest een doofpot is tot op het hoogste niveau, uiteindelijk ten koste van een veeboer die er niets mee te maken heeft. So what?

Kijk Farhad, ik vind jou helemaal geweldig. En Faek ook. Jij bent hier als vluchteling uit Afghanistan naar Nederland gekomen. Je hebt op eigen kracht
carierre gemaakt. Sports instructor  in Krav Maga, nota bene voor de politie Hamburg, én afgestudeerd certified accountant. Petje af! Vriendschappen gemaakt, en jullie hebben ook nog leuke vrouwen gevonden. Ik zou jouw levensverhaal aan Groen Links moeten vertellen. Daar zou Jesse Klaver zijn voordeel mee kunnen doen tegenover Geert Wilders. Je bent het schoolvoorbeeld van succesvolle integratie.

Wat is nu het probleem? Waar zijn Faek en jij bang voor? Wat willen jullie nou? Als jullie bang zijn voor Justitie, dan had Justitie toch allang actie ondernomen? Zijn jullie bedreigd door de overheid om je mond te houden? Nee! dat zijn jullie niet. Dat zou ook pas echt dom zijn van Justitie. Veel te groot risico! Wie gaat dat nu nog doen terwijl Brouwer en Demmink, hoofden doofpot, weg zijn? Wie gaat jullie nu nog onder druk zetten om je bek te houden? Farhad, ik weet allang van Faek dat jij ook weet dat hij ongewild getuige is geweest van de moord op Marianne. En dat hij jouw beste vriend is. En dat hij niet wil dat ik jou erbij betrek. Is wel schattig toch? Dan ben je een echte vriend!

Dus kies maar. Wil jij nu de zelfstandige accountant en Krav Maga leraar zijn waarvan men weet dat hij de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra kent? Google is snel en onverbiddelijk. Wil Faek de autohandelaar zijn waarvan men weet dat hij op dag 1 de waarheid aan de politie heeft verteld, maar er niet voor uit durft te komen? Welnu, kom er gewoon voor uit, krijgen jullie veel meer klanten mee, maar alleen als jullie gewoon even boter bij de vis doen. Dan hoeft Faek zich ook niet meer te verschuilen achter het pseudoniem Raul Foefie Musti. Ik kan me niet voorstellen dat hij dat leuk vindt. Wat is dat voor onnodige gekkigheid? Het is echt onnodige angst. Mimaya  hoeft dan ook niet meer haar facebook account en foto’s verborgen te houden. In plaats daarvan kan ze trots zijn op Faek.

Oh Farhad, wat ben jij bang! Terwijl je niets hebt om bang voor te zijn.  En Faek ook niet. Farhad, als Faek werkelijk zo’n goede vriend is, dan zeg je hem: Misschien is het beter dat je gewoon all out gaat. Dan kom je ook een keer van dat trauma af, dat je nu al 18 jaar als een loden last op je schouders draagt. Het is tenslotte niet niks om getuige te zijn geweest van de moord op Marianne. Ik weet dat Faek bevriend was met Marianne en dit helemaal niet wilde. Hetzelfde geldt voor jou, Farhad. Ik weet dat jij een nette vent bent. Je hoeft maar te kijken op je Linkedin account voor de positieve recensies.

Bewijs mij even dat je een Nederlandse staatsburger bent geworden. Die zich ook de waarden en normen van dit land heeft eigen gemaakt. En zijn burgerplicht doet. Het is hier nog erger dan Irak! Bewijs mij even dat jij en Faek dit geheim van jullie af willen gooien.

Mvg

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Beste Farhad Bawar,

 1. yvonne zegt:

  Een Nederlands staatsburger, iets om trots op te zijn? Ik schaam me om in Nederland geboren te zijn. Vanwege de doofpot Enschede, vliegramp Amsterdam, El Al, doofpot Arhur Godlieb. werkte bij het NZA………..pleegde als klokkenluider, uiteindelijk zelfmoord.

  https://zembla.vara.nl/dossier/uitzending/de-dood-van-een-klokkenluider

  Nederlanders vergeten te snel……..jammer genoeg!

  • N.E. Derlander zegt:

   @yvonne

   Verbijsterend wat die Nederlander, waar we in feite trots op zouden moeten zijn, is aangedaan door de NZA.

   Ik vrees echter, dat velen zich hier in meer of mindere mate mee zullen kunnen identificeren. Ook zij zijn slachtoffer van snelle carrière gerichte managers.

   Arm Nederland.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s