Press release en boekpresentatie medio/eind februari 2014.

OVERVEEN/DONGEN, 18 JANUARI 2014 – De eerder op 1 december 2013 aangekondigde prikdatum voor de boekpresentatie, 23 januari 2014, wordt om moverende redenen met circa 3 weken verdaagd. In de komende week zal de definitieve datum worden bepaald en ontvangen alle voorbestellers van het boek en zij die voor de boekpresentatie een uitnodiging zullen ontvangen hiervan per e-mail bericht. Een van de redenen is een aantal nieuwe feiten/ ontwikkelingen die absoluut in het boek verwerkt dienden te worden. Een andere belangrijke reden is het kort geding van 11 december 2013 waarvan de uitspraak diende te worden afgewacht en welke als gevolg van de uitspraak de nodige aanpassingen aan het manuscript met zich mee brachten. Het inmiddels alsnog ingestelde hoger beroep tegen het kort gedingvonnis zal verder geen vertragingen opleveren omdat het appel slechts ziet op procedurele aspecten van het geding en onder meer de schreeuwende dwaling met betrekking tot de kostenveroordeling. Ondanks het verbod op integrale weergave van Maaike Vaatstra oorspronkelijke ‘dagboekje’ heeft het boek niets aan zeggingskracht en te verwachten impact ingeboet. Het overgrote deel van Maaike’s dagboek is immers ook tot de auteurs gekomen langs tal van andere wegen, buiten het ‘dagboek’ om.

Meer informatie in de loop van komende week

Direct online bestellen via  http://www.hetverbodendagboek.nl of via de beste en grootste boekensite van Nederland: BOL.com

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook doen bij de reguliere boekhandel bij u in de buurt of via boekensites als AKO,  CosmoxNRC luxPolareFree Record ShopBlz. ,Libris, Paagman , etc. 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op Press release en boekpresentatie medio/eind februari 2014.

 1. jairalali zegt:

  Neem de tijd Wim! Pluis het manuscript zoveel mogelijk uit zodat er niet één dingetje in staat dat problemen geeft. Er zijn slechts enkele hijgende herten die zsm jullie boek willen lezen, maar niet vanwege interesse in de waarheid.
  Wij die wel hechten aan het waarheidsgehalte hebben alle geduld totdat jullie vinden dat het tijd is voor de drukker.
  Het wel zeer intuitieve schrijven van mevrouw Terpstra was mij in ieder geval zeer duidelijk want het is “helaas” realiteit geworden.
  Nu de echte dader(s) nog, zodat het recht eindelijk zijn weg kan gaan, en de familie Steringa eindelijk opgelucht adem kan halen!.

 2. lidy zegt:

  Succes Wim, wel goed dat jullie even laten weten waarom uitstel nodig is, want het werd stil en bij mij kwam even een ongerustheid op; het kon toch ook zijn dat jullie werden lastig gevallen of onder druk gezet. Ik mag uit bovenstaande aannemen dat het uitsluitend de materie zelf is die voor wat uitstel op de oorspronkelijke datum zorgt. Ik kijk er naar uit, maar gun jullie net als jairalali de benodigde tijd, uiteraard.

 3. Pop zegt:

  Dank voor de mededeling. Inmiddels heb ik op de site van het boek zelf het voorwoord, een voorproefje en de inhoudsopgave gelezen: ik ben gereed zodra jullie dat zijn. Neem de tijd, inderdaad, geduld is een schone zaak. Succes met de laatste ontwikkelingen.

 4. veryworried zegt:

  Begrijp nu dat er een heel goede reden is voor het uitstel, ook ik was ongerust. De oorspronkelijke datum was uiteraard een spannende datum en die komt dichterbij en er gebeurde niets, stilte slechts. Vroeg mij ook af of jullie misschien onder druk werden gezet. Weet Wim, dat als er iets met jullie zou gebeuren, half Nederland (op z’n minst!) weet wie daarvoor verantwoordelijk zouden zijn.
  Ik ben blij met je bericht van uitstel. En met de reden van uitstel.
  Sterkte en succes

 5. albertb69 zegt:

  Wim, als je veel aandacht voor het boek wilt, moet je de presentatie niet houden tussen 8 en 23 februari, want dan draait alles om de Olympische Spelen en zal er weinig aandacht zijn voor ander nieuws. Dan kan je beter nog een paar weken langer wachten tot de Olympische Spelen voorbij zijn.

 6. es zegt:

  Ik ben het met de schrijver albertb69 eens. U kunt beter wachten tot dat alle olympisch “geweld” voorbij is. Die 2 weekjes kunnen er ook nog wel bij. Uw werk heeft er baat bij dat het zoveel mogelijk publiciteit genereert gezien het grote maatschappelijk belang ervan in Nederland. Vele Nederlanders hebben nog steeds niet door, dat wat nu gebeurt met een ander (moeder Vaatstra, familie Steringa etc.), zomaar ook hen kan overkomen. De achterliggende structuren van de politie / justitie / lokale overheden / Haags politiek, verdienen extra aandacht in deze zaak.

 7. van Tours zegt:

  Wim,
  Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe feiten en ontwikkelingen. We zien ze wel wanneer het boek uitkomt.

 8. Herman zegt:

  Als alles lijkt stil te staan, ben jij het telkens Wim èn nu met Hans samen, die komt met nieuwe feiten. Al lijkt alles nu lang geleden en is er slechts de stilte over gebleven wanneer Maaike staat bij het graf van Marianne… jij vult deze leegte weer op! Het boek heeft geen haast meer. Met geduld kan het als een schilderij enkel nòg mooier worden.
  Immers: het is een geschenk voor altijd!

 9. Johan Kivits zegt:

  hahahahahaha…wat een losers

 10. seke zegt:

  Wie bedoel je Johan!

 11. De Olympische Spelen zitten erop! 😉

  • veryworried zegt:

   Ik las net ergens een reactie dat Wim van de rechter geen verder onderzoek meer mag doen in de zaak Vaatstra. Ik weet niet wat ik hier van moet denken? Las ook op de site van Bol.Com dat het boek pas eind maart in de verkoop komt. En verder radiostilte van de zijde van Wim En Hans.
   Is er rede voor ongerustheid?

 12. DeGrijzeDuif zegt:

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/20/verslag-van-rechtszitting/
  Zoals je onderaan de reacties kunt lezen zijn er blijkbaar legitieme redenen voor het uitstel. Dus geen reden voor ongerustheid.

  Eerlijk gezegd dacht ik dat het boek al uit was toen ik het bestelde. Lol. Maar besef me dat het het wachten waard wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s