Harm Brouwer waakt over onze veiligheid

Harm Nanne Brouwer heeft een indrukwekkende staat van dienst. Bedrijfsjurist bij Philips, rechter Roermond, hoofdofficier van Friesland, rechtbankpresident Utrecht, voorzitter van het College Procureurs-Generaal (topman van het OM), rechter Amsterdam en nu de voorzitter van de Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD)

Harm’s carriere is een toonbeeld van stuivertje wisselen tussen het OM en de rechterlijke macht. Harm heeft dus overal vriendjes, zowel onder rechters en (hoofd)officieren van Justitie. Dat de rechterlijke macht “onafhankelijk” van het OM is, is dus maar een fabel, die alleen al bewezen wordt door de carriere van Harm. De grootste vriend van Harm is Joris Demmink. Aan Joris heeft Harm zijn glorieuze carriere grotendeels te danken. Joris is namelijk nog een grotere meneer dan Harm. Hij is de voormalige secretaris-generaal van Justitie. Dan ben je de baas van het ministerie van Justitie én het OM. Je benoemt rechters en hoofdofficieren van Justitie en hebt een dikke vinger in de pap over wie je “baas op papier” wordt, ofwel de minister van Justitie. Want je moet er als secretaris-generaal wel van op aan kunnen dat jouw baas op papier jouw vuile was binnenhoudt. Dat hebben ze dan ook allemaal keurig gedaan, van Piet Hein Donner tot Ernst Hirsch Ballin tot Ivo Opstelten. Joris voelt zich zo machtig dat hij tegen onderdanen zegt: Ik ben de wet!

 

Nederland. Den Haag, 04-11-2002, Portret, Ministerie van Justitie. Secretaris Generaal J. Demmink. Foto: Jiri BullerMaar behalve dat Joris (denkt dat hij) de wet is, is hij ook een “vette pedofiel”, die maar niet van minderjarige “lekkere jongetjes” kan afblijven, net zoals zijn ex collega Joost Tonino. De kwalificatie “vette pedofiel” is overigens een citaat van journaliste Mylene de la Haye. Zij zegt ook dat “heel Den Haag” dat weet. Maar heel Den Haag doet er niets aan. Toch gek als je bedenkt dat heel NL op zijn achterste poten staat over Benno L. en Robert M. Dat Joris de wet is klopt dus wel, want als hij lekkere jongetjes verkracht, kan hij er blijkbaar voor zorgen dat hij niet vervolgd wordt.

Als u denkt dat dat alles is, heeft u het mis. Want hoe zijn Harm en Joris nu zulke goede maatjes geworden? Welnu, de reden is dat zij partners in crime zijn. Samen hebben zij geregeld dat de moordenaars van Marianne Vaatstra een heimelijke vrijgeleide kregen. Ja, de brute verkrachters en keeldoorsnijdende moordenaars van Marianne Vaatstra zijn door Joris en Harm nog hetzelfde weekend stiekem afgevoerd. Anderen zijn met rust gelaten om een veilig heenkomen naar Irak te zoeken. Dan begrijpt u ook dat Harm als OM baas nooit iets deed om de aangiftes van verkrachting tegen Joris te onderzoeken.

Dit kan toch niet waar zijn? Dit is toch absurd? Nou, die vraag moet in feite aan Joris en Harm gesteld worden. En dat is ook gedaan. Dit was het antwoord:

Geachte heer Dankbaar,

De heer Brouwer zal niet reageren op uw e-mail.

Vriendelijke groet,

Hilde Bos

Secretaris CTIVD

Let wel, dit is dezelfde Harm van de speech Zwijgen is zilver, spreken is goud:

Overigens geldt ook hierbij een volstrekte openheid als wij een fout zouden maken. Niet hopen of gokken, dat het zal overwaaien, beste collega’s, maar actieve openheid en verantwoording.

Waarom zou Harm, die zo voor actieve openheid en verantwoording is, nu net als Joris niet willen reageren? Waarom kan hij niet eens zeggen: Het is niet waar wat Dankbaar stelt! Het is allemaal onzin!

Welnu, hij zegt dat niet, omdat het wel waar is en Harm dit nog veel beter weet dan ik. Stel nu dat Harm wel zou zeggen Het is niet waar! dan zegt hij in feite dat ik smaad pleeg. En dan zal iedereen zich afvragen: Waarom pakt u Dankbaar dan niet aan voor die smaad? Want veel smadelijker kun je het toch niet bedenken als het niet waar is? Ook dat is geen goede optie voor Harm, want hij weet inmiddels dat ik voldoende bewijzen heb om mijn stelling te  staven in een rechtszaak. Dus dat doet Harm liever ook niet.Bovendien weet Harm dat het hier niet over een “fout” gaat maar een doelbewust misdrijf dat hij zelf heeft gepleegd. Eigenlijk is het dus zo dom nog niet om gewoon niet te reageren en je op je zwijgrecht te beroepen. Maar dit gedrag toont wel impliciet aan dat mijn versie van de moord op Marianne Vaatstra de juiste is.

We hebben dus te maken met een voormalige topman van het OM en een voormalige topman van Justitie die 1) de meest weerzinwekkende verkrachters en moordenaars een stiekeme aftocht hebben gegeven, 2) het Nederlandse volk sinds die moord hebben belogen en bedrogen, 3) miljoenen aan gemeenschapsgeld hebben verkwist aan jarenlange neponderzoeken en 4) uiteindelijk een veeboer voor de moord hebben laten opdraaien, die niets met de moord te maken heeft. Met dit laatste bijltje hebben Joris en Harm al veel vaker gehakt. Neemt u bijvoorbeeld de zaak Baybasin en Ernest Louwes.

Corrupter kun je het toch niet krijgen? Zelfs een Robert Ludlum of een John Grisham bedenken dit niet. Wellicht is dat ook de reden dat Bauke Vaatstra en zijn kinderen het niet kunnen of willen bevatten?

Het patroon van niet reageren en doodzwijgen is ook terug te vinden bij de hele club van onderdanen die Joris en Harm geholpen hebben bij hun onmetelijke ambtsmisdrijf. Zoals bijvoorbeeld burgemeester Piet Visser, AZC directrice Nettie Groeneveld en hoofdofficier Annette Bronsvoort, nu burgemeester van Oost Gelre. Hier is een meer complete lijst.

groeneveld4Ook zij doen allemaal niets tegen mijn loodzware aantijgingen, omdat zij weten dat ik voldoende bewijzen heb om ze hard te maken voor een eventuele rechter. U denkt toch niet dat Nettie zit te wachten op dit soort vragen onder ede: Van wie kreeg u de opdracht om Faek Mustafa over te plaatsen? Wat was nu de datum waarop dit gebeurde? Was het nu 3 mei of 27 mei 1999? Waarom heeft u dat altijd ontkend? U denkt toch niet dat Piet zit te wachten op dit soort vragen onder ede: Waarom heeft u de badmeester gedreigd om zijn mond te houden over het bebloede trainingsjack dat hij naar de politie had gebracht? Waarom heeft u de speurhonden teruggetrokken toen deze richting AZC liepen?

Neem een uurtje de tijd en je denkt nooit meer hetzelfde over Justitie. Mocht je daarna ook menen dat we door onze eigen overheid belazerd zijn in deze zaak, stuur deze email dan door aan minimaal 10 mensen en/of deel de link op facebook, twitter of waar je ook actief bent. Is het geen schande dat dit door de media wordt doodgezwegen? “

Laat deze mensen maar bibberen dat hun misdadige bedrog ooit uitkomt:

De doofpotters

Het aanbod voor 8 boeken voor 50 euro blijft geldig.

Winkels die het boek op voorraad hebben:

Aalten – Boekhandel Meneer Kees
Aalten – Boekhandel Messink & Prinsen
Aalten – Primera
Alblasserdam – Primera
Almelo – Primera Bornsestraat (Plus supermarkt)
Alkmaar – Boekhandel Feijn, De Laat 47
Alkmaar – Boekhandel Van der Meulen
Almelo – Boekhandel Almelo, Grotestraat 20
Almelo – Boekhandel Broekhuis
Almelo – Primera De Gors
Almelo – Readshop Van Roekel, Ootmarsumsestraat 274
Almere – Boekhandel Stumpel
Almere – Primera Almere Buiten
Alphen aan de Rijn – Boekhandel Haasbeek
Amersfoort – Primera Brundel
Amersfoort – Primera Peters
Amsterdam – Boekhandel Zwart op Wit
Amsterdam – Muziekhandel Valerius, Koninginneweg 145
Amsterdam – Primera Bezaanjachtplein
Amsterdam – Primera Pasteuning, Van Limburg Stirumplein 1
Amsterdam – Primera Roja, Karspeldreef 1313
Amsterdam – Primera Vlaskamp, Wisseloord 97
Andijk – Primera
Apeldoorn – Bruna, De Eglantier 422
Apeldoorn – Primera Biemolt Asselsestraat 261
Apeldoorn – Readshop Oranjerie
Appingedam – Primera
Arnhem – Eco Electronics
Arnhem – Boekhandel De Poort
Arnhem – Primera Arnhem Centrum
Arnhem – Primera Elderveld
Arnhem – Primera Presikhaaf
Arnhem – Primera Rijkerswoerd
Arnhem – Primera Postkantoor Van den Berg (A Van Lawick v Pabststraat 109)
Assen – Boekhandel Iwema
Assen – Primera Kloosterveste
Assendelft – Bruna
Barendrecht – Primera Carnisse Veste
Beekbergen – Boekhandel Beekbergen
Beek en Donk – van Helvoort Boek en Kantoor
Beek Ubbergen – Primera De Postkoets
Beilen – Primera
Bergen op Zoom – Primera Ernest
Bergum – Boekhandel Bergum
Berkel Enschot – Boekhandel Verrijt
Bilthoven – Primera De Kwinkelier
Blerick – Primera
Bladel – Primera Prins
Blokker – Primera Westerblokker
Bodegraven – Primera Raadhuisplein
Borger – Bruna, Grote Brink 3
Borne – Bruna,  Grotestraat 195
Bodegraven – Primera Vromade
Bolsward – Primera Bolsward
Breda – Cigo Moerwijk
Breda – Boekhandel Van Kemenade & Hollaers
Breda – Primera Heksenwiel
Breda – Primera Hoge Vucht
Breda – Readshop Valkeniersplein
Breukelen – Boek en Kantoor Marinus van Kralingen
Brummen – Primera Brummen
Bussum – Bruna, Veerplein 104
Capelle a/d IJssel – Primera De Terp
Castricum – Boekhandel Laan
Castricum – Primera Geesterduin
Culemborg – Primera Culemborg
Delft – Primera Bikolaan
Delft – Primera De Hoven Passage
Delft – Primera Dasstraat 12
Delfzijl – Primera Larooi
Delzijl Readshop, Poststraat 4,
Delfzijl – Tabaktief, Schoolstraat 6
De Koog – Primera Mets (Texel)
De Meern – Primera Veldhuizen
Den Bosch – Boekhandel Heinen
Den Bosch – Primera Helftheuvelpassage
Den Haag – boekhandel Douwes, Herengracht 60
Den Haag – Primera Bankastraat 3
Den Haag – Van Stockum Boekverkopers
Den Helder – Primera
Den Hoorn – Primera
Deurne – Primera
Deventer – Primera De Zandpoort
Deventer – Primera Keizerslanden
Doesburg – Boek en Buro
Dongen – Bruna Dongen, Hoge Ham 154
Drachten – Cigo, Eems 8
Drachten – Boekhandel van der Velde
Dronten – Voster Boek & Kantoor
Drunen – Bruna, Hugo de Grootstraat 20
Duiven – Primera Duiven
Ede – Boek en Buro
Ede – Primera Parkweg
Eemnes – Primera Eemnes
Eindhoven – Boekhandel Van Piere
Eindhoven – Bruna Postkantoor, Kruisstraat 165
Eindhoven – Primera De Hurk
Eindhoven – Primera Meerrijk
Elburg – Primera Elburg
Emmeloord – Boekhandel Marsman
Emmeloord – Primera Kuipers
Emmen – Boekhandel Plantage
Emmen – Primera Bargeres
Enschede – Boekhandel Broekhuis
Enschede – Primera Helmerhoek
Enschede – Primera Jan Haast
Enschede – Primera Roombeek
Geldermalsen – Bruna, Het Hooghuis 3
Goor – Bruna, Grotestraat 101
Goor – Primera De Bandijk
Gorinchem – Boekhandel De Mandarijn
Gorinchem – Boekhandel Ritmeester
Gorinchem – Boekhandel De Wingerd
Gorredijk – Boekhandel Planteyn
Gorredijk – Primera De Primeur
Gouda – Boekhandel Smit
Gouda – Primera Herman Kok
Gouda – Boekhandel Verkaaik
Grave – Primera Hart van Grave
Groningen – Bruna Overwinningsplein 71
Groningen – Cigo Van Lenneplaan
Groningen – Boekhandel Riemer
Groningen – Primera Paddepoel
Groningen – Boekhandel van der Velde
Haaksbergen – Boek en Buro
Haarlem – Boekhandel De Vries
Haarlem – Bruna, Generaal Cronjéstraat 67
Hardinxveld – Giessendam – Primera Boogaard
Harmelen – Primera Kwakkenbos
Heemstede – Boekhandel Blokker
Heenvliet – Primera Heenvliet
Heerde – Primera Heerde
Heerenberg – Primera
Heerhugowaard – Primera Evers
Heerlerheide – Primera Heerlerheide
Helmond – Primera Brandevoort
Hengelo – Boekhandel Broekhuis
Hengelo – Bruna, Markt 2
Hengelo (Gld) – Boexcellent
Hoogerheide – Primera
Hoogezand – Cigo Gorecht Oost
Hoogezand – Primera
Hoogland – Bruna, Kraailandhof 15
Hoogland – Primera Brundel
Hoorn – Boekhandel Stumpel
Huissen – Primera Huissen
Julianadorp – Primera
Kaatsheuvel – Bruna, Hoofdstraat 65
Katwijk – Primera Kroon
Katwijk – Primera Hoornesplein
Katwijk – Readshop
Krimpen a/d IJssel – Primera Crimpenhof
Leerdam – Primera
Leeuwarden – Boekhandel van der Velde
Leiden – Boekhandel de Kler
Leiden – Bruna Vijf Meiplein
Leiderdorp – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Primera De Koning
Lekkerkerk – Readshop
Lelystad – Primera Lelycentre
Lelystad – Primera Riecker
Lemmer – Primera
Leusden – Boekhandel van der Vlist, winkelcentrum Hamershof
Lichtenvoorde – Primera
Lisse – Primera
Lochem – Bruna Bierstraat
Lochem – Boekhandel Lovink
Lochem – Primera Voskamp, Korte Hofstraat 7
Loosdrecht – Bruna Loosdrecht, Nootweg 49
Maassluis – Boekhandel Koningshoek
Maastricht – Boekhandel De Tribune
Maastricht – Boekhandel Dominicanen
Maastricht – Bruna, Roserije 329
Maastricht – Primera Keulen
Marum – Primera Marum
Meppel – Primera Kruijer
Middelburg – Boekhandel De Drukkerij
Muiden – Primera De Hoek
Mijdrecht – Boekhandel Mondria
Nieuwegein – Primera Galecop
Noordwijk – Boekhandel van der Meer
Noordwijk – Bruna Hoofdstraat 99
Noordwijk – Bruna Kerkstraat 37
Nieuwleusen – Readshop Jaap Hilbrink
Nieuw Vennep – Bruna, Handelplein 21
Nieuw Vennep – Bruna, Symfonie 37
Nijmegen – Boekhandel Dekker v.d Vegt
Nijmegen – Boekhandel Roelants (voorheen De Oude Mol)
Odijk – Primera
Oegstgeest – Boekhandel de Kler
Oegstgeest – Primera
Oegstgeest – Rijnlandse boekhandel
Oirschot – Boekhandel de Croon
Oosterhout – Primera Arendshof
Oost Souburg – Primara, Kanaalstraat 4
Oss – Boekhandel Derijks
Oosterwolde – Primera De Primeur
Overveen – Primera
Oudwoude – Café Restaurant De Iterij
Purmerend – Primera Winkelcentrum Eggert
Purmerend – Boekhandel Het Leesteken
Purmerend – De Nieuwste Tijd
Purmerend – Primera Weidevenne
Purmerend – Primera Wormerplein
Raalte – Bruna, Herenstraat 19
Reusel – Primera Prins
Rhenen – Bruna, Frederik van de Paltshof 32
Ridderkerk – Primera Vlietplein
Roden – Boekhandel Daan Nijman
Roelofarendsveen – Veenerick Boek en Kantoor
Roermond – Boekhandel Plantage
Rotterdam – Boekhandel Donner
Rotterdam – Primera Alexandrium
Rotterdam – Primera Boulevard Zuid
Rotterdam- Primera Lusthofstraat
Rotterdam – Primera Oosterflank
Rotterdam – Primera Oude Binnenweg
Rotterdam – Primera Overschie
Rijnsburg – Primera
Sassenheim – Boekhandel Wagner
Sassenheim – Primera
Sevenum – Primera
Sliedrecht – Primera Burgemeester Winklerplein
Sneek – Boekhandel van der Velde
Sneek – Cigo
Spakenburg – Bruna, De Ziel 53
Spijkenisse – Primera Akkerhof
Spijkenisse – Primera Stadshart
Stadskanaal – Bruna, Europaplein 4
Stadskanaal – Readshop, Oude Markt 1c
Surhuisterveen – Boekhandel Douma
Tilburg – Boekhandel Gianotten Mutsaers
Tilburg – Bruna Westermarkt 126
Tilburg – Primera De Blaak
Tilburg – Primera Goosen
Twello – Primera Oonk Blz
Uithuizen – Primera
Urk – Cigo
Utrecht – Boekhandel Broese
Utrecht – Bruna winkelcentrum Overvecht, Roelantdreef 254
Utrecht – Bruna, Verlengde Houtrakgracht 389
Utrecht – Primera Hoog Catharijne
Utrecht – Primera De Uithof
Utrecht – Primera De Gaard, Troosterhof
Veendam – Cigo
Veendam – Primera Hiemstra
Veldhoven – Primera De Bont
Velzerbroek – Bruna
Venlo – Bruna
Venray – Boekhandel  Van den Munckhof
Venray – Primera Cuypers
Vlissingen – Boekhandel De Drukkerij
Vlissingen – Bruna, Walstraat 101
Vlissingen- Primera, Lange Zelke 2
Voorschoten – Boekhandel de Kler
Waddinxveen -Primera
Wageningen – Boekhandel Kniphorst
Wageningen – Bruna
Wassenaar – Boekhandel de Kler
Weert – Bruna
Winschoten – Primera Kiewiet
Winterswijk – Boekhandel Kramer
Woerden – Primera Tournoysveld
Wijk aan Zee – Primera van de Watering
Wijchen – Lektuurhandel Robben
IJmuiden – Primera IJmuiden (Zeewijkplein)
IJmuiden – Primera Prince
Zandvoort – Bruna (Grote Krocht)
Zevenaar – Boek en Buro
Zoetermeer – Boekhandel Haasbeek
Zutphen – Boek en Buro
Zutphen – Primera, Korte Hofstraat 7
Zutphen – Readshop
Zwolle – Boekenhuis Zwolle
Zwolle – Primera Holtenbroek
Zwolle – Primera Max (Zwolle centrum)
Zwolle – Primera Stadshagen
Zwijndrecht – Boekhandel Hyperion

U kunt het boek ook bestellen onder meer op de bestelpagina.

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Harm Brouwer waakt over onze veiligheid

  1. niburu.co zegt:

    Haarscherp en zo ook de i.o. reactie van Harm

  2. Neys zegt:

    Ik denk dat Harm Brouwer toch wel iets machtiger is dan Joris Demmink. Die Demmink is nu gestopt en heeft volgens mij geen enkele positie meer. Meestal zie je dat ze toch wel ergens als adviseur aan de slag gaan.

  3. N.E. Derlander zegt:

    Des te vreemder dat er nog lang advocaatkosten voor Demmink door de overheid zijn betaald. Benieuwd of Van der Steur, deze onterechte betalingen door de overheid gaat terugvorderen. Hoezo ongelijke behandeling?

  4. Pingback: Koning Joris heeft dit land in ijzeren greep – JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s