De “doodsteek” nader verklaard

Yehudi Moszkowizc brengt in elke zitting naar voren dat ik in een gesprek bij Myra heb gezegd dat Maaike mij het volgende heeft gevraagd:  Doe alsjeblieft niets met mijn dagboek want dat zou de doodsteek voor mij zijn. 

Mijn verweer is steeds is volgt: Dankbaar erkent dat Terpstra hem heeft gevraagd niets met haar dagboek te doen, omdat dat voor haar een doodsteek zou zijn. Echter, in de “namens Terpstra” ingediende processtukken wordt deze uitspraak uit zijn verband gerukt. Terpstra bedoelde dat haar ex-man en kinderen zich dan van haar af zouden keren, onder meer met het dreigement dat zij anders haar kleinkinderen niet meer mocht zien. Dat werd door Terpstra (terecht) als een doodsteek gezien, maar die doodsteek wordt dus niet toegebracht door Dankbaar, maar door haar eigen familie. Overigens was deze opmerking de enige mondelinge uitspraak die Terpstra ooit aan Dankbaar heeft gedaan om hem te weerhouden haar dagboek te publiceren. Van schriftelijke mededelingen en/of aanmaningen van Terpstra zelf, per e-mail of brief, is geen sprake geweest. Er is één e-mail (zie productie 15), waarvan gesteld wordt, dat deze door Terpstra zou zijn geschreven en waarin Terpstra Dankbaar vraagt haar met rust te laten. Terpstra zelf heeft Dankbaar later echter meegedeeld dat deze e-mail door dochter Ineke is geschreven op de middag dat haar dochter bezit had genomen van haar laptop om alle communicatie met Dankbaar c.s. te verwijderen.

20 november 2012: Maaike:  Ik heb gisterenavond die uitzending van Peter R. de Vries gezien en dan denk ik dat klopt niet. Maar ja, wat klopt niet. Daar kun je niet achter komen en eh ja, sommige dingen denk ik, dat kán niet de waarheid zijn. Maar ik heb m’n kinderen beloofd, en anders raak ik ze helemaal kwijt, dat ik er helemaal mee kap, geen contacten meer, geen e-mail, jullie zoeken het maar uit maar zonder mij. Ik kan het niet meer. Ik wil het niet meer en ik wil het niet meer ten koste van m’n andere kinderen. Want ja, daar kan ik echt niet buiten.

Dat de publicatie van Maaike’s dagboek nimmer haar “doodsteek” is geweest, is inmiddels lang en breed bewezen. Immers, het dagboek is gepubliceerd, door anderen dan Dankbaar. Door onder andere “Vuur” en Micha Kat, ver voordat Dankbaar met zijn bewerkte versie van het dagboek kwam in het boek “Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra”.

Het letterlijke dagboek van Maaike is vandaag de dag nog steeds te lezen op de websites van Vuur en Micha Kat. Zonder dat Maaike en haar “advocaat” Yehudi daar ooit iets tegen ondernomen hebben. Ondanks dit feit zijn deze publicaties nooit de “doodsteek” voor Maaike geweest. Nee, integendeel, haar ex-man Bauke en zijn kinderen hebben de handen ineen geslagen om via Yehudi Moszkowicz nu juist die enige partij die nooit het dagboek heeft gepubliceerd, zich met onrechtmatige handelingen te verrijken ten koste van Wim Dankbaar. Diezelfde Wim Dankbaar die de waarheid publiceert over de moord op hun dochter, respectievelijk zusje. Hoe zot wil je het hebben? Zotter kan het eigenlijk niet, want Maaike zelf zegt tegen elke vriendin en vertrouweling: Wat mij betreft staat de waarheid in het boek van Wim Dankbaar.  Zij voegt er dan wel aan toe: Zeg dit alsjeblieft niet hardop, want dan krijg ik de grootste problemen met mijn kinderen! 

Vandaag  is in het nieuws het volgende bericht:

Wéér Moszkowicz uit ambt gezet

“Er is sprake van een patroon van onprofessioneel handelen van de advocaat die sinds 2007 zeven keer een voorwaardelijke of onvoorwaardelijke schorsing kreeg opgelegd. Dit kan maar tot één conclusie leiden, benadrukt het Hof van Discipline: ,,David Moszkowicz is onwaardig het beroep van advocaat nog langer uit te oefenen.”

Welnu, laat ik u verzekeren dat David, Bram en Robert heiligen zijn vergelijken met hun neefje/zoon Yehudi. Als er iemand van de familie Moszkowicz verdient om van het tableau geschrapt te worden, is het Yehudi. Dit is wat mij betreft het meest corrupte advocaatje van Nederland. Hij liegt en bedriegt zonder enige scrupules en lapt elke tuchtregel aan zijn laars. Met excuses aan Max senior, want hij was natuurlijk wel een advocaat die alle lof verdient.

Het meest bizarre is nog wel dat Yehudi het toeliet dat Micha Kat het dagboek publiceerde, zonder hem ook maar te sommeren om het te verwijderen. In rechtstreekse tegenstrijd met het beweerde “mandaat’ dat hij van Maaike had om publicatie van het dagboek te voorkomen. Sterker nog: Kort daarop sloot hij een convenant met Micha Kat om hem niet verder in rechte te betrekken. In ruil voor het intrekken van een tuchtklacht en een aangifte van poging tot doodslag. Hoeveel meer belangenverstrengeling kun je hebben? Leest u het convenant nog maar eens goed.  En dit zou hij dan ook nog in overleg met Maaike hebben gedaan. Dus Maaike zou het er volgens Yehudi mee eens zijn dat Micha Kat haar dagboek wel mocht publiceren. Tot op de dag van vandaag! Welnu, dit is een klinkklare leugen! Dit is nooit besproken met Maaike! En als het wel besproken is, dan betekent het eenvoudig dat Yehudi de openbaarmaking van het dagboek, na overleg met Maaike, heeft gedoogd. Dat zou nog erger zijn voor Yehudi, want dat betekent dat de openbaarmaking met impliciete toestemming van Maaike is geschied. Waarmee iedereen, zelfs ik, kan verwijzen naar het dagboek en of citaten daaruit. Zoals bijvoorbeeld deze  citaten uit het dagboek.

 

Ik zal niet rusten tot Yehudi ook van het tableau wordt geschrapt. Daar zal hoogstwaarschijnlijk wel een hoger beroep bij het Hof van Discipline voor nodig zijn, want de Raad van Discipline heeft mij de indruk gegeven dat ze Yehudi voorlopig de hand boven het hoofd willen houden. Ik bedoel, een voorzitter die na afloop van mijn pleidooi zegt: Grote woorden, mijnheer Dankbaar, laat wat mij betreft een vooringenomenheid en bevooroordeling blijken. Inmiddels is vast komen te staan dat Yehudi onrechtmatig beslag bij mij heeft laten leggen en onrechtmatig dwangsommen heeft geïnd, die hij ondanks een vonnis dat hem veroordeelt tot teruggave, tot nu toe niet wil terugbetalen.

Neem een uurtje de tijd en je denkt nooit meer hetzelfde over Justitie. Mocht je daarna ook menen dat we door onze eigen overheid belazerd zijn in deze zaak, stuur deze email dan door aan minimaal 10 mensen en/of deel de link op facebook, twitter of waar je ook actief bent. Is het geen schande dat dit door de media wordt doodgezwegen? “

Laat deze mensen maar bibberen dat hun misdadige bedrog ooit uitkomt:

De doofpotters

Het aanbod voor 8 boeken voor 50 euro blijft geldig.

Winkels die het boek op voorraad hebben:

Aalten – Boekhandel Meneer Kees
Aalten – Boekhandel Messink & Prinsen
Aalten – Primera
Alblasserdam – Primera
Almelo – Primera Bornsestraat (Plus supermarkt)
Alkmaar – Boekhandel Feijn, De Laat 47
Alkmaar – Boekhandel Van der Meulen
Almelo – Boekhandel Almelo, Grotestraat 20
Almelo – Boekhandel Broekhuis
Almelo – Primera De Gors
Almelo – Readshop Van Roekel, Ootmarsumsestraat 274
Almere – Boekhandel Stumpel
Almere – Primera Almere Buiten
Alphen aan de Rijn – Boekhandel Haasbeek
Amersfoort – Primera Brundel
Amersfoort – Primera Peters
Amsterdam – Boekhandel Zwart op Wit
Amsterdam – Muziekhandel Valerius, Koninginneweg 145
Amsterdam – Primera Bezaanjachtplein
Amsterdam – Primera Pasteuning, Van Limburg Stirumplein 1
Amsterdam – Primera Roja, Karspeldreef 1313
Amsterdam – Primera Vlaskamp, Wisseloord 97
Andijk – Primera
Apeldoorn – Bruna, De Eglantier 422
Apeldoorn – Primera Biemolt Asselsestraat 261
Apeldoorn – Readshop Oranjerie
Appingedam – Primera
Arnhem – Eco Electronics
Arnhem – Boekhandel De Poort
Arnhem – Primera Arnhem Centrum
Arnhem – Primera Elderveld
Arnhem – Primera Presikhaaf
Arnhem – Primera Rijkerswoerd
Arnhem – Primera Postkantoor Van den Berg (A Van Lawick v Pabststraat 109)
Assen – Boekhandel Iwema
Assen – Primera Kloosterveste
Assendelft – Bruna
Barendrecht – Primera Carnisse Veste
Beekbergen – Boekhandel Beekbergen
Beek en Donk – van Helvoort Boek en Kantoor
Beek Ubbergen – Primera De Postkoets
Beilen – Primera
Bergen op Zoom – Primera Ernest
Bergum – Boekhandel Bergum
Berkel Enschot – Boekhandel Verrijt
Bilthoven – Primera De Kwinkelier
Blerick – Primera
Bladel – Primera Prins
Blokker – Primera Westerblokker
Bodegraven – Primera Raadhuisplein
Borger – Bruna, Grote Brink 3
Borne – Bruna,  Grotestraat 195
Bodegraven – Primera Vromade
Bolsward – Primera Bolsward
Breda – Cigo Moerwijk
Breda – Boekhandel Van Kemenade & Hollaers
Breda – Primera Heksenwiel
Breda – Primera Hoge Vucht
Breda – Readshop Valkeniersplein
Breukelen – Boek en Kantoor Marinus van Kralingen
Brummen – Primera Brummen
Bussum – Bruna, Veerplein 104
Capelle a/d IJssel – Primera De Terp
Castricum – Boekhandel Laan
Castricum – Primera Geesterduin
Culemborg – Primera Culemborg
Delft – Primera Bikolaan
Delft – Primera De Hoven Passage
Delft – Primera Dasstraat 12
Delfzijl – Primera Larooi
Delzijl Readshop, Poststraat 4,
Delfzijl – Tabaktief, Schoolstraat 6
De Koog – Primera Mets (Texel)
De Meern – Primera Veldhuizen
Den Bosch – Boekhandel Heinen
Den Bosch – Primera Helftheuvelpassage
Den Haag – boekhandel Douwes, Herengracht 60
Den Haag – Primera Bankastraat 3
Den Haag – Van Stockum Boekverkopers
Den Helder – Primera
Den Hoorn – Primera
Deurne – Primera
Deventer – Primera De Zandpoort
Deventer – Primera Keizerslanden
Doesburg – Boek en Buro
Dongen – Bruna Dongen, Hoge Ham 154
Drachten – Cigo, Eems 8
Drachten – Boekhandel van der Velde
Dronten – Voster Boek & Kantoor
Drunen – Bruna, Hugo de Grootstraat 20
Duiven – Primera Duiven
Ede – Boek en Buro
Ede – Primera Parkweg
Eemnes – Primera Eemnes
Eindhoven – Boekhandel Van Piere
Eindhoven – Bruna Postkantoor, Kruisstraat 165
Eindhoven – Primera De Hurk
Eindhoven – Primera Meerrijk
Elburg – Primera Elburg
Emmeloord – Boekhandel Marsman
Emmeloord – Primera Kuipers
Emmen – Boekhandel Plantage
Emmen – Primera Bargeres
Enschede – Boekhandel Broekhuis
Enschede – Primera Helmerhoek
Enschede – Primera Jan Haast
Enschede – Primera Roombeek
Geldermalsen – Bruna, Het Hooghuis 3
Goor – Bruna, Grotestraat 101
Goor – Primera De Bandijk
Gorinchem – Boekhandel De Mandarijn
Gorinchem – Boekhandel Ritmeester
Gorinchem – Boekhandel De Wingerd
Gorredijk – Boekhandel Planteyn
Gorredijk – Primera De Primeur
Gouda – Boekhandel Smit
Gouda – Primera Herman Kok
Gouda – Boekhandel Verkaaik
Grave – Primera Hart van Grave
Groningen – Bruna Overwinningsplein 71
Groningen – Cigo Van Lenneplaan
Groningen – Boekhandel Riemer
Groningen – Primera Paddepoel
Groningen – Boekhandel van der Velde
Haaksbergen – Boek en Buro
Haarlem – Boekhandel De Vries
Haarlem – Bruna, Generaal Cronjéstraat 67
Hardinxveld – Giessendam – Primera Boogaard
Harmelen – Primera Kwakkenbos
Heemstede – Boekhandel Blokker
Heenvliet – Primera Heenvliet
Heerde – Primera Heerde
Heerenberg – Primera
Heerhugowaard – Primera Evers
Heerlerheide – Primera Heerlerheide
Helmond – Primera Brandevoort
Hengelo – Boekhandel Broekhuis
Hengelo – Bruna, Markt 2
Hengelo (Gld) – Boexcellent
Hoogerheide – Primera
Hoogezand – Cigo Gorecht Oost
Hoogezand – Primera
Hoogland – Bruna, Kraailandhof 15
Hoogland – Primera Brundel
Hoorn – Boekhandel Stumpel
Huissen – Primera Huissen
Julianadorp – Primera
Kaatsheuvel – Bruna, Hoofdstraat 65
Katwijk – Primera Kroon
Katwijk – Primera Hoornesplein
Katwijk – Readshop
Krimpen a/d IJssel – Primera Crimpenhof
Leerdam – Primera
Leeuwarden – Boekhandel van der Velde
Leiden – Boekhandel de Kler
Leiden – Bruna Vijf Meiplein
Leiderdorp – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Primera De Koning
Lekkerkerk – Readshop
Lelystad – Primera Lelycentre
Lelystad – Primera Riecker
Lemmer – Primera
Leusden – Boekhandel van der Vlist, winkelcentrum Hamershof
Lichtenvoorde – Primera
Lisse – Primera
Lochem – Bruna Bierstraat
Lochem – Boekhandel Lovink
Lochem – Primera Voskamp, Korte Hofstraat 7
Loosdrecht – Bruna Loosdrecht, Nootweg 49
Maassluis – Boekhandel Koningshoek
Maastricht – Boekhandel De Tribune
Maastricht – Boekhandel Dominicanen
Maastricht – Bruna, Roserije 329
Maastricht – Primera Keulen
Marum – Primera Marum
Meppel – Primera Kruijer
Middelburg – Boekhandel De Drukkerij
Muiden – Primera De Hoek
Mijdrecht – Boekhandel Mondria
Nieuwegein – Primera Galecop
Noordwijk – Boekhandel van der Meer
Noordwijk – Bruna Hoofdstraat 99
Noordwijk – Bruna Kerkstraat 37
Nieuwleusen – Readshop Jaap Hilbrink
Nieuw Vennep – Bruna, Handelplein 21
Nieuw Vennep – Bruna, Symfonie 37
Nijmegen – Boekhandel Dekker v.d Vegt
Nijmegen – Boekhandel Roelants (voorheen De Oude Mol)
Odijk – Primera
Oegstgeest – Boekhandel de Kler
Oegstgeest – Primera
Oegstgeest – Rijnlandse boekhandel
Oirschot – Boekhandel de Croon
Oosterhout – Primera Arendshof
Oost Souburg – Primara, Kanaalstraat 4
Oss – Boekhandel Derijks
Oosterwolde – Primera De Primeur
Overveen – Primera
Oudwoude – Café Restaurant De Iterij
Purmerend – Primera Winkelcentrum Eggert
Purmerend – Boekhandel Het Leesteken
Purmerend – De Nieuwste Tijd
Purmerend – Primera Weidevenne
Purmerend – Primera Wormerplein
Raalte – Bruna, Herenstraat 19
Reusel – Primera Prins
Rhenen – Bruna, Frederik van de Paltshof 32
Ridderkerk – Primera Vlietplein
Roden – Boekhandel Daan Nijman
Roelofarendsveen – Veenerick Boek en Kantoor
Roermond – Boekhandel Plantage
Rotterdam – Boekhandel Donner
Rotterdam – Primera Alexandrium
Rotterdam – Primera Boulevard Zuid
Rotterdam- Primera Lusthofstraat
Rotterdam – Primera Oosterflank
Rotterdam – Primera Oude Binnenweg
Rotterdam – Primera Overschie
Rijnsburg – Primera
Sassenheim – Boekhandel Wagner
Sassenheim – Primera
Sevenum – Primera
Sliedrecht – Primera Burgemeester Winklerplein
Sneek – Boekhandel van der Velde
Sneek – Cigo
Spakenburg – Bruna, De Ziel 53
Spijkenisse – Primera Akkerhof
Spijkenisse – Primera Stadshart
Stadskanaal – Bruna, Europaplein 4
Stadskanaal – Readshop, Oude Markt 1c
Surhuisterveen – Boekhandel Douma
Tilburg – Boekhandel Gianotten Mutsaers
Tilburg – Bruna Westermarkt 126
Tilburg – Primera De Blaak
Tilburg – Primera Goosen
Twello – Primera Oonk Blz
Uithuizen – Primera
Urk – Cigo
Utrecht – Boekhandel Broese
Utrecht – Bruna winkelcentrum Overvecht, Roelantdreef 254
Utrecht – Bruna, Verlengde Houtrakgracht 389
Utrecht – Primera Hoog Catharijne
Utrecht – Primera De Uithof
Utrecht – Primera De Gaard, Troosterhof
Veendam – Cigo
Veendam – Primera Hiemstra
Veldhoven – Primera De Bont
Velzerbroek – Bruna
Venlo – Bruna
Venray – Boekhandel  Van den Munckhof
Venray – Primera Cuypers
Vlissingen – Boekhandel De Drukkerij
Vlissingen – Bruna, Walstraat 101
Vlissingen- Primera, Lange Zelke 2
Voorschoten – Boekhandel de Kler
Waddinxveen -Primera
Wageningen – Boekhandel Kniphorst
Wageningen – Bruna
Wassenaar – Boekhandel de Kler
Weert – Bruna
Winschoten – Primera Kiewiet
Winterswijk – Boekhandel Kramer
Woerden – Primera Tournoysveld
Wijk aan Zee – Primera van de Watering
Wijchen – Lektuurhandel Robben
IJmuiden – Primera IJmuiden (Zeewijkplein)
IJmuiden – Primera Prince
Zandvoort – Bruna (Grote Krocht)
Zevenaar – Boek en Buro
Zoetermeer – Boekhandel Haasbeek
Zutphen – Boek en Buro
Zutphen – Primera, Korte Hofstraat 7
Zutphen – Readshop
Zwolle – Boekenhuis Zwolle
Zwolle – Primera Holtenbroek
Zwolle – Primera Max (Zwolle centrum)
Zwolle – Primera Stadshagen
Zwijndrecht – Boekhandel Hyperion

U kunt het boek ook bestellen onder meer op de bestelpagina.

 

 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

14 reacties op De “doodsteek” nader verklaard

 1. yvirich2 zegt:

  Krijg je art niet gedeeld, vreemd.

  Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

  Like

 2. hansjohn zegt:

  “Overigens was deze opmerking de enige mondelinge uitspraak die Terpstra ooit aan Dankbaar heeft gedaan om hem te weerhouden haar dagboek te publiceren.”

  Als Mosco dan zo graag deze opmerking verkeerd wil begrijpen, volgt daaruit dan toch ook de conclusie dat er alles aan gedaan zou moeten worden het dagboek te verwijderen van klokkenluideronline een vuur01 wordpress?
  Dan sommeert Mosco deze heren toch vanwege ‘de doodsteek’ voor Maaike? Of hij adviseert een andere advocaat?
  Waarom is het dan kennelijk geen doodsteek voor Maaike dat de dagboekjes daar online staan?

  Mosco’s redenatie is zo krom als een hoepel.

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Vanochtend in Zandvoort een alleraardigst gesprek gevoerd met politieman Ergun Erol.

  Geachte heer Dankbaar

  Op maandag 7 maart 2016, hebben wij inhoudelijk gesproken over uw aangifte van 3 december 2015.

  Ik heb uw aangifte afgewezen om het feit dat er onvoldoende onderbouwing was van strafbare feiten, contra de genoemde personen in uw aangifte.

  Ik heb aangegeven dat u altijd om een heroverweging kan vragen bij de politie in uw zaak. Door mij is geadviseerd om een juridisch adviseur (lees advocaat) te raadplegen over hoe nu verder te handelen.

  Uw doel is om überhaupt een onderzoek te laten starten naar de beweringen en feiten die u destijds in de zaak Vaatstra aan de orde heb gebracht. U gaf aan dat diverse personen in dienst van de overheid u willens en wetens hebben tegen gewerkt.

  Ik heb desgevraagd uw verwezen naar de ombudsman en op de mogelijkheid om in kader van Wet openbaarheid bestuur (Wob) gegevens op te vragen.

  Mocht u na ons gesprek nog onduidelijkheden of vragen hebben kunt mij altijd benaderen.

  Met dank aan uw komst, teken ik,

  Met vriendelijke groet,
  Ergun Erol
  Operationeel Chef. Opsporing

  Politie | Noord-Holland | Kennemerland | Basisteam Kennemerkust

  Like

  • yvonne zegt:

   Misschien is deze Ergun Erol (naam klinkt Turks) bekend met zaak Baybasin? Is maar een suggestie…….

   Like

   • Wim Dankbaar zegt:

    Bekend met de zaak Baybasin is hij niet, hij is wel turks van oorsprong, maar hij is getogen in Nederland. Hij spreekt dan ook accentloos Nederlands. Het is een aardige vent en een goede politieman.Een doel van het gesprek was ook om vast te stellen of ik gek ben. Dat was ik beslist niet volgens Ergun. “Ik hoor u aan en constateer dat u niet gek bent.”

    Hij was het ook met mij eens dat als ik gelijk heb, dit een enorm schandaal is. Hij had de zaak ook voorgelegd aan het Marianne Vaatstra team in Friesland (onder leiding van Henk Mous), maar die zeiden uiteraard: Voor ons is die zaak opgelost en afgedaan. Tja, wat moet je dan nog verder als Ergun? Ik begrijp hem wel.

    Like

 4. ExTours zegt:

  Wellicht een goed idee om 150 exemplaren te drukken en af te leveren in de Tweede Kamer? We leven immers in een rechtsstaat, waar het recht op vrije meningsuiting gewaarborgd is?

  Als Yehudi niets van rechtsongelijkheid begrijpt en dus met willekeur het openbaren van het dagboekje van Maaike toestaat, dan is er wat mij aangaat geen enkel obstakel.

  Kunnen onze “rechtschapen en naar de kiezer luisterende politici” eens lezen, wat er in een door de overheid gekwetste moeder omgaat, die heel anders over Justitie denkt, dan het gros van hun bewust zwijgende collegae en de doorsnee Nederlander.

  De oplage zou natuurlijk iets lager kunnen zijn, want de meerderheid van onze liberale politici, die al jarenlang Justitie in hun macht heeft, zit natuurlijk niet te wachten op publicatie hiervan.

  Zomaar een idee.

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  From: Chris Klomp [mailto:c.klomp@outlook.com]
  Sent: maandag 7 maart 2016 10:27
  To: Wim Dankbaar; thijs.stapel@vvadvocaten.nl
  Subject: Geen mailverkeer meer

  Geachte heer Dankbaar,

  In verband met het herhaaldelijk en zonder toestemming publiceren van mijn vertrouwelijke e-mails op uw website, zal ik u niet langer via de mail te woord staan.

  U kunt desgewenst telefonisch contact opnemen als u mij weer wenst te benaderen. Ik stel mails van uw hand niet meer op prijs en vraag u dan ook deze voortaan achterwege te laten.

  Mocht u doorgaan met het publiceren van vertrouwelijke e-mails, dan zal ik u in rechte betrekken.

  ***** De informatie in dit bericht is vertrouwelijk en is bij wet beschermd. Verspreiding, publicatie of reproductie is niet toegestaan *****

  Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  “Ik heb uw aangifte afgewezen om het feit dat er onvoldoende onderbouwing was van strafbare feiten, contra de genoemde personen in uw aangifte”. Na 3 maanden? Is deze man bevoegd tot deze afwijzing?

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Dat weet ik niet of hij bevoegd is. Ik heb hem wel gezegd: Leg het in elk geval aan het OM voor. Laat hen beslissen!

   Like

  • van Tours zegt:

   Hoe waren de antwoorden ook al weer op Kamervragen over de escapades over een niet nader te noemen hoge ex-ambtenaar? Was dit zoiets als: Uit onderzoek is gebleken dat er onvoldoende gronden zijn om tot vervolging over te gaan? Of: Uit onderzoek is niet gebleken dat er van strafbare feiten sprake was? Wel om met een ex-minister te spreken: “het was niks, het is niks en zal ook niks worden.” Aldus loog deze minister: “een minister liegt niet.” Als je zou kunnen spreken van een handtekening, dan lijkt deze handtekening wel erg veel op de handtekening bij die ex-ambtenaar. Met zo’n uitspraak kun je onder elke strafrechtelijke vervolging uitkomen: door aangiftes bij de poort te weren

   Like

 7. Pingback: LOUTER UIT DE BESCHERMING VAN YEHUDI BLIJKT HET BEDROG IN DE ZAAK-VAATSTRA

 8. Neys zegt:

  Toch wel gek om te zien hoe alle advocaten uit deze familie achtereenvolgens in de problemen raken. Om uiteenlopende redenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s