Bedrog Justitie begon op dag van de moord

Gaarne retweeten, delen op Facebook en link doormailen aan kennissen en vrienden. 

Zoals reeds eerder gesteld hebben Joris Demmink en Harm Brouwer op de dag van de moord besloten dat asielzoekers niet de verkrachters en moordenaars van Marianne Vaatstra mochten zijn. En dus om het hele Nederlandse volk vanaf die dag te bedriegen. Een ambtsmisdrijf dat zijn weerga niet kent. En helemaal absurd als je bedenkt dat Harm en Joris later de hoogste bazen van Justitie werden.

Feik Mustafa heeft op de dag van de moord op het politiebureau Buitenpost de ware toedracht uit de doeken gedaan: Dat hij getuige was geweest van de moord door Ali Hassan in de caravan van Wolfgang Hebben. Vervolgens is Feik de maandag daarop heimelijk overgeplaatst naar AZC Musselkanaal en heeft hij kort daarop een verblijfsvergunning gekregen. Ali Hassan is op de dag van de moord in opdracht van Harm door de politie opgehaald van zijn huurkamer in Leeuwarden en naar het grenshospitium Amsterdam gebracht. Van daaruit is hij in opdracht van Joris stiekem en zonder papertrail naar Noorwegen gesluisd. De bedoeling was om de moord voor eeuwig onopgelost te laten, onderwijl veinzend dat de politie haar uiterste best bleef doen om de oplossing te vinden.

Uit deze gang van zaken blijkt ook de Befehl ist Befehl mentaliteit en angstcultuur binnen Justitie. Ga maar na: Er zijn minstens een handvol agenten die ook de ware toedracht kennen en tot vandaag besluiten om de kaken op elkaar te houden. Neem bijvoorbeeld de rechercheurs die het ware verhaal van Feik op 1 mei 1999 hebben gehoord. En hun teamleider Jan Verkaik aan wie ze dit moesten rapporteren. Neem bijvoorbeeld de twee agenten die Ali Hassan van Leeuwarden naar het grenshospitium hebben gebracht. Neem bijvoorbeeld burgemeester Piet Visser die de overplaatsing van Feik goedkeurde en de badmeester opdroeg zijn mond te houden over het door hem gevonden bebloede trainingsjack van Ali. Neem bijvoorbeeld de directie van AZC Musselkanaal, Greetje Brugman, Henk Wolthof en Jaap de Wit, die Feik in de avond van 3 mei ontvingen. Neem bijvoorbeeld Josta van der Kooye, de directrice van het grenshospitium die onder zwijgplicht moest meewerken aan de overhaaste uitzetting van Ali. Josta is nu directrice van de koepelgevangenis Haarlem, maar trilt zodanig van angst om hiermee geconfronteerd te worden dat zij haar oud collega Jacques van Huet niet te woord durft te staan over Demmink, die haar opdrachtgever was

Waarom toch in 1999 een zoektocht naar Ali?

 • Heel Kollum schreeuwde moord en brand: Ali en Feik hebben Marianne met de dood bedreigd en nu zijn ze verdwenen! Jullie moeten ze vinden!
 • Justitie kon niet om de druk van de publieke opinie heen.
 • Joris en Harm verzonnen een list. Er moest een andere Ali Hassan gevonden worden om zo de Ali Hassan uit te sluiten die ze zelf hadden weggesmokkeld.
 • De weggesluisde Feik werd in de berichtgeving vervangen door Mohammed Akbari, een Afghaan die al maanden voor de moord maar Engeland was vertrokken. Naar beiden werd in augustus 1999 voor de bühne een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd.

Merk op dat de “opsporingsfoto” van Ali geen pasfoto is. Die van Akbari is wel een pasfoto. Dat Justitie op dat moment niet meer beschikte over het IND dossier van Ali en de pasfoto daarin, is logisch. Joris en Harm hadden immers besloten om Ali te laten verdwijnen als de man die nooit heeft bestaan. Derhalve is ook zijn IND dossier vernietigd. Er was dus na de moord slechts nog een foto van Ali die door hoofdbeveiliger Jacob Hoeksma was aangereikt aan de politie. Jacob heeft deze foto genomen in de kantine van het AZC:

Deze foto is op verscheidene manieren door Justitie bewerkt tot de zogenaamde “opsporingsfoto”:

 • Hij is van kleur tot zwart/wit gemaakt.
 • Hij is tot pasfotoformaat bijgesneden.
 • Er zijn lichtjes in de ogen aangebracht om een pasfoto met flitslicht te suggereren

De fotoshoppers van Justitie hebben het blijkbaar niet aangedurfd om de achtergrond wit te maken, waarmee dus ook al verraden wordt dat het niet om een pasfoto uit een IND dossier gaat.

Niettemin zou Justitie de brutaliteit hebben om het volk in 2011 nogmaals te bedriegen door in het rapport Onderzoek Ali H. tot viermaal toe te stellen dat de opsporingsfoto een pasfoto is, als ware die afkomstig uit zijn dossier, daarmee valselijk voorwendend dat het dossier nog bestond:

1) In een extra uitzending van SBS6 verschijnt maandag 30 augustus 1999 voor het eerst de pasfoto van ,,de Irakese asielzoeker, die wordt verdacht van de moord op Marianne Vaatstra: de 26-jarige Ali Hussein Hassan’’

2) Na de uitzending ontstaat verwarring over de identiteit van Ali. Zo verklaart de vriendin van Marianne dat de man op de eerder getoonde pasfoto beslist niet dezelfde persoon is als degene die in de uitzending geïnterviewd wordt.

3) Mariannes vriendin zegt opnieuw dat de man op de pasfoto (de opsporingsfoto van Ali Hussein Hassan) dezelfde persoon is als de man die zij op Koninginnedag in het centrum van Kollum zag: een getinte, kleine, gedrongen man met een bierbuikje, een petje op zijn hoofd en een zonnebril op.

4) Rechercheurs horen verschillende asielzoekers en laten hen twee foto’s zien: de opsporingsfoto (pasfoto) van Ali Hussein Hassan en een groepsfoto waar hij ook op staat.

Terug naar 1999: De media rapporteren braaf de boodschap van het OM, zoals hiernaast in de Kollumer Courant. Zelfs het absurde verhaal dat Mohammed Akbari slechts als getuige wordt gezocht. Waarbij ook nog gemeld wordt dat Akbari sinds 3 mei “spoorloos” is. Laat dit nu net de datum zijn dat Feik stiekem werd overgeplaatst. Laat het nu ook Feik zijn waarvan Justitie sinds 1 mei wist dat hij getuige van de moord was geweest. Hiermee is dus bewezen dat Feik doelbewust is vervangen door Akbari, teneinde Feik net als Ali zoek te maken. Dit kon redelijk veilig omdat Akbari reeds maanden voor de moord uit het AZC naar Engeland was vertrokken. De kans dat hij zou vernemen dat hij gezocht werd voor moord was maar klein. De Telegraaf meldt eerder dat de hoofdverdachte Ali een klein en gedrongen postuur heeft. In dat bericht is de “getuige” echter nog een Irakees, zoals Feik inderdaad was. Even later is de getuige dus de Afghaan Akbari geworden.

Een Ali Hassan wordt opgepakt in Istanbul:

Deze Ali is een lange vent van 1,90 m. Deze Ali wordt uitgesloten op DNA.

 • Nu kon Justitie zeggen: Beste mensen, We ’ve got him! Maar helaas, hij is het niet! En nu is Mohammed Akbari (de vervanging van Feik) dan ook geen verdachte meer.
 • Zo werd de echte, kleine Ali, de vriend van Feik, die al in het weekend van de moord door Joris en Harm was weggesluisd, definitief uitgesloten als dader.
 • Joris en Harm hadden alleen geen rekening gehouden met het feit dat SBS6 een team naar Istanbul stuurde om de man te interviewen. De Turkse Ali kwam op TV.
 • Alle mensen die de echte Ali kenden, zeiden unaniem in koor: Dit is onze Ali helemaal niet! Deze lange vent hebben wij nooit in Kollum gezien!
 • Op dit moment is Justitie bekend met de verklaring van Gerrit Veldman over de Ali in Noorwegen, die exact aan het signalement voldoet.
 • Ze sturen wel een OvJ en twee rechercheurs naar Istanbul voor de verkeerde Ali, maar niemand naar Noorwegen voor de juiste Ali.

Waarom is de verkeerde Ali cruciaal?

 • Als het bekend wordt dat de verkeerde Ali is opgepakt, wordt de automatische vraag: Wat is er met de juiste Ali gebeurd?
 • Het antwoord: Door Joris en Harm zelf weggesluisd!
 • Dit antwoord mag koste wat kost nooit bekend worden, want dan gaan Joris en Harm zelf de bak in.

2009:  Wim Dankbaar gaat zich ermee bemoeien.

 • Hij publiceert op zijn weblog over het bedrog van Justitie.
 • Hij toont aan dat de verkeerde Ali is opgepakt.
 • 2010: Eén Vandaag maakt hier uitzendingen over.
 • Kamervragen worden gesteld. Ministers liegen aantoonbaar.
 • De doofpot komt onder druk te staan.
 • Joris en Harm moeten een nieuwe list verzinnen.
 • 2011: Het OM komt met het Onderzoek Ali H.
 • Conclusie: De juiste Ali is opgepakt.

Wim haalt het rapport op zijn weblog door de gehaktmolen. Feik Mustafa wordt genoemd in het rapport als vriend van Ali. Maar Feik  wordt niet benaderd voor de onderzoeksvraag: Hebben wij de juiste Ali gearresteerd?

Maar Wim, hoe weet je zeker dat dit leugenrapport door Harm en Joris is gefabriceerd?Antwoord: Omdat een dergelijk bedrog naar het ganse volk slechts onder regie van de hoogste bazen kan worden gedaan en goedgekeurd. Net zoals het bedrog om in 1999 doelbewust een verkeerde Ali te arresteren door Harm en Joris is geregisseerd. Het zijn immers de heren die Ali en Feik hebben weggesluisd, die alles maar dan ook alles te verliezen hadden met de ontbloting van de waarheid.

Feik en zijn vriend Rida worden wel door Wim benaderd:

Feik: Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien.

Rida: Ik verklaar tevens dat de Ali Hassan die de politie in Turkije heeft opgepakt en die ook in het programma van SBS6 en Eén Vandaag is geweest absoluut niet de Ali Hassan is die Feik bedoelde als zijnde de moordenaar van Marianne Vaatstra. Ik kan dat weten want ik kende Ali Hassan als gemeenschappelijke vriend heel goed en wist ook precies hoe hij er uit zag. Ik heb het dus over de Ali Hassan die in de nacht van de moord is verdwenen en door niemand ooit is teruggezien.

Verklaringen van anderen die de juiste Ali kenden:

 • De Ali van de uitzending van SBS6 is niet de Ali die wij kenden. Want dat was een klein mannetje van 1.60 meter.
 • Later kwam het bericht dat Ali Hassan in Turkije was gearresteerd. Toen ik kort daarop TV beelden van deze man zag, wist ik meteen dat dit een heel andere Ali Hassan was.
 • De gearresteerde man op TV ken ik niet en ik hem ook nooit gezien op het AZC Kollumerland.Niemand van de medewerkers herkent de door Justitie aangehouden Ali. Volgens de medewerkers heeft hij niet in het centrum gewoond.

Andere personen die hetzelfde verklaren, eveneens niet benaderd door het OM: Isabella Wagenaar, Ronnie Pander, Bertus Veenstra, Stephanie van Reemst, Nienke Hoekstra, Sikko Pander, Jacob Hoeksma, Age Bruining, Rosalin van Zessen, Aranka Farkas, Gerrit Alma, Aafke Kloosterman.

Personen die het OM ook had kunnen benaderen benaderen in het “onderzoek Ali H.”:

Zaya Benjamin – Caravangenoot van Ali

Sahl Dawed – Caravangenoot van Ali

Farhad Bawar – Vriend van Feik en Ali op het AZC

Khatera Bawar – Zus van Farhad

Faris Haidar – Vriend van Feik en Ali op het AZC

Ranya Haidar – Zus van Faris

Shuwan Mustafa – Vader van Feik

Nettie Groeneveld – Directrice van het AZC

Louis Uijl – Adjunct directeur van het AZC

De onrust over de conclusie van het rapport blijft bestaan. Een loden deksel op de doofpot was nu nodig. Fast forward naar de aanhouding van de Lee Harvey Oswald of The Netherlands:

Wie niet kan geloven dat Harm en Joris met DNA laten sjoemelen en een patsy de moord op zich kunnen laten nemen, om hun vege lijf te redden, moet zijn naïviteit en onschuld over “ons” Justitie nog verliezen. Dat kan bijvoorbeeld door het boek te lezen.

Winkels die het boek op voorraad hebben:

Aalten – Boekhandel Meneer Kees
Aalten – Boekhandel Messink & Prinsen
Aalten – Primera
Alblasserdam – Primera
Almelo – Primera Bornsestraat (Plus supermarkt)
Alkmaar Boekhandel Feijn, De Laat 47
Alkmaar – Boekhandel Van der Meulen
Almelo – Boekhandel Almelo, Grotestraat 20
Almelo – Boekhandel Broekhuis
Almelo – Primera De Gors
Almelo – Readshop Van Roekel, Ootmarsumsestraat 274
Almere – Boekhandel Stumpel
Almere – Primera Almere Buiten
Alphen aan de Rijn – Boekhandel Haasbeek
Amersfoort – Primera Brundel
Amersfoort – Primera Peters
Amsterdam – Boekhandel Zwart op Wit
Amsterdam – Muziekhandel Valerius, Koninginneweg 145
Amsterdam – Primera Bezaanjachtplein
Amsterdam – Primera Pasteuning, Van Limburg Stirumplein 1
Amsterdam – Primera Roja, Karspeldreef 1313
Amsterdam – Primera Vlaskamp, Wisseloord 97
Andijk – Primera
Apeldoorn – Bruna, De Eglantier 422
Apeldoorn – Primera Biemolt Asselsestraat 261
Apeldoorn – Readshop Oranjerie
Appingedam – Primera
Arnhem – Eco Electronics
Arnhem – Boekhandel De Poort
Arnhem – Primera Arnhem Centrum
Arnhem – Primera Elderveld
Arnhem – Primera Presikhaaf
Arnhem – Primera Rijkerswoerd
Arnhem – Primera Postkantoor Van den Berg (A Van Lawick v Pabststraat 109)
Assen – Boekhandel Iwema
Assen – Primera Kloosterveste
Assendelft – Bruna
Barendrecht – Primera Carnisse Veste
Beekbergen – Boekhandel Beekbergen
Beek en Donk – van Helvoort Boek en Kantoor
Beek Ubbergen – Primera De Postkoets
Beilen – Primera
Bergen op Zoom – Primera Ernest
Bergum – Boekhandel Bergum
Berkel Enschot – Boekhandel Verrijt
Bilthoven – Primera De Kwinkelier
Blerick – Primera
Bladel – Primera Prins
Blokker – Primera Westerblokker
Bodegraven – Primera Raadhuisplein
Borger – Bruna, Grote Brink 3
Borne – Bruna,  Grotestraat 195
Bodegraven – Primera Vromade
Bolsward – Primera Bolsward
Breda – Cigo Moerwijk
Breda – Boekhandel Van Kemenade & Hollaers
Breda – Primera Heksenwiel
Breda – Primera Hoge Vucht
Breda – Readshop Valkeniersplein
Breukelen – Boek en Kantoor Marinus van Kralingen
Brummen – Primera Brummen
Bussum – Bruna, Veerplein 104
Capelle a/d IJssel – Primera De Terp
Castricum – Boekhandel Laan
Castricum – Primera Geesterduin
Culemborg – Primera Culemborg
Delft – Primera Bikolaan
Delft – Primera De Hoven Passage
Delft – Primera Dasstraat 12
Delfzijl – Primera Larooi
Delzijl Readshop, Poststraat 4,
Delfzijl – Tabaktief, Schoolstraat 6
De Koog – Primera Mets (Texel)
De Meern – Primera Veldhuizen
Den Bosch – Boekhandel Heinen
Den Bosch – Primera Helftheuvelpassage
Den Haag – boekhandel Douwes, Herengracht 60
Den Haag – Primera Bankastraat 3
Den Haag – Van Stockum Boekverkopers
Den Helder – Primera
Den Hoorn – Primera
Deurne – Primera
Deventer – Primera De Zandpoort
Deventer – Primera Keizerslanden
Doesburg – Boek en Buro
Dongen – Bruna Dongen, Hoge Ham 154
Drachten – Cigo, Eems 8
Drachten – Boekhandel van der Velde
Dronten – Voster Boek & Kantoor
Drunen – Bruna, Hugo de Grootstraat 20
Duiven – Primera Duiven
Ede – Boek en Buro
Ede – Primera Parkweg
Eemnes – Primera Eemnes
Eindhoven – Boekhandel Van Piere
Eindhoven – Bruna Postkantoor, Kruisstraat 165
Eindhoven – Primera De Hurk
Eindhoven – Primera Meerrijk
Elburg – Primera Elburg
Emmeloord – Boekhandel Marsman
Emmeloord – Primera Kuipers
Emmen – Boekhandel Plantage
Emmen – Primera Bargeres
Enschede – Boekhandel Broekhuis
Enschede – Primera Helmerhoek
Enschede – Primera Jan Haast
Enschede – Primera Roombeek
Geldermalsen – Bruna, Het Hooghuis 3
Goor – Bruna, Grotestraat 101
Goor – Primera De Bandijk
Gorinchem – Boekhandel De Mandarijn
Gorinchem – Boekhandel Ritmeester
Gorinchem – Boekhandel De Wingerd
Gorredijk – Boekhandel Planteyn
Gorredijk – Primera De Primeur
Gouda – Boekhandel Smit
Gouda – Primera Herman Kok
Gouda – Boekhandel Verkaaik
Grave – Primera Hart van Grave
Groningen – Bruna Overwinningsplein 71
Groningen – Cigo Van Lenneplaan
Groningen – Boekhandel Riemer
Groningen – Primera Paddepoel
Groningen – Boekhandel van der Velde
Haaksbergen – Boek en Buro
Haarlem – Boekhandel De Vries
Haarlem – Bruna, Generaal Cronjéstraat 67
Hardinxveld – Giessendam – Primera Boogaard
Harmelen – Primera Kwakkenbos
Heemstede – Boekhandel Blokker
Heenvliet – Primera Heenvliet
Heerde – Primera Heerde
Heerenberg – Primera
Heerhugowaard – Primera Evers
Heerlerheide – Primera Heerlerheide
Helmond – Primera Brandevoort
Hengelo – Boekhandel Broekhuis
Hengelo – Bruna, Markt 2
Hengelo (Gld) – Boexcellent
Hoogerheide – Primera
Hoogezand – Cigo Gorecht Oost
Hoogezand – Primera
Hoogland – Bruna, Kraailandhof 15
Hoogland – Primera Brundel
Hoorn – Boekhandel Stumpel
Huissen – Primera Huissen
Julianadorp – Primera
Kaatsheuvel – Bruna, Hoofdstraat 65
Katwijk – Primera Kroon
Katwijk – Primera Hoornesplein
Katwijk – Readshop
Krimpen a/d IJssel – Primera Crimpenhof
Leerdam – Primera
Leeuwarden – Boekhandel van der Velde
Leiden – Boekhandel de Kler
Leiden – Bruna Vijf Meiplein
Leiderdorp – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Boekhandel de Kler
Leidschendam – Primera De Koning
Lekkerkerk – Readshop
Lelystad – Primera Lelycentre
Lelystad – Primera Riecker
Lemmer – Primera
Leusden – Boekhandel van der Vlist, winkelcentrum Hamershof
Lichtenvoorde – Primera
Lisse – Primera
Lochem – Bruna Bierstraat
Lochem – Boekhandel Lovink
Lochem – Primera Voskamp, Korte Hofstraat 7
Loosdrecht – Bruna Loosdrecht, Nootweg 49
Maassluis – Boekhandel Koningshoek
Maastricht – Boekhandel De Tribune
Maastricht – Boekhandel Dominicanen
Maastricht – Bruna, Roserije 329
Maastricht – Primera Keulen
Marum – Primera Marum
Meppel – Primera Kruijer
Middelburg – Boekhandel De Drukkerij
Muiden – Primera De Hoek
Mijdrecht – Boekhandel Mondria
Nieuwegein – Primera Galecop
Noordwijk – Boekhandel van der Meer
Noordwijk – Bruna Hoofdstraat 99
Noordwijk – Bruna Kerkstraat 37
Nieuwleusen – Readshop Jaap Hilbrink
Nieuw Vennep – Bruna, Handelplein 21
Nieuw Vennep – Bruna, Symfonie 37
Nijmegen – Boekhandel Dekker v.d Vegt
Nijmegen – Boekhandel Roelants (voorheen De Oude Mol)
Odijk – Primera
Oegstgeest – Boekhandel de Kler
Oegstgeest – Primera
Oegstgeest – Rijnlandse boekhandel
Oirschot – Boekhandel de Croon
Oosterhout – Primera Arendshof
Oost Souburg – Primara, Kanaalstraat 4
Oss – Boekhandel Derijks
Oosterwolde – Primera De Primeur
Overveen – Primera
Oudwoude – Café Restaurant De Iterij
Purmerend – Primera Winkelcentrum Eggert
Purmerend – Boekhandel Het Leesteken
Purmerend – De Nieuwste Tijd
Purmerend – Primera Weidevenne
Purmerend – Primera Wormerplein
Raalte – Bruna, Herenstraat 19
Reusel – Primera Prins
Rhenen – Bruna, Frederik van de Paltshof 32
Ridderkerk – Primera Vlietplein
Roden – Boekhandel Daan Nijman
Roelofarendsveen – Veenerick Boek en Kantoor
Roermond – Boekhandel Plantage
Rotterdam – Boekhandel Donner
Rotterdam – Primera Alexandrium
Rotterdam – Primera Boulevard Zuid
Rotterdam- Primera Lusthofstraat
Rotterdam – Primera Oosterflank
Rotterdam – Primera Oude Binnenweg
Rotterdam – Primera Overschie
Rijnsburg – Primera
Sassenheim – Boekhandel Wagner
Sassenheim – Primera
Sevenum – Primera
Sliedrecht – Primera Burgemeester Winklerplein
Sneek – Boekhandel van der Velde
Sneek – Cigo
Spakenburg – Bruna, De Ziel 53
Spijkenisse – Primera Akkerhof
Spijkenisse – Primera Stadshart
Stadskanaal – Bruna, Europaplein 4
Stadskanaal – Readshop, Oude Markt 1c
Surhuisterveen – Boekhandel Douma
Tilburg – Boekhandel Gianotten Mutsaers
Tilburg – Bruna Westermarkt 126
Tilburg – Primera De Blaak
Tilburg – Primera Goosen
Twello – Primera Oonk Blz
Uithuizen – Primera
Urk – Cigo
Utrecht – Boekhandel Broese
Utrecht – Bruna winkelcentrum Overvecht, Roelantdreef 254
Utrecht – Bruna, Verlengde Houtrakgracht 389
Utrecht – Primera Hoog Catharijne
Utrecht – Primera De Uithof
Utrecht – Primera De Gaard, Troosterhof
Veendam – Cigo
Veendam – Primera Hiemstra
Veldhoven – Primera De Bont
Velzerbroek – Bruna
Venlo – Bruna
Venray – Boekhandel  Van den Munckhof
Venray – Primera Cuypers
Vlissingen – Boekhandel De Drukkerij
Vlissingen – Bruna, Walstraat 101
Vlissingen- Primera, Lange Zelke 2
Voorschoten – Boekhandel de Kler
Waddinxveen -Primera
Wageningen – Boekhandel Kniphorst
Wageningen – Bruna
Wassenaar – Boekhandel de Kler
Weert – Bruna
Winschoten – Primera Kiewiet
Winterswijk – Boekhandel Kramer
Woerden – Primera Tournoysveld
Wijk aan Zee – Primera van de Watering
Wijchen – Lektuurhandel Robben
IJmuiden – Primera IJmuiden (Zeewijkplein)
IJmuiden – Primera Prince
Zandvoort – Bruna (Grote Krocht)
Zevenaar – Boek en Buro
Zoetermeer – Boekhandel Haasbeek
Zutphen – Boek en Buro
Zutphen – Primera, Korte Hofstraat 7
Zutphen – Readshop
Zwolle – Boekenhuis Zwolle
Zwolle – Primera Holtenbroek
Zwolle – Primera Max (Zwolle centrum)
Zwolle – Primera Stadshagen
Zwijndrecht – Boekhandel Hyperion

U kunt het boek ook bestellen onder meer op de bestelpagina.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bedrog Justitie begon op dag van de moord

 1. Henk Schriffen zegt:

  Feiten zijn feiten. Ik hoorde in de media alleen maar slechte dingen over u en uw site meneer Dankbaar. Hoe vreemd het ook mag klinken Jasper S is onschuldig. Wie weet wat er nog in andere moordzaken speelt?

 2. yvonne zegt:

  De conclusie is heel simpel. Als niet de burger maar de machtshebbers worden beschermd is er sprake van een dictatuur. Ze kunnen en maken al hun eigen wetten, met als primaire doel: bescherming van de overheid. Ze voeren die zelfgemaakte wetten uit op maar één manier: bescherming van de overheid. En ze bemoeien zich ook nog met de rechtspraak om slechts één reden: bescherming van de overheid.

  Er is geen Trias Politica. De democratie is een schijndemocratie. Het Parlement mag niet controleren. De Media mogen er niet over schrijven. Alle (ongrondwettelijke) middelen worden ingezet om bedreigers van de dictatoriale regering preventief de mond te snoeren. En de meeste Kamerleden pikken dat. Waarom stemt u nog? Op wat dan? Hoorden we dit maar eens bij de NOS!! Journalisten moeten zich kapot schamen…..

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20151110-overheid-niet-te-vertrouwen.htm

  • LS. yvonne,
   Journalisten zijn net als profeten die brood eten.
   U kent ongetwijfeld de piramide van Maslow, om de bovenste 20% schijven op hun plaatst te houden heb je daar de onderste 80% voor nodig.
   Om die 80% in het gareel te houden zijn een aantal handige systemen bedacht en is het zaak deze systemen dusdanig te voeden met pulp zodat deze 80% niet met een hongerige maag naar bed moeten.

   Onder pulp versta ik dan de publieke en commerciële zenders die de onderste schijven van de piramide voeden.
   Vroeger waren er nog de houten kruizen, de spies-palen of brandstapels, toen was het nog overzichtelijk en simpel voor de macht, nu is daar voor in de plaats gekomen de Trias Politica voor wat het dan waard is. Degenen die aan de knoppen zitten regelen waar de massa naar luisteren moet.

 3. yvonne zegt:

  Het hele gebeuren intrigeerde me zo dat ik besloot om heimelijk wat foto’s van deze mensen te maken. Later kwam ik ze ook nog enkele keren tegen bij het restaurant/bar vlak bij ons hotel waar ik ook foto’s van hun heb gemaakt.

  Toen ik recentelijk uw artikel over Johan van Laarhoven las in de Panorama, door een vriend meegebracht uit Nederland, werd me overduidelijk dat deze mensen in Bangkok waren om tegen Johan van Laarhoven te getuigen.

  Ik vind het meer dan schokkend dat de Nederlandse justitie er blijkbaar geen enkel probleem mee heeft om waarschijnlijk onschuldige mensen er op zo’n smerige manier in te luizen.

  Daarom heb ik besloten om u de foto’s die ik heb gemaakt van deze mensen, met bijhorende tekst die ik persoonlijk uit de mond van deze mensen heb gehoord, toe te sturen. In de hoop dat u dit onrechtvaardig handelen van justitie wereldkundig wilt maken.

  http://www.misdaadjournalist.nl/2015/07/nederlandse-delegatie-in-hotel-bangkok-over-van-laarhoven-we-zullen-niet-rusten-tot-hij-niets-meer-heeft/

 4. Storm zegt:

  De leugen en de angst regeert. Bestaan er nog betrouwbare politici, rechters, politieagenten? Zouden die dan nu willen opstaan om ons land te redden. Of heeft de georganiseerde misdaad (elite) ze allemaal in hun broekzak. Het ziet er wel naar uit. Wie zwijgt stemt toe.

  • Ze zullen er nog wel zijn, doch door de smerige miskleunen -miskleunen is een eufemisme want dat verondersteld geen opzet maar platte dommigheid, was het dat alleen maar- worden ook de goedwillenden besmet en in het circuit van ouwe jongens krentenbrood getrokken.
   Wil je in de toga-industrie hogerop, dan moet je timbre passen in het koor

   De enigste manier om de toga’s weer in het gareel te krijgen zo dat ze doen waarvoor ze aangesteld en beëdigd zijn is de politiek te dwingen hier eens heel goed naar te kijken en daar wat aan te doen!
   Maar dan kom je waarschijnlijk op een cruciaal punt, de bijna gehele toga-industrie is verworden tot een politiek instrument

   Bekijk maar eens het volgende verslag. Misschien ken je het al.

 5. Knaak zegt:

  Hoe word men de hoogste baas van een instituut, zoals Justitie of het OM? Wie bepaalt dat, door wie of wat zijn Demmink en Brouwer benoemd en waarom? Demmink had voor die tijd al een dubieuze reputatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s