8 boeken voor 50 euro

Wie neemt er nog een doos? De verkoop stagneert een beetje vanwege de totale mediaboycot van dit belangrijke boek, dat elke lezer overtuigt dat de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra binnen twee dagen een heimelijke vrijgeleide kregen van de hoogste bazen van Justitie.

  • Joris Demmink en Harm Brouwer reageren niet op loodzware beschuldigingen
  • Uitsluitend lovende recensies van lezers
  • Enorm schandaal, toch doodgezwegen door de media
  • Niet goed geld terug garantie

Dit boek kan helaas uitsluitend via social media en mond op mond reclame verspreid worden. Wie onze rechtsstaat wil behoeden voor verder verval en gebruik wil maken van dit aanbod om de waarheid over dit misdadige overheidsbedrog te verspreiden zolang het nog kan en mag, maakt 50 euro over op rekening NL06INGB0688160883 ten name van W. J. Dankbaar, Overveen, met als omschrijving: 8 boeken.

Zo hoeft u voorlopig niet na te denken over wat voor cadeautje u bij de volgende gelegenheid moet geven.  Een cadeau dat u voor slechts een kwart van de winkelwaarde koopt en bovendien een algemeen maatschappelijk belang dient. U mag er ook minder bestellen. Dan is elk boek 6 euro, maar er komt nog 4 euro in totaal aan verzendkosten bij.

U krijgt er sowieso mijn twee JFK boeken (engelstalig) nog GRATIS bij! Plus een DVD van het interview met James Files, de grassy knoll gunman, die het laatste fatale schot op JFK loste (hij is net vrij uit de gevangenis),  plus een DVD van Judyth Baker, de lover van Lee Harvey Oswald. De reden is dat ik van deze artikelen nog een privé voorraadje thuis heb. Omdat elke order voor deze artikelen uit de VS komt en ik daar mijn bulkvoorraad heb, geef ik deze artikelen er gratis bij. Het gaat dus om de volgende artikelen die u gratis bij een doos van Het Vaatstra Complot krijgt: 

Book “Files on JFK”

Book “Portrait of a Scoundrel” 

DVD “Interview with James Files”

DVD “Interview with Judyth Baker”

Neem een uurtje de tijd en je denkt nooit meer hetzelfde over Justitie. Mocht je daarna ook menen dat we door onze eigen overheid belazerd zijn in deze zaak, stuur deze email dan door aan minimaal 10 mensen en/of deel de link op facebook, twitter of waar je ook actief bent. Is het geen schande dat dit door de media wordt doodgezwegen? “

De doofpotters

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Een reactie op 8 boeken voor 50 euro

  1. Akky van der Veer zegt:

    aha, ik neem weer een doos, maak het bedrag nu over, Wim… hele mooie verjaardag
    cadeautjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s