Een gesprek met Klaske, Isabella en Gerrit

Bovenstaand een gesprek uit 2010 met Klaske, Isabella en Gerrit. Voor een nadere toelichting over Isabella en Gerrit kijkt u hier: www.hetvaatstracomplot.nl/de-getuigen. De powerpointpresentatie is van André Vergeer.

Er zijn nog altijd lieden die mijn boek in “reviews”op Bol.com een broodje aap noemen en spijt hebben van de “aankoop”. Grappig dat deze mensen altijd anoniem blijven en zich nooit melden om gebruik te maken van het volgende aanbod:

Iedereen die het boek bestelt en na lezing nog steeds gelooft dat Jasper Steringa de verkrachter en moordenaar van Marianne Vaatstra is, krijgt zonder vragen zijn geld terug. Ongeacht waar u het boek heeft gekocht! En dan mag u het boek nog houden ook. Een veiliger aankoop bestaat niet.

Bladzijde 468/469: 

Op de omslag ziet u een foto van Joris Demmink. Voor diegenen die zich afvragen: Zou je dat wel doen, Wim? Hoe kun je nu zeker zijn dat Ali Hassan de moordenaar is? Hoe weet je zeker dat hij is weggesluisd? En hoe kun je hard maken dat Joris Demmink daar de regisseur van was? Bovendien, dit gaat toch volledig buiten het denkraam van gewone mensen? Het is toch absurd om je voor te stellen dat de hoogste man van Justitie de daders van deze gruwelijke moord een vrijgeleide gaf? En dat zijn Justitie-apparaat daar al die jaren over loog? En dat er een onschuldig iemand voor die moord veroordeeld is? Dit wordt toch zo weggeveegd, zoals Peter R. de Vries al deed, als de meest idiote complottheorie aller tijden?

Welnu, ik zal het uitleggen. Alle vragen zijn namelijk keiharde bewijsbare feiten. Uit het ene feit volgt het ander. Het begint met het feit dat Ali Hassan sinds de moord is verdwenen. Het antwoord van Justitie was: We hebben hem in Turkije gevonden! Maar dit was niet de Ali Hassan die verdwenen was. Iedereen die Ali Hassan kende, zegt met grote stelligheid dat dit niet de verdwenen Ali Hassan is uit het AZC. Ik kan hier zo een stuk of twintig getuigen voor oproepen die dit onder ede willen bevestigen. Hun verklaringen staan voor een groot deel ook in het boek. Hiermee is bewezen dat de verkeerde Ali is opgepakt en de juiste Ali nog steeds spoorloos is. Hoewel Justitie loog dat het wel degelijk de juiste Ali Hassan was, en stelt dat iedereen hem herkende, heeft het niets maar dan ook niets om die bewering te staven. Justitie heeft geen enkele getuige om dat te bevestigen. En heeft daarbij het voordeel dat het zomaar wat kan roepen zonder het te hoeven verantwoorden omdat gewone stervelingen ervan uitgaan dat Justitie niet liegt, al helemaal niet over zo’n gruwelijke moord.

Hoe weet je zeker dat hij de moordenaar is? Omdat ik desnoods drie getuigen kan oproepen die dat bevestigd hebben. Feik, die het ware verhaal al op dag 1 aan de politie heeft verteld, Rida en de Visboer. En in de zijlijn ook Rosalin van Zessen die Ali de volgende dag in bebloede kleding aantrof op zijn huurkamer in Leeuwarden. Het simpele feit dat Ali is verdwenen en Justitie bewust een verkeerde man heeft opgepakt, die leugen in 2011 volhield in het rapport Ali H, betekent natuurlijk ook al dat hij iets zeer ernstigs heeft gedaan, dat om de één of andere reden onder het tapijt moest blijven.

Hoe weet je zeker dat hij stiekem is weggesluisd door Justitie? Omdat ik meer dan vier getuigen kan oproepen die dat bevestigen. Onder meer Alexandra die Ali dat weekend moest bewaken in het COA uitzetcentrum Amsterdam , hem herkent van de opsporingfoto en na het weekend van de directrice Josta van der Kooije (nu directrice gevangenis Haarlem) te horen kreeg dat hij al was uitgezet. Onder meer ook Gerrit Veldman en Rode Kruis medewerker Anton Holleboom die in een gevangenis in Noorwegen Ali als gevangene hebben meegemaakt en hem ook herkennen van de opsporingsfoto. Waarbij ook duidelijk werd dat Ali uit Nederland kwam en in de omgeving van Kollum had gewoond.

Hoe weet je zeker dat Demmink dit heeft geregisseerd? Omdat hij de enige was om het te kunnen doen. De uitzetting van Ali is een geheime operatie geweest waarbij onderdelen van meerdere landelijke diensten betrokken zijn geweest. De politie en het OM in Friesland, het COA en de vreemdelingendienst. Het is domweg onmogelijk dat dit zonder medeweten en aansturing van de baas van dit geheel heeft kunnen gebeuren. Die baas was Joris Demmink als Directeur Generaal Vreemdelingenzaken. Hij was ook de enige die zwijgplicht kon opleggen onder het mom van staatsbelang zonder de werkelijke reden te hoeven uitleggen.

Weet je ook waarom hij het heeft gedaan? Nee, maar het is inmiddels duidelijk dat hij zich in een zeer chantabele positie bevindt vanwege zijn kindermisbruik in onder meer Turkije. Zo heeft hij in 1998 onder chantage van de Turken hun staatsvijand Baybasin met vervalst bewijs levenslang (jawel: levenslang) in Nederland laten opsluiten. Ook in de Vaatstra zaak moet zijn motivatie op dit vlak gezocht worden. Mensen geliëerd aan Ali Hassan hadden chantabele informatie over Demmink om zijn medewerking af te dwingen. Het feit dat hij ondanks de geruchten van kindermisbruik even later Secretaris Generaal werd, onderstreept zijn machtige doch corrupte positie. En daarom zet ik Demmink – als de hoofdpersoon in dit complot – op de voorkant.

Nu u dit boek gelezen heeft, kunt u zelf beoordelen of er wat mis is in de Vaatstra zaak. Of Justitie en de media u altijd de waarheid vertellen? Of een complot werkelijk zo onvoorstelbaar is? Of alle “complotdenkers” echt zo idioot zijn?

Wim Dankbaar, April 2015

 

Het boek bestellen doet u op de bestelpagina.

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een gesprek met Klaske, Isabella en Gerrit

 1. hansjohn zegt:

  Degenen die het boek ( en/of jou) fantasierijk noemen, broodje aap verhaal e.d.hebben het nooit over Isabella, Gerrit, Geke enz. Ze doen alsof die getuigen uit jouw koker komen en ‘vergeten’ even dat de familie Vaatstra ( + politie + Peter R de Vries) hier al veel langer van wisten.
  Wel grappig dan dat wat bijv. Louis Uijl en Michiel Severijn hebben gezegd ook onder dorpsroddel valt? 🙂

  • Harry Bennebroek zegt:

   Het is wel opvallend dat er een drietal negatieve reactie’s op bol staan die allen op de zelfde manier zijn geschreven, namelijk steeds met tussenruimte tussen de zinnen, er is er een flink aan het trollen, denk de zelfde persoon.

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Het is nu definitief: Achterste fiets is damesfiets met hulpmotortje van de moeder van de vriend van Marianne (omdat Feik de vorige avond de ventielen uit zijn eigen fiets had getrokken), de voorste fiets is van zijn vriend Gerrit, een omafiets, de middelste fiets is de gevonden fiets, zogenaamd gestolen, maar in werkelijkheid heeft Ali Hassan hem daar achtergelaten toen hij werd opgepikt voor zijn lift naar Leeuwarden. Het was de fiets van Jan Kloppenburg die Ludger Dill mocht gebruiken. Deze laatste leende hem uit aan Ali.

  • Paula Ponzi zegt:

   Facts are facts!

   En op beruchte fiets zit geen ringslot, dus is daarmee is het gestolen fiets-verhaal, door het slot te laten stuiteren, ook meteen een broodje-aap verhaal.

   • hansjohn zegt:

    [img]http://i.imgur.com/L5RXR3T.jpg[/img]
    Zoiets?

    Toen ik de foto van de fiets voor ’t eerst zag, was, dacht ik, mijn eerste reactie ‘zit geen slot op.’ Heb 1 oude fiets in de schuur hangen waar ik ( als ’t sleuteltje er nog is 😛 ) wel ’s een foto van wil maken.
    Heb er geen verstand van, wil de ‘fietsenmakers’niet voor ’t hoofd stoten.

    • Paula Ponzi zegt:

     Ja, HJ, is snap dat er zo’n ringslot op moet zitten, maar dat zit er niet. Er zit niets tegen de buizen aan die naar de as van het achterwiel lopen. Er zit wel iets anders van metaal wat achter de buis naar de achteras doorloopt naar boven en uitkomt boven de bagadedrager. Een ringslot kan sowieso nooit boven de bagagedrager uitkomen. Als er een jasbeschermer op de fiets had gezeten, dan had het gat voor het slot maar op een rare plek gezeten.

 3. jeroen zegt:

  Wie of wat is die Ali Hassan dan .. Hij is toch Koerd ? Mij als geinterresseerde komt het mij voor dat het asielbeleid de nummer 1 reden van deze trieste doofpot is. Neemt niet weg Baybasin VRIJ ! En Joris erin..

 4. oogje zegt:

  Ik vraag me af de afstand, tussen het fietspad en pd , hoeveel is dat 200, meter of meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s