Burgemeester Visser, nog zo’n doofpotter!

Voor betere leesbaarheid, klik hier.

Piet Visser, destijds burgemeester van de gemeente Kollumerland. Onderdeel van de driehoek (burgemeester, hoofdofficier en korpschef, ofwel Visser, Brouwer en Wagenaar) die opdracht gaf om Fa’ek Mustafa op 3 mei 1999 over te plaatsen, nadat deze de ware toedracht van de moord op Marianne aan de politie had verteld. Piet Visser liet de speurhonden terugtrekken op 1 mei 1999 toen deze richting AZC liepen. Heeft tevens badmeester Andries Visser bedreigd op straffe van baanverlies om te stoppen met vragen over het bebloede trainingsjack van Ali Hassan, dat hij had gevonden in de bosjes van zijn zwembad en naar de politie had gebracht.

In bovenstaande brief spreekt Maaike  hem rechtstreeks aan over Fa’ek. Visser liegt keihard in zijn antwoord naar de moeder van Marianne. Jammer dat je zijn rooie kop niet kon zien, zoals hij die kreeg toen hij tegen Jasper’s vader zei: “Ik weet niets meer dan u!” Overigens heeft Fa’ek niemand verkracht in de nacht van de moord, zowel Stephanie niet als Marianne niet. Maar dat kon Maaike toen nog niet weten. De verkrachting van Stephanie was een spin van het OM om een excuus te creëren voor zijn overplaatsing. Vandaar ook dat ze niet wisten hoe snel ze die zaak moesten seponeren. Lees je mee, Stephanie? At least there is one reader who knows I ‘m right 😉 You poor thing.

Once we decide that anything goes, anything can come home to haunt us.

“If you shut up the truth and bury it under the ground, it will but grow, and gather to itself such explosive power that the day it bursts through it will blow up everything in its way.”

– French author Emile Zola


“All truth passes through three stages: First, it is ridiculed; Second, it is violently opposed; and Third, it is accepted as self-evident.”

Arthur Schopenhauer (1788-1860)


“Treason does never prosper.
What’s the reason?
When it prospers,
None dare call it treason.”

Sir John Harrington

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Marianne Vaatstra, Uncategorized. Bookmark de permalink .

37 reacties op Burgemeester Visser, nog zo’n doofpotter!

 1. hansjohn zegt:

  Wie zou die ” bijgevoegde -bij het beruchte groepje- Irakees najaar 1998″‘ zijn?

  • Wim Dankbaar zegt:

   Misschien mijn vriend Rida? Die is overigens zo onschuldig als een pasgeboren baby. Zowel Faek als Rida waren toen schoffies, maar ze hebben de juiste vrouw ontmoet. In beide huwelijken hebben de vrouwen de broekriem aan.

 2. geen01 zegt:

  De man ging 2001 met pensioen, so what non issue. Vast en zeker was fietsendiefstal ook in Kollum destijds een hot item.

 3. geen01 zegt:

  Hartoperatie,welke, waar en hoezo?
  —->

  OKTOBER
  Bevolking keert zich tegen asielzoekers

  De incidenten over de asielzoekers stapelen zich op. Een informatieavond in het Friese Kollum over de uitbreiding van het asielzoekerscentrum De Poelpleats loopt volledig uit de hand.

  Omdat een voortvluchtige asielzoeker van de lustmoord op de Friese scholiere Marianne Vaatstra wordt verdacht, zit de angst er goed in. Enkele tientallen tegenstanders van uitbreiding van het plaatselijke asielzoekerscentrum in Kollum bekogelen burgemeester Piet Visser van Kollumerland met eieren, bloempotten en water. De burgemeester besluit daarop het plan in de ijskast te zetten.

  De Iraakse hoofdverdachte Ali Hussein Hassan wordt een paar dagen later in Turkije aangehouden. Hij blijkt echter onschuldig te zijn; zijn dna-profiel komt niet overeen met dat van de dader. Wel wordt duidelijk dat Hassan geen politiek vluchteling is, maar een etnische profiteur die in ons land een hartoperatie heeft ondergaan en daarna de benen heeft genomen.

 4. geen01 zegt:

  Piet Visser, kuch….

 5. geen01 zegt:

  Benieuwd, wens je oprecht succes, maar wel even recaputuleren Wim, als ze je deze kans geven.

  • N.E. Derlander zegt:

   @geen01
   “als ze je deze kans geven”. Vind ik een stuitende formulering, het is “in het recht” immers geen kwestie van een kans geven, maar alle ten dienste staande middelen aanwenden om de waarheid boven tafel te krijgen.

   De praktische toepassing van deze basisregel is volgens mij (als ik de verscheidene strafzaken zo in het nieuws volg), hard aan een diepgaande evaluatie toe. Ik begrijp dan ook niet hoe het kan, dat de rechtgeaarde justitiabelen hier niet nadrukkelijk naar vragen, het gaat immers mede over hun eigen toekomst.

   • geen01 zegt:

    De rechtgeaarde justitiabelen zouden zich eerst eens moeten richten op de immense modderpoel van persoonsgebonden identificatie alvorens over te gaan tot oordelen. Dus Wim kan hier het verschil maken.

    • N.E. Derlander zegt:

     @geen01

     Ik begrijp uit je opmerking “zouden zich eerst eens moeten richten op de immense modderpoel van persoonsgebonden identificatie”, dat je het met me eens bent, dat de rechtgeaarde justitiabelen er goed aan zouden doen om vraagtekens te plaatsen bij de onderzoeksmethoden van de betrokken justitiabelen in de (indirecte) kwestie(s) “Marianne Vaatstra”, die Wim Dankbaar moet bevechten in de rechtszalen.

     Je opmerking: “dus Wim kan hier het verschil maken” is mij niet helemaal duidelijk. Wim heeft niet dezelfde ingangen als de betrokken justitiabelen, om de onderbouwing van zijn beweringen te schragen Echter, voor zover ik dat als leek kan beoordelen, doet Wim dat op onweerlegbare wijze. Ondanks dat hij niet de hiervoor genoemde gemakkelijke ingangen heeft, en het slechts moet doen met journalistieke onderzoekingen, heeft hij mijns inziens op bewonderenswaardige en overtuigende wijze het dichtst de waarheid in de kwestie Marianne Vaatstra benaderd. De toekomst zal leren of er nog feiten boven tafel komen, die tot nu toe door slechts enkelen gekend zijn. De volledige waarheid zal hoe dan ook ooit boven tafel komen. En dan zal naar mijn stellige overtuiging blijken, zoals ik hiervoor al betoogde, dat Wim er het dichtst bij zat.

 6. Drentse Fryske zegt:

  Zékers spannend ! Fingers crossed xxx for Good luck. @Stephanie, áls je meeleest; kijk ook even bij de reacties bij ’t vorige topic wil je ? B.v.D. !

 7. Wim Dankbaar zegt:

  Beide. Hij tegen mij, ik tegen hem. Beter gezegd, de staat tegen mij, ik tegen de staat.

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Geen, wat bedoel je met recapituleren? Oprecht? Staat dat ook in jouw woordenboek? Ik leer elke dag nog wat nieuws.

 9. Wim Dankbaar zegt:

  Ik heb me kennelijk vergist. De beslissing voor het getuigenverhoor staat gepland op 1 december. Het was 4 weken in plaats van 2. Vertelt de griffie mij net. Wel de wrakingszitting op 23 november, 14:30 uur, rechtbank Leeuwarden, Zaailand 102. Zoooo benieuwd naar de argumenten van Mr. Zwart-Sneek …..

  “Margot” uit “Nevada USA”, je moet beter onderzoek doen.

 10. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 11. Akky van der Veer zegt:

  Wat ik niet begrijp, Wim, is: waarom je de reacties als die van Kolder hier laat staan. Ieder weldenkend mens, die zich er in heeft verdiept, kan weten dat we hier met een gigantische doofpot te maken hebben. Mensen als Kolder moet je geen aandacht geven en gewoon negeren. Kolder en consorten zijn trollen die – wel of niet in opdracht van de overheid – jouw blog willen verzieken.

 12. hansjohn zegt:

  Mensen als Kolderkamp kun je best van tijd tot tijd laten reageren, mits het een inhoudelijke reactie is. Daar kan dan weer – inhoudelijk- op ingegaan worden …. totdat het mantrapaard van stal wordt gehaald ‘er heeft iemand bekend, er is een 100% dna match, de rest doet er niet -meer- toe’.

  Brief van Maaike is helder en duidelijk, net zoals haar dagboekjes. Fijn dat we anno 2016, dit stuk van september 1999 nog ’s kunnen lezen.

  • Bertje zegt:

   hansjohn
   Die brief van Maaike en haar dagboekjes hebben alleen helemaal niets van doen met feitelijke bewijsvoering en waarheidsvinding. Het zijn de aangrijpende emotionele zieleroerselen van een intens verdrietige moeder van een vermoord kind.
   Dat jij het “fijn” vindt dit te lezen legt de simplistische, kleingeestige, vooringenomen en empathieloze gedachtewereld van figuren zoals jou en Wimp genadeloos bloot.
   Weerzinwekkende en lugubere sujetten zijn jullie. Stuk voor stuk.

   • Xara zegt:

    Nou, ik zou het wel wat genuanceerder zeggen als jij Bertje. Je hebt gewoon een case gehad nu, Jasper S. heeft bekend, er is DNA bewijs. Al die getuigen doen er nu niet meer zoveel toe zolang Jasper niets anders zegt. Maar desalniettemin is het wel zuur dat het OM Wim zo aanpakt, en beslagleggingen en veroordelingen. Dat hadden ze ook wel iets anders kunnen doen. Iemand heeft nog altijd het recht om te twijfelen aan de uitkomst. Wat ik wel kwalijk vind is dat Wim nog steeds de familie contacteert, dat vind ik niet kies en zou moeten stoppen. Maar ook Wim heeft recht om zijn mening te zeggen, hoop alleen dat hij de familie met rust laat nu, die hebben genoeg meegemaakt nu. En als hij gelijk heeft kan dat ook op een andere manier, die familie kan echt niet meer zeggen dan ze weten.

    • Wim Dankbaar zegt:

     Soooo stupid! Maaike heeft nu een groot probleem met mij. Er wordt volgende week beslag bij haar gelegd, en ik ga ook de kosten op haar verhalen die ik heb moeten maken vanwege haar corrupte advocaatje. Dan mag ik haar niet contacteren om te trachten tot een minnelijke regeling te komen? In haar eigen belang? We will see how this ends! Jesus, you’re so dumb! I am at a loss why I like you. But even more why you like me. Why do you jump in bed with me, if you don’t understand me! Je lijkt Ziva wel! Wat is dat toch met die vrouwen die niet begrijpen what I am all about, maar wel horny op me zijn? Wat heeft die familie nu meegemaakt? Ze zijn 17 jaar lang belazerd door Justitie! Dat is wat ze hebben meegemaakt! Don’t blame me! En als je het nog steeds niet snapt, het gaat mij niet om die familie, als die belazerd willen worden, vind ik het prima, het gaat mij om de hoogste bazen van Justitie, die verkrachters en moordenaars een stiekeme vrijgeleide hebben gegeven. Dat gaat VER over die familie heen! Dat is het grootste schandaal ooit, en dat ga ik blootleggen. Het gaat mij inderdaad niet om Marianne, het gaat mij om Joris Demmink en Harm Brouwer, en de rest van de criminelen daaromheen! Kom jij nou maar om half drie naar Leeuwarden op 23 november, om die Mr. Zwart-Sneek te zien spartelen, dan krijg je nog een zoen van me ook.

 13. Wim Dankbaar zegt:

  Donald Trump does not hate women. He loves them. More than Bill Clinton.

 14. Wim Dankbaar zegt:

  That I like Donald Trump, should be no secret:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: dinsdag 8 november 2016 02:57

  I like you Donald. I like your rants against the corporate media. They are sooo corrupt and infested by CIA. Remember: David Atlee Phillips said to James Files: I can kill more people with my typewriter than you running around with your shotgun, trying to shoot everybody in the world.

  That is why I am surprised they let you come to a neck to neck race with Hillary, because she is the candidate of the establishment. You’re right, the FBI is rigged too. I wish their headquarters would get rid of the name Hoover on it. I wish the same for he Lyndon B. Johnson freeway around Dallas.

  James Files also said this: I killed more than 40 people for he CIA in South America in one day’s work, including women and children. Why are you so concerned about John F. Kennedy? He deserved it! (His words, not mine)

  I also like your preference for female beauty. The locker room talk was just any boy’s talk. I know you are a gentleman to women, why would you not, if you can get any beauty in the world? Even to Hillary! Ha, you did not want a date with her, she should stay with coke sniffing Bill, even after Monica sucked his dick. How generous of you, Donald! Well, I would not want a date with Hillary either, but that’s just because we have the same taste.

  You don’t know half about the Clintons. I hope for tomorrow, I hope.

  Wim

 15. Wim Dankbaar zegt:

  “Margot”, je bent knettergek!

 16. Bertje zegt:

  Overigens los van het feit of ik “technisch” in staat ben om in jouw WordPress account onder de motorkap te kijken Wimp, je hebt het een paar reacties hierboven zelf over een “Margot” uit “Nevada USA”. Voor mijn “escapades” hoef je dus helemaal geen superduperspeurder te zijn. En al helemaal geen zelfbenoemde hahaha
  Dom, dommer, Wimp

 17. Wim Dankbaar zegt:

  Mijn sympathie voor Trump komt ook voort uit het feit dat hij werd afgemaakt door de media met de meest grove leugens. I can relate to that.

  Maar de American voter did not buy it. They thought for themselves. Racist and womenhater, haha!

  https://ballotpedia.org/Kellyanne_Conway

  https://ballotpedia.org/Hope_Hicks

  https://ballotpedia.org/Omarosa_Manigault

  https://ballotpedia.org/Sarah_Huckabee_Sanders

  http://www.politico.com/story/2015/11/donald-trump-katrina-pierson-216005

  “Women are voting based on their brains, not on their gender”.

 18. Wim Dankbaar zegt:

  “Bertje”, Waarom bel je me niet even? Kun je al je frustraties kwijt! 023-5268730

  Geldt ook voor jou “Margot”. Sick bitch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s