Bericht van Hans Mauritz: Kluisverklaringen bestaan!

 

Hans,

Ik lees op Swap dat Eric de kluisverklaringen mag komen filmen? Bestaan ze dan toch?

“Na mijn vorige reactie op dit blogje had ik binnen no time reactie van zowel jou als Hans in mijn mailbox. Beiden probeerden jullie me te overtuigen dat jullie de waarheid spreken. Van Hans mag ik de verklaringen opeens zelfs komen filmen.”

Geldt dat aanbod alleen voor Eric, Hans? Waarom scan en mail je ze niet gewoon aan Eric of wie dan ook? Je vindt het toch zo vreselijk om voor oplichter uitgemaakt te worden? Die verklaringen bewijzen toch dat je dat niet bent?

Hier nog een paar opmerkelijke citaten van je:
Er is niemand door mij voor de gek gehouden en ook de lezer niet. Wat is geschreven in HVDVMV is op de keeper beschouwd correct. Alleen jij weet niet WAAROM dat correct is.

Niet ik maar jij hebt de lezer bedrogen door valselijk op te werpen dat je je om redenen van moraliteit en ethiek moest distantiëren van mij vanwege ‘verzonnen kluisverklaring(en)’.

Overigens heb ik m.b.t. de civiele zaak een magistrale kaart in handen waarvan jij het bestaan niet weet en ik je daar ook niet van op de hoogte zal brengen omdat je het dan in je voordeel gaat gebruiken. En dat is voorlopig en zo als het er thans uit ziet niet echt de bedoeling.

Kijk, je maakt hieronder ook een denkfout. Ik heb de kluisverklaringen helemaal niet nodig om het HB te winnen. Heb andere troeven maar ga die niet expliceren omdat jij er dan je voordeel mee gaat doen. Hoe jij het aanvliegt win je het HB nooit. Jij wilt de gehele Vaatstra-zaak als het ware overdoen en daar gaan ze de komende 200 jaar niet in mee. Ik kies daar niet voor en dus gaan die gasten in Leeuwarden mij sparen. Let maar op. Die voorwaardelijke 2 maanden gaan echt van tafel.

Net als je geouwehoer over Notaris Linssen op je site. Jij wist, ik heb je dat verteld en gemaild, dat Linssen net als Slagman eerder zijn kak introk. Naar wie ik wel ben gehold heb ik je onthouden omdat toen al duidelijk was dat je tegen onze afspraken in alles en iedereen ging bellen met de meest kwalijke gevolgen van dien. En toch bracht je met veel bombarie; “zie je wel. zelfs Linssen wist van niets…’. Hoe kwalijk om een dergelijke beschuldiging naar mij te uiten.

Wolfgang vals beschuldigd met de verklaringen? Nee hoor, met hetgeen hij mij persoonlijk heeft verteld. Dat is straks in het HB een kwestie van zijn woord tegen het mijne terwijl het bijkomende bewijs in zijn nadeel is.

Ik heb over de kluisverklaringen niets gelogen. Niet in het boek (lees maar na) en niet in de strafzaak tegenover de rechter. Ik hoef mijn huid niet te redden. Niet strafrechtelijk en civiel kunnen ze me niets maken. Allang uitgevogeld.

Waar ik mee kom zal je nog verbazen.

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

31 reacties op Bericht van Hans Mauritz: Kluisverklaringen bestaan!

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Van: J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis
  Verzonden: woensdag 3 augustus 2016 15:39
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Artikel

  Heer Dankbaar,

  Vanavond voor 20.00 uur is mijn privé-mail aan jou van je site (het ganse laatste artikel) Bij het uitblijven daarvan zal ik hetgeen ik je kortelings aanzegde uitgevoerd worden. Plus enkele nieuwe ontdekkingen die killing voor je zijn.

  Hans Mauritz

  Like

  • Ziva zegt:

   Toen ik een jaar of twaalf was en mijn moeder behoorlijk fanatiek met mijn opvoeding bezig was las ik het boekje ‘Lijmen/het Been’ van Willem Elsschot. Het is waarschijnlijk volkomen ongepast om het hier te zeggen, maar ik moet iedere keer wanneer ik de soap rond Wim en Hans Mauritz lees toch aan dat verhaal denken:

   In het eerste deel komt de jonge en onbezonnen Laarmans in contact met Boorman, die meteen een grote invloed op hem blijkt te hebben. Hij doet hem zijn pijp afzweren ten gunste van sigaretten en sigaren en oordeelt dat de naam ‘Laarmans’ hem niet past en dat deze vervangen moet worden door het welluidender ‘Teixeira de Mattos’. Vervolgens lijft hij hem zonder veel omwegen in als zijn ‘secretaris’, in dienst van zijn firma.

   Boorman houdt zich bezig met acquisitiefraude, het ‘lijmen’ van bedrijven die, desnoods daartoe gedwongen, publiciteit willen verwerven via het Wereldtijdschrift. Het tijdschrift met de indrukwekkende naam, voluit Algemeen Wereldtijdschrift voor Financiën, Handel, Nijverheid, Kunsten en Wetenschappen, is overigens niet meer dan een handel in bedrukt papier, waarbij Boorman erop aanstuurt de eigenaren zo veel mogelijk exemplaren aan te smeren tegen een fikse prijs, waarna zij zelf maar moeten zien hoe zij van hun voorraad af komen.

   Laarmans en Boorman benaderen zakenmensen met het idee een artikel over hun zaak te publiceren in het Wereldtijdschrift. In dat artikel wordt in prachtige volzinnen (die voor ieder artikel steeds weer aangepast worden) de betreffende zaak aangeprezen als de beste in zijn soort. De teksten waarin het betreffende bedrijf wordt aangeprezen zijn overigens standaard en kennen weinig variatie, maar de bedoeling is dat de clientèle zich niettemin gevleid voelt door de fraaie bewoordingen. Boorman slaagt er bovendien in de prijs per exemplaar op slinkse wijze op te hogen door de clichés van de foto’s per vierkante centimeter te berekenen.

   Echt, rings a bell toch?!

   Like

 2. Akky van der Veer zegt:

  Hans, bedoel je met dit dreigement dat je de privé mails van Wim aan zijn (ex) vrouw openbaar maakt? Die mails heb je mij ook gestuurd. Dat zijn duidelijk mails die hij alleen maar deelde met mensen die hij 100% vertrouwde. Dus doe dat maar, je laat daarmee alleen maar zien hoe ziek en onbetrouwbaar je bent. Bovendien komt Wim er helemaal niet slecht vanaf in die mails. Eerder zijn vrouw. Maar wat heeft die met jullie conflict te maken? Ik begrijp ook niet waarom je je zo opwindt over dit artikel? Je staat toch achter elk woord wat je zegt? Bewijs nu eens dat je geen oplichter bent! Dat zeg je toch? Kom dan ook eens met het bewijs!

  Like

 3. Zo, dit is ff 200% Hans Mauritz in de bocht! Hahaha
  “Waar ik mee kom zal je nog verbazen.”
  Tja, die onthullingen van afgelopen jaar waren zo baanbrekend dat ik hier ook weer met smart naar uit kijk!

  Zijn z’n boeken al op papier verschenen?

  Donck die de kluisverklaringen mag komen filmen, maar die houdt hij onderwijl al tijden krampachtig tegen zijn borst?! Wat een aanfluiting dat hij dat nog durft te zeggen achter de schermen. Beseft hij niet dat wanneer die kluisverklaringen wél hadden bestaan de rechtszaak van Hebben een heel ander karakter zou hebben (als verdachte ipv klager) en de Vaatstra zaak wagenwijd open was gebroken?!

  Als die fantast werkelijk die kluisverklaringen heeft, maar er al 2 jaar met z’n vette reet op blijft zitten, is dit minstens zo crimineel als Vervloesem die al 20 jaar op videobanden van Demmink en Claus blijft zitten. Waarbij de kanttekening gemaakt moet worden dat ook deze videobanden, net als de verzonnen kluisverklaringen van Hans Mauritz, simpelweg niet bestaan. Waarvan akte!

  De vuistregel is simpel:
  Put your money where your mouth is!

  Like

 4. Souraya zegt:

  Ik heb die mails ook gelezen. Ik ben het helemaal met Akky eens. Hans, je zou hiermee slechts nog meer bevestigen dat je een hufter bent. Wat een blaaskaak ben je toch. Alleen maar schreeuwen zonder iets waar te maken. Als je die kluisverklaringen hebt, waarom liet je je dan veroordelen? Hoe kon je die nu niet laten zien tijdens de rechtszaak? Dat waren toch de granietharde bewijzen? Zo heette dat hoofdstuk over de kluisverklaringen toch? Graniethard of boterzacht? Als je niemand belazerd hebt, mij niet en ook de lezers van het boek niet, waarom toon je dat dan niet aan? Ik ben ook echt benieuwd wat Wim nu weer heeft uitgespookt wat killing voor hem zou zijn. Wat zijn die nieuwe ontdekkingen?
  En dat “let maar op!”, “wacht maar af!” van je kennen we nu wel. Er valt niks meer op te letten of af te wachten, het enige wat je doet is schreeuwen en niks waarmaken.

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  From: ED via Marktplaats
  Sent: dinsdag 1 december 2015 21:49
  To:
  Subject: Re: Reactie: Hyundai elantra 2.0 crdi gls een jaar apk, leer, airco

  Beste Wim

  Bedankt voor je advies gaan we aan werken

  Bedankt

  F.M.

  Op 1 dec. 2015 om 21:48 heeft Wim Dankbaar via Marktplaats het volgende geschreven:

  Faek, voor je website, kun je het model van Gurmeet gebruiken voor Vocatus PLaza.

  https://sadhanalila.wordpress.com/

  Leg haar op de motorkap van elke autofoto.

  Mi Ma Ya kan natuurlijk ook. Mi Ma Ya is gratis. En minstens net zo mooi!

  Auto´s en mooie vrouwen, verkoopt altijd.

  Mi Ma Ya will show you the car!

  Mvg

  Wim

  Like

 6. Wim, vande week vroeg je mij om respect omdat ik je Wimp noemde.
  Waar is jouw rescpect naar mij nu als je mijn comments niet doorlaat?

  Like

 7. Hoezo wil je een echte naam weten? De vragen zijn daardoor niet anders als dat ik ze steld. Mijn naam klopt gewoon kijk maar!

  Like

 8. Wim Dankbaar zegt:

  13 agressieve posts van Kolderkamp in een half uur. Over obsessie gesproken. Tsjonge, wat maakt die zich druk om Wim de TBS ‘er.

  Like

 9. Hey Hans, kan Chris Klomp die kluisverklaringen niet bij je komen filmen? Dan is hem ook direct de mond gesnoerd!

  Like

  • Ziva zegt:

   Ach, ach, Grijze Duif, wat een stoere taal weer. Maar misschien is het je ontgaan. Chris Klomp is een ‘verslaggever’: toegegeven, de laatste maanden denkt hij af en toe ook een opiniemaker te zijn, maar hij is gewoon een verslaggever. Dat houdt inherent in dat hij nooit de mond gesnoerd kan worden, want hij geeft slechts verslag van.

   Dat hij dat niet doet zoals jij dat graag ziet, ligt per definitie niet aan de verslaggever, maar wel aan de formulering van de mening(-en) die hij verslaat. Ergo, jouw mening heb je niet juist verwoordt, of vindt geen grondslag: heel hard roepen dat de aarde plat is, maakt niet een verslaggever onbetrouwbaar die meldt dat sommige mensen een wat zorgelijk beeld van de werkelijkheid hebben.

   Chris Klomp cs. de mond willen snoeren is zonder meer voor jou het afgeven van een brevet van onvermogen. Een brevet zelfs dat in het verleden heeft geleid tot enorme misstanden.

   In zekere zin is het zelfs een argument tegen je zelf. De mond snoeren als reactie op een tegengestelde mening, is nou juist wat jij niet zou willen voorstaan, toch? Het is immers de basis van je eigen argumenten. Oproepen iemand de ‘mond te snoeren’ zal juist ook betekenen dat jij niet meer kan zeggen hoe jij het ziet. Je vernietigt daarmee de basis van je eigen argument.

   Dus, Grijze Duif, voor je een volgende keer oproept iemand de mond te snoeren, denk dan eens aan je eigen voordeel om JUIST dat niet te doen.

   Like

   • goofy zegt:

    Hoe meer Klomp schrijft des te meer hij verstikt raakt in zijn eigen web van leugens. Het feit dat hij met de dag gekkere uitspraken komt doet des te meer mensen hun wenkbrauwen fronzen. Meneer blaast langzaam en zeker bij steeds meer mensen zijn geloofwaardigheid op. Laat hem alsjeblieft door gaan met het graven van zijn eigen graf. Gewoon laten gaan en zijn uitspraken tegen hem gebruiken.

    Like

   • Nou Ziva,
    Wanneer Klomp zich uit laat in de zin van “complotgekkies” of “onzin moet onzin blijven” heeft hij geen pet op van verslaggever. Het heeft wel effect op zijn rol als verslaggever, dat wel. Verder is het niet zijn tegengestelde mening waar het mij in het geval van Klomp om gaat. Het gaat me om het nalaten zichzelf een spiegel voor te houden, en zich schuldig maken aan waar hij een ander van beticht: het niet open staan voor alternatieve visies. Hij is nog nooit inhoudelijk in debat gegaan. Niet een keer een inhoudelijke opmerking om vervolgens weer in drogredeneringen te vervallen, maar nooit langdurig inhoudelijk met aandacht voor elkaars argumenten en vragen, met oprechte antwoorden.

    Maar mijn opmerking was gekscherend, immers bestaan die kluisverklaringen niet…

    Like

  • Harry Bennebroek zegt:

   Ik begrijp je wel hoor Grijze duif

   Like

 10. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 11. Maar de redenering van Hans is echt helemaal dolgedraaid. Hoe kan hij nou vrijgesproken worden, geheel gezuiverd van blaam, terwijl Wim extra nat gaat? Die man is volledig het spoor bijster… alhoewel deze site bewijst dat recht krom is, wat dat betreft hou ik alles voor mogelijk…

  Like

 12. hansjohn zegt:

  Het is kennelijk de bedoeling dat Wim nat gaat en Hans niet. Dat lijkt het doel te zijn van de informatie waarmee Hans bij het HB komt. Informatie die met een bepaalde bedoeling achter is gehouden? Informatie die niet als doel heeft duidelijkheid te geven aan de ouders van Marianne hoe hun dochter vermoord is? Maar informatie die bewaard is voor het moment dat het echt nodig is om te gebruiken om een voorwaardelijke straf te schrappen?

  Like

 13. Pingback: Biyush | Swap I. Chou

 14. cobra zegt:

  Tja dat Mauritz een debiel is , dat is voor veel mensen echt geen nieuws Wim
  maar dat hij nu gaat dreigen ……….
  Dit gaat over dezelfde Mauritz die na te zijn aangevallen door Johan Vaatstra ( volgens Mauritz) in
  Oudwoude , jankend naar de pers en politie liep.
  Die zijn dochter een week ergens anders onder bracht om dat de bende van Feik ( zoals Mauritz
  dit zo mooi noemde) hem een kopje kleiner zou maken wat hij me bijna jankend over de tel. vertelde.
  Die in de laatste zitting in Leeuwarden buiten ging om te roken en weer snel binnen liep om dat
  volgens hem Bauke hem had gedreigd om te leggen en met een doods bang gezicht riep dat
  hij aangifte ging doen.

  Deze jankerd gaat nu zelf dreigen en prive mails van Wim verspreiden waar niemand maar dan
  ook niemand enige interesse in heeft.

  hoe diep kun je zinken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s