Rectificatie volgens vonnis

RECTIFICATIE. De afgelopen jaren heb ik, Wim Dankbaar, in meerdere publicaties de heer Wolfgang Hebben op onrechtmatige wijze beschuldigd of in verband gebracht met ernstige strafbare feiten, waaronder betrokkenheid bij moord. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Nederland d.d. 22 februari 2017 ben ik op straffe van een dwangsom veroordeeld deze beschuldigingen te staken en tot plaatsing van deze rectificatie.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rectificatie volgens vonnis

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Reacties op deze rectificatie kan ik hier niet plaatsen, omdat dit uitgelegd zou kunnen worden als toevoegingen, duiding, commentaar e.d.

  5.12.
  veroordeelt [gedaagde 1] tot het binnen drie weken na de betekening van dit vonnis op zijn kosten plaatsen van een rectificatie op de website [S] , alsmede deze minimaal 3 maanden geplaatst te houden, zichtbaar geplaatst op de landingspagina van die website gebruikmakend van hetzelfde lettertype, -grootte en -kleur als waarin de overige geplaatste artikelen opgemaakt zijn, althans op die posities waar eerder de beschuldigingen zijn geuit, met de volgende inhoud en zonder toevoegingen, commentaar of weglating:
  “RECTIFICATIE. De afgelopen jaren heb ik [gedaagde 1] in meerdere publicaties de heer [eiser ] op onrechtmatige wijze beschuldigd of in verband gebracht met ernstige strafbare feiten, waaronder betrokkenheid bij moord. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Nederland d.d. 22 februari 2017 ben ik op straffe van een dwangsom veroordeeld deze beschuldigingen te staken en tot plaatsing van deze rectificatie.”;

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNNE:2017:543

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s