Wil de ombudsman de grootste overheidsfraude ooit blootleggen?

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: donderdag 2 juni 2016 11:38
Aan: ‘Ina Samaniri’
Onderwerp: RE: Samenvatting klacht

Geachte mevrouw Samaniri,

Het (non)antwoord van het OM is des te stuitender omdat mijn klacht door minstens 100 mensen wordt ondersteund en de vragen ook namens hen worden gesteld. Een deel van deze supporters kunt u hier vinden in de reacties op onderstaande bijdrage:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2016/03/01/klacht-bij-de-ombudsman-wie-doet-mee/

Voor zover de ombudsman met de redenering van het OM mee zou willen gaan dat mensen die door het OM worden vervolgd, geen recht hebben op inhoudelijke beantwoording van vragen, kan ik u verzekeren dat het overgrote deel van deze mensen niet bloot staan aan vervolging. De regels van een overheid die zich als een transparante burgervader dient te gedragen zijn hier natuurlijk reeds grof overtreden. Want waarom kon het OM mij niet direct dit (non)antwoord geven? Waarom was hier een jaar na dato de interventie van de ombudsman voor nodig? Overigens kan ik u melden dat deze opstelling van het OM ook reeds gold voordat ik vervolgd werd én Jasper Steringa als de “dader” van deze moord werd veroordeeld.  De telefoniste van het OM Leeuwarden had reeds 5 jaar geleden de opdracht om de verbinding te verbreken als Wim Dankbaar belt om tips door te geven of vragen te stellen aan de verantwoordelijken voor het onderzoek in de Vaatstra zaak.

Als bewijs hiervoor kunt u de volgende gesprekken van 29 december 2010 beluisteren:

http://www.jfkmurdersolved.com/vaatstra/leeuwarden.mp3

http://www.jfkmurdersolved.com/vaatstra/leeuwarden2.mp3

Voorts stelt deze plaatsvervangende hoofdofficier in zijn brief dat mijn “visie” op complottheorieën is gebaseerd en in flagrante strijd is met de feiten uit het onderzoek. Ten eerste baseer ik mij nooit op theorieën maar ga slechts uit van de feiten. Ten tweede hebben mijn vragen nu juist betrekking op feiten die uit het strafrechtelijk onderzoek zijn gebleken. Onderstaande punten zijn immers door het OM, niet door mij, vastgestelde feiten:

– Irakese asielzoeker Haval Ali Mawloud was bewoner van het AZC Kollumerland en is sinds de moord verdwenen uit het AZC. Is terugevlucht naar Irak.

– Het OM heeft sinds 2007 een verklaring dat de reden voor zijn vlucht de moord op Marianne Vaatstra was.

– Staat bekend als een zeer gevaarlijke, gewelddadige crimineel.

– Bekleedt nu een hoge overheidsfunctie bij de geheime dienst in Irak.

– Verklaarder wordt nu bedreigd door deze man vanuit Irak.

Tevens is vastgesteld dat het OM deze door henzelf vastgestelde feiten niet bekend heeft willen maken, maar onder de pet heeft gehouden en tot vandaag heeft willen houden. Dit blijkt uit de email van de heer Mous aan de advocaat van de verklaarder, alsmede uit de onbereidwilligheid van het OM om hier vragen over te beantwoorden:

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Wil de ombudsman de grootste overheidsfraude ooit blootleggen?

 1. DELO zegt:

  Proven beyond doubt
  Het is mooi dat je zwart op wit vastlegt dat het gros van de ambtenaren veelal met de borst volbehangen met indruk wekkende titels zonder uit zondering pretenderen de wet uit te oefenen maar bij de eerste de beste toetsing al volledig door de mand vallen. Alle maal zo genaamd werkend voor één en dezelfde Overheid maar zichzelf d.m.v. juridisch compartimentaliseren onschendbaar hebben ingedekt bij één van de talloze werkmaatschappijen die “VOC-BV-Neder-Land Holding” rijk is.

  De Wet gesymboliseerd als Weegschaal
  De op het gelijkheidsbeginsel gebaseerde Wet wordt als principe vanaf het eerste moment door betrokkene (al of niet bewust) de nek omgedraaid door het gelijkheidsbeginsel terzijde te schuiven en plaats te laten maken voor een rang orde van licenties. (Licenties: privi(leges) titels verkregen via Ministerie van Onder Wijs en consorten). Met het tekenen van hun arbeidsovereenkomst hebben zij zich stuk voor stuk als horige onder alles vernietigende zelfcensuur geplaatst.

  Zonder gelijkheidsbeginsel geen balans, geen gerechtigheid, nu niet, nooit niet !

  Ministerie van Veiligheid en Justitie Corporation: bij deze handelsmaatschappij draait het om productie en omzet en hoe meer mensen de juridische Pan in worden “gehakt” hoe liever het ze is.
  Rechtenstudenten kan je alleen gouden bergen beloven als men aan onrecht grof kan verdienen
  Ministerie van Veiligheid en Justitie Hoofdvestiging KvK 27380834 Vestigingsnr 000013669664 Turfmarkt 4 ‘s-Gravenhage: Lees meer: http://annavonreitz.com/truthfinallyout.pdf

 2. En zo is het! Wat een circus is er opgetrokken zeg…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s