Het boek in de bieb

Het Vaatstra Complot is goedgekeurd door Biblion, de overkoepelende organisatie van bibliotheken in Zoetermeer. Een organisatie van de overheid. Dit is opmerkelijk omdat normaal gesproken slechts boeken worden goedgekeurd, die of reeds bestsellers zijn door media-aandacht of door bekende Nederlanders zijn aangeprezen. Even laten bezinken: De overheid stelt een boek beschikbaar aan haar burgers, waarin staat dat overheidsambtenaren, onder meer Joris Demmink en Harm Brouwer, de moordenaars van Marianne Vaatstra een stiekeme vrijgeleide hebben gegeven, ons volk 16 jaar hebben voorgelogen en uiteindelijk een onschuldige veeboer voor de moord hebben laten opdraaien, daarbij miljoenen aan belastingcenten uit onze zak kloppend voor een bedrieglijk grootschalig DNA onderzoek. Het is dus nog niet zo slecht gesteld met onze overheid. Het ene overheidsorgaan is het andere niet.

Biblion heeft mij verteld dat het boek eerst wordt aangeboden aan een selectie van aangesloten bibliotheken. Dit heeft geleid tot een bestelling van 31 stuks. Half augustus wordt het aanbod voor het boek dan aan alle bibliotheken gestuurd, dat vermoedelijk tot een veel grotere bestelling zal leiden. Opvallend is dat de provincie Groningen 21 boeken heeft besteld. Daar zit dus blijkbaar een inkoper of inkoopster die de boodschap in het boek nogal belangrijk vindt. Iemand die kennelijk ook ziet dat er iets goed mis is in de Vaatstra zaak. Fijn is ook om te zien dat het boek inderdaad wordt uitgeleend in Groningen:

 

Anderzijds is het merkwaardig dat nog geen enkele Friese bibliotheek het boek in het assortiment heeft opgenomen.

Ik stel dus voor dat u het boek alvast aanvraagt bij uw eigen bibliotheek. Opdat deze bibliotheek straks één of twee boeken bestelt, waardoor ook mensen die zich geen 22.90 kunnen veroorloven kennis kunnen nemen van de inhoud.

U kunt het boek bestellen onder meer op de bestelpagina.

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het boek in de bieb

 1. meret zegt:

  Kijk dit zijn de berichten waarop we met z’n allen op zitten te wachten. Gefeliciteerd Wim.

 2. yvonne zegt:

  Hele goeie zaak! Schijnbaar werken er nog eerlijke mensen bij de Nederlandse overheid…..

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Binnenkort kan iedere burger een boek in de bibliotheek lenen, waarin staat dat de topmannen van Justitie (Brouwer en Demmink) enorme criminelen zijn. Dat is dus ook nog mogelijk in onze rechtsstaat. Gelukkig wel!

 4. Netje zegt:

  Dit is geweldig nieuws, nu maar hopen dat de bal verder rolt

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Zou Henk Mous maandag Biblion bellen? Om hen tot de orde te roepen?

 6. Liedetector zegt:

  alsof het Mous wat kan schelen dat de nieuwe Grimm zonder gebroeders is herrezen!

 7. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 8. Paula Ponzi zegt:

  Er gaat niets boven Groningen! Als er één provincie zelfstandig zou moeten worden, dan is het Grunn met hun aardgas. Weten alles van die bende in Den Haag.

 9. veryworried zegt:

  Wat mij opvalt, is dat het boek in Oude Pekela wel in bibliotheek aanwezig is, maar nog niet gereserveerd.
  Gezien het drama dat zich in het verleden hier afspeelde (kinderen die met ernstige misbruikverhalen thuiskwamen en dat dit dramatische gebeuren uiteindelijk ontkend werd (in de doofpot!) zou men hier toch geinteresseerd moeten zijn.
  Of is hier mogelijk sprake van trauma? Dat men er niet meer aan wil herinnerd worden?

 10. ExTours zegt:

  Doen jullie bloggers er dan ook aan mee, om dit verhaal verder te brengen? Of we nou Friezen of Groningers zijn? Help eens mee, a.u.b.! Wij gaan morgen als Friezen zijnde naar Groningen om enkele Groningers die zeer geïnteresseerd zijn, bij te praten. Noordelingen zijn nuchter, zij kijken altijd eerst de kat uit de boom. Maar bereiken kun je ze altijd! Met een goed verhaal staan ze open voor je. Het verhaal over Marianne moet verder… verder… en verder verspreid worden.

  Ga naar je dichtstbijzijnde boekhandel en toon het boek van Wim. Vertel het verhaal erbij!

  Wij hebben dit ook gedaan. Het sloeg aan. Nu nog maar hopen dat het belangstellenden trekt.

 11. PeterH zegt:

  @Wim Dankbaar
  Quote: “Binnenkort kan iedere burger een boek in de bibliotheek lenen, waarin staat dat de topmannen van Justitie (Brouwer en Demmink) enorme criminelen zijn. Dat is dus ook nog mogelijk in onze rechtsstaat. Gelukkig wel!”

  Met alle respekt Wim, maar er is in Hol…land geen rechtsstaat maar een criminele pedofiele oranje ZioNAZI vereniging/organisatie van zakkenvullers die het land hebben bezet en gekaapt met een uiterst duister verleden en heden.
  Er wordt reeds lang door een groep aan 2 boeken gewerkt over de genoemde oranje nsb-mafia. Daarin wordt o.a. de zware criminele functionering en wanprestaties van justitie en roverheid, die deel uitmaken van deze hoerige mafia, deze macht service verleent en volledig in hun dienst is, met keihard bewijs over de laatste 30 tot 50 jaar aangetoond.
  Ik heb zijdelings jouw eveneens lange strijd meegekregen. Mijn complimenten. Ik weet hoe moeizaam dit is in dit oranje fascistisch kloteland. Er zijn niet zoveel integere Hol…landers meer. Niet alleen is er een grote varieteit aan gehersenspoelde ongeinteresseerde inwoners, maar grofweg bestaat ca. 50% uit oranje NSB-ers, fascisten, nihilisten en ZioNAZI.
  Kreeg een tip over jouw boek en zal trachten het te lezen.
  Met betrekking tot de bibliotheken: Die zijn systematisch en gericht ontdaan van de meeste waardevolle wetenschappelijke en technische boeken, informatie en rapporten zoals overal ter wereld behalve in Google, NSA en IsraHell. Alle wetenschappelijke instellingen zijn in handen van deze oranje mafia en verrichten service aan de Rotschild-Rockefeller-mafia.
  Helaas is zopas een enorme bron aan waardevolle informatie weggevallen doordat de administrator van herstelderepubliek.wordpress.com is gestopt met langer dan 5 jaar vrijwel dagelijks zeer interessante kritische artikelen te plaatsen.
  Zijn reden was dat weinig hulp gegeven werd en hij gefrustreerd raakte. Hij heeft nu zijn enorme schat aan zeer waardevolle informatie onbereikbaar gemaakt en zegt een boek te zullen schrijven. Mij lijkt het dan enorm onverstandig om je bestaande lezersbestand (ca. 800) af te doen haken. Of er mogelijke andere redenen zijn zoals o.a. zware intimidatie en chantage is niet te beoordelen.

  @veryworried en @Paula Ponzi
  Quote: “Ja, net als in het Marianne Vaatstra-verhaal: een tsunami aan bewijzen en dan worden die bewijzen gewoon genegeerd, ontkend, verdonkeremaand.
  Quote: “En als het tot een nieuwsreportage komt op tv, wordt er ‘gewoon’ een vals rapport geschreven. En als het tot kamervragen komt, wordt er ‘gewoon’ gelogen.”

  Het is gebruikelijk dat de criminele oranje justitie-mafia systematisch uitgebreide aangiften met vele (een tsunami zoals je zegt) volledige harde bewijzen over zeer lange perioden negeert, verzwijgt, manipuleert en wegwerkt. Ook daarvan zijn ontstellend veel bewijzen. Is ook te verwachten met zware oranje pedofiele criminelen zoals Demmink, brouwer en hun achter-mannen/vrouwen aan de macht.
  De NOS/NPO is sinds WW2 een ZioNAZI propaganda-zender in handen van diezelfde oranje mafia en bezet met hoerige prestituten ofwel hoernalisten zoals in nagenoeg alle media.
  En het wordt met de dag erger sinds diezelfde mafia de false flag-operatie MH17 volledig voor propaganda doeleinden uitbuit. Zoals ook met de enorme walgelijke propaganda om homofilie en pedofilie goed te praten. Je zou bijna vergeten dat er nog gezonde mensen in Hol…land wonen met die walgelijke gay-parades en de hersenspoeling van onze kinderen op onze scholen t.a.v. “voorlichtin” op sexgebied.
  Overigens was dit (deze pedofilie) na WW2 al direkt in gang gezet met een golf van misbruik in katholieke kindertehuizen en weeshuizen waar systematisch dagelijks onder dwang grote hoeveelheden homofielen en pedofielen werden “gevormd” en groot gebracht.
  Ook daarover werden aangiften, “rechts”zaken enz. door justitie weggemoffeld en gingen de vele daders vrijuit en verder waar ze mee bezig waren over een zeer lang tijdsbestek met medeweten en goedkeuring van de kerken en diverse roverheden die vanzelfsprekend deel uitmaken van de oranje mafia.
  Vanwege de ettelijke schandalen en de financiele schadevergoedingen die betaald moesten worden (een schijntje) heeft men nu gekozen voor zware propaganda om homofilie en pedofilie te legaliseren en als “heel normaal” te verkopen. Zo ook met andere excessen zoals sex met varkens en andere beesten. Hol…land is walgelijk crimineel aan het worden.

 12. Paula Ponzi zegt:

  Inmiddels is het boek in alle beschikbare vestigingen gereserveerd, en op dit moment dus uitgeleend!

  Appingedam Gereserveerd (1x)
  Bedum Gereserveerd (1x)
  Delfzijl Gereserveerd (1x)
  Groningen: Centrale Bibliotheek Gereserveerd (2x)
  Grootegast Gereserveerd (1x)
  Haren Gereserveerd (1x)
  Hoogezand Gereserveerd (1x)
  Leek Gereserveerd (1x)
  Leens Gereserveerd (1x)
  Marum Gereserveerd (1x)
  Oude Pekela Niet beschikbaar (1x)
  Stadskanaal Gereserveerd (1x)
  Ter Apel Gereserveerd (1x)
  Uithuizen Gereserveerd (1x)
  Veendam Gereserveerd (1x)
  Vlagtwedde Gereserveerd (1x)
  Winschoten Gereserveerd (1x)
  Winsum Niet beschikbaar (1x)
  Zuidbroek Gereserveerd (1x)
  Zuidhorn Gereserveerd (1x)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s