Vader Vaatstra wil praten met moordenaar

Vers van de pers in De Telegraaf  en Omroep Friesland:

“Bauke wil in een gesprek met Jasper S. antwoord op zijn vragen. “Ik wil weten wat er gebeurd is, ik wil hem in de ogen zien.”

Nou breekt mijn Klomp! Welke vragen heeft Bauke nog? Het was toch een VOLLEDIGE bekentenis van Jasper? Hij wil weten wat er gebeurd is? Dat heeft deze ‘moordenaar’ toch allemaal  minitieus verteld in zijn VOLLEDIGE bekentenis? En DNA liegt toch ook niet?

Bauke weet toch wat er gebeurd is? Marianne is slaafs meegelopen met Jasper, heeft vrijwillig haar tampon verwijderd en had ook geen dwang nodig om Jasper een blow job te geven, nadat ze hem tot bloedens toe in zijn hand had gebeten. Maar haar slip vrijwillig uittrekken, dat ging weer net effe te ver voor Marianne. Die moest Jasper stuksnijden. En Bauke weet toch ook dat ze drie liter bloed heeft verloren die Jasper uit haar hals hoorde stromen?

Terwijl het OM via Peter R. de Vries in zijn uitzending van mei 2012 nog liet weten dat de snijwonden in Marianne’s hals na haar dood moeten zijn aangebracht. Omdat er op de plaats delict “vrijwel geen bloed is aangetroffen.” Dat past anno 2014 echter niet meer bij de verklaring van Jasper S. waarvan Mous het volgende zegt:

“De verdachte hoort het bloed uit Marianne lopen en neemt dan aan dat ze dood bloedt”.

Om vast te stellen of Mous hier de waarheid spreekt – en dus ook of Jasper S. de waarheid spreekt – met andere woorden om vast te stellen of er een jaar later toch opeens sprake is van een massaal bloedverlies en een plas bloed (3 liter maar liefst) hadden de foto’s van het lichaam en de plaats delict uitkomst kunnen bieden. Maar daarover zegt Mous het volgende:

“Ik heb overwogen in hoeverre het gebruik tijdens mijn requisitoir van digitale ondersteuning middels foto’s en sheets bij zou kunnen dragen aan de duidelijkheid. Ik heb hier van afgezien omdat Uw rechtbank en de verdediging een uitgebreid technisch dossier hebben met foto’s van goede afdrukkwaliteit. Maar bovenal voegt dit niets toe aan een beschrijving in woorden van een doorgesneden keel….”

Mij dunkt dat de foto’s behalve over de wijze van doorsnijden van de keel, wel degelijk iets kunnen toevoegen ten aanzien van de plas bloed waar Mous het over heeft. Het al of niet bestaan van die plas bloed is immers cruciaal voor de vraag of de bekentenis van Jasper S. geloofwaardig is.

Waarom kom ik hier nu op? Welnu, een andere wijze om vast te stellen of er sprake was van massaal bloedverlies, is om getuigen van het eerste uur te raadplegen. Bauke was zo’n getuige! Hij was er als één van de eersten bij toen Marianne gevonden werd. En wat zegt haar vriendje  daarover in het bijgevoegde Panorama artikel?

“Marianne lag op haar buik. Haar kleding was deels opgestroopt en naar beneden getrokken. Ik zag de snijwonden in haar hals en verder had ze alleen een wondje aan een hand. Er was geen bloed te zien. Nergens. Op haar lichaam niet en op de grond niet.”

En wat zegt Bauke daar weer over?

Gratis tips voor als Bauke werkelijk wil weten wat er gebeurd is:

Joris Demmink, ex Justitie baas

Harm Brouwer, ex OM baas

Nettie Groeneveld , ex directrice AZC Kollum

Henk Mous, zaaksofficier

Jan Vlug, advocaat Jasper S.

Last but not least: 

Wim Dankbaar, horzel voor corrupt Justitie

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

27 reacties op Vader Vaatstra wil praten met moordenaar

 1. N.E. Derlander zegt:

  Wim,

  Naar mijn gevoel kan ik hier eenvoudig en ongewijzigd herhalen wat ik in mijn comment onder jouw artikel “Boodschap aan Freddy en Johan Vaatstra” schreef:

  “als betrokkenen in de zaak M. Vaatsra eerlijk zijn, komt vroeg of laat de waarheid naar buiten spatten, onder meer door: gewetenswroeging, wraak voor het onder de pet moeten houden van de waarheid, ongerijmdheden als inconsistentie, de spanning met de Friese cultuur, het broei-effect ofwel genoeg is genoeg, enz. De waarheid werkt tot nu steeds in jouw voordeel!”.

 2. hansjohn zegt:

  Geen wonder dat Bauke nog vragen heeft na de bekentenis en het verhaal van Jasper tijdens rechtszaak. Kan niet anders als je daar destijds genoegen mee hebt genomen, dat je vroeger of later vragen hebt over de ongerijmdheden. Zeker, als je zoals Bauke, van begin af aan kennis hebt genomen van zaken die recht tegen het rechtbankverhaal in gaan.
  Vragen die de rechter ook had moeten stellen en de advocaat vd verdachte.
  Vragen aan het vriendje ( en zijn vriend Wietse) van Marianne, aan Hans Veenstra, aan Geke, aan de ex-bewakers, enz.enz.

 3. van Tours zegt:

  Iets wat altijd moet gebeuren, is dat de hoofdgetuigen stevig aan de tand gevoeld worden tijdens het proces. De advocaat van de aangeklaagde partij moet de kans hebben om de getuigenis op waarheid te testen. Ook al zou Jasper schuldig zijn geweest, zelfs dan kan de advocaat door twijfel te zaaien proberen de rechter zo te beïnvloeden dat deze moet concluderen er niet van overtuigend bewijs sprake is. Een wettig en overtuigend bewijs is nodig om tot een veroordeling te komen. Aan gezien de twee hoofdgetuigen – het vriendje van Marianne en zijn metgezel – niet zijn gehoord tijdens het proces, betekent al dat aan de eerlijkheid in dit proces getwijfeld moet worden. Ook Bauke heeft altijd twijfel gehad wat betreft het fietsverhaal van beide genoemde getuigen. Bovendien had de rechter nooit bewezen mogen verklaren dat Marianne op de vindplaats de keel is doorgesneden.

 4. Gosse zegt:

  Wim, ik denk dat Bauke ook geschrokken is van de bekentenis van Jasper in de gevangenis dat hij mededader is. Dan wel medeschuldig. Wijselijk genoeg zal Bauke dit nooit toegeven.
  Gosse

 5. yvonne zegt:

  Bauke heeft de Machiavelli prijs gekregen, de prijs van list en bedrog, dezelfde die Maxima heeft gekregen, do I say more?

  • Ayla zegt:

   Jasper heeft het niet gedaan gedaan, En Baukje is een gehaaide man…Wat zal het hem opleveren als hij met de onschuldige Jasper een gesprek aangaat? meer geloofwaardigheid van Justitie en de domme burger die het sprookje nog steeds gelooft?

 6. van Tours zegt:

  Soms ben ik wel eens wat te wantrouwig, maar kan het ook zo zijn dat dit gespeeld wordt? Dat straks in de krant komt dat Bauke van Jasper heeft te horen gekregen dat hij, Jasper, de werkelijke dader is? Dit om te voorkomen dat via alle rechtspraken die tegen Wim Dankbaar gevoerd worden, de waarheid boven tafel komt? Want…. als Jasper tegen Bauke zegt dat hij, Jasper, de moordenaar is, dan geloven veel mensen dat dat de waarheid is. Zou dat kunnen zijn, wat bereikt moet worden?
  Zou Yehudi zoiets kunnen organiseren? Ik sluit het niet uit!

  • N.E. Derlander zegt:

   @van Tours

   Inderdaad, een denkbaar scenario, maar het is te hopen dat Jasper nog wel zoveel eergevoel heeft, dat hij nu voor de waarheid en niets dan de waarheid wil gaan enerzijds en anderzijds kan Bauke na het gewenste gesprek met Jasper niet veroorloven om misleidende feiten te suggereren, met het risico dat Jasper dan zaken zou kunnen gaan onthullen, die een sneeuwbaleffect kunnen hebben. Van belang is te weten te komen waarom Jasper destijds tot z’n “volledige” bekentenis is gekomen.

  • @van Tours. Wantrouwig? Heel gezond en houden zo! Door allerlei machinaties bij en door overheidsorganen zoals OM. Rechterlijke macht, Politiek, Regeringen en daarnaast de advocaten-industrie en niet te vergeten NCO’s met diverse belangen hoeft u zich niet te verontschuldigen voor het feit dat u zichzelf wel eens wat te wantrouwig vindt. Dat is naar mijn mening een gezonde reactie op hetgeen -een ieder die het wil en kan zien- op zich onder onze ogen afspeelt.
   In uw comment van 18.40 heeft u het over twijfel, iedereen weet dat strafrecht advocaten voldoende hebben aan twijfel om een rechter niet tot een veroordeling te laten komen.
   Deze twijfel is veel vaker aan de orde dan een eerlijke zaak te verdedigen, hoe vaak komt het wel niet voor dat een rechter moet vrijspreken omdat er een punt of komma verkeerd stond.
   Het zou allemaal nog te verteren zijn -omdat de partijen in processen uiteenlopende belangen hebben- als de rechter(s) echt hun best zouden doen, de juiste vragen stellen, doorvragen of nader onderzoek gelasten.

   Het wordt pas echt link als OM – Advocaat – Rechterlijke macht naar een geprogrammeerde einduitslag, (lees veroordeling) toe werken. Achter de schermen in het verborgene wordt er dan waarschijnlijk ook nog geschoven met forse geldbedragen.

  • Veryworried zegt:

   En dat denk ik ook.

   • Ayla zegt:

    Het is een vies spel en en justitie is uitgekookt….Recht spreken Kent men niet.. En bauke is net zo achterbaks..Kan zijn dat Bauke uit opdracht heeft gehandeld van justitie… of zouden ze Bauke een gouden ring hebben gegeven zoals hij dat bij andere vrouwen deed of misschien nog wel doet..

 7. Drentse Fryske zegt:

  @van Tours. Wel, eerlijkgezegd dacht ik vandaag oók zoiets; waárom juist nu ineens ?! Ik kijk onderhand nergens meer van op…

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Van af minuut 15:00 tot 27:24 gaat het over media, taboes, Demmink en dergelijke.

 9. yvonne zegt:

  Wat een ongelooflijk mooi gesprek………en vooral, eerlijk! Blijkt maar weer eens, dat geld een afleiding is…….jammer dat velen dat niet door hebben! Een zoveelste religie.

 10. C.P. Rien zegt:

  Twijfelachtig proces, aansteker, bankpasje… Tuurlijk twijfelt Bauke. Volgens mij is er ook nog verdeeldheid gezaaid in het gezin. Marianne haar verleden mochten de ouders niet horen, de broers en zussen wel. Geruild tegen opstand tegen de multiculturele leugen. Bauke voelt nattigheid en Freddie en Johan zijn bang dat hun geheime afspraken aan het licht komen. Die reageren als gestoken bij iedere stap van Wim.

  Mous zijn gezicht spreekt boekdelen: de leugenaar in overheidsdienst. Zet er een goede psycholoog op en scan de man. Ogenstand zegt alles. Bij Spencer trouwens ook.

 11. C.P. Rien zegt:

  Belangrijkste reden voor twijfel vergeten: Jasper heeft geen snipper onweerlegbare daderkennis gegeven. Niets.

  Daarnaast wijzen pasje, aansteker op een andere medepleger. Proces was doorgestoken kaart: “U stak drie maal he”. Jahoor,

 12. Wim Dankbaar zegt:

  Ik heb nu de uitzending gezien van Dok Fryslan. Hij werd vanmiddag uitgezonden op NPO 2.

  Bauke zegt hierin dat hij met Jasper wil praten, niet alleen omdat hij wil weten wat er is gebeurd, maar ook omdat hij ZELF zegt dat er meer “is gebeurd dan wat er op papier staat.” Met andere woorden, hij geeft zelf toe dat de “bekentenis” van Jasper niet volledig is. You bet, Bauke! De bekentenis is helemaal verzonnen, opgelepeld aan Jasper door Justitie. Hoe lang laat je je nog naaien, Bauke? Toch niet tot je dood gaat? Je zag er nog gewiekst uit! Ben blij dat je nog niet dement bent. Zou zo maar kunnen op jouw leeftijd.

  Mvg

  Wim

  PS: Dat verhaal van Rianne, dat klopt helemaal. Rara, hoe zou ik dat nu weten?

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2013/09/14/wie-kent-rianne-en-annie/

 13. C.P. Rien zegt:

  En verder is het natuurlijk in het algemeen zo: “waarheid verkoopt niet”. Dus zitten die havo-overlopers als Chris Klomp en Peter R. de V errader, allemaal aan de kant van het OM.

  Die kant geeft kans op een mooie auwto. Peter R is zeker een mol van justitie. Klomp is een zwakke persoonlijkheid, type Frits Wester. Zelfmoord materiaal als de politieke paradigma’s omklappen. Daar komt “wir haben es nicht gewusst ” vandaan. Men kiest macht vanwege de fondsen, niet vanuit een gezonde geestelijke houding.

  En voor Jantien de Boer geldt zoiets helemaal. Zwakbegaafd typje die de emancipatie-boost in haar kont voelt. De LC is trouwens zo dood als wat. De enige redding is de overlijdensberichten op de voorpagina te printen.

  Hebben liegt bewijsbaar. Even onder elkaar zetten. Trouwens, de reus “niet acceptatie” begint wakker te worden. In Groningen zijn al illegale organisaties in de maak om de vermiste dames van de afgelopen twintig jaar te wreken. Want ook de omerta van de onderkant kent sociale codes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s