Bewijzen voor bedrog van Justitie in Onderzoek Ali H.

In bovenstaande reportage uit 1999 ziet u het verhaal van de verkeerde Ali Hassan die door Justitie in Istanbul werd gearresteerd als verdachte van de moord op Marianne Vaatstra. Dit was niets anders dan een toneelstuk onder regie van Joris Demmink en Harm Brouwer. Voor de nieuwkomers die niet weten wie dat zijn: Het waren het afgelopen decennium de twee hoogste bazen van Justitie. Joris was van 2002 tot 2012 de Secretaris Generaal van Justitie, en Harm was van 2005 tot 2011 de baas van het Openbaar Ministerie. Deze twee boeven hebben de juiste Ali Hassan, de moordenaar van Marianne,  al in het weekend van de moord stiekem het land uitgezet. U ziet dat de Ali Hassan uit bovenstaande reportage een lange slanke verzorgde vent is, van ongeveer 1.85 tot 1.90 m. Hij torent boven iedereen uit. Ook kunt u beluisteren dat hij naar Nederland kwam voor een gratis hartoperatie.

Nu gaan we bekijken (en bewijzen) hoe ongelooflijk stuitend we belazerd zijn door Justitie met hun zogeheten Onderzoek Ali H. uit 2011 en het bijbehorende persbericht.

Maar eerst wil ik nog even samenvatten waarom Justitie ervoor koos om ons te belazeren. Houd u daarbij in uw achterhoofd dat wij Justitie betalen. Feik was getuige van de moord en heeft het hele verhaal op het politiebureau verteld. Op 1 mei 1999, de dag dat Marianne werd gevonden. Wie de moord heeft gepleegd, waar het is gebeurd en wie erbij waren. Maar die informatie is niet gebruikt om de daders te pakken. Nee, hij is gebruikt om de daders stiekem weg te sluizen. Dit is gedaan door Joris Demmink en Harm Brouwer, destijds de Directeur Generaal Vreemdelingenzaken en de Hoofdofficier van Friesland. Joris Demmink is sindsdien 10 jaar lang de Secretaris Generaal van Justitie geweest en Harm Brouwer is 8 jaar lang de baas van het Openbaar Ministerie geweest. Het zijn hele goede vrienden die ook vanuit hun functies dagelijks overleg hadden. Wim Dankbaar stelt dus gewoon dat de topmannen van ons Ministerie van Justitie verantwoordelijk zijn voor het het wegsluizen en vrijpleiten van de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra!  En daar vervolgens 16 jaar lang naar ons over gelogen hebben, veinzend dat ze er alles zouden doen om de moord op te lossen.

Ter illustratie geef ik u een imaginair overleg tussen Demmink en Brouwer.

Joris: Die Ali kunnen we wel uitsluiten door iemand op te pakken in Turkije met dezelfde naam. Ik heb daar uitstekende contacten die ik kan laten meewerken. Maar wat doen we met Feik, Harm?

Harm: Tja Joris, die moet daar zo snel mogelijk weg. Ik heb het al in gang gezet. Ik heb onze mensen ook al opdracht gegeven om te bezweren dat de daders niet in het AZC gezocht moeten worden. Ik stel voor dat we Feik ook inwisselen voor iemand anders.

Joris: Maar dat moet dan wel iemand zijn die al lang weg is uit het AZC. Stel voor dat deze figuur er lucht van krijgt dat hij gezocht wordt voor een moord?

Harm: Ik heb al iemand op het oog, Joris. Mohammed Akbari is al maanden weg, zit in Engeland en lijkt ook nog op Feik. Het enige probleempje is dat hij een Afghaan is en geen Irakees. Bovendien is hij een paar jaar ouder.

Joris: Dat is een detail waar wel overheen gelezen wordt. We kunnen hem gewoon wat jonger maken. I like it. Regel het, Harm! Als ik jou niet had. Je staat bij me in het krijt en ik beloof je dat ik je zal belonen met een mooie positie zodra het in mijn vermogen ligt. 

Harm: Eh, nog een laatste vraag, Joris, hoe zorgen we ervoor dat ik hier niet mee in verband kan worden gebracht? 

Joris: Jij wordt president van de rechtbank Utrecht, de baan die je onlangs nog hebt geweigerd en ik laat dat per Koninklijk Besluit antidateren naar 1 mei 1999. 

Harm: Maar dat is precies de zaterdag dat Marianne werd gevonden. Loopt dat niet teveel in de gaten? 

Joris: Beste Harm, je moet nog veel leren. Het publiek gaat dit gewoon vreten. Ik word als pedofiel nog eens de hoogste man van Justitie. Het kan allemaal in dit land. Je zult het zien. Doe jij nu gewoon wat je moet doen en laat de rest aan mij over. 

En zo geschiedde. Even later meldden de kranten dat de verdwenen asielzoekers Ali Hassan en Mohammed Akbari zijn.

Dus Justitie moest wel liegen in dit rapport Onderzoek Ali H. Waarom? Het is heel erg simpel. Stel dat de conclusie was geweest dat er WEL twijfels blijven bestaan of de juiste Ali H. is gearresteerd? Dan was de pleuris uitgebroken. Want dan volgt daaruit ontegenzeggelijk de vraag: Wat is er met de juiste Ali H. gebeurd? Die vraag mag onder GEEN BEDING rijzen bij het Nederlandse publiek. Want het antwoord is bekend, vooral bij Joris, Harm en Henk Mous. De juiste Ali H. is door Joris en Harm naar Noorwegen gesluisd. Ik zeg het nog maar even, want ik noem de dingen graag bij hun naam: Joris, Harm en Henk zijn de grootste schoften die er bestaan. Erger nog dan de moordenaars van Marianne, die zij een vrijgeleide gaven en met leugens naar het hele Nederlandse volk hebben beschermd. Zestien jaar lang! Het oppakken van een verkeerde Ali H. in 1999 was het eerste toneelstuk van Joris en Harm. Het rapport Ali H. was het tweede, nu was ook Henk Mous erbij. Het laatste was de veroordeling van Jasper Steringa. Henk Mous mocht de rechtszaak doen namens het OM.

Waarom is het rapport Ali H. nu bewijsbaar bedrog? Welnu, omdat er helemaal geen onderzoek is gedaan. Er zijn een paar copywriters ingehuurd om er een mooi verhaal van te maken. Als je het allemaal weet, wat er niet verteld wordt, dan is de conclusie van dit rapport een belediging voor iedereen met een IQ boven de 80.

Wie had het OM allemaal kunnen benaderen voor hun fraaie Onderzoek Ali H.? Om te vragen of ze de juiste Ali gearresteerd hebben?  Want het was natuurlijk niet zo dat Ali geen vrienden en kennissen had. Hij zat al drie jaar in het AZC Kollum. Welnu, ik geef u een onvolledig lijstje:

Jacob Hoeksma – Hoofd beveiliging AZC, kende Ali en Feik goed.

Ronnie Pander – Beveiliger AZC, kende Ali en Feik goed.

Sikko Pander – broer van Ronnie, haalde Feik en Ali altijd op voor de voetbalwedstrijd van SC Twijzel op zaterdag.

Henk Kerkhof – Beveiliger AZC, kende Ali en Feik goed.

Age Bruining – Sportleraar op het AZC, kende Ali en Feik goed.

Isabella Wagenaar – Vrijwilligster kinderopvang op het AZC, kende Ali en Feik goed.

Stephanie van Reemst – Vriendinnetje van Feik, kende Ali en Feik goed.

Nienke Hoekstra – Kwam vaak op het AZC, kende Ali en Feik, evenals X en Farhad.

Aranka Farkas – Uit Bosnië, destijds bewoonster van het AZC, leerde Ali en Feik Nederlandse woordjes.

Aafke Kloosterman – Vriendin van Marianne, was erbij toen Marianne werd bedreigd door Ali in de Ringo Bar, twee weken voor de moord.

Y – Vriend van Marianne, was erbij toen Marianne werd bedreigd door Ali in de Ringo Bar, twee weken voor de moord. Kocht zijn wiet onder meer van Ali.

Wietze Steenstra – Vriend van Y. Kende Ali en Feik natuurlijk ook goed.

Gerrit Alma – Vriend van Y, was erbij toen Marianne werd bedreigd door Ali in de Ringo Bar. Heeft Ali daarom nog een klap gegeven.

Feik Mustafa – Onafscheidelijke metgezel van Ali.

Shuwan Mustafa – Vader van Feik.

Rida Hashimi – Beste vriend en klasgenoot van Feik.

Bertus Veenstra – Portier van Paradiso en de Ringo Bar, was erbij toen Marianne werd bedreigd door Ali in de Ringo Bar. Heeft Ali en Feik die avond buiten de deur gezet.

X – Koerd, bewoner van het AZC, vriend van Ali en en Feik.

Faris Haidar – Koerdische Irakees, bewoner van het AZC, vriend van Ali en en Feik.

Ranya Haidar – Zusje van Faris, kende Ali en Feik.

Farhad

Farhad Bawar – Afghaan, bewoner van het AZC, vriend van Ali en Feik.

Khatera Bawar – Zusje van Farhad, kende Ali en Feik.

Zaya Benjamin – bewoner van het AZC, vriend van Ali en en Feik. Caravangenoot van Ali.

Sahl Dawed – bewoner van het AZC, vriend van Ali en en Feik. Caravangenoot van X.

De Visboer – Is door Sahl Dawed in de nacht van de moord gebeld om Ali een lift naar zijn huurkamer in Leeuwarden te geven.

Louis Uijl – Adjunct directeur van het AZC, kende Ali en Feik. Heeft Feik op 3 mei 1999 op de taxi gezet naar AZC Musselkanaal in opdracht van de driehoek (burgemeester Piet Visser, korpschef Foeke Wagenaar en HOvJ Harm Brouwer)  in bijzijn van Age Bruining en Ronnie Pander.

Nettie Groeneveld – Directrice van het AZC, kende Ali en Feik. Heeft Feik op 3 mei 1999 op de taxi gezet naar AZC Musselkanaal in opdracht van de driehoek (burgemeester Piet Visser, korpschef Foeke Wagenaar en HOvJ Harm Brouwer) in bijzijn van Age Bruining en Ronnie Pander.

Ludger Dill – Duitser bekende van de politie. Was erbij toen Marianne werd verkracht en vermoord. Is in 2011 overleden, maar leefde nog tijdens het onderzoek Ali H.

Jacob Visser – Huurbaas van het pand aan de Kleine Kerkstraat te Leeuwarden waar Ali een kamer huurde.

Rosalin van Zessen – Huurder van een kamer in het bovengenoemde pand waar Ali een kamer huurde.

Sietze den Iseger – Huurder van een kamer in het bovengenoemde pand waar Ali een kamer huurde.

Al deze mensen hadden het OM kunnen vertellen en/of hebben dat ook verteld, dat het OM  de verkeerde Ali Hassan heeft gearresteerd in Istanbul. Maar het OM heeft hen als de pest gemeden in het Onderzoek Ali H. Het onderzoek Ali H. is daarom een groot bedrog om de misdrijven van Joris en Harm onder het tapijt te houden.  

Ik geef u een onvolledig verslag van verklaringen die ik zelf heb verzameld.

Uit het proces verbaal van Age Bruining, opgemaakt door de doofpotartiesten Adema en Vos:

Vraag: Kende u Feik Mostafa?  Antwoord: Ik kende Feik Mostafa  heel goed,  evenals heel veel andere bewoners die sportten. Behalve sportleraar, was ik ook leider/trainer van het voetbal-elftal waarin Feik speelde. Ik herinner mij nog goed dat Feik nooit een wedstrijd miste, behalve op zaterdag, 1 mei 1999.

Ik heb gezien dat Feik uitgeleide werd gedaan door Netty Groeneveld, de directeur van het AZC en haar plaatsvervanger. In een krantenartikel loochende zij dit later. Dit stoorde mij omdat ik het zelf had gezien. De, in 2007, in De Telegraaf  gepubliceerde brief , waarin werd gesuggereerd dat er door Justitie een asielzoeker was weggemoffeld vanuit het AZC Kollum naar het AZC Musselkanaal sloeg dan ook ongetwijfeld op het vertrek van Feik Mostafa. Gezien het taalgebruik in die brief ben ik ervan overtuigd dat deze brief is geschreven door een mentor  of een andere agogisch medewerker van het AZC Musselkanaal.

Vraag: Kende u Ali Hussein Hassan? Antwoord: Ja, want ook hij sportte veel. Onder meer voetbal en volleybal. Daarnaast bezocht hij veelvuldig de fitness-room.

Merk op dat dit niet de Ali kan zijn uit bovenstaande reportage met zijn hartprobleem. 

Vraag: Hoe zag Ali Hussein Hassan er uit? Antwoord: In mijn verklaring van woensdag, 7 juli 1999, heb ik een omschrijving gegeven van Ali Hussein Hassan. U heeft mij deze zojuist voorgelezen. Ik heb daar nu niets aan toe te voegen.

Merk op dat Age’s beschrijving van Ali wordt weggelaten uit het PV. Omdat deze beschrijving niet strookt met de lange Ali uit bovenstaande reportage. Merk ook op dat de vraag wordt weggelaten: Was dit de Ali die het OM in Istanbul heeft gearresteerd? 

Op de foto’s die u mij nu toont, herken ik zonder enige twijfel en honder procent zeker de mij bekende Ali Hussein Hassan, die in 1999 op het AZC de Poelpleats te Kollum in caravan no.59 woonde. Op de eerste foto, een groepsfoto op het Azc is Ali de meest rechtse man, gekleed In een bruin,  lederen jasje. Op het tweede blad staan twee foto’s. Rechts de foto van de mij bekende Akbari. Links de foto van Ali Hussein Hassan. Op het derde blad staat een ietwat wazige, uitvergrote foto van een man die ik ken als Ali Hussein Hassan.(Opm. verbalisant Adema: Deze drie foto’s werden door mij eerste verbalisant aan getuige Bruining getoond.)

Merk op dat de politie beschikt over meer foto’s van Ali Hassan, maar deze nooit met het publiek heeft gedeeld. Omdat die foto’s laten zien dat de Ali uit bovenstaande reportage niet de Ali is op de aan Age getoonde foto’s. 

Verder kan ik u terzake dienende niets meer verklaren. Ik ben altijd bereid verder vragen van u te beantwoorden. Nadat getuige Bruining zijn verklaring had doorgelezen, volhardde hij daarbij en ondertekende deze.

Uit een verklaring van Sikko Pander:

In het jaar 1999 was mijn broer in dienst van het COA als beveiliger van het AZC Kollumerland. Zodoende kwam ik daar vaak. Ik kende een aantal bewoners van het AZC. Zo ook Ali Hassan, Feik Mustafa en X. Na de moord op Marianne Vaatstra heb ik Ali Hassan niet meer gezien. Van mijn broer hoorde ik dat Feik Mustafa op maandag 3 mei 1999 naar AZC Musselkanaal is overgeplaatst. Hij was erbij toen Feik uitgeleide werd gedaan en op een taxi werd gezet.

Ik was de coach van het voetbalteam van sportclub Twijzel waar Feik en soms ook X speelden. Ali kwam elk weekend als supporter naar de wedstrijd kijken. Ik kwam vaak op het AZC om de jongens op te halen. Zodoende heb ik hen dikwijls meegenomen naar de wedstrijd. Ik reed toen in een Opel Calibra twee deurs met een kleine instap en daarom zat Ali altijd achterin omdat hij de kleinste van het stel was. Feik meestal voorin, hij had de meeste praatjes en branie.

Ik kan mij niet herinneren dat Feik ooit een wedstrijd heeft gemist, behalve de laatste keer op zaterdag 1 mei, de dag van de moord op Marianne.

Feik was een bijna onafscheidelijke metgezel van Ali Hassan. X was daar ook vaak bij. Ali Hassan was klein en gezet, maar ook gespierd en sportief. Hij droeg vaak een trainingspak. Hij deed veel aan boksen en aan fitness. Vrijwel dagelijks was hij in de fitnessroom te vinden. Ali was een kop kleiner dan ik, ik schat dat hij nog kleiner dan 1,70 meter was. Mij is ook nooit bekend geweest dat Ali Hassan een hartprobleem had of een hartoperatie moest ondergaan.

Op een gegeven moment werd Ali Hasssan door Justitie als hoofdverdachte aangemerkt voor de moord op Marianne Vaatstra. Ook werd Mohammed Akbari gezocht in verband met de moord. Deze Akbari ken ik niet en en ik heb hem nooit in het gezelschap van Ali Hassan gezien.

Mij is ook bekend dat Jacob Hoeksma de maker is van de zogenaamde opsporingsfoto van Ali Hassan, die Justitie een pasfoto noemt als ware deze afkomstig uit zijn AZC dossier. Hij heeft deze kleurenfoto van Ali gemaakt in de kantine van het AZC en in 1999 aan de politie overhandigd, nog voordat Ali Hassan als hoofdverdachte werd aangemerkt. De foto is als opsporingsfoto tot pasfoto-formaat bijgesneden en in zwart/wit verspreid.

Later kwam het bericht dat Ali Hassan in Turkije was gearresteerd. Toen ik kort daarop TV beelden van deze man zag, wist ik meteen dat dit een heel andere Ali Hassan was. De gearresteerde man op TV ken ik niet en ik hem ook nooit gezien op het AZC Kollumerland. Ook mijn broer en zijn collega’s van destijds kenden hem niet. Ik ken ook niemand die hem wel herkent. Deze man is veel groter, slanker en verzorgder dan de Ali Hassan die ik kende als bewoner van het AZC Kollumerland, als de vriend van Feik Mustafa en X.

Ik heb hierover meer dan eens verklaringen afgelegd bij het recherche-team dat de zaak Vaatstra onderzocht. Bij het laatste bezoek aan het recherche-team in Drachten, met mijn broer en een collega, werden foto’s getoond van beide Ali’s, al of niet gefotoshopt, waarvan we moesten zeggen dat dit dezelfde persoon was, maar wij telkens gemeld hebben dat dit 2 verschillende personen waren.

Zowel Feik Mustafa als X moeten ook weten dat in Turkije een verkeerde Ali Hassan is gearresteerd. Als Wim Dankbaar beweert dat X een goede bekende is van de destijds gezochte Ali Hassan, kan ik bevestigen dat hij op dat punt in elk geval de waarheid spreekt. Ik ben bereid om daarvan voor hem onder ede te getuigen.

Aldus naar waarheid opgemaakt, onderteken ik deze verklaring.

Uit een verklaring van Jacob Hoeksma:

In het jaar 1999 was ik in dienst van het COA als hoofd beveiliging van het AZC Kollumerland en andere AZC’s in Noord Nederland. In die hoedanigheid kende ik vrijwel alle bewoners van het AZC. Zo ook Ali Hassan, Feik Mustafa en X. Na de moord op Marianne Vaatstra heb ik Feik Mustafa en Ali Hassan niet meer op het AZC Kollumerland gezien. Van collega’s had ik begrepen dat Feik Mustafa op 3 mei 1999 was overgeplaatst naar het AMOG centrum Musselkanaal. Ik heb Feik Mustafa nog één keer gezien op het AMOG centrum Geeuwenbrug. Ik weet niet meer precies wanneer dat was, maar het was niet meer dan een week of twee na de de moord op Marianne Vaatstra. Het was in elk geval nog in de maand mei. Feik was daar op bezoek bij de familie Haidar, die uit Kollum was overgeplaatst naar Geeuwenbrug.

Feik was een bijna onafscheidelijke metgezel van Ali Hassan. X was daar ook vaak bij. Ali Hassan kende ik zeer goed. Hij was klein en gezet, maar ook gespierd en sportief. Ali droeg vaak een trainingspak. Wij deelden de bokssport als hobby en zodoende stond ik zeer regelmatig met hem in de boksring van het AZC. Ik ben zelf 1,90 meter lang en Ali was bijna twee koppen kleiner dan ik. Ik schat dat hij nog kleiner dan 1,70 meter was. Mij is ook nooit bekend geweest dat Ali Hassan een hartprobleem had of een hartoperatie moest ondergaan.

Op een gegeven moment werd Ali Hasssan door Justitie als hoofdverdachte aangemerkt voor de moord op Marianne Vaatstra. Ook werd Mohammed Akbari gezocht in verband met de moord. Van deze Akbari weet ik dat hij niet bevriend was met Ali Hassan en ook al ruim voor de moord niet meer op het AZC woonde.

Later kwam het bericht dat Ali Hassan in Turkije was gearresteerd. Toen ik kort daarop TV beelden van deze man zag, wist ik meteen dat dit een heel andere Ali Hassan was. De gearresteerde man op TV ken ik niet en ik hem ook nooit gezien op het AZC Kollumerland. Ook mijn collega’s van destijds kenden hem niet. Deze man was veel groter, slanker en verzorgder dan de Ali Hassan die ik kende als bewoner van het AZC Kollumerland, als de vriend van Feik Mustafa en X.

Ik heb hierover meer dan eens verklaringen afgelegd bij het recherche-team dat de zaak Vaatstra onderzocht. De recherche weet ook dat ik de maker ben van de zogenaamde opsporingsfoto van Ali Hassan, die Justitie een pasfoto noemt als ware deze afkomstig uit zijn AZC dossier. Ik heb deze kleurenfoto van Ali gemaakt in de kantine van het AZC en in 1999 aan de politie overhandigd, nog voordat Ali Hassan als hoofdverdachte werd aangemerkt. De foto is als opsporingsfoto tot pasfoto-formaat bijgesneden en in zwart/wit verspreid.

Zowel Feik Mustafa als X moeten ook weten dat in Turkije een verkeerde Ali Hassan is gearresteerd. Als Wim Dankbaar beweert dat X een goede bekende is van de destijds gezochte Ali Hassan, kan ik bevestigen dat hij op dat punt in elk geval de waarheid spreekt. Ik ben bereid om daarvan voor hem onder ede te getuigen.

Uit een verklaring van Ronnie Pander:

In het jaar 1999 was ik in dienst van het COA als beveiliger van het AZC Kollumerland. In die hoedanigheid kende ik vrijwel alle bewoners van het AZC Kollummerland. Zo ook Ali Hassan, Feik Mustafa en X. Na de moord op Marianne Vaatstra heb ik Ali Hassan niet meer op het AZC Kollumerland gezien. Op maandag 3 mei 1999 was ik samen met een agogisch medewerker en directeur Louis Uijl aanwezig bij de uitzetting van Feik Mustafa. Wij hebben Feik Mustafa op een taxi gezet. Later kwam directrice Nettie Groeneveld er ook bij. Mijn collega vroeg nog aan de heer Uijl: Waarom moet Feik weg? De heer Uijl antwoordde: Hij is zijn leven hier niet meer zeker.  Ik vroeg daarop: Waar gaat hij heen? De heer Uijl antwoordde: Hij gaat naar Musselkanaal.

Later kwam het bericht dat Ali Hassan in Turkije was gearresteerd. Toen ik kort daarop TV beelden van deze man zag, wist ik meteen dat dit een heel andere Ali Hassan was. De gearresteerde man op TV ken ik niet en ik hem ook nooit gezien op het AZC Kollumerland. Ook mijn collega’s van destijds kenden hem niet. Deze man was veel groter, slanker en verzorgder dan de Ali Hassan die ik kende als bewoner van het AZC Kollumerland, als de vriend van Feik Mustafa en X.

Mij is ook bekend dat Jacob Hoeksma de maker is van de zogenaamde opsporingsfoto van Ali Hassan, die Justitie een pasfoto noemt als ware deze afkomstig uit zijn AZC dossier. Hij heeft deze kleurenfoto van Ali gemaakt in de kantine van het AZC en in 1999 aan de politie overhandigd, nog voordat Ali Hassan als hoofdverdachte werd aangemerkt. De foto is als opsporingsfoto tot pasfoto-formaat bijgesneden en in zwart/wit verspreid.

Zowel Feik Mustafa als X moeten ook weten dat in Turkije een verkeerde Ali Hassan is gearresteerd. Als Wim Dankbaar beweert dat X een goede bekende is van de destijds gezochte Ali Hassan, kan ik bevestigen dat hij op dat punt in elk geval de waarheid spreekt. Ik ben bereid om daarvan voor hem onder ede te getuigen.

Uit een verklaring van Isabella: 

I: Ja, ik snap dat ook wel, maar dat ze zo iemand ook gewoon overal laten lopen, die veel meer weet. Want X weet veel meer dan wij denken, denk ik, hoor.

W: Ja, dat is wel zeker!

I: En met de Open Dag van het asielzoekerscentrum na de moord van Marianne, had hij in één keer blauwe lenzen in en zijn haar heel anders, dus dat vond ik ook allemaal wat vreemd.

W: Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat jij hem zou hebben gezien, samen met kleine Ali, vorig jaar?

I: Klopt. Ja, met kleine Ali, die vieze Ali… ja, en waarom moet X mij bellen om een afspraak te maken diep in de nacht? Dat doet een normale man… doet dat niet.

W: Op Koninginnenacht?

I: Ja. Dan doe je zoiets toch niet?

Uit een verklaring van Rida: 

Ik verklaar tevens dat de Ali Hassan die de politie in Turkije heeft opgepakt en die ook in het programma van SBS6 en Een Vandaag is geweest absoluut niet de Ali Hassan is die mijn vriend bedoelde als zijnde de moordenaar van Marianne Vaatstra. Ik kan dat weten want ik kende Ali Hassan als gemeenschappelijke vriend heel goed en wist ook precies hoe hij eruit zag. Ik heb het dus over de Ali Hassan die in de nacht van de moord is verdwenen en door niemand ooit is teruggezien. Deze Ali Hassan was bewoner van het AZC, maar het was mij bekend dat hij ook een kamer in Leeuwarden huurde. 

Uit een verklaring van Feik: 


Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien. Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hassan ook bevriend was met X.

Volgens Justitie zou ook de Ali uit Turkije in het AZC van Kollum hebben gezeten, maar een anonieme bron vanuit de leiding van het AZC liet aan EenVandaag weten: ‘Niemand van de medewerkers herkent de door Justitie aangehouden Ali. Volgens de medewerkers heeft hij niet in het centrum gewoond.’

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Conclusie 1 : Lange Ali uit bovenstaande reportage met zijn hartprobleem was niet de kleine, vieze Ali die de vriend van Feik, Rida, Farhad, enzovoort was. Conclusie 2: U bent bewust en moedwillig voorgelogen omdat u niet mag weten dat we geregeerd worden door een criminele top van Justitie die moordenaars een vrijgeleide geeft. Want als u dat weet, dan kunnen ze niet meer over straat.

U houdt van mij nog tegoed: De strapatsen van Henk Mous en consorten om  Haval Ali, de andere moordenaar van Marianne,  uit de wind te houden.

Vergeet u niet de marketingactie! Want hoe meer boeken er in de boekwinkels liggen, hoe gekker het wordt dat Jan en Harro niets ondernemen. Hoe meer de doofpotters peentjes zweten.

Het boek bestellen doet u op de bestelpagina.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bewijzen voor bedrog van Justitie in Onderzoek Ali H.

 1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 2. Paula Ponzi zegt:

  Echt, dat rapport haden ze beter niet kunnen schrijven. De kenner weet dat zij zich helemaal hebben klemgeschreven en voor de zichzelf respecterende leek komt het op zijn minst nogal gekunsteld over.

  Zelfs het NFI werd er (zogenaamd) bijgehaald om de (uitgerekte) “pasfoto” te vergelijken met de lange Ali in Turkije. De inhoud van het Ali H.-rapport had zich goed geleend voor een klucht met John Lanting en John Leddy. In een enkel woord: hilarisch.

  Like

 3. Paula Ponzi zegt:

  “Waarom trek je zo’n lang gezicht?”
  Hebben ze vast ook niet gevraagd.
  😀

  Like

 4. Akky van der Veer zegt:

  Wat een troep… ja sorry hoor, maar wie trapt hier in? Wie denken ze wel dat we zijn?

  Like

 5. Jan Brouwers zegt:

  Wim,het wordt tijd dat het gekkenhuisbusje je komt halen!

  Like

 6. Elly zegt:

  Jan, misschien ben je hier nieuw aan het Vaatstra front, Maar ik volg Wim zijn werk al zo’n 5,6 jaar, en ik kan je verzekeren dat Wim zijn speur werk de waarheid is.. Op het internet circuleren vaak twee gezegdes te weten: Niets is wat het lijkt” en de Waarheid is vaak gekker dan je denkt”. Deze twee gezegdes gaan ook op wat betreft de Vaatstra zaak kan ik je zeggen.

  Like

 7. hansjohn zegt:

  “U houdt van mij nog tegoed: De strapatsen van Henk Mous en consorten om Haval Ali, de andere moordenaar van Marianne, uit de wind te houden.”

  Laat maar komen, die mailtjes.

  Like

 8. hansjohn zegt:

  Ja dat kan ik begrijpen, al heb ik ook al een idee wat het antwoord van de redacties zal zijn.
  Doe d’r ook die audio bij waarin Klaske zegt dat Adema beweert onderzoek te doen naar een Irakees die destijds door de mazen van het net geglipt zou zijn.

  Like

 9. Elly zegt:

  Opnieuw aandacht voor pedofiel Demmink, (zie de vele reacties eronder) , tweede kamerlid Louis Bontes heeft een debat aangevraagd over de onopgeloste verdwijning van Manuel Schadwald. Hopelijk gaat daardoor de beerput open, en kan er ook over de Vaatstra zaak gesproken gaan worden.

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/louis-bontes-wil-kamerdebat-over-verdwijning-manuel-schadwald

  Like

 10. Elly zegt:

  Zie in het AD van vandaag de kop ” Beken de moord op Heidy, en je sores zijn voorbij. Met een enorme undercover operatie heeft de politie onder druk een bekentenis afgedwongen in de moordzaak van Heidy Goedhart uit Kaatsheuvel. Verschrikkelijk om dit onrecht te lezen. En het legt meteen een link met Jasper natuurlijk. Peter van Koppen ook aan het woord in het artikel.
  Hoop dat de link het doet.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4101247/2015/07/15/Beken-de-moord-op-Heidy-en-je-sores-zijn-voorbij.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s