Email aan Harm

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]

Verzonden: donderdag 30 maart 2017 17:37

Aan: ‘info@CTIVD.nl’

CC: HansMauritz@Home.nl

Onderwerp: Proces tegen de heren Brouwer en Demmink

Geachte heer Brouwer,

Ik herinner mij nog goed uw lezing bij een boekpresentatie van hoogleraar Peter van Koppen in Amsterdam.  U wist toen reeds waar ik u van beschuldig samen met uw collega en vriend Joris Demmink, zijnde het stiekem wegsluizen van Ali Hassan,  de moordenaar van Marianne Vaatstra. Ik sprak u daarop aan. U zei: Leuk om je eens te ontmoeten, Wim! Maar vervolgens had u geen tijd om nader op de kwestie in te gaan.

Laat ik u eerst vragen waarom u het leuk vond om mij te ontmoeten. Is het niet eerder zo dat u mijn bloed wel kunt drinken?

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder. Er is veel gebeurd. Ik heb bijvoorbeeld een u welbekende getuige gevonden die heeft verklaard dat hij op dezelfde dag van de moord op Marianne op het politiebureau te Buitenpost heeft verteld wat er precies gebeurd is. Dat Ali Hassan de moord heeft gepleegd, waar dat is gebeurd en wie er nog meer bij waren. Eén van de  andere betrokkenen die door getuige wordt genoemd, heeft mij nu aangeklaagd voor smaad, hetgeen in eerste aanleg tot een veroordeling van mij heeft geleid. Drie maanden gevangenisstraf in de strafzaak en 10.000 euro schadevergoeding in de civiele zaak.

Vervolgens is de getuige overgeplaatst naar een ander AZC. Ook dit staat vast. Tevens weet u dat de toenmalige AZC directeur Louis Uijl heeft verklaard dat deze opdracht tot overplaatsing in opdracht van de Driehoek is gebeurd. Het belangrijkste lid van deze Driehoek was u, als hoofdofficier van het parket Leeuwarden, dat het onderzoek naar deze moordzaak onder haar verantwoordelijkheid had. Ook dit is bevestigd door de minister in antwoord op kamervragen.

Vraag 10

Wie was in de genoemde driehoek de verantwoordelijke hoofdofficier van Justitie tijdens de overplaatsing van F.M., naar verluidt op 3 mei 1999? Wie was in 2007 de initiatiefnemer tot het oprichten van het nieuwe 3D rechercheteam?

Antwoord 10

De verantwoordelijke hoofdofficier was destijds mr. H.N. Brouwer. Het Openbaar Ministerie Leeuwarden en de Korpsleiding politie Fryslân namen het initiatief tot het oprichten van het bedoelde team.

Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-tk-20112012-2969.html

Verder weet u dat er een verklaring is van Alexandra S.  die Ali Hassan dat weekend heeft moeten bewaken in het toenmalige Grenshospitium te Amsterdam. Onder uw auspiciën werd bovendien het “Onderzoek Al H.” uitgebracht door het OM, waar u toen in 2011 nog de hoogste man was. Dat dit rapport een aaneenrijging van leugens was, hoef ik u niet, juist niet u, niet meer te vertellen.

Het komt er dus op neer dat u en Joris Demmink als geen ander weten dat alles wat mij is overkomen, niets meer dan onrechtmatige procedures waren, misbruik van recht, macht en wat dies meer zij. Naast Ali Hassan zijn u en Demmink immers de misdadigers die veroordeeld en bestraft hadden/zouden moeten worden.

Ik zal daarom een procedure starten tegen u en de heer Demmink, alsmede de Staat der Nederlanden, waar u en Demmink destijds, en zeker later,  zeer hoge vertegenwoordigers van waren. Ik zal u daarin beiden als getuigen oproepen, net als ik dat zal doen in mijn hoger beroep tegen Wolfgang H. Dan mag u onder ede uitleggen wat er niet klopt, in plaats van uw secretaris te laten zeggen:

Geachte heer Dankbaar, 

De heer Brouwer zal niet reageren op uw e-mail. 

Vriendelijke groet, 

Hilde Bos 

Secretaris CTIVD

Met gepaste groet,

Wim Dankbaar

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Email aan Harm

 1. C P Rien zegt:

  Hij weet het ook wel maar wordt ervoor betaald “het land te beschermen voor wanorde en burgeroorlog”. Gewoon, de eerste taak van het OM.

  Wij denken verkeerd. Die lui zijn er niet voor de waarheid.

  Pas op de tweede plaats. Weten we nog? Hogerhuis. 1895. Bedreiging: het socialisme. Wie moesten er dus in een kwaad daglicht gesteld worden? Door wie: koloniale heersers bij het OM die de provincie moesten temmen.

  Zoek de gelijkenissen met Vaatstra. Bedreiging: de anti-multiculturele beweging.

  Tuurlijk is Harm “guilty as hell”.

  Ja, een beetje spanning is zo tegen te gaan. Teveel echter versterkt de burgeroorlog in spe.

  En dan is Harm weg. Dat wil zeggen, grote kans dat zijn kop rolt. Laatste woorden: “dag Wim, leuk je gekend te hebben”.

 2. Reindert Groot zegt:

  David en Goliath.
  Heel veel succes gewenst Wim!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s