Persbericht: Wim Dankbaar weer voor de rechter wegens smaad

Wim Dankbaar moet weer voor de rechter verschijnen wegens smaad.

Heden ontving Dankbaar een dagvaarding van het Openbaar Ministerie, dat hem gaat vervolgen namens de Duitser Wolfgang Hebben. Dankbaar beweert in zijn boek en op zijn website  dat de moord op Marianne Vaatstra gepleegd is in de stacaravan van Hebben door de Koerdische asielzoekers Ali Hassan en Haval Ali. Volgens Dankbaar heeft Hebben het lichaam van Marianne Vaatstra met zijn auto in een weiland langs de Koningsweg gedumpt. Hebben zou zijn auto vervolgens vernietigd hebben in Duitsland en zijn caravan in de brand gestoken hebben om sporen van de moord te vernietigen.

Wolfgang Hebben pikte het niet en deed aangifte van smaad en laster, waarvoor het OM Dankbaar nu gaat vervolgen. Dankbaar staat bekend als een complotdenker, die meent dat Joris Demmink en Harm Brouwer, de voormalige topmannen van Justitie en het OM, de moordenaars van Marianne Vaatstra een heimelijke vrijgeleide hebben gegeven.

Dankbaar werd al eerder veroordeeld wegens smaad jegens een asielzoeker en de vader van de toenmalige vriend van Marianne Vaatstra, tot vier weken voorwaardelijke celstraf. Mocht Dankbaar wederom veroordeeld worden, dan hangt hem zeer waarschijnlijk een langere celstraf boven het hoofd.

Later meer ……

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Persbericht: Wim Dankbaar weer voor de rechter wegens smaad

 1. prof.dr.ir AFP van Putten zegt:

  Feiten kunnen nooit smaad of laster opleveren
  prof dr.ir AFP van Putten

 2. Mike zegt:

  Ah eindelijk… ze hebben in een jaar tijd waarschijnlijk een mooi alibi verhaal in elkaar weten te knutselen en durven het nu aan. Succes Wim.

 3. dennis zegt:

  Er staat vandaag een stukje in het AD hierover: http://www.ad.nl/ad/nl/11826/Moordzaak-Marianne-Vaatstra/article/detail/4208178/2015/12/15/Boek-moordzaak-Vaatstra-moet-snel-uit-de-handel.dhtml Heb natuurlijk ook weer mijn nette en fatsoenlijk geformuleerde mening geplaatst maar het vreemde is: er wordt helemaal niets geplaatst!? Ik denk dus dat de media de lezers niet in verwarring mogen brengen met vermoedens over de handel en wandel van Justitie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s