Wolfgang

Amadeus noemde hij zichzelf op Waldnet. Die Eine Kleine Nachtmusik heeft Wolfgang ook gespeeld. Op een minder florissante manier. De vriend van Henk Mous en Joris Demmink. Wolfgang was ook een componist, net als Wolfgang Amadeus Mozart, maar dan niet van een mooi muziekstuk, maar van de moord op Marianne Vaatstra. In zijn caravan heeft de moord op Marianne  plaatsgevonden. Door Ali Hassan en Haval Ali, welbekend voor Henk Mous en Joris Demmink. Daar heeft Marianne die drie liter bloed verloren, die  niet op de Keningwei te vinden was, maar volgens  het requisitoir van Henk Mous en Jasper’s “bekentenis” wel uit Marianne’s hals gestroomd is.  Vandaar ook dat Wolfgang zijn caravan in de fik stak. Met zijn auto heeft hij het levenloze lichaam van Marianne in de Keningswei gedumpt. Vandaar ook dat hij van zijn Citroën BX een “pakketje” heeft laten maken in Duitsland.

En nu heeft Wolfgang aangifte gedaan van smaad en laster tegen Wim. Vorig jaar juni. Vanwege de bovenstaande feiten. Maar het OM komt de arme Wolfgang nog steeds niet te hulp. Was het maar waar! Dan hebben we de poppen aan het dansen!

Johan en Freddy, als jullie de waarheid willen weten, dan moeten jullie bij Wolfgang in Dokkum zijn, bij Ali Hassan in Noorwegen, of bij Haval Ali in Arbil in Noord Irak. Die laatste is wel  een gevaarlijk en machtig heerschap. Ik waarschuw maar even.

Jullie kunnen ook de waarheid ophalen bij Feik in Rotterdam. Die heeft de waarheid al op op 1 mei 1999 verteld aan de dienders van Jan Verkaik, die jullie ouders 16 jaar belazerd heeft. Ik denk dat Feik de waarheid ook nog wel aan jullie vertellen wil. Als je die wilt horen?

Het boek bestellen doet u op de bestelpagina.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wolfgang

  1. Paula Ponzi zegt:

    Ik vind het toch best frappant dat die Lothar Glandorf uit Grossenkneten kwam, dat ligt naast Cloppenburg waar Ludger Dill vandaan kwam.

  2. stekeldier zegt:

    Ja en dat Lothar Glandorf en Wolfgang Hebben al in 1975 beide in Friesland vertoefden…

  3. Paula Ponzi zegt:

    Lothar heeft ook in Friesland vertoeft? Ik krijg zomaar het idee dat Glandorf, Hebben en Dill elkaar kenden en dat ze mogelijk alledrie Demmink kenden of in ieder geval op de hoogte waren van zijn praktijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s