Kort geding 29 januari

Waar Moszkowicz op voorgaande zittingen Maaike’s zoon Freddy altijd meebracht als de “vertegenwoordiger” van Maaike (zie foto) was het op deze zitting dochter Ineke. Kennelijk wordt Moszko een beetje kriegel van alle herhalingen dat hij geen echt mandaat heeft van Maaike en dat alles door Bauke en de kinderen wordt geregeld. Nog een keer Freddy bombarderen als haar representant, terwijl Maaike zelf op elke zitting blijft schitteren in afwezigheid, wordt wellicht een beetje typisch. Freddy was overigens wel van de partij, maar werd uitdrukkelijk niet geïntroduceerd als zaakwaarnemer van Maaike. De voorzitter, een dame (volgens mij heet ze Caroline Telman), begon met de constatering dat Moszkowicz zijn cliënt Terpstra niet had meegebracht en wilde weten wie de mensen waren die wel achter hem zaten. Toen noemde hij dus Ineke als de vertegenwoordiger van Maaike. Maar dus niet Freddy en Wilma die er ook bij waren.

Dat Ineke nu de job van Freddy heeft overgenomen, is extra vreemd. Dit is namelijk dezelfde Ineke die vanaf de laptop en het emailadres van Maaike mij op 20 november 2012, 2 dagen na de arrestatie van Jasper Steringa,  de volgende boodschap stuurde:

voor de laaste keer LAAT ME MET RUST, ik wil NOOIT geen contakt meer met jou en je bende incl Klaske

Maaike zelf heeft bevestigd dat niet zij, maar Ineke deze email heeft gestuurd, op de middag dat Ineke beslag had gelegd op haar laptop om al haar correspondentie met mij, André en Klaske te wissen.  Hier is Moszkowicz ook van op de hoogte. Niettemin blijft deze volhouden dat de email wel degelijk door Maaike is gestuurd. Weer een aanwijzing dat hij slechts contacten onderhoudt met Bauke en de kinderen. Immers, anders had Maaike dit ook aan hem verteld. En aan Ineke durft hij het blijkbaar ook niet te vragen. Als hij Maaike een beetje zou kennen had Moszkowicz ook zonder deze kennis op zijn vingers kunnen natellen dat deze tekst niet bij het karakter van Maaike past. Bovendien zou Maaike nog geen twee maanden later de volgende kerstkaart naar Klaske sturen:

Het was natuurlijk sowieso al onmogelijk dat Maaike NOOIT meer contact zou willen hebben met Klaske (en haar bende) die Maaike 10 jaar lang heeft bijgestaan in haar eenzame strijd. Zie verklaring 1 van Klaske. Dat blijkt ook wel uit de toevallige ontmoeting van Klaske en Maaike vorige zomer die gevolgd werd door een omhelzing. Zie verklaring 2 van Klaske.

En deze zelfde Ineke behartigt op de zitting van gisteren zogenaamd de belangen voor haar moeder. Alles om de publicatie van een boek (en haar moeder’s dagboek) te voorkomen waarin de waarheid over de moord van haar zusje staat inclusief het bedrog van Justitie dat haar familie is aangedaan. Dit terwijl haar moeder vandaag nog steeds achter de inhoud van dat boek staat. Zie onder meer de verklaringen van Akky en Gea.

Blijkbaar interesseert het Ineke en haar broers en zussen minder wat de waarheid is dan de vraag of ze een door Moszkowicz onrechtmatig gepakte twee ton kunnen behouden en verdelen. Dat is ten slotte het veelvoudige dat ze als schadevergoeding van de beweerde moordenaar hebben geëist, welke eis zeer waarschijnlijk is afgewezen, anders hadden we er vast wel wat over gelezen in het nieuws.

Aan het slot van de zitting maakte ik de voorzitter nogmaals duidelijk dat ik naar mijn stellige overtuiging niet te maken heb met Maaike als mijn wederpartij maar met haar ex-man en kinderen. Zij naam er nota van maar voegde eraan toe dat als een advocaat stelt dat hij mandaat heeft van zijn cliënt, zij hem op zijn woord moet geloven. Welnu, als dit kennelijk een wet van meden en perzen is, dan is het extra klachtwaardig als dat woord een leugen is.

Waar de uitspraak op 17 februari naar toegaat is voor mij moeilijk in te schatten. Moszkowicz hield een lang en wollig betoog, dat doorspekt was van onjuiste stellingen. Voor de leek klonk het misschien goed, maar juridisch sloeg het nergens op. Na afloop vroeg ik de rechter gelegenheid om alle onwaarheden te mogen corrigeren. Helaas sloeg zij  dit af voor zover het niet om de verjaring van de dwangsommen ging.

De verrassing van Moszkowicz op het laatste moment, zoals hij die altijd produceert, was dat het kort geding spoedeisendheid ontbeerde. Ik zou volgens Moszkowicz nog goed genoeg bij kas zitten om niet zeer binnenkort in geldproblemen te komen. Een leugen als een koe, maar het is te hopen dat de rechter dat ook heeft begrepen. Anders zal ik direct een spoedappél moeten aantekenen.

Er was nog wel een schermutseling tussen de rechter en Moszkowicz. Aan het begin van de zitting betoogde hij dat wij het vonnis in eerste aanleg (van 18 december 2103) niet als productie hadden ingebracht. Hij wilde daarom dat de rechter dit niet meenam in haar beoordeling. Waarom niet, is mij nog steeds een raadsel. Ten eerste omdat ik het nadeel niet voor hem zie, ten tweede omdat het om een openbaar vonnis gaat dat onderdeel van deze zaak is. De rechter begreep het kennelijk ook niet en vroeg hem om dit te motiveren. Daarin slaagde hij blijkbaar niet voldoende want aan het eind van de zitting vroeg zij hem nogmaals om het uit te leggen. Zij zei daarbij ook dat de Hoge Raad had bepaald dat zij openbare vonnissen wel degelijk mocht meenemen in haar beoordeling. Dus haar vraag was of Moszkowicz zich bleef verzetten. Toen vroeg hij of hij even mocht overleggen met zijn cliënt. Een Freudiaanse verspreking (zijn werkelijke cliënten zijn immers Ineke en de rest van de kids) waarop de rechter zei: Maar uw cliënt is hier helemaal niet! Nee, Moszkowicz bedoelde Ineke,  die hier als haar vertegenwoordiger was. Welnu, dat leek de rechter niet nodig, zij wilde gewoon nu van hem als advocaat weten of hij zich bleef verzetten. Moszkowicz antwoordde uiteindelijk bevestigend. Ik kon mij niet aan de indruk onttrekken dat de hele discussie de rechter nogal irriteerde.

De samenvatting is juridisch in elk geval als volgt: Zelfs als ik dwangsommen zou hebben verbeurd, wat ik ten stelligste ontken, dan is de wet heel erg duidelijk over het doel van dwangsommen en de verjaring ervan. Dit is onlangs nog bevestigd door de Hoge Raad. Dwangsommen zijn bedoeld als een prikkel tot nakoming. De wederpartij dient daarom op de hoogte gesteld te worden door de eiser dat die wederpartij naar de mening van eiser dwangsommen aan het verbeuren is. Dit heeft Mr. Moszkowicz verzuimd. Bovendien: Als er nog een hoger beroep in de kwestie loopt, dient de eiser de verjaring van de dwangsommen binnen zes maanden te stuiten. Ook dit heeft Mr. Moszkowicz verzuimd. Hiermee staat het vast dat de beslaglegging en de inning van dwangsommen onrechtmatig was. Dit schuurt hier des te meer omdat Mr. Moszkowicz door mij van tevoren op de hoogte is gebracht van die onrechtmatigheid. Als de wet wordt gevolgd en toegepast is er geen andere keuze dan de gevorderde terugbetaling van het door Mr. Moszkowicz geïnde bedrag toe te wijzen.

Winkels die het boek op voorraad hebben:

Aalten – Boekhandel Meneer Kees
Aalten – Boekhandel Messink & Prinsen
Aalten – Primera
Alblasserdam – Primera
Almelo – Primera Bornsestraat (Plus supermarkt)
Alkmaar – Boekhandel Feijn, De Laat 47
Alkmaar – Boekhandel Van der Meulen
Almelo – Boekhandel Almelo, Grotestraat 20
Almelo – Boekhandel Broekhuis
Almelo – Primera De Gors
Almelo – Readshop Van Roekel, Ootmarsumsestraat 274
Almere – Boekhandel Stumpel
Almere – Primera Almere Buiten
Alphen aan de Rijn – Boekhandel Haasbeek
Amersfoort – Primera Brundel
Amersfoort – Primera Peters
Amsterdam – Boekhandel Zwart op Wit
Amsterdam – Muziekhandel Valerius, Koninginneweg 145
Amsterdam – Primera Bezaanjachtplein
Amsterdam – Primera Pasteuning, Van Limburg Stirumplein 1
Amsterdam – Primera Roja, Karspeldreef 1313
Amsterdam – Primera Vlaskamp, Wisseloord 97
Andijk – Primera
Apeldoorn – Bruna, De Eglantier 422
Apeldoorn – Primera Biemolt Asselsestraat 261
Apeldoorn – Readshop Oranjerie
Appingedam – Primera
Arnhem – Eco Electronics
Arnhem – Boekhandel De Poort
Arnhem – Primera Arnhem Centrum
Arnhem – Primera Elderveld
Arnhem – Primera Presikhaaf
Arnhem – Primera Rijkerswoerd
Arnhem – Primera Postkantoor Van den Berg (A Van Lawick v Pabststraat 109)
Assen – Boekhandel Iwema
Assen – Primera Kloosterveste
Assendelft – Bruna
Barendrecht – Primera Carnisse Veste
Beekbergen – Boekhandel Beekbergen
Beek en Donk – van Helvoort Boek en Kantoor
Beek Ubbergen – Primera De Postkoets
Beilen – Primera
Bergen op Zoom – Primera Ernest
Bergum – Boekhandel Bergum
Berkel Enschot – Boekhandel Verrijt
Bilthoven – Primera De Kwinkelier
Blerick – Primera
Bladel – Primera Prins
Blokker – Primera Westerblokker
Bodegraven – Primera Raadhuisplein
Borger – Bruna, Grote Brink 3
Borne – Bruna,  Grotestraat 195
Bodegraven – Primera Vromade
Bolsward – Primera Bolsward
Breda – Cigo Moerwijk
Breda – Boekhandel Van Kemenade & Hollaers
Breda – Primera Heksenwiel
Breda – Primera Hoge Vucht
Breda – Readshop Valkeniersplein
Breukelen – Boek en Kantoor Marinus van Kralingen
Brummen – Primera Brummen
Bussum – Bruna, Veerplein 104
Capelle a/d IJssel – Primera De Terp
Castricum – Boekhandel Laan
Castricum – Primera Geesterduin
Culemborg – Primera Culemborg
Delft – Primera Bikolaan
Delft – Primera De Hoven Passage
Delft – Primera Dasstraat 12
Delfzijl – Primera Larooi
Delzijl Readshop, Poststraat 4,
Delfzijl – Tabaktief, Schoolstraat 6
De Koog – Primera Mets (Texel)
De Meern – Primera Veldhuizen
Den Bosch – Boekhandel Heinen
Den Bosch – Primera Helftheuvelpassage
Den Haag – boekhandel Douwes, Herengracht 60
Den Haag – Primera Bankastraat 3
Den Haag – Van Stockum Boekverkopers
Den Helder – Primera
Den Hoorn – Primera
Deurne – Primera
Deventer – Primera De Zandpoort
Deventer – Primera Keizerslanden
Doesburg – Boek en Buro
Dongen – Bruna Dongen, Hoge Ham 154
Drachten – Cigo, Eems 8
Drachten – Boekhandel van der Velde
Dronten – Voster Boek & Kantoor
Drunen – Bruna, Hugo de Grootstraat 20
Duiven – Primera Duiven
Ede – Boek en Buro
Ede – Primera Parkweg
Eemnes – Primera Eemnes
Eindhoven – Boekhandel Van Piere
Eindhoven – Bruna Postkantoor, Kruisstraat 165
Eindhoven – Primera De Hurk
Eindhoven – Primera Meerrijk
Elburg – Primera Elburg
Emmeloord – Boekhandel Marsman
Emmeloord – Primera Kuipers
Emmen – Boekhandel Plantage
Emmen – Primera Bargeres
Enschede – Boekhandel Broekhuis
Enschede – Primera Helmerhoek
Enschede – Primera Jan Haast
Enschede – Primera Roombeek
Geldermalsen – Bruna, Het Hooghuis 3
Goor – Bruna, Grotestraat 101
Goor – Primera De Bandijk
Gorinchem – Boekhandel De Mandarijn
Gorinchem – Boekhandel Ritmeester
Gorinchem – Boekhandel De Wingerd
Gorredijk – Boekhandel Planteyn
Gorredijk – Primera De Primeur
Gouda – Boekhandel Smit
Gouda – Primera Herman Kok
Gouda – Boekhandel Verkaaik
Grave – Primera Hart van Grave
Groningen – Bruna Overwinningsplein 71
Groningen – Cigo Van Lenneplaan
Groningen – Boekhandel Riemer
Groningen – Primera Paddepoel
Groningen – Boekhandel van der Velde
Haaksbergen – Boek en Buro
Haarlem – Boekhandel De Vries
Haarlem – Bruna, Generaal Cronjéstraat 67
Hardinxveld – Giessendam – Primera Boogaard
Harmelen – Primera Kwakkenbos
Heemstede – Boekhandel Blokker
Heenvliet – Primera Heenvliet
Heerde – Primera Heerde
Heerenberg – Primera
Heerhugowaard – Primera Evers
Heerlerheide – Primera Heerlerheide
Helmond – Primera Brandevoort
Hengelo – Boekhandel Broekhuis
Hengelo – Bruna, Markt 2
Hengelo (Gld) – Boexcellent
Hoogerheide – Primera
Hoogezand – Cigo Gorecht Oost
Hoogezand – Primera
Hoogland – Bruna, Kraailandhof 15
Hoogland – Primera Brundel
Hoorn – Boekhandel Stumpel
Huissen – Primera Huissen
Julianadorp – Primera
Kaatsheuvel – Bruna, Hoofdstraat 65
Katwijk – Primera Kroon
Katwijk – Primera Hoornesplein
Katwijk – Readshop
Krimpen a/d IJssel – Primera Crimpenhof
Leerdam – Primera
Leeuwarden – Boekhandel van der Velde
Leiden – Boekhandel de Kler
Leiden – Bruna Vijf Meiplein
Leiderdorp – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Primera De Koning
Lekkerkerk – Readshop
Lelystad – Primera Lelycentre
Lelystad – Primera Riecker
Lemmer – Primera
Leusden – Boekhandel van der Vlist, winkelcentrum Hamershof
Lichtenvoorde – Primera
Lisse – Primera
Lochem – Bruna Bierstraat
Lochem – Boekhandel Lovink
Lochem – Primera Voskamp, Korte Hofstraat 7
Loosdrecht – Bruna Loosdrecht, Nootweg 49
Maassluis – Boekhandel Koningshoek
Maastricht – Boekhandel De Tribune
Maastricht – Boekhandel Dominicanen
Maastricht – Bruna, Roserije 329
Maastricht – Primera Keulen
Marum – Primera Marum
Meppel – Primera Kruijer
Middelburg – Boekhandel De Drukkerij
Muiden – Primera De Hoek
Mijdrecht – Boekhandel Mondria
Nieuwegein – Primera Galecop
Noordwijk – Boekhandel van der Meer
Noordwijk – Bruna Hoofdstraat 99
Noordwijk – Bruna Kerkstraat 37
Nieuwleusen – Readshop Jaap Hilbrink
Nieuw Vennep – Bruna, Handelplein 21
Nieuw Vennep – Bruna, Symfonie 37
Nijmegen – Boekhandel Dekker v.d Vegt
Nijmegen – Boekhandel Roelants (voorheen De Oude Mol)
Odijk – Primera
Oegstgeest – Boekhandel de Kler
Oegstgeest – Primera
Oegstgeest – Rijnlandse boekhandel
Oirschot – Boekhandel de Croon
Oosterhout – Primera Arendshof
Oost Souburg – Primara, Kanaalstraat 4
Oss – Boekhandel Derijks
Oosterwolde – Primera De Primeur
Overveen – Primera
Oudwoude – Café Restaurant De Iterij
Purmerend – Primera Winkelcentrum Eggert
Purmerend – Boekhandel Het Leesteken
Purmerend – De Nieuwste Tijd
Purmerend – Primera Weidevenne
Purmerend – Primera Wormerplein
Raalte – Bruna, Herenstraat 19
Reusel – Primera Prins
Rhenen – Bruna, Frederik van de Paltshof 32
Ridderkerk – Primera Vlietplein
Roden – Boekhandel Daan Nijman
Roelofarendsveen – Veenerick Boek en Kantoor
Roermond – Boekhandel Plantage
Rotterdam – Boekhandel Donner
Rotterdam – Primera Alexandrium
Rotterdam – Primera Boulevard Zuid
Rotterdam- Primera Lusthofstraat
Rotterdam – Primera Oosterflank
Rotterdam – Primera Oude Binnenweg
Rotterdam – Primera Overschie
Rijnsburg – Primera
Sassenheim – Boekhandel Wagner
Sassenheim – Primera
Sevenum – Primera
Sliedrecht – Primera Burgemeester Winklerplein
Sneek – Boekhandel van der Velde
Sneek – Cigo
Spakenburg – Bruna, De Ziel 53
Spijkenisse – Primera Akkerhof
Spijkenisse – Primera Stadshart
Stadskanaal – Bruna, Europaplein 4
Stadskanaal – Readshop, Oude Markt 1c
Surhuisterveen – Boekhandel Douma
Tilburg – Boekhandel Gianotten Mutsaers
Tilburg – Bruna Westermarkt 126
Tilburg – Primera De Blaak
Tilburg – Primera Goosen
Twello – Primera Oonk Blz
Uithuizen – Primera
Urk – Cigo
Utrecht – Boekhandel Broese
Utrecht – Bruna winkelcentrum Overvecht, Roelantdreef 254
Utrecht – Bruna, Verlengde Houtrakgracht 389
Utrecht – Primera Hoog Catharijne
Utrecht – Primera De Uithof
Utrecht – Primera De Gaard, Troosterhof
Veendam – Cigo
Veendam – Primera Hiemstra
Veldhoven – Primera De Bont
Velzerbroek – Bruna
Venlo – Bruna
Venray – Boekhandel  Van den Munckhof
Venray – Primera Cuypers
Vlissingen – Boekhandel De Drukkerij
Vlissingen – Bruna, Walstraat 101
Vlissingen- Primera, Lange Zelke 2
Voorschoten – Boekhandel de Kler
Waddinxveen -Primera
Wageningen – Boekhandel Kniphorst
Wageningen – Bruna
Wassenaar – Boekhandel de Kler
Weert – Bruna
Winschoten – Primera Kiewiet
Winterswijk – Boekhandel Kramer
Woerden – Primera Tournoysveld
Wijk aan Zee – Primera van de Watering
Wijchen – Lektuurhandel Robben
IJmuiden – Primera IJmuiden (Zeewijkplein)
IJmuiden – Primera Prince
Zandvoort – Bruna (Grote Krocht)
Zevenaar – Boek en Buro
Zoetermeer – Boekhandel Haasbeek
Zutphen – Boek en Buro
Zutphen – Primera, Korte Hofstraat 7
Zutphen – Readshop
Zwolle – Boekenhuis Zwolle
Zwolle – Primera Holtenbroek
Zwolle – Primera Max (Zwolle centrum)
Zwolle – Primera Stadshagen
Zwijndrecht – Boekhandel Hyperion

U kunt het boek ook bestellen onder meer op de bestelpagina.

 

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kort geding 29 januari

 1. hansjohn zegt:

  “Moszkowicz hield een lang en wollig betoog, dat doorspekt was van onjuiste stellingen. Voor de leek klonk het misschien goed, maar juridisch sloeg het nergens op. Na afloop vroeg ik de rechter gelegenheid om alle onwaarheden te mogen corrigeren. Helaas sloeg zij dit af voor zover het niet om de verjaring van de dwangsommen ging.”

  Als het betoog van Mosco niet – volledig- over de dwangsommen ging, waarom kreeg hij dan wel de gelegenheid dit betoog te houden?

 2. van Tours zegt:

  Wim,

  Ik krijg het gevoel dat het rommelt bij de familie Vaatstra. Ik denk dat degene die het best met de emoties om kan gaan, vertegenwoordiger wordt. Freddie zou naar mijn idee wel eens zo boos kunnen worden, dat daardoor de waarheid naar boven komt. Dat de rechter ervan uit “moet” gaan dat de advocaat de waarheid spreekt, lijkt mij wel correct. Als je altijd daaraan moet twijfelen, waar blijf je dan, maar in deze is het zuur omdat er een tuchtklacht over bij de raad van discipline ligt. In ieder geval blijkt uit je verslag dat de rechter toch aan het twijfelen is gebracht. Laten we hopen dat deze rechter integer is en aandacht schenkt aan wat jij hebt ingebracht. In appel kun je altijd Maaike nog dagvaarden.

 3. Rob B zegt:

  Hoi Wim,

  Als Ineke als zogenaamd Maaike geschreven heeft dat ze nooit geen contact meer wil met jou en…. dan heeft ze taaltechnisch geschreven dat ze wel contact wil, nooit geen is een dubbele ontkenning zijnde een bevestiging….

  Het is een smerige gladde gluiperd, die M.

  Hoe “ziet” deze rechter nu je al dan niet verbeurd zijn van dwangsommen en het er niet op wijzen van M dat je ze zou verbeuren, want dat is waarschijnlijk het grootste punt wat hier te maken valt of krijgt je dat pas te horen op de uitspraak?

  En heb je bij zo’n “zitting” wel juridische vertegenwoordiging of doe je het zelf?

  En waar gaat dat verbeurde geld naar toe? Naar de Fam. Vaatstra? Formeel natuurlijk naar Maaike, en als M. dat geld dan heeft overgemaakt aan de familie dan geeft M zo als bewijs dat Maaike z’n cliënt niet is….

  Je bent er maar mooi klaar mee, met zo’n op geld beluste bende!

  In ieder geval een goed weekend, vreet je maar niet teveel op als gevolg van deze Bullshit!

  Rob.

 4. boudineke zegt:

  Mijn reactie staat op BOUblog:
  http://www.boublog.nl/2016/01/21/vaatstra-complot-moet-snel-terug-in-de-doofpot/#comment-36973
  Op 29 januari diende het kort geding van Dankbaar tegen mr. Moskowitz. Het ging daarbij uitsluitend om de vraag of Moskow de dwangsommen op een correcte manier had verbeurd verklaard en geïnd. Oftewel een procedurefout.
  https://rechtiskrom.wordpress.com/2016/01/30/kort-geding-29-januari/
  Volgens mij speelt op de achtergrond de vraag of Moskow een geldig mandaat had. Zo niet, dan mag hij helemaal niet handelen “namens moeder Maaike Terpstra”. Let ook op de aanwezige kinderen van deze oude vrouw. Volgens mij weet Maaike van niets! Er wordt in haar naam geprocedeerd door haar geldbeluste kinderen. In de hoop dat de KG rechter dit zelf ook inziet en doorziet!

 5. Nico de Geit zegt:

  Het bedrag van € 200.000,00 is extreem. Daar komt nog bij dat het dagboek van Maaike Terpstra gewoon online staat. Dus eerst zware dwangsommen eisen en er daarna achter komen dat het ook gewoon online gezet kan worden.

  Ik heb het dagboek gelezen en er is helemaal niets om je gekwetst te voelen. Er staan gebeurtenissen en namen in, en dat zullen ze bij Justitie niet leuk vinden.

  De zaak had natuurlijk al lang afgehandeld moeten zijn. Maar ja, het mochten geen asielzoekers zijn, en dan krijg je dit soort toestanden. Een schande voor de rechtsstaat, een schande voor de natie.

  De gebeurtenissen in Keulen hebben echt iets veranderd, en dan vooral de bewering dat het geen asielzoekers waren. Na de moord op Marianne riepen ze dat ook. Maar dat politici liegen is nu wel duidelijk geworden, geen hond gelooft ze nog.

  Wat is het volgende? Valt de 100% DNA-match door de mand? Komt er een buitenlandse reportage, net als over Joris? Wat gaat komen ligt nog in de toekomst verscholen, Keulen liet zich ook niet voorspellen. We gaan het meemaken, laat de doofpot maar ploffen.

 6. Hans Palenlader zegt:

  Ik val in herhaling, maar nogmaals Wim, ik heb werkelijk diep respect hoe jij dit allemaal weet te doorstaan. Moge het recht uiteindelijk zegevieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s