De verklaring van Feik (2)

Bekijkt u het bovenstaande filmpje nog eens in de wetenschap dat de verklaring van Feik al vanaf de dag van de moord op Marianne (zie voorgaande artikel) bij Justitie bekend was. Met andere woorden: Mous weet hier dat Ali Hassan  een huurkamer had aan de Kleine Kerkstraat te Leeuwarden. Mous weet ook dat Feik dat adres heeft opgegeven als het adres waar ze Ali kunnen vinden. Mous weet ook dat Justitie Ali daar heeft opgehaald en nog hetzelfde weekend via het Grenshospitium Amsterdam naar Noorwegen heeft uitgezet. Hoe kan dit nu gebeurd zijn zonder de regie van Joris Demmink en Harm Brouwer? Wie had de macht om Ali op zijn huurkamer op te halen  en naar het Grenshospitium te brengen? En daarna de IND en de Marechaussee in te schakelen om Ali het land uit te zetten? Wie had de macht om Feik te laten overplaatsten naar AZC Musselkanaal en hem en zijn vader vervolgens een verblijfsvergunning te geven? Joris Demmink was de DG Vreemdelingenzaken en Harm Brouwer was de HOvJ van Friesland.

Een weldenkend mens, zoals Wout Gerstel van GPTV, die Mous hier interviewt, snapt dat Mous hier glashard staat te liegen.

Kleine minderjarige Feik was ook geen lieverdje, maar hij heeft wel op dag 1 de waarheid verteld aan het team van Jan Verkaik, die dit vervolgens niet vertelde aan Maaike en Bauke. Geen wonder dat Verkaik er zo van langs krijgt in het dagboek van Maaike, want zowel Maaike als Bauke voelden aan hun water dat ook Jan Verkaik hen de waarheid onthield.

En daarom is Feik ook mijn “knuffelallochtoon”. Want hij heeft de waarheid verteld. Maar hij had al snel door dat Justitie die waarheid niet wilde brengen. In ruil kregen hij en zijn vader snel een verblijfsvergunning. Waarom zou je dan nog  je vinger opsteken als asielzoeker?

“Beste Nederlanders, ik ben weliswaar een immigrant, maar jullie zijn verschrikkelijk voorgelogen over de moord op Marianne Vaatstra. Door de hoogste heren van jullie eigen Justitie! ”

Hadden we dat mogen verwachten van Feik?

Kijkt u nog even naar het filmpje van de verkeerde Ali die Joris en Harm lieten arresteren in Istanbul om de echte Ali, die zij zelf hadden weggesmokkeld, uit te sluiten:

Het was één groot toneelstuk, zoals ook Maaike in haar dagboek beschrijft. Deze Ali kwam naar Nederland voor een gratis hartoperatie. Toen hij deze had gehad, ging hij terug naar Istanbul. Maar dat wilde Justitie uiteraard niet vertellen. Nee, men zei dat hij terugging omdat hij “heimwee” had. Kijkt u maar, derde kolom:


Weer een leugen dus! Denkt u nu echt dat een Justitie dat de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra een vrijgeleide gaf, haar hand ervoor omdraait om een DNA match te vervalsen als de grond te heet wordt onder haar voeten? Denkt u nu echt dat ze geen patsy als een labiele veeboer kunnen vinden om die moord op zich te nemen? Een veeboer die al  een historie had van een ” dissociatieve fugue” waarbij hij zich niet herinnerde wat hij gedaan had?

Ja maar Wim, de zaak zit toch potdicht? Er is een DNA match en een bekentenis! Allemaal goed en wel, maar dit laat onverlet dat dit juist de kroon op het bedrog is. Joris en Harm hebben het goed voor elkaar, want wie wil er nou geloven dat deze criminelen de zaak zo hebben dichtgetimmerd? Dan dondert ons hele beeld van de rechtstaat toch in elkaar? Het kan toch niet zo zijn dat de voormalige bazen van Justitie en het OM achter de tralies horen te zitten, in plaats van Jasper?

Ja maar Wim, hoe hebben ze dan voor elkaar gekregen dat Jasper een moord bekent die hij niet heeft gepleegd? Ik geef u één van de vele mogelijkheden:

Jasper, we hebben jouw DNA gevonden. Dat is spijkerhard bewijs! Het maakt niet uit of je bekent of niet. Sterker nog, ontkenning werkt strafverzwarend! Dit is de meest gruwelijke brute moord ooit gepleegd. Dubbele verkrachting, wurging en doorgesneden keel van een minderjarig meisje! We kunnen ervoor zorgen dat je levenslang met TBS krijgt. Het is een makkie om je ontoerekeningsvatbaar te verklaren. Je ziet je weilanden en koeien nooit meer. Maar je kunt ook meewerken. Als je de moord bekent, dan kunnen we ook regelen dat je toerekeningsvatbaar bent en binnen 8 jaar weer vrij bent.

Ik sprak gister nog met een vriendin. Haar analyse: Dit schandaal is te groot. Als dit ooit uitkomt, dan is de ramp niet te overzien. Dit mag nooit uitkomen! De belangen zijn te groot!

Ik ben het niet met haar eens!

Het boek bestellen doet u op de bestelpagina.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op De verklaring van Feik (2)

 1. Pingback: De verklaring van Feik (2) | Free Citizen

 2. Wim, het voed je maar laat het je niet stuk maken,…
  we leven in een corrupte staat volop met belangen die verstrengelt zijn. De innerlijke oprechtheid is een persoonlijk goed, gezond verstand een geschenk,, en rust in je hart een must,.. de grote Goedheid zal je steunen. x.Tony

 3. yvonne zegt:

  Beste Wim, ik volg je vanaf het begin en heb je boeken gelezen en voel me ook verantwoordelijk voor deze misselijkmakende wanvertoning maar weet niet hoe deze veranwoordelijkheid vorm te geven. Ik vind dat alle mensen die, of gepensioneerd zijn, of een andere vorm van pensioen genieten moeten opstaan. We hebben het over vergrijzing dat lijkt een probleem te zijn dus we zijn met velen laten wij dan opstaan en onze leeftijdgenoten (Demmink, Brouwer Ivo en Teeven en nog vele anderen) ter verantwoording roepen. Onze kinderen hebben het druk hun gezin draaiende te houden maar wij hebben tijd en kennis van deze grote schandvlekken in onze geschiedenis.

  • Paula Ponzi zegt:

   Goed gezegd. Dit zou je eigenlijk eens naar Omroep Max ‘moeten’ sturen. Wat heb je nog te verliezen als ook al bent bestolen van je eigen zuurverdiende pensioencenten.

 4. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s