Adèle,

Ik vind je een moordwijf, maar ook zooo naïef!

Wat wil je hier nu mee?

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/22/advocaat-van-turkse-jongens-wil-alsnog-rechtszaak-demmink-6344818-a1542471

Jij denkt echt dat je iets kunt bereiken? Denk je nu echt dat de Turken je gaan helpen? Dat ze gaan toegeven dat ze Demmink sinds de jaren negentig gechanteerd hebben? Met zijn misbruik van minderjarige jochies aldaar? Oh, dan ben je zo dom!  Die Jolanda Wijnnobel is nog dommer!

Denk je nu echt dat de Turken gaan toegeven dat ze de top van de Nederlandse Justitie al sinds begin jaren negentig in de tang hebben? Met een Erdogan aan de top, die niets minder dan een Hitler in de dop is? Maak even contact met Ebru Umar!

Wat vind je nou erger? Dat Demmink minderjarige jongens in Turkije heeft verkracht? Dat hij Baybasin al 18 jaar onschuldig in de cel houdt? Of dat hij en Harm Brouwer de moordenaars van Marianne Vaatstra stiekem hebben weggesluisd?

Welnu, ik zal je even uit de droom helpen. Dat laatste is veel erger! De hoogste heren van Justitie die de  moordenaars van Marianne Vaatstra een stiekeme vrijgeleide geven, dat is veel erger! Verkrachters en moordenaars, die beschermd worden door “onze” Justitie!  Een groter schandaal bestaat niet! Als dit uitkomt, dan staat Nederland op zijn kop! Het heeft niets te maken met Turkije. Niets met Baybasin, maar het helpt je zaak wel! Hoe lang ben je al niet bezig? Voor de kat zijn kut?

Waarom wil jij niet mijn advocate zijn? Waarom zie je niet dat dit ook in jouw belang is? Je bent de beste die er is! Je bent de laatste der Mohikanen!

Willem

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

7 reacties op Adèle,

 1. boudineke zegt:

  Wim, hoe diep kun je zinken?
  “Ik vind je een moordwijf, maar ook zooo naïef!”
  Wat een flagrante uiting van arrogant seksisme!
  FOEI !!!

  • Wim Dankbaar zegt:

   Ik kan er niets anders van maken, Boudine. Arrogant seksime zie ik niet. Integendeel! Ik zie voornamelijk bewondering.

   • boudineke zegt:

    “Welnu, ik zal je even uit de droom helpen.”
    mr. Adèle is geen moordwijf en evenmin is ze naïef.

    • Wim Dankbaar zegt:

     Kwalificaties als wereldwijf of moordwijf worden in het algemeen maatschappelijk verkeer als complimenten gezien. Ik vind haar wel naïef. Als je zo lang bezig bent zonder resultaat, dan moet je eens in gaan zien dat je het over een andere boeg moet gooien. En dus niet gaan gokken op medewerking van de Turken. Die medewerking is helemaal niet nodig. Je kunt die jongens zelf ook naar Nederland halen. De Turken hebben nog veel meer te verliezen dan Demmink en de Nederlandse rechtstaat. Die gaan echt niet toegeven dat ze de top van de Nederlandse rechtstaat de afgelopen 20 jaar gechanteerd hebben. Die zijn nog schuldiger aan de 18 jaar lange onschuldige detentie van Baybasin. De blamage is nog groter voor de Turken. Demmink en de Turken zijn partners in crime. De ravage voor beide landen is niet te overzien, daarom heeft Adèle geen schijn van kans op de manier waarop ze het probeert.

 2. yvonne zegt:

  https://gerard1945.wordpress.com/category/suriname/

  De mysterieuze dood van klokkenluider Peter Meyer.

  Een van degenen die goed op de hoogte was van de rol van de Nederlandse officieren, het handelen van het Nederlandse ministerie van Defensie en van de regering in Den Haag, was de ambassade-medewerker Peter Meyer die in buitenlandse dienst van Defensie naar Paramaribo was uitgezonden. En hij wist ook alles over ‘Operatie Zwarte Tulp’. Nadat Peter Meyer in het najaar van 1981 in Nederland was teruggekeerd werd hij constant geschaduwd door de Militaire inlichtingendienst, werd zijn telefoon afgetapt en probeerde men hem op allerlei manieren dwars te zitten. Saillant detail is dat de in opspraak geraakte Joris Demmink – voordat hij in 1982 naar Justitie overging – destijds Suriname-coördinator op het ministerie van Defensie was. Kort nadat de Peter Meyer in 1983 had verklaard dat Nederlandse officieren een leidende rol hadden gespeeld bij de coup-Bouterse stierf hij 15 juni van dat jaar, bij wat de politie een ‘eenzijdig ongeval’ noemde. De nieuwe Volkswagen van Peter zou op de Westlandseweg in Delft plotseling stuurloos zijn geraakt. Hij werd 33 jaar. Vlak voor zijn dood had hij nog tegen zijn broer Hans gezegd het gevoel te hebben dat hem iets zou overkomen: “Ik ben mijn leven niet meer zeker. De Nederlandse staat zou er heel wat voor over hebben als mij een ongeluk zou overkomen. Ze zijn hier nog erger dan de KGB”. Ondanks dat er al meer getwijfeld werd over de oorzaak van het ongeval maakte het ministerie van Defensie bekend “geen enkele aanleiding te zien nader onderzoek te gelasten naar de achtergronden van de dood van Meyer”.

  Wie is er nu eigenlijk naïef, jammer genoeg bijna het hele Nederlandse volk, dat zich voor de gek laat houden door de politiek en media……..zucht!

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Charles zegt:

  Trump heeft net erkent dat de Amerikaanse overheid moord. Ik denk dat ze daar in Nederland ook de hand niet voor omdraaien.
  Trouwens de naam Harm Brouwer wordt in het stuk genoemd. Zag vandaag toevallig dat Harm voorzitter is van de Commissie voor Toezicht op de Inlichtingendiensten. Haha, hoe ziek kan een land zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s