Jolanda Meijer: Beste Evert Wildeboer,

Beste Evert Wildeboer,

Hier kunt u mijn informatie vinden:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2016/10/17/morgen-in-opsporing-verzocht-jolanda-meijer/

Mijnheer Wildeboer, U mag de verdwijning van Jolanda nooit oplossen. Weet u waarom niet? Omdat het dezelfde daders zijn als de moord op Marianne Vaatstra! De moord op Marianne Vaatstra is een doofpot van hier tot Tokyo. Snapt u? De oplossing van de moord op Jolanda zal daarom nooit bekend mogen worden.

Nu heb ik zo’n donkerbruin vermoeden dat u dat zelf ook wel weet. U zegt toch niet voor niets dat Tiny en Piet verre van Wim Dankbaar moeten wegblijven? Net als die rechter uit Den Bosch die Jacob en Alie Steringa belde met de mededeling dat ze niet naar Wim Dankbaar moeten luisteren. Uw voormalige cold case team collega Anjo van der Helm, kan u ook bevestigen dat Ludger Dill verdachte was in de verdwijning van Jolanda. Beste Evert, kunt u ook even aan Anjo vragen waarom Ludger van de haak is gehaald?

Gewoon even de gierkelder van de boerderij op het voormalige AZC Kollum leegzuigen, Evert. Zou dat mogen? Denk het niet. U kunt ook even met Joris Demmink en Harm Brouwer bellen. Misschien geven zij daar wel toestemming voor.🙂

Beste Evert, Er is voor u een hele legitieme reden om de gierkelder van het AZC niet leeg te halen. Als de resten van Jolanda daar worden gevonden, dan had Wim Dankbaar immers gelijk. En u wilt toch niet dat Wim Dankbaar gelijk krijgt? Waarom zegt u anders tegen Tiny dat ze verre van Wim Dankbaar moet blijven? Daar verraadt u uw vooringenomenheid toch mee?  Gaat u eerst maar even de andere 39 tips van Opsporing Verzocht onderzoeken. Zijn we weer een paar jaar verder. Kan er ook nog wel bij op die 19 jaar. Dan is Tiny ook dood, zijn we weer van een paar lastpakken af! De dader ligt sinds 2011 op het kerkhof in Cloppenburg. Maar zijn maatje  Wolfgang leeft nog. Vraagt u hem nog even of hij Ludger Dill nooit heeft ontmoet?

 

Na dit gesprek heb ik contact gehad met Ludger Dill in Cloppenburg. Eerst met zijn moeder (nu 86). Die gaf  mij aan Ludger. Ik had gehoopt dat hij met Magere Hein in de ogen wel schoon schip had willen maken. Hij zat te hoesten en te proesten. Wat heb je dan, Ludger? Lungenkrebs! Maar de laffe zak zei niets!  Een maand later was hij dood.

Wim Dankbaar

PS: Monique, je bent niet goed wijs!

Superdeal: 8 boeken voor 40 euro

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in John F. Kennedy, Joris Demmink. Bookmark de permalink .

13 reacties op Jolanda Meijer: Beste Evert Wildeboer,

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Hans,

  Je moet gewoon dit soort vage emails achterwege laten. Gooi je kluisverklaringen even online! Op Hetverbodendagboek.nl. Dan heb je een echte scoop. Bewijs je meteen dat je geen oplichter bent op dit punt. Bij Swapichou en Barracuda zitten ze ook nog te wachten op je verhaal hoe ik de Vaatstra zaak eigenhandig heb opgeblazen. Ben ik zelf ook wel benieuwd naar om dat te lezen. Los nu eens een belofte in binnen de aangekondigde deadline.

  Daar noemen ze je ook een oplichter. Blijkbaar terecht, want dat je het niet bent, kun je kennelijk niet bewijzen. Waarom zou ik Faek vragen of hij uberhaupt iets heeft verklaard en ondertekend? Dat kun jij toch bewijzen?

  Wim

  Van: J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis [mailto:HansMauritz@Home.nl]
  Verzonden: maandag 24 oktober 2016 16:28
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Herstelexploot en meer

  WD

  Zojuist van de deurwaarder Flanderijn Bicker, een zeer interessant herstelexploot ontvangen.

  Duidelijk is dat Stapel niet namens ons beiden c.q. niet namens mij optreedt (wat natuurlijk onder normale omstandigheden normaal eb voor jou profijtelijk zou zijn geweest) en duidelijk is nu dan ook dat indien ik me in betreffend hoger beroep niet (via een advocaat) zal stellen ik bij verstek veroordeeld wordt, wat het vonnis ook zal zijn.

  Dat zou de weg vrijmaken om YM van de juiste munitie te voorzien waardoor zijn hoger beroep absoluut zal slagen.

  Onder meer om bovenstaande niet zo handig van je dus om mijn eerdere zeer deftige voorstel af te wijzen (maar goed ook) en nog onhandiger om mijn mail aan jou te publiceren op je site.

  En dan hebben we het nog niet over Reyneveld of wel de civiele zaak van WH en ook niet over je hoger beroep in de strafzaak. Oei, oei, oei.

  Ik weet inmiddels waarom Feik niet bang is om als getuigen te worden opgeroepen: zijn advocaat heeft hem verteld dat hij nimmer opgeroepen zal worden. Ik weet inmiddels ook waarom Feik jou zo expliciet de vraag stelde door wie jij werd ‘gesubsidieerd’. (bij een antwoord daarop zou hij je zelfs alles vertellen….) Er komt nog een grote verrassing aan……

  Overigens, waarom stel je Feik in al die telefoongesprekken niet de vraag of hij überhaupt iets heeft verklaard, of die verklaring door hem is ondertekend en of deze is/was gedeponeerd?

  HM

 2. hansjohn zegt:

  Evert Wildeboer zegt niet (zoals Rob Zijlstra) dat de gierkelder ‘onder de vlag vh Vaatstra onderzoek’ al is is onderzocht.
  En Evert Wildeboer zegt ook niet (zoals Rob Zijlstra) dat het eerste coldcase team het verhaal
  van Geke al heeft nagetrokken.
  Dat zou het makkelijkste antwoord zijn geweest, als het idd was nagetrokken en de gierkelder zou zijn onderzocht: ‘Meneer Dankbaar bedankt voor uw informatie, maar deze was al langer bij ons bekend en is reeds nagetrokken’.

  Naast het OM gaat het er Hans Mauritz om, om Wim Dankbaar kapot te maken? En waarom nu eigenlijk Hans?
  Gaat het er nog wel om dat de misstanden bij politie en justitie aangekaart worden?

 3. hansjohn zegt:

  Moet de moeder van Jolanda Meijer ook ver van Geke Haarsma blijven?
  De tip van Wim Dankbaar is toch het verhaal van Geke?
  En zou dit tip idd destijds al zijn nagetrokken, kan Evert Wildeboer dat toch heel eenvoudig tegen Tiny zeggen? Mevr. Meijer, de tip van Wim Dankbaar kennen we al, die tip is het verhaal van Geke en de gierkelder op het AZC en dat hebben we destijds al uitgezocht’; klaar.
  Als dat de waarheid zou zijn is het toch heel simpel uit te leggen?
  Dan hoeft Evert toch niet te zeggen dat Tiny ver bij jou weg moet blijven?

 4. stekeldier zegt:

  Was Ludger Dill ten tijde van de moord op Marianne al manisch depressief?

  Bovenstaande informatie duikt alleen via Google op. Op de FB-pagina is niets meer te vinden. Alleen een profielfoto die ergens in het Midden Oosten lijkt te zijn gemaakt.

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Wim Dankbaar zegt:

  Stekeldier,

  Interessant. Dit is ongetwijfeld onze Ludger. Nooit geweten dat hij zichzelf manisch depressief noemde. Maar gezien de getuigenverhalen is dat wel logisch. Na het fiasco om de Poelplaets te kopen (300.000 gulden aanbetaling) is het snel bergafwaarts met hem gegaan.

  Hoe zou het nou toch komen dat Swapichou mijn gesprekken met Isabella niet plaatst?

  Kolderkamp, Je boodschapjes kun je bij Swapichou kwijt.

 7. Wim Dankbaar zegt:

  Waarom zou Ludger in 2006 voor langere tijd naar Hurghada in Egypte hebben willen verhuizen?

  Egypte heeft zeker geen uitleveringsverdrag met Nederland?

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Chris, jouw obsessie met mij is vele malen groter (en zorgelijker). Foto van Douwer hierboven is veelzeggend. Effe Faek bellen, Chris, om te vragen wie van de twee helften nu zijn vriend Ali was. Of beter nog: Of het OM dat hem heeft gevraagd in het kader van hun Onderzoek Ali H.

  Chris Klomp (@chrisklomp) oktober 25, 2016 om 21:13 Beantwoorden
  Bijzonder om te zien hoe complotdenkers in het zicht van een veroordeling nog wat extra olie op het vuur gooien en zo hun eigen glazen (opnieuw) ingooien. Bijzonder, maar ook zorgelijk obsessief. De bekende point of no return.

 9. Wim Dankbaar zegt:

  Chris Klomp (@chrisklomp) oktober 26, 2016 om 10:45 Beantwoorden
  Beste Wim, ik heb nog nooit over je geschreven, anders dan van mijn professionele taak als journalist verwacht mag worden (in casu: feitelijk schrijven over je rechtszaken en je veroordelingen). Ik stel voor dat je dat ook eens gaat doen en je beweringen eens feitelijk naar voren brengt, in plaats van doordrenkt met persoonlijke rancune en suggestieve uitlatingen.

 10. Wim Dankbaar zegt:

  Chris, ik ben al eens eerder met je in debat gegaan op je eigen facebook page, maar dat hield je niet vol. Kun je het wel aan op mijn terrein, hier op rechtiskrom? Ik zal elke bijdrage van je direct plaatsen, en niet naderhand verwijderen zoals jij op facebook deed. Ik maak er even een apart topic van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s