Boodschap aan Anouk

AfbeeldingsresultaatAnouk, je moet je manager Kees de Koning ontslaan. Hij waagt het om een fan te zijn van Hoodvlog, ofwel Ismail Ilgun, die nu vast zit wegens opruiing. Slecht voor je carriere, joh! Grapje hoor, Anouk. Kees weet tenminste talenten te herkennen.  Met de juiste begeleiding en wat bijschaven is Ismail een topper in de dop. Die kop met haakneus vergeet ook niemand. Als ik directeur van AT5 was, had ik hem allang gevraagd als presentator. Met doorgroei mogelijkheid naar het Nos Journaal. Die willen tenslotte ook een evenwichtig beeld van de Nederlandse samenleving. Dat het een multiculturele maatschappij is kunnen we toch niks meer aan veranderen.

In twee maanden tijd 3 miljoen views. Vergelijk dat even met mijn interview met James Files:

 

Een wereldwijd onderwerp over de meest gepubliceerde moord ooit, dat al meer dan een jaar op Youtube staat. Maar Ismail krijgt met een lokaal onderwerp 10 x zoveel views in twee maanden! Met commentaar van de minister president. Dat is een gewoon prestatie!  

Ismail is nog grappig ook. Hij vraagt aan een 6 jarige jochie: Ben je Marokkaan? Ja. zegt het het jochie. Je bent Marokkaan, dus stelen is je baan?  Ik vind het helemaal geweldig, die zelfspot die Ismail  aan de dag legt. Tegenover een jochie die bij een vriend van hem op de nek zit. En zelfs dat jochie begrijpt dat Ismail een grapje maakt. Ismail laat zien dat er niet louter ‘kutmarokkanen” zijn.

Maar Ismail is gewoon “tuig van de richel”. Mark Rutte  zegt het zelf ! Die Kees begrijpt er helemaal niks van, Anouk. En ik ook niet! En al die kids van Poelenburg, die van hem houden en zijn buurvrouw begrijpen het ook niet. “Poelenburg in de greep van tuig”. “Politie staat machteloos!” Nazi krant Telegraaf. Total BULLSHIT!

Huh? Mark Rutte moet zich eens even uitlaten over de schilderswijk en Ede:

http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/05/asscher-relschoppers-ede-zijn-nederlanders-geen-marokkanen-303827/

Jammer dat daar geen vlogger als Ismail actief is. Vergeleken daarmee zijn  Ismail en zijn vriendjes heilige boontjes! Ik schaar mij achter de kinderen van Poelenburg, die van Ismail houden en met hem voetballen. De kinderen die hun huiswerk doen, naar school gaan en waar er ooit één burgemeester van Zaandam wordt! Net als Ahmed Aboutaleb van Rotterdam.

Oh, oh, wat voelt Juliëtte Rot zich geïntimideerd, maar niet heus. Wat een farce!

Een media brainwash herken je aan stigma’s als “treitervlogger” en “tuigvlogger”.

Jeroen Pauw, fu2! Voor de uitzending zeggen dat die zonnebrillen zo cool zijn en dan die jongens tijdens de uitzending afmaken op diezelfde zonnebrillen. Goed gedaan jochie!

Mvg

Wim

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s