Pure misleiding AD lezers door pseudo-journalist Chris Klomp

Een beetje auteur van een nog te verschijnen boek dankt God op de blote knieën voor zo veel media aandacht als ‘Het verboden dagboek van Maaike  Vaatstra’ inmiddels ten deel gevallen is. Positief of negatief.  Toch zijn er inmiddels tal van publicaties in de Main Stream Media die vragen om ingrijpen. Ingrijpen door de exploitant van deze site en ingrijpen door de hoofdredactie van het Algemeen Dagblad waarin free lance redacteur Chris Klomp vanmorgen de lezers van deze krant op een werkelijk weerzinwekkende wijze vals informeerde. Een tweekolommertje op ongeveer een zesde deel van tabloid telde zo maar 8 leugenachtige statements, bewuste verdraaiingen van feiten en flagrante leugens. Vandaar onderstand e-mailtje aan de hoofdredactie van het AD.

From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Sent: maandag 16 december 2013 14:44
To: ‘P.Groenendijk@ad.nl’; ‘P.vandenBosch@ad.nl’
Cc: ‘J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis’
Subject: Wanneer stoppen de leugens van Chris Klomp in het AD? 

Geachte heren Groenendijk en van den Bosch,

Als hoofdredacteuren van het Algemeen Dagblad vraag ik u wanneer u uw journalist Chris Klomp tot de orde roept. Deze man is helemaal geobsedeerd om mij onderuit te trekken en in een kwaad daglicht te plaatsen. An sich niet zo erg, ware het niet dat dit met de meest grove leugens gebeurt. Een krant als het AD hoort niet te liegen. Onderstaand vindt u een drietal emails aan Chris Klomp van mijn collega Hans Mauritz die de feitelijke onjuistheden, zwartmakerij en leugens documenteren. Wanneer stopt deze smaadcampagne van Chris Klomp die daar kennelijk uw krant voor mag misbruiken? Bent u bereid zo fair te zijn het één en ander te corrigeren? Bijvoorbeeld door onderstaande mails als wederhoor af te drukken in uw krant en uw website?

In afwachting van uw spoedige reactie,

Wim Dankbaar

E-mail van Hans Mauritz aan Chris Klom van hedenochtend

Heer Klomp,

Kijk dit soort reacties krijg je nou als gevolg van het feit dat jij de lezer zit te misleiden.

Natuurlijk, mensen lezen maar half, maar zie hoe men denkt dat Wim al het ‘dagboek’ van Maaike op op op internet zou hebben gezet hetgeen NIET het geval is. Daar wordt hij door jouw leugens nu op afgerekend. Proficiat!

Je ontmoedigt mensen het boek te kopen omdat het ‘misschien helemaal niet wordt uitgegeven’ terwijl het boek er sowieso komt. Zonder de schrijfsels van Maaike nota bene. Je hebt zelfs BOL.com valselijk geïnformeerd bij je hoor en wederhoor aan hen. Ook dat nog. Hun reactie moet dan vervolgens jouw verhaal onderbouwen of onderlijnen. Hoe smakeloos en hoe vilein in elkaar gestoken jouw itempje vanmorgen in et AD.

De schade die je berokkent aan auteurs en uitgever zal voor jou niet zonder gevolgen blijven. Dat begrijp je.

Hans


6 REACTIES

 • Schandalige actie van deze complotdenker en de uitgever, ik hoop dat de rechter beiden ook een fikse dwangsom oplegt bij overtreding van publicatie van een onrechtmatig verkregen dagboek, dat door een zogenaamde vriendin ter beschikking is gesteld

16/12/13 11:24

Beledigend? Ongepast? Meld het ons.

 • Het zou van goede smaak getuigen wanneer niemand dit boek koopt wanneer de rechter het boek wel wil, maar niet kan verbieden omdat door een slinkse aanpassing het boek niet meer persoonlijk is. Bol.com moet zich doodschamen. Als je zo opvallend laat doorschemeren dat het welzijn van de eigenlijke auteur ondergeschikt is aan omzet dan ben je geen knip voor de neus waard. Een beter idee voor een boek zou zijn; auteur: Wim Dankbaar, titel: Maling aan respect voor nabestaanden.

16/12/13 11:21

Beledigend? Ongepast? Meld het ons.

 • Respectloos. een dagboek is per definitie persoonlijk en alleen de schrijfster zo mogen beslissen over publicatie. Dankbaar is een aasgier door tegen de wil van de schrijfster tot publicatie (van delen) van het dagboek over te gaan.

16/12/13 11:13

Beledigend? Ongepast? Meld het ons.

 • Het is een grote schande wat Wim Dankbaar heeft gedaan door dat persoonlijke dagboek zonder toestemming van de schrijfster in de publiciteit te brengen. Dat de tekst nu al op internet is te lezen voordat de rechter uitspraak heeft gedaan is bijzonder kwalijk. Het betalen van een fikse schadevergoeding kan het aangedane leed mogelijk iets verzachten.

16/12/13 11:11

Beledigend? Ongepast? Meld het ons.

 • Ik hoop dat de rechter optreedt tegen deze meneer. Deze man is een doorgedraaide complotdenker en richt niets anders dan narigheid bij die familie aan. Die hebben toch wel genoeg achter de kiezen en zullen blij zijn dat de dader is opgepakt. Die hebben geen behoefte aan de onzin van Dankbaar, een schandalig figuur.

16/12/13 10:58

Beledigend? Ongepast? Meld het ons.

 • AD schrijft complot denkers,, waarheidsvinders niet overtuigt mbt vele onbeantwoorde vragen,, als waar was het bloed, de speurhonden die richting campus liepen,, de zwembadmeester en het bebloede T shirth,, de verkeerde Ali enz enz. . Moeder Maaike heeft vele vragen,,,

16/12/13 10:51

Beledigend? Ongepast? Meld het ons.

E-mail van Hans Mauritz aan Chris Klomp, eveneens hedenochtend.

Chris,

Je liegt weer. Het is niet anders te kwalificeren. De rechter beslist woensdag aanstaande helemaal niet over het boek ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’. Dat maak jij er van omdat je dan ook over dat achterlijke BOL.com-verhaal kunt beginnen (zie hieronder). De  rechter beslist over de originele schrijfsel van Maaike. Dat ligt voor en niets anders.

Bewust, zeer bewust, haal je beiden door elkaar.

Als de kg-rechter al zou beslissen over ons boek dan kan hij daar alleen over roepen dat op de 500 pagina’s ervan niet het ‘dagboek’ van Maaike mag afgedrukt worden. Niet integraal en ook geen delen ervan.

Jij weet dat zulks ook niet gebeurd. Dat is je meerdere malen verteld en door ons ook al op 30 oktober, meer dan een maand voor het kort geding, bij Moszkowicz aangegeven. Zelfs in onze pleitnota naar de rechtbank toe.

Ons boek verbieden is godsonmogelijk. Dat weet jij ook en toch kom je er mee.

Je doet je huiswerk niet. Vraag om de geluidsopnamen en concludeer dat Wim het dagboek met toestemming van Maaike heeft gekregen en daar – eerder – ook uit mocht publiceren.

Je schrijft:  ‘Maar het dagboek is nu al integraal te lezen op sites van complotdenkers. Ook heeft de zaakwaarnemer van Wim Dankbaar, Hans Mauritz, het boek te koop gezet op de site van het online warenhuis Bol.com en is er een promotiesite opgetuigd. ‘Het boek is niet één op één het dagboek van Maaike Vaatstra’, reageert publicist Dankbaar.’

In één zin lieg je meerdere keren.

 1. Ik heb je uitgelegd hoe het bij het Centraal Boekhuis werkt en dat je je boek tijdig dien aan te melden. ISBN-nummer en zo.  Alle on line sites ‘tanken’ die info van Centraal Boekhuis du moment over. Ik heb bij BOL dus niets aangemeld. Toch kom je met dat onzin-statement.
 2. Ik ben geen zaakwaarnemer van Dankbaar maar co-auteur (althans beoogd) en uitgever van het boek (ook beoogd tot nader datum)
 3. Dat het boek niet één op één is aan het ‘dagboek’ van Maaike en hoe je Wim dat laat zeggen is buitengewoon glibberig. Het gaat om een boek over de zaak Vaatstra en daarin voor een zeer klein deel over de aantekeningen van Maaike. Dat is nogal een verschil.

Je zit de lezer van het AD gewoon voor te liegen. Waarvan acte.

Uiteraard is ook dit mailbericht naar jou toe bedoeld als hoor en wederhoor i.v.m. het hoofdstuk over de rol van de media.

Hans

http://www.ad.nl/ad/nl/11826/Moordzaak-Marianne-Vaatstra/article/detail/3563064/2013/12/16/Verboden-Vaatstra-dagboek-nu-al-te-lezen-op-internet.dhtml

 E-mail van Hans Mauritz van zondagmiddag n.a.v. een telefoongesprek tussen hem en Klomp (Klomp belde Mauritz om reden van hoor en wederhoor voor het artikel in het AD van vandaag maandag 16 december 2013)

Beste Chris,

Naar aanleiding van het telefoontje van vanmiddag nog even het volgende.

Je liet weten dat je over goede bronnen beschikte naar aanleiding waarvan je de conclusie gerechtvaardigd achtte dat Maaike (en niemand anders dan zij) zelf ook om een straatverbod heeft gevraagd en ook om die 50 mille smartengeld,  inclusief alle boetes variërend van 9 maal 25 mille tot 9 maal 1 miljoen (indien 40 dagen in overtreding van een zo mogelijk te verbeuren boete)

Het laatste telefoontje dat Wim met Maaike had vond plaats op de avond van de uitzending van DWDD waarin Peter R. Wim met 9 leugens met de grond gelijk maakte. Op mijn verzoek heeft Wim toen in het kader van hoor en wederhoor met Maaike gebeld om voor ons boek bloot te krijgen of Maaike ook werkelijk Wim had bedoeld las het gaat om de opmerking van Peter dat ‘ze doodmoe was van die Wim Dankbaar’. Dat bleek niet het geval en dat moesten we even op band hebben. Dit lieflijke gesprek werd afgesloten met een wederzijds hartelijk ‘Welterusten’. Twee weken later liggen er 12 eisen op tafel waarvan een paard de hik krijgt…….

Wat me nu plots te binnen schiet is dat je niet aangaf Maaike gesproken te hebben. Je had het alleen over bronnen. Is dat niet een heel vreemde en enge vorm van journalistiek bedrijven?

Waarom heb je Maaike niet gebeld? Bang voor het antwoord dat jij niet wilt horen? Maaike bellen is overigens wel wat lastig, dat wel. De laatste weken werd er steeds door één van de kinderen opgenomen en de huistelefoon is inmiddels afgesloten, zo merkte een vriendin van Maaike. Raar, vanuit het kamp Wim, noch door hem zelf, is er de laatste maanden naar haar gebeld, op die ene uitzondering na.  Beoordeel jouw bronnen tegen het licht van dit feit. Eerst is door de kinderen de gehele computer van Maaike leeg gemaakt. Daarna is uit haar naam een walgelijk mailbericht aan Wim c.s. verzonden en vervolgens buiten haar om een spook-kort geding in gang gezet.  Maaike wordt volle bak gechanteerd door haar kinderen. Daarvoor beschikken we niet alleen over ‘bronnen’ maar ook heeft ze dat aan Klaske en Wim meerdere malen medegedeeld.

Ik mail je dit ook in het kader van hoor en wederhoor (nu in omgekeerde richting) omdat in ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ een omvangrijk hoofdstuk is opgenomen over de rol van de media in de Vaatstra-zaak. Hierin zal jij gloriëren als exponent van de meest subjectieve variant van het schrijvende journaille. Gestart wordt met je eerste verslag n.a.v. de laster – en smaadzaak voor de rechtbank in Groningen en de lawine die daarna is ontstaan als gevolg van jouw  mega-tendentieuze, op de man spelende berichtgeving die ook nog eens was gepapegaaid van Ana van Es van de onvolprezen Volkskrant, die de eerste grove leugens al snel online had staan. De ervaringen met jou zullen als een ‘special case’ aan de orde komen. Nadat dit hoofdstuk is afgerond zal ik het je ter inzage en in het kader van hoor en wederhoor voorleggen per e-mail.

Graag dus je reactie op de hierboven gestelde vraag.

In bijlage tref je de pleitnota waaruit ik afgelopen woensdag heb voorgedagen. Ik zend je deze zodat je kunt lezen hoe dat met het vermaledijde frommelbriefje zit (het mandaat van Maaike aan Yehudi, de machtiging) waarover wij vanmiddag spraken. Samen met het ‘doktersbriefje’(ken je die productie van Moszko?) en de bizarre interpretatie van de advocaat over productie 5, 6 en 7 (audio-file van enkele telefoongesprekken tussen Maaike en Wim en de transcripten daar van) dat daaruit niet zou blijken van gegeven toestemming, kan gesteld worden dat we hier te maken hebben met een laagbijdegrondse advocaat voor wie jij het thans opneemt. Jouw verwijt aan mij dat ik op de site van Wim Moszko een ‘pindamannetje’ noem is daarom stuitend. Ik heb me met een dergelijke kwalificatie nog zeer deftig uitgedrukt.

Ik attendeer je overigens op het meest recente item op de site van Wim, ‘Moszko wil verbod op alles, inclusief discussieverbod’, zodat je na verschijning van ons boek niet kunt zeggen dat je van de inhoud daarvan geen weet had.

Graag verwijs ik naar enkele postings op de site van Wim hieronder.

En, hoe mooi is het niet dat Maaike in ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ volledig wordt gerehabiliteerd. Aan haar recht wordt gedaan. Dat kunnen haar kinderen haar NIET kwalijk nemen.

Tot slot Chris, vraag jij jezelf in je bijdrage in het AD van morgen niet af waarom hetgeen het dagboek omvat niet naar buiten mag. En ook  niet dat ons aanstaande boek zo onder vuur ligt. En ook niet hoe het toch kan dat na een gesloten strafzaak tot op deze minuut bij maar liefst 12 getrouwen de telefoon en de e-mail (ja, ook dit mailtje) wordt afgetapt. Wat is er aan de hand. Wat heeft men te verbergen. Is men niet zeker van de zaak?  Bewijzen van die taps? Ik kan je ze geven.

Met groet,

J. Hans Mauritz

Het Verboden dagboek van Maaike Vaatsra’ is al voor te bestellen via www.HetVerbodenDagboek.nl 


Postings (interpunctie, tik- en schrijffouten niet gecorrigeerd)

Ongekend, zoveel misdaad als Maaike is aangedaan. De moord op haar mooie dochter, de corruptie door justitie en nu ook nog de bijna misdadig te noemen tegenwerking door haar eigen kinderen! Hoe kan het zijn dat niet éen van hen het licht ziet en vierkant achter haar gaat staan?? Hoe kunnen ze zo genadeloos haar spirit verkrachten? Alleen als ze behept zijn met een schandalig laag IQ zou ik ze nog een zweem van onschuld gunnen.

en

Dat maaike doet wat ze doet kun je haar niet aanrekenen maar ze zou haar kinderen beter niet in de buurt kunnen hebben dan wel met deze houding,moeder mag dit niet ,moeder mag dat niet,ze is toch wilsbekwaam ,de chantage is een verschrikking ,hoe kunnen kinderen dit doen na de moord op hun zusje en dan moeder zo te intimideren??!!

Ik vermoed dat maaike niet lang meer leeft dat is een gevoel,de laatste 14 jaar moeten een hel geweest zijn voor haar en die stress gaat niet in de koude kleren

en

Ik snap niets meer van maaike dat zij zich zo laat intimideren ,met deze kinderen zou je zeggen,blijf dan maar voorgoed weg als ik mezelf niet kan en mag zijn na al die ellende maar goed dat is aan maaike.

Email van Frides Lameris, hedenmiddag

From: Frides Laméris
Sent: maandag 16 december 2013 15:30
To: P.Groenendijk@ad.nl; P.vandenBosch@ad.nl
Cc: Wim Dankbaar
Subject: Publicatie dagboek Maaike Terpstra

AD

Heren,

Eén ding is zeker. Ik heb als eerste persoon in Nederland het ‘dagboek van Maaike Terpstra op donderdag 31 okt. jl.

op mijn website www.verontrustevaders integraal gepubliceerd: http://www.klokkenluideronline.is/2013/11/vaatstra-dagboeken-gepubliceerd/

Ik heb het enkele dagen daarna (is ook zeker) na persoonlijk overleg met Maaike wel weer (tijdelijk) verwijderd.

Een tweede ding is ook zeker. Wim Dankbaar heeft het dagboek tot dusver NIET integraal gepubliceerd. Wel heeft hij er uit geciteerd.

Wat het AD tot dusver over dit ‘schrijfsel heeft gepubliceerd, in het bijzonder bij monde van Chris Klomp,  is m.i.beneden peil.

Verder lijkt Klomp publicatie van het dagboek van Maaike Terpstra en publicatie van het boek van Dankbaar en Mauritz niet uit elkaar te kunnen of willen houden.

Het lijkt me goed om een doctoraalstudent journalistiek even een onderzoekje te laten doen naar de feiten rond de publicatie van het dagboek.

De AD-verslaggeving daarover is in ieder geval niet academisch verantwoord, maar dat zal geen nieuws zijn voor jullie nieuwsbedrijf.

Wat beweegt jullie zo onwaarheidsgetrouw over deze kwestie te publiceren?

Met vriendelijke groeten,

Frides Laméris, Sr Alumnus RU Groningen Theologie, Zuidlaren

Het boek bestellen kan hier:

http://www.hetverbodendagboek.nl en eveneens on line via de beste en grootste boekensite van Nederland: BOL.com

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook doen bij de reguliere boekhandel bij u in de buurt of direct bestellen bij boekensites als AKO,  CosmoxNRC luxPolareFree Record ShopBlz. ,Libris , ECI ,  Paagman , etc.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

34 reacties op Pure misleiding AD lezers door pseudo-journalist Chris Klomp

 1. theyknew zegt:

  Chris Klomp bereikt het tegenovergestelde met zijn artikel in het AD. Daarnaast, wij mogen wel het boek van Simon Vuijk aanschaffen natuurlijk; “Want daarin staat precies vermeldt hoe het met de wereld is gesteld” (Vrij naar; “De Fabeltjeskrant”).

  Wim en Hans, ik heb jullie boek besteld. Het boek van Simon Vuijk interesseert mij geen reet en waarom zou ik een boek vol leugens in mijn bezit willen hebben en de auteur daarvan spekken?

 2. van Tours zegt:

  Sterk stuk!! Voor mij is duidelijk is dat er getracht wordt de publieke opinie te bespelen. Ook op Nu.nl en Nuiji.nl is dat duidelijk:

  Begin citaat tekst op nu.nl
  Publicist Wim Dankbaar heeft het dagboek van Maaike Terpstra, de moeder van de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra, maandag op internet te koop gezet.
  Vorige week besloot de rechtbank in Haarlem dat Dankbaar nooit toestemming heeft gekregen van Terpstra om het boek te publiceren.
  Terpstra heeft een kort geding tegen Dankbaar en uitgever Hans Mauritz aangespannen om te voorkomen dat haar dagboek wordt gepubliceerd. De rechter doet daar woensdag uitspraak over.
  Einde citaat tekst op nu.nl

  Ook hier dus eenzelfde verdraaiing van feiten. Het lijkt er dus op dat het een gecoördineerde actie is.

 3. Gaya zegt:

  Ik kan het alleen maar toejuichen dat mensen als Wim de gehele vreemde gang van zaken rondom de moord op Marianne/(met vreemde gang van zaken bedoel ik het “gedoe ” rondom de asielzoekers/waar IEDEREEN toen in de gehele regio van overtuigd was, dat iemand van hen het gedaan had..) maar dan ook IEDEREEN!!.uitgezocht wil hebben. Van mevrouw Vaatstra krijg ik het idee dat zij niet meer weet wat ze wil/moet. Ze krijgt haar dochter immers niet terug..
  Verder willen de andere kinderen “rust ” : .Ik kan me voorstellen dat mevrouw Vaatstra dat ook wil.Zij moet wel helemaal bekaf zijn,ook al is er nu een dader.Echter; door het gehele gedoe van politie tot “opperhoofd “van justitie, de omstreden Demmink,blijf ik ook aan ALLES twijfelen…Er zijn niet veel mensen als Wim;ik heb er groot respect voor!!De enige manier om zeker te zijn;is bloed afnemen, bij alle verdachten; maar dan met getuigen erbij;van wie is dit bloed,… ed.
  sterkte Wim

  moet wel lachen over het “discussieverbod “van Mosko. zou lekker makkelijk zijn, he voor je??M??Dan zouden er ook nooit meer rechtszaken komen, als wij klakkeloos onze bek hielden…

 4. Dirk zegt:

  En ergens deze week weer aandacht voor “de zaak” op de treurbuis, ik las of hoorde dat maar weet absoluut niet meer waar en wanneer. Sorry! Kijk maar in de gids. Woensdag?
  Tuurlijk is dit allemaal een gecoördineerde AKTIE van “bovenaf”.
  Lijkt me evident.

 5. jairalali zegt:

  Deze Chris Clomp lijdt aan een minderwaardigheidscomplex anders zou hij er nooit zijn getrapt. Al met al kon hij met dergelijke leugens in het Ad er wel eens voor kunnen zorgen dat jouw boek een bestseller wordt. De mensen zijn niet gek en bepalen zelf wel wat ze geloven. Trouwens, wie gelooft er hede ten dage nog alles wat er in een krant staat? Jouw bevindingen zijn meer dan logisch Wim. Al die andere ras fantasten zijn allang door de mand gevallen.
  Proficiat alvast en hopelijk wordt je boek inderdaad een bestseller!

 6. Gaya zegt:

  jammer dat WIJ niks kunnen doen; mocht je hulp nodig hebben/wat voor dan ook; Ik ben er voor je;en ben niet bang voor al deze lui/alhoewel ze tot alles in staat zijn.. het OM, politie ed. noem maar op.Ben al eens geband/ en vastgehouden!! op een site omtrent het geven van meningen dit soort zaken; dat zegt genoeg over bepaalde ‘nieuwsbladen, nu.jij ed. Het zij zo.
  Gaya

 7. Gaya zegt:

  haha, goed artikel;heb op facebook gezet…politie=hoernalist, lol

 8. albertb69 zegt:

  Wat een leugenkrant is dat AD toch. Het is zelfs zo erg, dat ze blijkbaar alleen maar reacties plaatsen die tegen Wim Dankbaar ingaan. Heb een reactie gegeven, zonder schelden o.i.d. waarin ik heb gezegd hoe het werkelijk zit, dat het KG niet ging om het nog te verschijnen boek van Wim Dankbaar en Hans Mauritz, maar om om het dagboek van Maaike Vaatstra. Dat dit niet is geplaatst, geeft nogmaals aan dat je de waarheid niet meer mag vertellen, alleen de leugens tellen tegenwoordig nog in de MSM.

 9. Gaya zegt:

  Wim; wat kunnen wij daadwerkelijk voor je doen; het AD koop ik zeker niet meer; wordt er geirriteerd van; op sommige sites wordt je gebanned omtrent je mening./laatst volkskrant.ook nu.nl er is geen vrijheid van meningsuiting dit land. soort Rusland aan worden.Nu zijn wij met zoveel Nederlanders; in mijn kring(familie, vrienden, kennissen kijken ze me al gek aan; “waar maak je je druk over “of; wat had maxima weer een mooie jurk aan…nivo is ver te zoeken…maw; ver van mn bed show…maar dat is het niet!!!

 10. seke zegt:

  Ben het helemaal met jou eens Gaya.
  Maar er is een gezegde, wie het laatst lacht lacht……..ze zijn zo bang aan het worden dat ze van gekkigheid niet meer weten hoe ze om zich heen moeten slaan.
  Maar ze vallen straks in hun eigen kuilen die ze hebben gegraven, en ze kunnen niet te diep zijn!
  Het AD is ook bang, jammer heb al met verschillende mensen gesproken die hun lidmaatschap hebben opgezegd net zoals de Leeuwarder courant.Maar het zegt iets over hun en niet over Wim en zijn medestrijders. Voor Maaike is dit een duivelsdilema en ik weet dat er aanstonds een tijd komt dat ze gaat opstaan. Als straks het boek gaat uitkomen en dat dan echt naar buiten komt waar ze allemaal niet meer om heen kunnen. En dan zullen jullie zegevieren en dan zal Marianne eindelijk rust krijgen/vinden, eerder niet. Ook voor een ieder die haar lief hadden

  Eerlijkheid en verantwoordelijkheid en het nemen van beslissingen, de wetten van oorzaak en gevolg, karma en gerechtigheid. Een groot gevoel voor rechtvaardigheid en recht door zee.

  Dit is wat ik jullie allemaal toewens..het liefst metlekaar “”Hand in Hand”’ volg dit en je zult zegevieren. en die niet hand in hand wil,die zal op den duur afhaken..only time nows when.

 11. Gaya zegt:

  Je hebt gelijk; vooral voor maaike wens ik RUST. die ellendige OM, politie, leugenaars ed maken het onmogelijk. Omdat wij alles niet geloven, en Maaike (in het begin?/nu?) ook niet, en nu helemaal niet meer wet hoe ze het heeft, vooraal HAAR wens ik RUST.Je hebt nooit rust als je kind vermoord of dood/of vermist is.Waarom ik zo fel ben??Omdat ik zelf eentje mis…Al moet de onderste steen boven…al pakken ze me op! En Demmink moet opgepakt worden. daar strijd ik voor, en voor Maaike. We moeten rust hebben, en normaal verder kunnen met ons leven;alleen dit shit Nederland met zn k regering, leugenaars, pedofielen ed. en overal gebanned worden zegt genoeg.Ik zet door.Net als Wim

 12. seke zegt:

  Ik sluit me ook bij jullie aan. En idd het is de schuld van het OM en de justitie en de publicatie is voor hen de doodsteek en niet voor Maaike! nee zeker niet alleen staat deze vrouw alleen en word ze tegen gehouden, ongelooflijk eigenlijk he, dat dit in ons land kan en mag gebeuren. En dat dus ook nog eens de media er in mee gaat op verzoek van hen die de macht hebben. Dat vind ik nog het aller ergste van deze poppenkast. een man die jaren lang de ouders heeft bijgestaan met hen heeft meegevochten tegen het oneerlijke en leugenachtige onderzoek en die juist voor de waarheid ging,die moet zich nu laten nakijken op verzoek van de rechtbank! en juist degene die is veroordeelt voor deze gruwlijke verkrachting en afslachting van Marianne! die word notabene door zijn eigen advocaat voor het gehele Nederlandse volk voor de volle 100% toerekeningsvatbaar verklaard. Wie kan mij uitleggen hoe we dit hebben kunnen accepteren, waarom is heel Nederland niet gaan opstaan en hebben we niet geprotesteerd voor levenslange gevangenis straf voor dit beest van de Keningswei! Nee het was juist een lieve man en ja hij is 1 keer! van 0 naar 100 gegaan 1 keer! en daarna nooit weer. Met andere woorden hij krijgt 18 jaar en met aftrek van goed gedrag krijgt ie 12 jaar en door dat hij zo’n lieve man is is hij met 8 jaar weer vrij. Ze leiden hem nu al op tot magazijnmedewerker/meester. Tuurlijk die man doet geen vlieg kwaad want dat wisten ze ook wel, dus moesten de familie van hem geen gedonder krijgen met de bevolking van de messestekers uit Zwaagwestiende! enzo hebben ze dit poppenkast spel in mekaar geflanst en uit was het sprookje enze leefden nog lang en gelukkig toch? en ieder die was er dik tevreden mee ze hadden het allemaal goed voorbereid, eerst de mensen warm maken voor het grootschalige familie DNA gebeuren en soort van enquete houden onder de slapende bevolking zodat ze er allemaal in mee stemden en vooral ook de gehele media er bij zijn gaan betrekken. en zo hebben ze dus de gehele bevolking met een kluitje het riet ingestuurd en de uitkomst was op het laatst de arrestatie van J.S.

 13. Dirk zegt:

  M’n waarde Wim,

  Ooit nog iets gehoord van je aangifte tegen de DWDD en de VARA toendertijd met die schandalige vertoning/uitzending met medewerking van ene “jeweetwel”?
  Ik krijg die naam echt niet meer uit mijn strot, in wat voor ludieke vorm dan ook.
  Hoe staat ’t daarmee?
  Goeie vraag toch.

 14. Gaya zegt:

  Hij bedoeld Peter R de Vries??? kan naam er nog net uit krigen. die zouden we eens moeten pakken.

 15. P.S.M. Welbergen zegt:

  Het geeft wel weer keurig netjes aan, hoe de zaken er voor staan, bij het AD. Belabberd!

 16. Gaya zegt:

  ja, meer PMS bij het AD, haha, ik ga naar bed; trusten jullie allemaal/en zeker weten dat we geschaduwd worden, gepiepeld, net als de Roy etc.

 17. waterman10 zegt:

  Zo vallen de rotte appelen vanzelf uit de boom.
  De rotte appel die in dit geval het AD en Chris Klomp is.
  Bukken mensen,want er gaan nog meer rotte appelen vallen.
  Dit is nog pas het begin.
  Blijf schudden aan die rotte boom, mensen.
  Op naar de waarheid,onze vrijheid en nieuwe aarde.
  De weg zal niet gemakkelijk zijn , maar het is allemaal waard. Alleen al voor de toekomst van onze kinderen.

 18. Dieuwer zegt:

  Chris Klomp en de zijnen en al hun broodheren en de broodheren van de broodheren zijn wel héél erg bang voor de waarheid…!

 19. Walgelijke man die Dankbaar ongeloofelijk geen woorden voor, De moeder van Marianne Vaatstra geeft deze boeken in vertrouwen aan een vriendin (dacht ze) Deze vriendin heeft haar vertrouwen op zeer grove wijze geschaad door ze aan Dankbaar door te spelen , Waarna genoemde persoon ze wil publiceren , Wat word deze vrouw toch wel niet allemaal aangedaan ,Wat bestaan er toch akelige valse geniepige onderkruipsels met een gevoel van nul komma nul op deze wereld.We praten hier over een moeder die haar kind op gruwelijke wijze verloren heeft.Deze mijnheer Dankbaar mag wat bij betreft zoveel schadevergoeding betalen dat hij meteen failliet is , Wat de vriendin betreft kan die ook niet voor de rechter gesleurd worden ?

 20. Elly zegt:

  Hallo Wim ,
  Ik probeer je boek te bestellen maar het lijkt onmogelijk met het ING nummer, iedere keer zegt het dat het nummer niet goed is, ik kom in de knoop met 0688160883, en moet daar dan iban 06 voor. Ik snap het niet. Ik ben zelf bij de ING, maar je nummer lijkt me zo ingewikkeld.
  Het ligt vast aan mij. Ik woon in Nederland, dus geeft me eventjes duidelijkheid.

 21. Gaya zegt:

  Elly, ik doe betalingen(uiteraard ,wie niet.. en vulde gewoon het bankrekening in, en meteen kwam er automatisch het IBAN nr bij.

 22. Elly zegt:

  Bedankt, het is gelukt.

 23. peter zegt:

  Volgens de laatste berichten! zijn er al honderden mensen die het verboden dagboek Maaike Vaatstra hebben besteld. Het volk word wakker!Pas als je het boek hebt gelezen, zul je ook snappen waarom men nu er alles aan doet om dit tegen te gaan. en dus des te meer reden om juist dit boek te kopen en te lezen.

 24. seke zegt:

  Ik heb het ook al besteld.

 25. Gaya zegt:

  Die site Waarheidsvinding is een grote witwasmachine voor politie en justitie. Gecontroleerde oppositie! Pas er mee op.
  Beantwoorden

  Hendrik
  Het is hier allang geen democratie meer. Geen recht op vrije meningsuiting.
  Ikzelf ben gebanned op nujij.nl omdat ik volgens hun “ongepaste “meningen over Joris Demmink had!
  Vraag me af waarom ze een forum hebben; dus alleen als je leuk over hem/ en andere corrupte lui schrijft ben je welkom.!Gaya

 26. Jelmer zegt:

  Heb er ook al 10 gedaan! voor de komende familie verjaardagen- Jan Feb Maart April Een leuke verjaardags tip!

 27. hansjohn zegt:

  Vraag:Als je als lezer deze site ( en soortgelijke sites) hebt gelezen, brengt het boek dan nog iets nieuws? Of staat daar alles in dat hier ooit vermeld is? Niet dat dat een bezwaar zou zijn hoor, want met een boek op de bank, leest toch anders dan achter de p.c.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s