Rectificatie volgens vonnis

RECTIFICATIE. De afgelopen jaren heb ik, Wim Dankbaar, in meerdere publicaties de heer Wolfgang Hebben op onrechtmatige wijze beschuldigd of in verband gebracht met ernstige strafbare feiten, waaronder betrokkenheid bij moord. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Nederland d.d. 22 februari 2017 ben ik op straffe van een dwangsom veroordeeld deze beschuldigingen te staken en tot plaatsing van deze rectificatie.

Op 1 juli 2017 heeft deze rectificatie 3 maanden op deze website gestaan, zoals werd opgedragen in het vonnis. Derhalve kan hij nu verwijderd worden. Maar ik laat hem gewoon staan. Ik ben immers in hoger beroep en ben het volledig oneens met het vonnis. De beschuldiging aan het adres van Wolfgang is allesbehalve onrechtmatig. Bovendien komt deze beschuldiging niet van mij, maar van Faek Mustafa. Als ik een getekende verklaring heb van Faek, waarin hij het volgende stelt:

Moord is door Ali Hassan gepleegd.

Moord is in de caravan van Wolfgang gepleegd.

Faek was getuige.

Ali Hassan heeft een lift naar zijn huurkamer in Leeuwarden gekregen.

Faek heeft dit op de dag van de moord ook bij de politie verklaard.

Dan is het niet anders dan mijn burgerplicht om dit te melden, en zeker ook om dit publiceren wanneer gebleken is dat Justitie NIETS met deze informatie wil doen, zich afsluit en zelfs zegt: Wij willen niet reageren, heer Dankbaar! Zelfs de man, Harm Brouwer, destijds HOvJ van Friesland, later 8 jaar lang de hoogste man van het OM, die ik beschuldig van het stiekem wegsluizen  – samen met Joris Demmink – van Ali Hassan, de moordenaar van Marianne volgens Faek, zegt dat hij niet wil reageren. Hoe duidelijk wilt u het hebben?

Daar is dus NIETS onrechtmatigs aan! Integendeel! Het algemeen belang is niet eens in de eerste plaats om kenbaar te maken dat Wolfgang medeplichtig was aan de moord op Marianne Vaatstra, maar nog meer dat Justitie dit direct wist en dus nu reeds 18 jaar jaar liegt en bedriegt.

Voeg daarbij de volgende wetenswaardigheden:

Verklaring van Faek wordt bevestigd door Faek’s vriend Rida.

Verklaring van Faek wordt bevestigd door Riad Elmakhour, de chauffeur die Ali een lift gaf naar Leeuwarden.

Wolfgang vertrok de volgende ochtend naar Duitsland.

Wolfgang liet zijn auto in Duitsland vernietigen.

Zijn caravan brandde anderhalve maand later in de nacht volledig af. Justitie loog over de oorzaak (zowel verfbrander als kortsluiting)

Faek is op de eerste werkdag na zijn verhoor overgeplaatst naar een ander AZC.

Er is geen bloed aangetroffen op de vindplaats van Marianne (rijmt niet met bekentenis Jasper, wel met verklaring Faek)

Er is een bebloed trainingsjack gevonden bij het zwembad tussen de vindplaats en het AZC.

Justitie heeft dit bewijsstuk verzwegen.

De badmeester is door Justitie bedreigd om zijn mond te houden over het jack.

Ali Hassan droeg bijna altijd een trainingspack.

Wolfgang is op oneigenlijke gronden van daderschap/medeplichtigheid uitgesloten. Geen match met DNA betekent niet hij geen getuige of medeplichtige kan zijn geweest.

Een speurhond liep tot de caravan van Wolfgang, werd toen teruggefloten.

Er is na de moord gepind met het pasje van Marianne, ook stilgehouden door Justitie.

Dat Wolfgang Marianne en Ludger Dill niet kende, word tegengesproken door Thomas en Grietje Vos (en Faek).

Dat Wolfgang Faek en Ali niet kende, wordt tegengesproken door Isabella Wagenaar (en Faek)

Justitie heeft een verkeerde Ali Hassan in Turkije aangehouden in oktober 1999. Er is niemand die deze Ali Hassan herkent als bewoner van het AZC.

Justitie liegt hierover in haar rapport onderzoek Ali H. (2011). In 1999 was Ali Hassan volgens Justite niet lang en slank, maar klein en gedrongen.

Alle getuigen die de gearresteerde man niet herkennen als de juiste Ali H. worden verzwegen in het rapport.

Justitie heeft Faek, een erkende vriend van Ali Hassan, niet benaderd voor het onderzoek Ali H.

Justitie weigert commentaar op de verklaring van Faek.

Justitie weigert Faek te vragen of de conclusie van het rapport Ali H. juist is.

Justitie loog met de stelling dat er geen aanleiding was om verdachten in het AZC te zoeken.

Justitie loog met de stelling dat de vermeende verkrachting van Stephanie (vriendinnetje van Faek) geen verband hield met de Vaatstra zaak.

Justitie loog dat Stephanie haar aangifte had ingetrokken.

Justitie verzweeg dat de vermeende “verkrachter” een asielzoeker was, de 15 jarige Faek, die een zeer goede vriend was van de latere hoofdverdachte Ali Hassan. Men spreekt van een minderjarige jongen uit dezelfde gemeente.

De vermeende verkrachtingszaak werd geseponeerd.

Justitie deed niets met de aangifte van doodsbedreiging door Faek aan Isabella Wagenaar.

Justitie loog tegen Isabella met de stelling dat de afgebrande caravan niet van Wolfgang was.

Wolfgang doet geen aangifte tegen Faek, de bron van de “smaad”.

Ambtenaren die beschuldigd worden van doofpotpraktijken, zeer ernstige ambtsmisdrijven en leugens ondernemen niets tegen Wim (o.a. Demmink, Brouwer, Mous, Reijenga, Groeneveld, Visser etc.)

Justitie en Wolfgang verzetten zich tegen getuigenverhoor van Faek en andere getuigen.

Justitie meet met twee maten: Neemt geen aangifte van Wim tegen Wolfgang in behandeling, wel nieuwe aangiftes van Wolfgang.

Faek ontkent desgevraagd niets van zijn verklaring.

Faek zegt onder ede te willen getuigen als hij daartoe wordt opgeroepen door de rechter.

“Geachte heer/ mevrouw, Zoals u weert wil ik graag niemand spreken hierover. Als u wat wil weten graag een officiële uitnodiging via de rechtbank en niet via andere wegen. en graag geen contact met mij. Alvast bedankt voor u begrip”

Tegen weblogger Rob Arts zei hij dit:

Oh eh.. Ik heb tegen Wim gezegd van eh… ik zeg alles in het openbaar en wanneer ik naar de rechter moet, zeg maar, wanneer …..Wim, breng me  naar de rechter, dan pas kan ik verder wat zeggen daarover.

Wolfgang, zijn advocaat en het OM  verzetten zich tegen een getuigenverhoor onder ede van Faek.  

Dan moet elk weldenkend concluderen dat Faek, Rida en Riad de waarheid spreken. Elk weldenkend mens moet hen ook waarderen dat zij dit hebben gedaan! Elk weldenkend mens moet begrijpen dat de publicatie van deze informatie een zeer groot algemeen maatschappelijk dient en allesbehalve onrechtmatig is, laat staan smadelijk. Waarmee dus duidelijk wordt dat de hoogste heren van “onze” Justitie nu al 18 jaar lang wegkomen met het grootste ambtsmisdrijf ooit!

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Rectificatie volgens vonnis

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Reacties op deze rectificatie kan ik hier niet plaatsen, omdat dit uitgelegd zou kunnen worden als toevoegingen, duiding, commentaar e.d.

  5.12.
  veroordeelt [gedaagde 1] tot het binnen drie weken na de betekening van dit vonnis op zijn kosten plaatsen van een rectificatie op de website [S] , alsmede deze minimaal 3 maanden geplaatst te houden, zichtbaar geplaatst op de landingspagina van die website gebruikmakend van hetzelfde lettertype, -grootte en -kleur als waarin de overige geplaatste artikelen opgemaakt zijn, althans op die posities waar eerder de beschuldigingen zijn geuit, met de volgende inhoud en zonder toevoegingen, commentaar of weglating:
  “RECTIFICATIE. De afgelopen jaren heb ik [gedaagde 1] in meerdere publicaties de heer [eiser ] op onrechtmatige wijze beschuldigd of in verband gebracht met ernstige strafbare feiten, waaronder betrokkenheid bij moord. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Nederland d.d. 22 februari 2017 ben ik op straffe van een dwangsom veroordeeld deze beschuldigingen te staken en tot plaatsing van deze rectificatie.”;

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNNE:2017:543

 2. N.E. Derlander zegt:

  “Waarmee dus duidelijk wordt dat de hoogste heren van “onze” Justitie nu al 18 jaar lang wegkomen met het grootste ambtsmisdrijf ooit!”

  En niet te vergeten hun al dan niet bezoldigde adepten. Evenals de “weledel” zeer geleerde Justitiabele wegkijkers.

  Maar, zoals ik al vaker hier op RIK betoogd heb, ben ik er van overtuigd dat het kaartenhuis zal instorten, bijvoorbeeld doordat een of meer betrokkenen gewetenswroeging krijgt en de waarheid naar buiten gaat brengen, of omdat er een rechtvaardige rechter met deze casus in aanraking komt, of omdat een volgende generatie feiten i.c. gaat naspeuren, of omdat er belangen anders komen te liggen, of omdat de druk door een mengsel van het vorenstaande te groot wordt.

  Te hopen is dat de namen van de “boosdoeners” dan geboekstaafd zijn. RIK en de boeken van Wim geven al een goede inkijk in deze namenlijst. Opdat het recht mag zegevieren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s