Lothar en Manuel

Met het bericht dat Louis Bontes een kamerdebat wil over de verdwijning van Manuel Schadwald, zal onze Joris toch wel erg nerveus worden. Om te begrijpen waarom is het van belang de volgende uitzending van Netwerk uit 1998 te bekijken:

En tevens dit artikel te lezen:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2012/10/18/joris-1-en-joris-2/

Houd u daarbij in uw achterhoofd dat Demmink een meester is in het versieren van patsy’s. Zoals Mohammed Akbari voor Feik Mustafa, lange Turkse Ali voor kleine Ali,  Jasper Steringa voor kleine Ali Hassan, en wellicht ook Joris F. voor Joris himself.

Er klopt geen bal van het verhaal. Ten eerste kreeg deze J.F. in feite geen straf. Zes maandjes voorwaardelijk en een taakstrafje van 240 uur. Dit terwijl J.F. blijkens de tapverslagen een onverzadigbare honger had naar steeds weer nieuwe jongetjes, zodanig dat Lothar de tel was kwijt geraakt over wie Joris allemaal reeds had “gehad:

Lothar Glandorf: “Nee, volgende week. Vandaag is Omar er. En Michael en Brian.” Joris: “Is dat dan ook eens wat voor mij?” Lothar Glandorf: “Heb je die nooit gehad dan?

Daarnaast is Joris goed bekend met het circuit. Hij kent bijvoorbeeld ook Henk, daar doet hij kennelijk ook zaken mee:

Lothar Glandorf: “Ja, maar die heb ik al naar Henk toegestuurd.” Joris: “Nou, dan weet ik al genoeg. (lacht) Tjongejonge wat een mooi zootje.

Uit het tapgesprek met Polen, blijkt dat Joris zelfs naar het buitenland reist om jongetjes van Lothar te misbruiken. Hij heeft daar onder meer Christof en Pjotrik gehad. Dat past niet bij een budget van een middenkaderambtenaartje als J.F. En als J.F. met zijn juridische kennis de souteneurs van de bordelen hielp om minderjarige jongens vanuit Polen naar Nederland te smokkelen, waarom moet Lothar hem dan adviseren om een knaapje zelf de grens over te laten lopen? “Anders word je gepakt voor mensenhandel!” De adviezen komen eerder van Lothar zelf. J.F. heeft over dit soort zaken ook helemaal geen juridische kennis. Hij zat bij WVC en schreef onder meer boekjes over voeding.

En dan lezen we ook dat hij in twee maanden in een Tjechische gevangenis heeft gezeten voor soortgelijke delicten. Je weet wel, Praag, waar ook de Pinokkio bar zat. We hebben het dus over een recidivist van de bovenste plank. En toch krijgt hij slechts een taakstrafje van 240 uur. MET BEHOUD VAN OVERHEIDSBAAN! Benno L. is er niets bij, werd breed uitgemeten in de pers, maar dit werd allemaal stilgehouden. Lothar kreeg wel 6 jaar, maar was binnen een jaar alweer vrij. Heb ik ook uitgezocht. Kwam binnen een jaar alweer in aanraking met justitie voor vervoer van verdovende middelen en verkeersovertredingen. Lijkt me moeilijk als je in de bak zit. Netwerk spreekt van een “hoge ambtenaar van het ministerie van justitie”. J.F. was geen hoge ambtenaar en zat ook niet bij justitie.

In 2007 brengt EenVandaag Joris Demmink vol in beeld als de ambtenaar uit de tapgesprekken met Lothar. Terwijl Joris gewoon had kunnen zeggen: Dat was ik helemaal niet! Dat was Joris F.! Hier heb je zijn veroordeling! En nu als de sodemieter rectificeren! Zijn jullie helemaal belatafeld? Kennelijk wilde Joris toch geen aandacht vestigen op deze vreemde milde veroordeling. En daarom denk ik dat Joris F. een katvanger was voor Joris Demmink. Hij zal wel een mindere God zijn geweest uit het circuit, en het nodige op zijn kerfstok hebben gehad om hem veel meer dan 240 uur taakstraf te geven. Joris kon die tapverslagen niet meer wegpoetsen. Hij zou dan een andere Joris nodig hebben die ook ambtenaar was, om de schuld op zich te nemen. In ruil voor een heel klein strafje en behoud van baan. Ik kan het niet bewijzen, maar ik denk dat Joris F. een patsy is voor Joris Demmink, net zoals Jasper S. dat is voor Ali Hassan. Daar komt bij dat Joris F. niet eens meer de naam van Lothar Glandorf kende. Was dat die handelaar? vroeg hij mij. Net of hij dat niet meer weet als hij zo veelvuldig zaken deed met Lothar. Beluister de tapgesprekken, en je weet dat dat een hele rare vraag was.

Vergeet u niet de marketingactie! Want hoe meer boeken er in de boekwinkels liggen, hoe gekker het wordt dat Demmink niets onderneemt. Hoe meer de doofpotters peentjes zweten.

Het boek bestellen doet u op de bestelpagina.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra, Uncategorized. Bookmark de permalink .

15 reacties op Lothar en Manuel

 1. hkokblog zegt:

  Noordermeer lijkt wel een tweede Henk Mous

 2. Paula Ponzi zegt:

  EenVandaag en Netwerk kunnen net zoveel sterke reportages maken als ze willen, maar als ze niet worden opgepakt door de mensen die er meer mee kunnen dan de gewone burger, dan gebeurt er verder helemaal niets. Daarom: Goed van Louis Bontes! Pak het aan, be the biggest pain in the ass voor ze! Bijt in die broek en laat niet meer los. Heb het lef en gooi het zoveel mogelijk in de media.

  • veryworried zegt:

   Go Louis, go en laat onze volksvertegenwoordigers zien wat hun taak is, namelijk o.a.opkomen voor de rechten van de burger. De burger die hun gekozen heeft. En hun taak is ook het opkomen voor de rechten van kinderen, die kinderen beschermen.
   Tot nu toe laten die volksvertegenwoordigers het helemaal afweten. Schande is het.

 3. Belastingdienst wint tegen Katholiek Nieuwsblad. Gevolgen voor andere ANBI’s groot
  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/belastingdienst-wint-tegen-katholiek-nieuwsblad-gevolgen-voor-andere-anbi-s-groot

  Ik geloof nooit dat dit iets te maken heeft met het feit dat zij als een van de weinigen uitgebreid berichten over Demmink, toch?

  [/sarcasme off]

 4. Reindert Groot zegt:

  Zojuist doorgekregen:
  Pedonetwerken: sporen naar hoge Europese kringen

  Afgelopen weekend kwam Koen Voskuil, de Demmink-onderzoeker van het AD, met een onthulling over de verdwijning en de dood van een Duits jongetje, midden jaren ’90 in Amsterdam. De zaak is nooit opgelost, en daar omheen hangt de sterke geur van doofpot. Om wie te beschermen? GeenStijl ontving een inzending van iemand die een aantal Europese pedofiliezaken bij elkaar geraapt heeft en hieronder uiteen zet. Welk beeld daar uit ontstaat, laten we aan de verbeelding van de lezer over. Hieronder de inzending.
  Verkochte, verkrachte en vermoorde kinderen
  In zijn vorig jaar verschenen boek Gekochte Journalisten vertelt de Duitse journalist Udo Ulfkotte hoe omkoping en chantage met politiek en journalistiek zijn vervlochten. Het is een ontluisterend boek. Niet omdat we het niet wisten, maar vanwege de omvang van het probleem. De media zijn gekocht. En veel politici ook. Lees het, maar wacht vooral nog even op de Nederlandse uitgave die schijnt te gaan komen.
  Een van de vele voorbeelden was die van de pooierkoning uit Berlijn, Steffen Jacob, in wiens archief Udo Ulfkotte vele pijnlijke herinneringen vond: een koffer vol bedankbriefjes voor “mooie avondjes” van onder meer ministers, hoge ambtenaren en internationale politieke en ambtelijke topfiguren. Jacob wist dan ook veel af van de diverse voorkeuren van hooggeplaatste politici. Zoals een minister die ervan hield om hoeren seksueel met flessen te pijnigen. Al die escapades werden door grote wapenfabrikanten betaald. Buitenlandse zaken en Justitie waren frequente klanten bij Jacob. Alles wat politiek en ambtelijk in Berlijn werkte en/of verbleef werd gesmeerd. Maar dit is nog niet het allerergste. Ulfkotte: “Een andere informant toonde me een speeltuin in de Fuggerstrasse, waar voorbijrijdende mannen een kind konden aanwijzen, dat daarna aan huis werd afgeleverd voor kinderseks.” (citaat, auf Deutsch.)

  Spoorloos verdwenen, evenals het computerdossier
  De situatie in Nederland is volgens Ulfkotte niet anders. En dat lijkt een understatement. Afgelopen zaterdag publiceerde Onderzoeksjournalist Koen Voskuil zijn artikel over de 12-jarige Manuel uit Berlijn in het Algemeen Dagblad: Vermissing Manuel nooit opgelost ondanks tips. Samen met Welt am Sonntag deed hij onderzoek naar deze en andere vermissingen. Manuel Schadwald uit Berlijn is in Amsterdam aan zijn einde gekomen in het kinderpornocircuit, midden jaren ’90, dat bestond uit vele hoge ambtenaren en publieke figuren. Er zijn meerdere ooggetuigen van Manuels aanwezigheid en er is een getuige van de moord zelf. Toch hebben zowel de Duitse als de Nederlandse politie en justitie volgehouden dat er geen getuigen zijn, en is Manuel ‘gewoon’ spoorloos verdwenen. Voskuils stuk vertelt het tegendeel. Ook Ulfkotte’s boek vertelt het tegendeel en laat zien wie erbij betrokken zijn, en met welk doel: de enige bruikbare politici zijn chantabele politici. En journalisten idem dito. Internationale kinderhandel dient om de meest perverse geesten te binden aan een soepele bestuursstijl in een aantal Europese centrale landen. De ware grondslag van de EU doemt op.
  Maar ondanks de vele artikelen, getuigen en vermissingen die met elkaar in verband zijn te brengen en inmiddels veel meer dan geruchten zijn, blijft de deur bij het OM potdicht. Iedereen die zelf echt gaat zoeken vindt iets (lees: veel). Ouders van vermiste en vermoorde kinderen gaan in veel gevallen zelf op zoek. Niets is begrijpelijker. Ze blijven als gekkies genegeerd worden omdat ze er “emotioneel bij betrokken zijn”. De vader van de door Marc Dutroux vermoordde Eefje Lambrechts zei: “In de publiciteit wil men ons laten geloven dat Dutroux een misdadiger op zichzelf was, maar er zijn ontelbare aanwijzingen dat hij onderdeel was van een netwerk dat niet alleen in België opereerde.” Inderdaad: Manuel van Berlijn naar Amsterdam, getuigen in Amsterdam die heel veel buitenlandse jongens zagen, Demmink in Turkije en Praag, Pim Fortuyn met jonge Marokkaanse jongens… maak deze zin zelf maar af. Of beter: vul maar aan, voeg maar toe. Als ware het een spel dat inmiddels voor velen – kinderen! – een verschrikkelijke afloop heeft gehad.

  Institutionele pedofilie in Engeland
  Hetzelfde is in Engeland aan het licht gekomen. Kinderverkrachter Jimmy Savile was geen losstaand geval. Evenmin de Pakistaanse kinderverkrachtingszaak in Rotherham. Ook hier leidt het meeste uiteindelijk weer naar de bestuurlijke elite (1, 2, 3 en zelf zoeken was nog nooit zo makkelijk), en naar het Britse ministerie van Justitie. En hoe dun hun slappe koord is, blijkt uit het feit dat afgelopen zomer op de universiteit van Cambridge een conferentie is gehouden om “seks met kinderen te normaliseren” en de “pedofiel te bevrijden”.
  Demmink en de doofpot
  Het spel van Demmink is onderhand wel gespeeld. U weet het wel, wij weten het ook wel, het blijft maar terugkeren in kranten, Kamervragen en complotkwesties. De zaak zelf zit echter nog altijd potdicht, gelijk de deuren van een Minerva voor niet-leden. Hij was, net als Fortuyn, ‘slechts’ een chantabele. Maar het gaat om de puppet masters die buiten schot blijven en die mensen chantabel maken om ze te laten doen wat ze moeten doen.
  Het wordt steeds duidelijker waarom men juist dit soort activiteiten in de meeste van de genoemde landen binnen de ministeries van Justitie en Buitenlandse zaken én binnen de inlichtingendienst ontplooide. Men koopt geheimhouding, volgzaamheid en vrijwaart zich van strafvervolging.

  Wordt (dus) vervolgd.

  [NAW van de auteur bij de redactie bekend]

 5. Elly zegt:

  Geweldig, en dan ook nog je aanbieding voor geld terug bij ongeloof erboven. Moedige boekhandel. En nu maar hopen dat ze winkel gaan uitvliegen.

  • veryworried zegt:

   Het is bizar eigenlijk dat we denken “moedige boekhandel’ . Dat moet te denken geven, want inderdaad zijn sancties/tegenwerking van onze overheid niet uit te sluiten. Wat dat betreft is het hier niet anders dan in het communistische (en ook huidige) Rusland. De boekhandel die dit boek aanbiedt, daar heb ik bewondering voor. Moet een geweldig goede boekhandel zijn!
   Dit boek zal vroeger of later zijn weg vinden. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat de burger doof en blind blijft voor wat er zich hier (en ook mondiaal) afspeelt onder de elite met pedofiele neigingen.
   Burger, wordt wakker voor dat het te laat is, voordat onze onze leeggeroofd is, onze kinderen niet meer veilig zijn .
   Correctie: voordat onze aarde leeggeroofd is.
   En nog ter aanvulling: Griekenland laat ons zien waartoe Europese en wereldleiders in staat zijn: een land uitzuigen en dan aan zijn lot overlaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s