21 april Rechtbank Haarlem

Afbeeldingsresultaat voor rechtbank haarlemIk vraag me af of Yehudi het nog wel op een rijtje heeft. Hij heeft nu weer een beslagverzoek gedaan dat op 21 april wordt behandeld door de rechtbank Haarlem. Hij zette ook zwart op wit dat dit beslagverzoek (voor het enorme bedrag van 260.000 euro)  zal worden ingetrokken als ik mijn executie voor de rente staak. Let wel, eerder schreef hij nog dat hij voornemens was die rente gewoon te betalen.

Van: Thijs Stapel
Verzonden: donderdag 16 maart 2017 13:26
Aan: mr. Y. Moszkowicz || Moszkowicz Advocaten Utrecht
Onderwerp: Dankbaar/ Terpstra: beslagverzoek

Geachte confrère,

Gisteren ontving ik van de rechtbank het bericht, dat u in opdracht van uw cliënte verlof heeft gevraagd om conservatoir beslag te leggen bij cliënt. De rechtbank zal dat verzoek behandelen ter zitting van 21 april a.s. Ik moet de stukken nog van de rechtbank ontvangen, maar ik ga er vooralsnog vanuit dat dit het beslag betreft dat u in uw e-mail aan mij van 14 februari jl. heeft aangekondigd. Graag verneem ik van u waarvoor u beslag denkt te kunnen leggen en of u de zitting van 21 april nog altijd doorgang wilt laten vinden. Ik vraag u dit, omdat het strijdig lijkt met uw bericht aan mij d.d. 28 februari, waarin u zonder verdere dreiging met beslag aangaf het door uw cliënte aan cliënt verschuldigde bedrag te zullen betalen.

Met vriendelijke groet,
Thijs Stapel
Geachte confrère,

Ik was voornemens om zoals aangekondigd het geld van de derdengelden rekening van mijn kantoor over te maken naar die van u. Echter, uw cliënt schrijft op zijn website dat hij de ‘executie allang heeft doorgezet’. U begrijpt dat als reeds afdracht heeft plaatsgevonden dat geen geld overmaakt zal worden. Zou u het e.e.a. willen verifiëren vandaag en mij informeren.

Met vriendelijke groet,

Y. Moszkowicz

Hoe zout wil je het hebben? Moszkowicz zegt hier zelf dat hij de executie kan opheffen door gewoon te betalen. De afdracht die reeds gedaan is (73 euro) wordt verrekend met zijn betaling. Het beslagverzoek dat hij nu heeft ingediend is dus naar zijn eigen zeggen volstrekt overbodig als hij zijn voornemen gestand doet de rente te betalen. Ik ben benieuwd of de rechters het op 21 april ook zo amusant zullen vinden hiermee lastig gevallen te worden. Nog benieuwder ben ik of hij zijn “cliënte” ditmaal wel meeneemt om zijn verhaal kracht bij te zetten. 

Van: “mr. Y. Moszkowicz || Moszkowicz Advocaten Utrecht”

Onderwerp: RE: Dankbaar/ Terpstra: beslagverzoek

Datum: 16 maart 2017 18:05:01 CET

Aan: ‘Thijs Stapel’

Geachte confrère,

Ik deel uw mening niet over de inhoud van mijn e-mails. Wat het beslag betreft kan ik u mededelen dat zoals gezegd die beslaglegging is ingegeven door de eis van uw cliënt dat ook de rente wordt geëxecuteerd. Terwijl anders dan u stelde in uw berichten aan ondergetekende, weldegelijk reeds afdrachten hebben plaatsgevonden, van de AOW nb.

Indien uw cliënt die executie staakt zal het beslag verzoek worden ingetrokken. U kunt voorts zoals te doen gebruikelijk het rekest opvragen bij de rechtbank.

Met vriendelijke groet,

Y. Moszkowicz

 

Van: Thijs Stapel
Datum: 17 maart 2017 15:33:31 CET
Aan: “mr. Y. Moszkowicz || Moszkowicz Advocaten Utrecht”
Onderwerp: Antw.:⁨ Dankbaar/ Terpstra: beslagverzoek⁩

Geachte confrère,

Mijn mening over de inhoud van uw e-mails blijft onveranderd. In onderstaande email van 21 februari jl. maakte u ondubbelzinnig kenbaar dat u van plan was het betreffende bedrag te betalen:

Op 21 feb. 2017, om 13:35 heeft mr. Y. Moszkowicz || Moszkowicz Advocaten Utrecht  het volgende geschreven: 

Geachte confrère,

Ik was voornemens om zoals aangekondigd het geld van de derdengelden rekening van mijn kantoor over te maken naar die van u. Echter, uw cliënt schrijft op zijn website dat hij de ‘executie allang heeft doorgezet’. U begrijpt dat als reeds afdracht heeft plaatsgevonden dat geen geld overmaakt zal worden. Zou u het e.e.a. willen verifiëren vandaag en mij informeren.

Met vriendelijke groet,

Y. Moszkowicz
Uit uw e-mail blijkt ook, dat u wist dat mijn cliënt opdracht tot executie had gegeven, en dus dat deze in gang was gezet. Omdat er vervolgens geen afdracht plaatsvond, althans niet van uw derdengeldenrekening, heb ik u vervolgens verschillende malen gevraagd wanneer u van uw derdengeldenrekening zou gaan betalen. In de tussentijd heeft, omdat u niet conform uw toezegging betaalde, een kleine afdracht van € 73,16  plaatsgevonden van de uitkering van uw cliënte. Dat is gebeurd, omdat de executie niet kon worden gestaakt zolang u nog niet de gevraagde toezegging deed om de betaling van uw derdengeldenrekening te zullen verrichten. Pas na die toezegging, die ik overigens nog altijd niet van u heb ontvangen, kon en kan de executie worden gestaakt.

De afdracht is zoals u weet door de deurwaarder in mindering gebracht op het door uw cliënte verschuldigde bedrag. Het lijkt mij in het directe belang van uw cliënte dat u de betaling zo spoedig mogelijk doet, omdat anders een nieuwe maandelijkse afdracht van haar uitkering dreigt. Graag verneem ik dan ook per omgaande uw toezegging dat u het gehele openstaande bedrag inclusief de noodzakelijk geworden executiekosten en verminderd met de afdracht van de uitkering van uw cliënte (op 28 februari was dit zoals ik u toen heb meegedeeld € 3.424,11) uiterlijk op 24 maart a.s. zult hebben voldaan, waarna de beslagen op uw derdengeldenrekening en de uitkering van uw cliënte onmiddellijk zullen worden opgeheven.

Tot slot wijs ik u er namens cliënt op, dat u naar zijn inzicht in het geheel geen titel en zaak heeft om een beslagverzoek gehonoreerd te krijgen. Ik deel zijn mening. Het uitvoerbaar bij voorraad verklaarde vonnis spreekt voor zich. Kennelijk besefte u dat zelf ook reeds, gezien uw aanvankelijk geuite voornemen om tot betaling over te gaan. Daarbij komt dat de rechter reeds heeft geoordeeld dat ook het vorige beslag dat u bij cliënt heeft gelegd, voor het overgrote deel onrechtmatig was. Het nu door u verzochte conservatoire beslag ontbeert iedere deugdelijke grondslag. U maakt daarmee misbruik van procesrecht en indien u dat verzoek niet eveneens uiterlijk op 24 maart a.s. zult hebben ingetrokken maakt cliënt aanspraak op betaling van de reële proceskosten, die gemoeid zullen zijn met de behandeling van het beslagverzoek.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

30 reacties op 21 april Rechtbank Haarlem

 1. Cruel Man zegt:

  Je gaat echt gigantisch verliezen op allerlei fronten Wim. Al je rechtszaken gaan verloren. En volgende halte zal de voedselbank zijn en het “gekkenhuis” waar je je al lang had moeten melden volgens de rechter!!!

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Zeg Cruel, als je gewoon Iwan Knelissen heet, waarom spuit je je email terreur dan niet onder je echte naam?

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Ik snap het werkelijk niet waarom jij mij bestookt met al die beschimpingen achter de schermen. Als je me werkelijk zo graag in de voedselbank of het gekkenhuis wil zien, dan kun je dat toch ook gewoon recht in mijn gezicht zeggen? En vooral ook even uitleggen? Waarom moet je dat schreeuwen van onder een steen?

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Waar komt die ontembare haat toch vandaan? Iwan, leg het ons even uit. Wat bezielt je?

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Kijk, Iwan, ik snap het ook niet van Bauke Vaatstra. Wat maakt hij zich toch druk? Als ik gewoon een complotidioot ben, die zijn ex-vrouw heeft gehersenspoeld, who cares? Laat zo’n gek toch gewoon in zijn sop gaarkoken! In plaats van er aandacht op te vestigen. En Johan begrijp ik al helemaal niet. Met het schuim op zijn bek komt hij in Oudwoude briesend een baksteen naar Mauritz gooien. Als ik daarbij was geweest had hij de kop van mijn romp getrokken. Dezelfde haat zie ik in jou. Leg het effe uit waar dat vandaan komt.

 6. theyknew zegt:

  @Wim,

  Nog even een fotootje van Iwan, Wim? Het zwarte colbertje. .

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/12182128_435924173278996_1338863490_n.jpg?oh=011cac8e904682c70b1d2622552f6001&oe=58DB5533

  P.S.

  Ik noem hem “Het Kneusje uit Broekhuizenvorst”

 7. Wim Dankbaar zegt:

  Er is nog een veel ergere trol, die zich Bertje noemt. Jullie willen niet weten wat die allemaal schrijft. Het is gewoon lachwekkend.

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Wim Dankbaar,
  You have a new follower on Twitter.

  Rob Scholte Museum

  @RSMuseum

  Dinsdag t/m zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Toegang € 2,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  Middenweg 172-174, Den Helder · https://www.facebook.com/robscholtemuseum

  Ga ik binnenkort heen!

 9. Cruel Man zegt:

  Dankjewel meneer knuppel, en ook Joop. Jullie kunnen binnenkort de politie verwachten. Gaat lekker in je dikke recidivedossier staan Wim. En nee, met drammerige idiote zieke fantasten ga ik geen vrienden worden, net zo min als ik met de echte pedofielenlover Joop/TheyKnew vrienden wil worden. Hij verdedigt pedofielen, terroristen, racisten, enz…ach tja….jullie zijn een ziek volk. En hij wilde niet met de mensen die hij belachelijk maakte discussiëren, dus hij net zo min een vent als jij. Jij wil ook niet met de fam. Vaatstra/Terpstra aan 1 tafel zitten. Dan weet je dat je het pand niet levend verlaat!!

  • Wim Dankbaar zegt:

   Dat staat je netjes, Iwan. Hoe kom je erbij dat ik niet met de fam. Vaatstra aan 1 tafel durf te zitten? Omdat ik daar niet levend vandaan kom? Je denkt niet zo goed over ze, wel? Ik denk dat het eerder andersom is. Zij durven niet met mij aan 1 tafel te zitten. Zou dat ook kunnen? Bang voor de waarheid? Bang dat ze echt boos worden, op iemand anders dan ik? Ik weet niet wat jij met Joop hebt hoor. Ik weet alleen maar wat je met mij hebt. En dat is niet veel goeds. Je bent heel erg stoer als Cruel Man, maar volgens mij wat minder stoer als Iwan? Wat ik je wel moet nageven is dat je niet ontkent dat je Iwan bent. Dat siert je dan toch.

  • theyknew zegt:

   “Jullie kunnen binnenkort de politie verwachten”

   Tja, je loopt al 2 jaar te dreigen dat ik binnenkort de politie kan verwachten. Het zou héél goed kunnen zijn dat de politie het gezeur van het Kneusje uit Broekhuizenvorst een beetje zat begint te worden.

   “…net zo min als ik met de echte pedofielenlover Joop/TheyKnew vrienden wil worden. Hij verdedigt pedofielen, terroristen, racisten, enz…”

   Ik verdedig ook mensen die misstanden binnen de rechterlijke macht aan de kaak stellen, zoals Wim en Eén Vandaag (in beslag genomen spullen en geld dat zomaar spoorloos verdwijnt. Óók dát is jouw politie!) of medewerkers van defensie die onbeschermd zijn blootgesteld aan Chroom-6 en PX-10. Tja, en dat ik volgens jou pedofielen, terroristen en racisten verdedig, komt allemaal uit dat domme koppie van jou, maar daar hebben wij het al uitgebreid over gehad toch, Kneusje uit Broekhuizenvorst met Sociale Werkplaats opleiding? En nu Barracuda en Swapichou er niet meer zijn moet jij je dronken aardbeien gebrabbel ook ergens kwijt natuurlijk. Goed dat er mensen zijn zoals Wim, die daar alle begrip voor hebben.

 10. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 11. Wim Dankbaar zegt:

  Ik word nu ook weer gestalkt door Mart Hauser. Die spant de kroon. Is Iwan nog een kleintje bij.

 12. van Tours zegt:

  Volgens het nieuws zijn er onderzoeken aan de gang om het lijk van Jolanda Meijer te vinden, onder een hoogspanningsmast bij Drogeham. Is Jolanda Meijer ook al eens ter sprake geweest in verband met de Vaatstra zaak?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s