Mamma

Leiderdorp 02/06 1916

Lieve Wim,

Prof. Dr. P.H.Schmidt, hoogleraar van je vader Dr. W.A. Dankbaar zei altijd tegen zijn stafleden en assistenten:

“Wil je gelijk hebben of wil je gelijk krijgen”.

Ik ben ervan overtuigd dat je in de zaak van Marianne gelijk hebt maar het waarschijnlijk nooit zult krijgen.

Ik heb tegen je zussen gezegd dat ik sinds ik jou in deze zaak volg in twee werelden leef.

De onze en de onwaarachtige van onze Justitie. Ik had er liever geen kennis van genomen

Liefs Mamma

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Mamma

 1. Helene Versloot zegt:

  Beste Wim,

  Of men er nu wel of liever niet van kennis neemt verandert niks aan de feiten.
  Mijn familie, vrienden en kennissen willen nergens van horen(over niks trouwens)…nu ja, dat alles koek en ei is, de economie het geweldig doet,
  er geen kinderverkrachters zijn laat staan onder de “elite” en de Nederlander het meest tevreden mens in het heelal blijkt te zijn…

  Maar ooit komt het allemaal naar buiten en dan zullen de “liever-nieters” er niet meer onder uit kunnen.
  Als het eenmaal op de mainstream komt dan zitten de liever-nieters met hun neus tegen het scherm gedrukt en
  kunnen er geen genoeg van krijgen, zo gaat het meestal.
  En op de een of andere vreemde manier willen de mensen, vooral de liever-nieters dán alles weten, liefst tot in de kleinste details.
  Het is een vreemd fenomeen waar nu het wachten op is.

  Knap die eindeloze adem van jou 🙂

  Groetjes, Hélène

  • N.E. Derlander zegt:

   Beste Helene,

   Het bericht van de moeder van Wim ademt naar mijn gevoel hartverwarmende klinkklare moederliefde, met enerzijds bemoediging en anderzijds ook een vleugje begrijpelijke bezorgdheid. Maar dat zult u waarschijnlijk ook zo in het bericht gelezen hebben.

   Uw opmerking ten aanzien van de “liever-nieters” zullen ongetwijfeld opgaan voor mensen, die per definitie op meer afstand staan.

 2. yvonne zegt:

  Sorry voor je moeder, maar dit hoort er bij……….

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/06/03/friday-happy-hour-voor-joris-d/

  Het Rolodex onderzoek plotsklaps stopgezet, waarom ook al weer?

  We lezen op NU.nl het volgende citaat:

  “Maar het onderzoek werd gestopt voordat het team iets met die informatie kon doen. De Graauw snapt niet waarom dat gebeurde. “Bij een dergelijk zwaar opgetuigd onderzoek heb ik het halverwege stoppen nooit meegemaakt.””

  We zullen het even uitleggen.

  Dit soort zaken maak je alleen mee, als het onwettige “koningshuis” erbij is betrokken. Plotseling zijn dingen dan geheel anders, wordt het diffuus en verdwijnt het achter de horizon op een weg geplaveid met doofpotten. Dit is wat je noemt “obstructie” van de rechtsgang. Sabotage, misleiding en doodsbedreigingen spelen op de achtergrond een actieve rol mee. Om zogenaamd onbekende redenen wordt de normale rechtsgang met voeten getreden in deze “democratische rechtsstaat” waar de burger het voor het zeggen heeft…..

  De getuige dreigde namelijk ineens verdachte te worden.

  Deze getuige sleept als hij valt een heel netwerk met zich mee. Een crimineel kaartenhuis stort met donderend geraas ineen. Moeten wij nog een raadseltje opgeven waar je dan eindigt? Attente lezers die dit soort zaken al decennia volgen weten de oplossing al. Duistere krachten achter de gordijnen bepalen in dit “koninkrijk” de rechtsgang. De wet is gemaakt voor de uitvoerders, niet de slachtoffers. In voorkomende gevallen wordt er een dader bij gesleept.

  Talloze gevallen zijn bekend: Marianne Vaatstra, Volkert van der Graaf, Ernest Louwes, Els Borst om maar een paar te noemen. Iedere keer komen we dezelfde namen tegen, iedere keer blijft de onduidelijkheid sudderen.De gangbare media brandt de vingers er niet meer aan. Het is al heel wat dat het AD en NU.nl een lijvig dossier over dit levensgevaarlijke thema bijhouden.

 3. Rob B zegt:

  Respect voor moeder Dankbaar!

  Het is waar dat niemand er eigenlijk op zat te wachten om deze walgelijke feiten van ons eigen Ministerie van Justitie te vernemen.
  Maar blijkbaar leven we met ons allen in een tijdperk dat het tijd is geworden dat al dit soort wantoestanden openbaar worden.
  Deze “ritselaars” hebben hun tijd gehad en nu is het dan tijd voor integriteit en transparantie hetgeen onze wereld op alle gebieden ingrijpend zal verbeteren!

 4. Helene Versloot zegt:

  Beste Wim,

  Eerder vandaag stuurde ik je een mailtje (ik ben overigens de vrouw van Joop Oudhof, waarmee jij wel eens geschreven hebt) Het was geenszins mijn bedoeling om kritiek op jouw moeder te hebben. Ik ga ervan uit dat je dat ook niet zo opgevat hebt. Maar toch maar even een mailtje voor de zekerheid. Groet, Hélène

 5. dennis zegt:

  als justitie beweert dat 1+1 drie is kun je jaren strijd voeren dat het twee is maar justitie keurt zijn eigen redenatie toch altijd goed, hoeveel bewijzen je ook hebt, helaas, zo is de wet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s