Superdeal: 8 boeken voor 40 euro

Van de 5000 boeken die ik heb laten drukken zijn er nog ruim 1000 over. De vaart is er nu wel uit. De resterende voorraad mag weg tegen 40 euro voor 8 boeken. Dit omdat ze in doosjes van 8 verpakt zijn. Dit bedrag is inclusief verzendkosten,  over te maken op NL06INGB0688160883 ten name van W. J. Dankbaar, Overveen. Ik heb de voorraad terug laten halen van Centraal Boekhuis, omdat deze monopolieclub schunnige kosten rekent voor het houden van die voorraad. Stond natuurlijk in de kleine lettertjes.

Waarom is dit een superdeal? Welnu, omdat het één van de meest opmerkelijke boeken ooit is. Zelden kreeg een boek zo weinig publiciteit in de media terwijl het unaniem euforisch wordt ontvangen door de lezers. Meer dan 70 vijf sterren reviews op Bol.com is uniek voor een boek met een dergelijk kleine oplage.  Zelden was er zo’n discrepantie tussen de berichtgeving van de media en de lezers zelf. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de omstredenheid van het boek dat wellicht het grootste schandaal van de afgelopen 20 jaar blootlegt.

Zeer korte samenvatting: Ik stel dat Marianne Vaatstra is vermoord door twee asielzoekers in de caravan van ene Wolfgang Hebben. Dit was een Duitser en zijn bevriende landgenoot Ludger Dill was daar ook bij. De verkrachters en moordenaars van Marianne heten Ali Hassan en Haval Ali Mawloud.  Behalve Ludger en Wolfgang, die reeds 3 maanden in Veenhuizen had gezeten voor heling, was daar ook een 15 jarige asielzoeker bij, genaamd Faek Mustafa. Deze Faek Mustafa is op de ochtend van de moord door de politie opgehaald uit het AZC en heeft aan de politie verteld wat er gebeurd was. De top van Justitie heeft echter direct besloten dat de ware toedracht niet bekend mocht worden. Naar aanleiding van de bekentenis van Faek is Ali Hassan opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en via het grenshospitium Amsterdam nog datzelfde weekend het land uitgezet. Dit is geregeld door Harm Brouwer en Joris Demmink. Haval Ali Mawloud is op eigen kracht via Utrecht naar Irak terug gevlucht met hulp van een paar vrienden. Hij heeft daar nu een hoge functie bij de geheime dienst. Faek is als “geheime” kroongetuige direct overgeplaatst naar het AZC Musselkanaal. Enkele maanden later kregen hij en zijn vader een verblijfsvergunning. De hele berechting en veroordeling van Jasper Steringa is dus een farce om de bovengenoemde ambtsmisdrijven van Justitie op een geloofwaardige manier te begraven.

Het schandaal is dus dat de voormalige topmannen van onze Justitie om welke politieke reden dan ook, verkrachters en moordenaars een stiekeme vrijgeleide gaven. En vervolgens de nabestaanden en heel Nederland 17 jaar lang voorlogen over de meest gepubliceerde moordzaak ooit. Criminele schoften van het ergste soort dus. Maar bovendien ook hele laffe, angstige schoften. Moreel gezien dwergen van het kleinste soort. Want Joris Demmink durft al helemaal niet te reageren op mijn loodzware beschuldigingen. En Harm Brouwer met zijn hypocriete mond over open verantwoording en transparantie, liet via zijn secretaresse het volgende weten:

Geachte heer Dankbaar,

De heer Brouwer zal niet reageren op uw e-mail.

Vriendelijke groet,

Hilde Bos

Secretaris CTIVD

Men hoeft ook ook geen getraind psycholoog te zijn om in het filmpje “ontmoeting met Harm Brouwer”, te vinden op JDTV, te zien dat Harm hier door zijn tanden liegt, zijn zenuwen camouflerend met geveinsde joviale interesse in het welzijn van Micha Kat, steeds wegkijkend en aan zijn neus friemelend, zich herhaalde malen versprekend. Zoals:

“Wat bedoel je met afgelopen?” (Stupide vraag voor iemand die denkt dat Jasper S. terecht is veroordeeld en als OM baas de zaak in zijn portefeuille “gevoelige zaken” had.  Waarom was het eigenlijk een gevoelige zaak?  Voor wie? )

“De rechter heeft gesproken en het is gerechtvaardigd. Ik ben erg blij dat die zaak is opgelost. Hij is begonnen in mijn tijd nog, of in de verre nadagen van mijn tijd.” (Wat is het nu?)

“Het heeft me al die tijd wel bezig gehouden moet ik je heel eerlijk zeggen.” (Ja, dat zal best, als je malafide rol in deze zaak nog eens uit kan komen. Het is vaak de leugenaar  die zegt “heel eerlijk” te zijn. )

“De zaak is onherroepelijk heb ik begrepen. Men is niet in cassatie verder gegaan.” (Ja, daar zal Harm wel blij mee zijn. Voor cassatie komt nog hoger beroep, maar dat vergat Harm even in zijn nervositeit, corrigeert dat snel.)

“Ik ben er erg blij mee, het heeft natuurlijk veel mensen pijn gedaan.” (Inderdaad, met Harm en Joris als hoofdverantwoordelijken.)

Dus beste mensen, als de rechtstaat Nederland u nog een beetje lief is, bestel dan nog een doosje van acht. Dan weet u alvast welk kadootje u kunt geven op die volgende verjaardag of feestje. Welk kadootje met een winkelwaarde van 20 euro, kost u tenslotte nog geen 5 euro én dient een algemeen maatschappelijk belang om uw vrienden en kennissen de schellen van de ogen te doen vallen?

Leest u ook het “dagboek” van de moeder van Marianne, op diverse sites te lezen op internet. Een googletje op dagboek Maaike volstaat. Subtitel: Hoe de ouders van een vermoord kind jarenlang door onze eigen Justitie werden genaaid.

Uitsmijter van “moordenaar” Jasper Steringa tegen zijn ouders: “Houd op aan mijn schuld te twijfelen! Anders krijg ik de grootste problemen.”

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

10 reacties op Superdeal: 8 boeken voor 40 euro

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Zeer actueel in verband met zitting tuchtklacht tegen Yehudi Moszkowicz 26 september aanstaande:

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/11/de-verraderlijke-vriendin-van-maaike/

  • Dennis zegt:

   Opvallend en vreemd: Politie houd identiteit geheim van dader verkrachting van 17 jarig meisje, de dader zou uit het asielzoekerscentrum in Dronten komen, dat heeft de plaatselijke bevolking al uitgezocht, politie en justitie willen dit weer eens geheim houden, opvallende gelijkenis met de Vaatstra zaak?

 2. hansjohn zegt:

  Als Klaske nou ’s een aanklacht had ingediend, zou Chris daar dan over geschreven hebben?

  • van Tours zegt:

   Hansjohn, Daar is de tijdtermijn voor smaad natuurlijk verstreken, maar Klaske zou misschien nog wel een aanklacht wegens smaad en of laster kunnen indienen tegen Yehudi M. Zij weet als geen ander hoe de toestand bij Maaike thuis is en als je dan weggezet wordt als iemand die te kwader trouw met het dagboek is omgesprongen, dan lijkt mij dat toch wel smaad en laster. Zo’n aanklacht ondersteunt natuurlijk wel de tuchtklacht van Wim tegen Yehudi.

  • hd47 zegt:

   Uiterst nuttig en verfrissend om dit soort zaken weer eens te lezen!
   Ook de reacties daaronder!
   Dat soort verwijzingen moet je vaker doen, bij het merendeel is dat vervlogen maar bij jou zit dat “in je kop”.
   Er op blijven hameren is zinvol (hoe de vork in de steel zit).
   Dank daarvoor.

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Hieronder de door Chris Klomp afgesloten facebook discussie. Klik op de afbeeldingen voor betere leesbaarheid.

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Robby van der Plancken met zijn broer. Het pakket bevat bevat vijf verschillende boeken van mij. Verjaardagskado van Robby aan zijn broer. Zijn broer is een grote fan van James Files.

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: maandag 5 september 2016 17:34
  Aan: ‘t.roell’; ‘c.telman@’
  Onderwerp: RE: Goedenavond Theo,

  Beste Theo en Caroline,

  Voor mij hebben jullie bewezen dat er nog een rechtstaat in Nederland bestaat.

  Jullie hadden Maaike wel wat beter kunnen beschermen. Wie moet ik nu aanpakken op grond van jullie uitspraken dat Yehudi onrechtmatig twee ton van mij gestolen heeft? Yehudi, Maaike of Bauke?

  Lees dat dagboek van Maaike nu even!
  https://vuur01.wordpress.com/2014/02/14/deel-dagboek-maaike-terpstra-moeder-marianne-vaatstra/

  Ik heb niets meer aan jullie, dat besef ik wel. Want jullie mogen mijn hoger beroep niet doen. Was het maar waar! Maar ik wil wel dat jullie beseffen dat Demmink en Brouwer de moordenaars van Marianne een heimelijke vrijgeleide hebben gegeven. Daar doen de leugens van Yehudi Moszkowicz niets aan af.

  Ik zou dit niet schrijven als ik niet zeker wist dat jullie eerlijke rechters zijn. Rechters die ook niet willen dat een pedofiel aan de top van Justitie stond. Rechters die ook niet willen dat brute verkrachters en moordenaars van de haak gehaald worden, ten koste van een onschuldige veeboer en zijn familie.

  Mvg

  Wim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s