Dagvaarding Wolfgang

De dagvaarding van Wolfgang is hier te downloaden.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dagvaarding Wolfgang

 1. hansjohn zegt:

  Wat hebben alle verhalen die de ronde deden over Wolfgang (vanaf ’99) in vredesnaam allemaal met jou (en Hans Mauritz ) te maken? Toen was jij toch nog helemaal niet in beeld?
  Van de nickname ‘amadeus’ op Waldnet is het in elk geval 100 m% zeker (kan niemand ooit meer, als dat beter uit zou komen, ontkennen) dat dat Wolfgang is.

 2. Ik vooral benieuwd waarom zijn zoon afstand heeft gedaan van zn vaders achternaam, en wanneer!

 3. landbouwer zegt:

  Iedereen een prettige jaarwisseling en celwisseling van Jasper Steringa met de echte moordenaar toegewenst.

 4. ExTours zegt:

  Dus dit is een echte dagvaarding? Geschreven op 14 december 2015 en op 22 december, dus 8 dagen later al de zitting? Ha ha, hier moet ik om lachen. Wanneer afgeleverd? Enige dagen na de 14e ? Het moest vooral voorkomen worden dat de gedaagden de tijd hadden getuigen op te roepen?

  De dagvaarding zit vol met spelfouten, een advocaat onwaardig. In de eerste zin mist al het woordje worden. Hebben wenst toch iets? Er had dan toch moeten staan: WORDEN op verzoek van Wolfgang Hebben etc. En dan die met de hand geschreven en vervolgens doorgestreepte zinnen, is dit een officieel stuk? Komt totaal niet geloofwaardig over.

  Trouwens, Hebben wel. Erg geloofwaardig. Deze schijtlaars durft niet eens zijn eigen adres op te geven. Deze lafaard, die zoveel haast had om de Lidl in Dokkum te verlaten, toen hij een actieve strijdster in de zaak Vaatstra tegenkwam!

  Beste getuigen van het eerste uur, dus jullie die Hebben en Dill samen gezien hebben op de camping of het AZC in Kollum; ga getuigen. Deze viespeuk moet gepakt worden!

  • Hennie Waanders. zegt:

   Bij deze wens ik u allen en uw naasten in het bijzonder Wim Dankbaar c.s. een gezond en voorspoedig 2016, in een land/wereld waar de waarheid onderdeel is / wordt van de voorspoed.

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Uit het boek van Vuyk (laatste zin):

  De arts stelt formeel vast dat het slachtoffer een onnatuurlijke dood is gestorven. Het rapport wordt onmiddellijk doorgezonden naar het Openbaar Ministerie in Leeuwarden. Om 12.15 uur krijgt de politie Friesland opdracht een recherchebijstandsteam (RBT) te formeren. Jan Verkaik wordt aangesteldals onderzoekscoƶrdinator. Mr. Roelof de Graaf als officier van justitie. En hoofdofficier van justitie mr. Harm Brouwer is eindverantwoordelijk voor het moordonderzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s