Email aan heer Moszkowicz

Geachte heer Moszkowicz,

Na een verder beraad heb ik besloten uw eis tot verwijdering vooralsnog in te willigen tot het moment dat de stelling van vervalsing definitief is bewezen. Daarnaast bevreemdt het dat u in het kader van onze tuchtklacht, ondanks herhaalde en dringende verzoeken bewijzen te overleggen dat u in oktober 2013 mandaat had van Maaike Terpstra om tegen mij te procederen, nu pas, nota bene tijdens de zitting, met deze brief komt, die nog steeds geen bewijs is voor dat mandaat.

Op dit moment strookt de bedoelde brief niet met de latere uitspraken van Maaike Terpstra dat zij geen contact met u had, dat haar ex man en kinderen dit regelden en dat zij niet inhoudelijk op de hoogte was van de eisen geformuleerd in uw dagvaarding. Het is een zeer sterke aanwijzing, maar een onomstotelijk bewijs dat u de brief heeft vervalst is dat nog niet. Tot ik dat bewijs heb zal ik de beschuldiging niet in de publieke arena uiten.

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

7 reacties op Email aan heer Moszkowicz

 1. P.S.M. Welbergen zegt:

  Gewoon een opdrachtbrief met (echte) handtekening, dewelke door een notaris wordt bevestigd en klaar is Kees.
  Wat een geneuzel.
  Tuchtrecht : kluchtrecht

 2. hansjohn zegt:

  Het klopt al niet dat Mosco nooit eerder met die al dan niet verzonden brief aankwam, maar pas ter zitting.
  Net zoals het handgeschreven krabbeltje destijds: ook niet eerder dan tijdens het kort geding. getoond.
  Hij zal er ook nu wel op gewezen zijn, dat hij te weinig ‘bewijs’ heeft om een rechter/tuchtraad in zijn voordeel te laten beslissen.

 3. van Tours zegt:

  Ieder goed bedrijf heeft een kwaliteitshandboek, waarin staat hoe procedures verlopen. Ook wat betreft opdrachten. Meestal staat erin, dat er een door de cliënt getekende opdrachtbrief moet zijn, waarin staat wat er afgesproken is, o.a. hoe de betalingen en op welke basis plaatsvinden. Dit om te voorkomen dat je wel werkzaamheden verricht en niet betaald krijgt. Meestal gaat een bedrijf pas aan de gang als de getekende opdrachtbrief van de klant terugontvangen is. Zou het bij een advocatenkantoor anders gaan? Laat dat handboek maar zien. Een brief zoals geproduceerd is geen bewijs, die kan aan meerdere belanghebbenden zijn toegestuurd met als doel de tekst van de aanklacht te vervolmaken. Mevr. Terpstra hoeft dus niet de opdrachtgever te zijn. Zelfs als de brief authentiek is, dan hoeft dat nog niet eens te betekenen dat hij verstuurd is, maar kan preventief aan het dossier zijn toegevoegd. Mevr. Terpstra heeft dan nooit die brief gehad.
  Een laatste mogelijkheid is dat ze de brief wel heeft gehad, maar dat ze die ongeopend bij Bauke heeft laten bezorgen. Bauke en de kinderen zouden toch alles regelen. Zij wilde er niets mee te maken hebben. Dit moet in het aangevraagde getuigenverhoor aan het daglicht kunnen komen.

 4. ExTours zegt:

  NU.nl
  Medewerkster Zweedse asielopvang doodgestoken
  Gepubliceerd: 25 januari 2016 23:50 Laatste update: 26 januari 2016 00:10

  Een tienerjongen wordt verdacht van het neersteken van een 22-jarige medewerkster van een Zweeds asielzoekerscentrum. De vrouw is maandag neergestoken en overleden.

  De vermeende dader verbleef in een azc in Mölndal. Hier vond het incident ook plaats. Andere bewoners van het azc hebben de man na de aanval overmeesterd.

  De vrouw werd nog naar een ziekenhuis gebracht, maar volgens Zweedse media mocht de hulp niet meer baten. De politie wilde nog geen mededelingen doen over de identiteit of nationaliteit van de dader.

  De dood van de medewerkster komt daags na het verzoek van de Nationale Politie voor ruim vierduizend extra agenten om terroristische dreigingen te bestrijden en de opvang en deportatie van migranten in goede banen te leiden.

  Zweden heeft in 2015 meer dan 160.000 asielzoekers opgenomen. Een vijfde van deze vluchtelingen zijn minderjarigen zonder begeleiding. Het land heeft 9,8 miljoen inwoners.

  • veryworried zegt:

   Het lijkt er op dat de beerput van het OM dan toch opengaat nu blijkt, eindelijk aan het licht komt, dat het OM o.a. in de bonnetjesaffaire zaken in de doofpot heeft willen stoppen. Oosting moet weer aan de slag. En ik hoop dat dan nu ook eindelijk de vraag zal worden beantwoordt waarom die deal met Kees H. werd gesloten, waarom hem 5 miljoen eurootjes werden betaald terwijl hij de staat voor miljoenen had opgelicht. Was dit mogelijk zwijggeld gezien de relatie onderwereld en de bovenste wereld ? Kon Kees H. het OM hier chanteren met kennis die hij had?
   En tot mijn verbazing lees ik in VK vanochtend een artikel over deze kwestie (Teevendoofpot toont totale onvermogen van ministerie)waarin gememoreerd wordt aan de jarenlange geruchten over de man Demmink, met naam en toenaam: “Het onderzoek naar de beschuldigingen van seksueel misbruik van minderjarige jongens door voormalig topambtenaar Demmink”.
   Wim,het moet toch nu langzamerhand voor iedereen duidelijk worden dat een dergelijk OM ook in de Vaatstrazaak zijn hand niet omdraaide voor manipulatie en bedrog. Breekt misschien toch eindelijk de waarheid door? Dat zal dan fantastisch zijn voor jou, voor Nederland
   Hasta la Victoria.

   Succes, Wim

 5. Hennie Waanders. zegt:

  LS. veryworried,
  Om een (of meer) leugen(s) onder het deksel te houden kost steeds meer energie en geld.
  Aantal medewerkers bij OM +/- 5000 excl. de externen (is waarschijnlijk een veelvoud)
  Af en toe wordt het deksel van de beerput iets gelicht, hoe komt dat?
  In een beerput ontstaan gassen, als de gasdruk te hoog wordt dan moet er afgefakkeld worden, daarvoor zijn ventielen ingebouwd, maar door dat die ventielen niet goed werken (gebrek aan onderhoud) en de druk er toch uit moet licht zich het deksel.
  Iedereen kan zich voor stellen welk een stank er dan ontsnapt, dan denken ze met het vast lassen van de deksels te voorkomen dat het deksel zich licht, maar hebben daar buiten de wetten van drukaccumulatie gerekend, de beerput zal op zeker moment ontploffen.

  Het laat zich raden wie en wat er dan allemaal besmeurd wordt.
  Het is al veel vaker gezegd, als je de waarheid verteld heb je niemand nodig om die in stand te houden, al zijn er nog zo veel tegenkrachten actief om die waarheid tot onwaarhe(i)d(en) c.q. fantasieën te bombarderen het blijft toch steeds de waarheid. De glibberaars weten dat zeer goed maar denken tijd te winnen zodat de verantwoordelijken een andere baan is toegeschoven en zodoende proberen weg te komen van de beerput.

  Leugen(s) overeind houden is bij voorbaat gedoemd te mislukken, vooral als het er veel zijn en mensen worden beschuldigd c.q. geschoffeerd dan stort het kaartenhuis op een gegeven moment in.

 6. Nico de Geit zegt:

  Wim,

  Momenteel zijn AZC’s een hot topic. Half Nederland is er mee bezig. Dat zijn de mensen die mogelijk ook interesse in jouw boek hebben. Maar ze weten niet eens dat het bestaat vanwege de mediastilte.

  Daar kun je zelf iets aan doen door een beeldadvertentie te maken die verschijnt als mensen op bepaalde zoekwoorden googelen. Dat kost natuurlijk geld maar als het meezit kun je dat terugverdienen door extra verkopen. Op de golf van AZC-aandacht kun jij je boek promoten en verkopen.

  De overheid heeft liever dat je zwijgt. Een vertoning van de advertentie is gratis, het kost pas geld als ze klikken. Ik denk niet dat het Google ook maar iets interesseert. Ze willen je best verwijderen maar dan willen ze dan wel veel voor terug. En dat ziet de overheid ook weer niet zitten. Bij Google gaat niets voor niets.

  ‘Het waren geen asielzoekers’ – dat zegt de overheid steeds. En later blijkt dat het wel asielzoekers waren. De vraag of er iets mis is met asielzoekers kan in het midden blijven, sommigen vinden van wel, anderen niet. Er is in ieder geval iets mis met asielzoekers die misdrijven plegen. Nog erger zijn overheden die ernstige misdaden onder het tapijt proberen te schuiven en de daders laten lopen.

  De moord op Marianne is 17 jaar geleden, er zullen jongeren zijn voor wie deze zaak nieuw is. Anderen zijn vergeten waar het over gaat en moeten even op weg geholpen worden. Dat niet alle asielzoekers nette mensen zijn is onderhand duidelijk.

  Ik heb begrepen dat je zwaar onder vuur ligt van de overheid en hun bondgenoten. Blijkbaar krijg je overheidsterreur over je heen als je hun falen of hun geheime agenda blootlegt. Best grappig eigenlijk dat er nu iemand meeleest van de geheime dienst. Ik zal wel op een lijst geplaatst worden: ‘Sympathisanten van Dankbaar’.

  Nik-f@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s