Reactie Geert Wilders op veroordeling


Met enige aanpassing zou dit mijn reactie kunnen zijn op mijn veroordeling.

“Marokkanen die een buslijn terroriseren en niet eens een boete krijgen.” Je bent nogal verontwaardigd?

Het kan nog veel absurder. Irakese verkrachters en keeldoorsnijdende moordenaars die van Justitie zelf stiekem een vrijgeleide krijgen, op kosten van de staat ook nog.

Jij zegt: Ik zal nooit zwijgen. Ik laat me niet de mond snoeren. Ook niet met dit vonnis.

Dat kun jij zeggen, maar voor burgers die niets meer op de bank hebben staan, is het een hele andere situatie. Procederen kost geld en niet weinig ook.

Weet je wat mijn nadeel is? Dat bovenstaande misstand zo “buiten de box” is dat gewone stervelingen hem nauwelijks kunnen bevatten. Het is al oncomfortabel om te denken dat het waar zou kunnen zijn. Dat schept voor een moreel mens immers ook een verantwoordelijkheid om er iets aan te doen, te protesteren in plaats van te negeren. Hitler noemde dat de Große Lüge. Dat alle Joden fabrieksmatig werden “geruimd” in Oost Europa, daar wilde een doorsnee brein ook niet aan.

We hebben het hier over een ambtsmisdrijf van letterlijk onvoorstelbare proporties, gepleegd door zeer hooggeplaatste overheidsdienaren. Die moord is dan misschien 18 jaar geleden, maar de toedekking van het misdrijf gaat tot op de dag vandaag door, nu zelfs ten koste van een veeboer die ze zo gek hebben gekregen om de moord op zich te nemen met een opgelepelde bekentenis. We hebben een DNA match en een “volledige” bekentenis. We hebben liever geen media bij de rechtszaak. Hoera! Case closed! En nou oprotten, Dankbaar!

Maar liefst 3 ministers en 2 staatssecretarissen (Korthals, Hirsch Ballin, Opstelten, Albayrak en Teeven) hebben de doofpot beschermd door keihard te liegen op (kamer)vragen. Knettergekke toga’s springen in de houding om de elite misdadigers de hand boven het hoofd houden, door de klokkenluiders af te maken met intens corrupte veroordelingen, waarbij de “verdachte” totaal gestript wordt van zijn grondrechten, zoals het horen van getuigen. Ook het NFI is een instelling geworden van “U vraagt, wij draaien.”

Een legertje hoernalisten uit onze “vrije pers” staat klaar om de veroordeelde verder de grond in te schrijven, gelijk de meute die staat te juichen bij een steniging. Zodat de rest van het journaille, een uitzondering als de zelfstandige Joost Niemoller daargelaten, zich niet meer achter de idiote complotdenker durft te scharen. Het is dat ik een dikke huid heb.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Reactie Geert Wilders op veroordeling

 1. wagkokunsung666 zegt:

  Allerbeste Wim, volmaakt respect voor je zaak. Blijft buitengewoon hoe je doorzet.

 2. robvdz zegt:

  quote:[” Procederen kost geld en niet weinig ook.”]
  Klassejustitie dus!

 3. Hans Palenlader zegt:

  Heb het hier al vaker gezegd, maar groot respect voor Wim Dankbaar. Een man die staat voor integere, objectieve verslaggeving en onderzoek. Waarom wordt hij zo overduidelijk tegengewerkt? Waarom blijven zijn vragen onbeantwoord..!

  • Wim Dankbaar zegt:

   Hoe meer ik word tegengewerkt, hoe meer ik weet dat ik gelijk heb. Maar ik word helemaal niet tegengewerkt door de mensen die er toe doen:

   Beste Hilde,

   Je stuurde mij dit:

   Geachte heer Dankbaar,

   De heer Brouwer zal niet reageren op uw e-mail.

   Vriendelijke groet,

   Hilde Bos

   Secretaris CTIVD

   Elk keer als Harm Brouwer je iets komt dicteren, kun je in je achterhoofd houden: Dit is de man die de opdracht gaf om Ali Hassan, de verkrachter en moordenaar van Marianne Vaatstra stiekem weg te sluizen naar Noorwegen. Ja Hilde, je bent de secretaris voor een enorme crimineel. Hoe is dat nou , Hilde? Om te werken voor zo’n man? Wat denk je nu zelf als je bovenstaand mailtje schrijft? Heb je zelf toevallig ook dochters? Zo ja, als die verkracht en vermoord worden door een doorgedraaide asielzoeker, wil je dan werken voor een man als Harm Brouwer of neem je dan liever mij in de arm?

 4. Transparency zegt:

  Wim, ik blijf je volgen en weet dat je voor 100% gelijk hebt. De zwarte mafia kan dit spelletje “treiteren” nog jaren volhouden en het moet je al een vermogen gekost hebben. Bewonderenswaardig dat je er toch positieve energie in blijft stoppen, elke dag weer. Je focus ligt terrecht op je recht om getuigen te horen……..hoe krijg je dat voor elkaar?

 5. Geuz zegt:

  Goed gesproken Wim.
  U verteld het zoals het is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s