Vandaag: Beslissende scoop van Hans Mauritz

Groot nieuws: een doorbraak van jewelste in Vaatstra-zaak vanaf vrijdag 7 oktober a.s. op deze website en in Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra, deel II’ 


LEEUWARDEN/DONGEN, 26 september 2016 -Twee jaar na het verschijnen van ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ is dan nu, na een niet aflatende inzet van een kleine groep onderzoekers, de tijd rijp voor de onthulling van en scoop aller scoops: de werkelijke rol van Jasper Steringa (foto). Bezoek vanaf vrijdag 7 oktober a.s opnieuw deze website en u bent als eerste op de hoogte.

Voor de nieuwste ontwikkelingen zie www.hetverbodendagboek.nl

(In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst)

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vandaag: Beslissende scoop van Hans Mauritz

 1. cobra zegt:

  Mauritz heeft weer een smoking gun ………….tja blijft lachen met die gast
  Ben benieuwd wie het voorwoord gaat doen in zijn nieuwe boek
  misschien iets voor de grijze duif.

 2. Ik weet niet of nieuwe lezers de sarcasme van dit artikel zullen snappen Wim. Die fantast is al zo veel afspraken niet nagekomen dat mensen die bekend zijn met hem, iedere nieuwe belofte met een glimlach tegemoet zullen zien. Maar sarcastische artikelen als dit zouden nieuwkomers op het verkeerde been kunnen zetten…

  • Vuur zegt:

   Eens met De Grijze Duif. Alle mensen die hier al langer komen weten allang hoe de vork in de steel zit. Nieuwkomers die geen tijd hebben om de hele geschiedenis tot zich te nemen, wat ik niet vreemd vind, zullen waarschijnlijk op zoek zijn naar: ‘Goh, eens kijken hoe dat nou zit met die Vaatstra zaak en Wim Dankbaar.’

   Dit bericht geeft de nieuwe lezer het beeld dat 1) Wim met een beslissende Scoop komt en 2) Dat hetverbodendagboek . nl ook van Wim is inclusief het gelijknamige boek en deel II.

   Als deze nieuwkomers dan zelf in dit donkere bos ook nog eens de bomen moet vinden denk ik dat beeldvorming bij deze nog steeds grote groep, maar zeer belangrijke groep, niet snel zal veranderen.

   Dus ik zou er absoluut een kleine opmerking onder zetten voor de nieuwkomer hoe dit bericht te lezen……… just my 50 cents.

   Good luck!

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Maar dit grote nieuws moet wel gemeld worden. Erg spannend allemaal.

  Ik heb er een disclaimer bijgezet:

  In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

 4. hansjohn zegt:

  @DeBaron had het (ook alweer) een tijdje geleden over het vrijgeven/inzage geven in documentatie en inzichten.
  Heeft het bericht van Hans daarmee te maken soms?

 5. HRK zegt:

  Tsja, ik begrijp wel dat Wim dit publiceert. Het is wel nieuws, wat je ook van Mauitz denkt. En wie weet …

 6. ExTours zegt:

  Het is tot op heden nooit anders geweest dan humbug bij Mauritz en ik ben er zeker van dat het dit keer niet anders zal zijn. Rare jongen die Mauritz. Zoals ik al eens eerder schreef, hij is een pure charlatan.

  Dus nieuwkomers jullie zijn gewaarschuwd voor deze man!

 7. rogierd zegt:

  Mauritz heeft al vaker ‘scoops’ aangekondigd op zijn site, en daar kwam ook nooit wat van terecht. Let op dat hij de woorden ‘vanaf 7 oktober’ gebruikt. Dat kan morgen of volgende maand zijn. De verschijningsdatum van zijn niet gedrukte boekjes in intussen weer een maand opgeschoven.

  • Wim Dankbaar zegt:

   Niet mee eens:

   “Bezoek vanaf vrijdag 7 oktober a.s opnieuw deze website en u bent als eerste op de hoogte.”

   Daarmee zegt hij dat “de scoop” op 7 oktober wordt geopenbaard. Als er vandaag niks verschijnt, dan heeft Hans niemand anders nodig dan zichzelf om zijn geloofwaardigheid te vernietigen, zo dit al niet was gebeurd.

 8. ExTours zegt:

  Inderdaad, zeer correct gesteld. Deze fantast beweert dat u als eerste op de hoogte bent als u vanaf 7 oktober zijn website raadpleegt. Dit betekent dat hij dus op deze datum naar buiten moest komen met zijn (gefantaseerde) scoop. Deze clown is dus alweer in gebreke gebleven.

 9. Ik heb van Hans Mauritz zelf begrepen dat de scoop vandaag komt. Niet dat ik daar geloof in heb, maar voor the record. Hij zegt zelf 7 oktober. Nu maakt hij er 8 oktober van, tegen zijn belofte in. Maar wie wil er met me wedden? Ik stel dat die Scoop aller scoops ook 9 oktober het licht niet zal zien. Het is wederom gebakken lucht wat die oplichter probeert te slijten. En daar ook nog geld voor vragen, of anders…

  Schrijnend om te aanschouwen…

 10. stekeldier zegt:

  HM heeft dus een scoop betreffende de werkelijke rol van Jasper Steringa bij de moord op MV. Die rol is er wel en zoals ik het lees is het ook meer dan slechts een figurantenrol. Maar het is dus kennelijk een andere rol (maar welke dan?) dan die van de moordenaar van MV. Op zich een interessante these. Nu de bewijzen nog…

  • Wim Dankbaar zegt:

   De “scoop” stelt niks voor. De scoop zou zijn dat Jasper tegen een medegevangene heeft gezegd dat hij geen schadevergoeding aan Bauke Vaatstra wil betalen omdat hij slechts “medeplichtig’ is. Dit weet ik al maanden. Had ik zelf ook kunnen brengen. Niet gedaan omdat het veel te dun is. En ook omdat ik meen dat Jasper helemaal niets met de moord te maken heeft. Wat mij betreft is deze “scoop” een broodje aap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s