“Vader Jasper S. belaagde vrouw”

Hans Mauritz en ik kennen dit verhaal al een paar weken. Wij weten van Jacob (77) en Alie Steringa dat het totale kletskoek is, maar omdat Oudwoude een klein dorp is, een “kletsgat”,  om Jacob’s woorden maar eens te gebruiken, wisten wij ook dat dit vroeg of laat door het OM en haar propagandakanalen misbruikt zou worden om de onschuldige Jasper Steringa en zijn familie verder te criminaliseren. Let op! zeiden we tegen elkaar. Straks staat er in de media: “Zo vader zo zoon”. Dat wordt in elk geval de strekking van de verhalen. En ja hoor, het is nu zo ver. De media pakken uit met teksten als “Politieonderzoek naar vader Jasper S.” Het is natuurlijk vreemd dat de politie een onderzoek zou willen doen, als de vrouw die handtastelijk door Jacob bejegend zou zijn, geen aangifte heeft gedaan en dat ook niet wil doen. Voor de gevorderden bewijst dit slechts het echte doel van de spin: De goegemeente hersenspoelen dat agressiviteit en aanranding bij de familie Steringa in de genen zit.  Niets is minder waar overigens, Jasper kan nog geen kip slachten, maar daar gaat het bij het OM niet om. Blijkbaar krijgen ze het steeds benauwder dat hun megabedrog eens aan het licht komt. Zie in dat kader ook de spasmen om uitgave van “Het verboden dagboek van Maaike” te voorkomen.

Propagandakanaal nummer 1, De Telegraaf, maakt het helemaal bont met “Vader Jasper S. belaagde vrouw.”

Hierin komt het volgende citaat voor:  Het OM heeft overleg gevoerd met de recherche, maar ziet vooralsnog geen aanleiding om de man te vervolgen. „Voor de vrouw was het een ongelukkige samenloop van omstandigheden waar zij niet blij mee was. Ambtshalve vinden we vervolging niet nodig.’’

In feite een misselijke boodschap. Suggereren dat er toch iets is gebeurd, maar niet ernstig genoeg om te vervolgen, maar wel weer ernstig genoeg om overleg te voeren met de recherche. Vat u hem? Overleg voeren over een niet bestaand akkefietje waar de vrouw niet eens aangifte voor wil doen! Het is absolute kul, want als er geen aangifte is gedaan, mag het OM er feitelijk geen woord aan vuil maken. Dat ze dat toch doen is om eerder genoemde reden. Niets ontziend beschadigen ze nu ook een bejaard echtpaar dat het al moeilijk genoeg heeft. Wij hebben het voorrecht deze lieve mensen persoonlijk te hebben leren kennen, en alleen dan al weet je dat waar ze mee besmeurd worden, godsonmogelijk is.

The truth remains the truth, even if told by a minority of one.

The truth is dat Marianne Vaatstra verkracht en vermoord is door asielzoekers, meervoud. En niet in dat weiland.

De eerste man die ontdekte dat de aarde om de zon  draait, Galileo Galilei, was ook alleen. Verguist en verketterd werd hij. Vooral door de autoriteiten en de paus, die altijd had verkondigd dat de aarde het middelpunt van het universum is. Maar hij vertelde wel de waarheid.

“The greater our knowledge increases the more our ignorance unfolds.”

-John F. Kennedy

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Vader Jasper S. belaagde vrouw”

 1. Transparency zegt:

  Tsja ze zijn tot alles in staat de smeerlappen! 2 gezinnen compleet verwoest? En dat ter ere van wie??

 2. Stelling dat OM niet mag vervolgen zonder aangifte is onjuist.Het OM mag wettelijk zelfstandig vervolgen. Daar is geen aangifte voor nodig.

  • vuur01 zegt:

   @rechtbankverslaggever

   Waar staat in het bovenstaande stuk de stelling dat het OM niet mag vervolgen?

   Ik heb het nu 4x teruggelezen maar zie het niet. Er staat alleen dat als er geen aangifte is mag het OM er feitelijk geen woord aan vuil maken.
   (eigen toevoeging: en al helemaal niet in de media……. zie je het al voor je: ‘Rechtbankverslaggever mogelijk verdacht van aanranding, slachtoffer vindt het een naar incident maar doet geen aangifte. OM heeft nog wel even overleg gevoerd met de recherche en zedenpolitie maar ziet vooralsnog geen aanleiding om Chris K. te vervolgen.’ Wat zou jij ervan vinden als dat zo in de krant stond?)

   Dus wellicht kun je even nader toelichten wat je bedoelt? Want ofwel je hebt het niet goed gelezen of je hebt het bovenstaande stuk niet goed begrepen….. of ik begrijp jou niet, kan natuurlijk ook. Ik hoop het laatste want ik heb alle vertrouwen in de rechtbankverslaggeving 😉

 3. jairalali zegt:

  Dagelijks worden overal vrouwen aan hun kont gezeten op straat, in de trein, markt enz
  Maar de vader van Jasper krijgt (zonder aangifte) het OM om z,n hals.
  Hoe onlogisch is dit alles?
  Ik wens het vader en moeder S heel veel kracht en Licht toe.

 4. Wiepkje zegt:

  Email aan de telegraaf, u krijgt binnen zeven werkdagen antwoord.

  Hallo medewerker telegraaf,
  Naar aanleiding van het stuk over de vader van Jasper wil ik u het volgende vragen, moet deze familie ook nog kapot gemaakt worden? Komt vader misschien te dicht bij de waarheid zodat er ook met hem afgerekend moet worden? Het wordt tijd dat u de
  waarheid gaat schrijven, het volk zegt nee tegen al deze leugens van OM, den Haag en u als media die als marionetten achter hen aanlopen.

  Ik wens Jasper en zijn familie heel veel licht en liefde,

 5. Willem zegt:

  Hoi Wim,

  jullie doen fantastisch werk…. Ga door…

  Het tijdstip heeft een perfekte timing. Bevestigingswerk om de mensen verder op het valse been te zetten. Men weet dat de zaak kan omdraaien, waaruit blijkt dat Jasper onschuldig zal zijn. Men weet het en de angst voor openbaring is groot.

  Een man van 77 zo beschadigen.. ze gaan over lijken. Vader Steringa komt uit een mileu waar dit soort dingen echt niet voorkomen, zoals dit bericht doet voorkomen.

  De heren gaan over lijken en schijnen bereid te zijn elke prijs te betalen als de doofpot maar dicht blijkt. Smerig, smerig.

 6. T. B. zegt:

  Ben zeer benieuwd naar jullie boek en alle mogelijke redenen waarom de overheid het nodig vond om de asielzoekers te beschermen. Jullie voorgaande publicaties en gesprekken geven mij ook de indruk dat de gemeenschap er veel meer bij betrokken was en is dan de meeste mensen beseffen.

  Waarschijnlijk weten tientallen mensen in het dorp precies hoe de vork in de steel zit. Ze weten misschien niet WIE de specifieke daden gepleegd hebben, maar ze kunnen waarschijnlijk wel helemaal uittekenen wie de zaken gefaciliteerd hebben en waarom.

  De verantwoordelijkheid voor de dood van Marianne is een gedeelde verantwoordelijkheid. Daarom zijn zoveel mensen nu opgelucht en werken ze mee aan “het nieuwe verhaal”. Zelfs als het betekent dat sommige daders, faciliteerders en opdrachtgevers er (weer?) mee wegkomen.

 7. Marja zegt:

  Richard Eikelenboom was gisteren te gast bij Pauw en Witwasman: “Het NFI doet geen onafhankelijk onderzoek”. Zo dan, daar is eindelijk de aap uit de mouw op nationale televisie.

  Uitzending terugkijken:
  http://pauwenwitteman.vara.nl/media/304580

 8. wdankbaar zegt:

  Hallo wim,

  Ik mail je even met een ander e-mail, adres mijn laptop is in de reparatie vandaar, kan vanaf deze computer niet in wordpress.
  De vader van jasper s doet ,,iets,, wat niet ambsthalve te vervolgen is maar wel de nationale pers wordt ingeschakeld om dit te mede te delen!
  Het nivo wordt steeds lager wim ik mag toch hopen dat de beste man in de onschuld van zijn zoon gelooft na dit alles.
  Ik heb hier een uitspraak vanuit de uitzending van nieuwsuur van 06-12-2012 van de burgermeester van zwaagwesteinde: Hoe langer de onzekerheid duurt, dan gaat men WEER gissen. waarvan akte.
  Vertaling, er moest zekerheid komen over het ,,daderschap,, van jasper en dus kwam jan vlug veroordeelt met zijn beruchte tv optreden.
  Verder zag ik gisterenavond richard eikelenboom en zijn vrouw bij Pauw en Witteman over DNA onderzoek, hij zei dat het NFI een monoplie heeft waar zij niet van af zullen wijken.
  Zij zijn hier vanwege een aanstaande rechterlijke dwaling ,dus een zaak nog in behandeling verde wilde hij niets kwijt.
  Zij hebben een man in amerika vrij kunnen krijgen die al 13! jaar gevangen zet middels sporen die aanvankelijk onzichtbaar leken.
  Ook de blouse van de weduwe Wittenberg kwam ter sprake ,afin je moet het anders maar even terug kijken.
  Wordt vervolgd en keep up.
  Gr jeanne.

 9. wdankbaar zegt:

  @ rechtbankverslaggever.

  “Stelling dat OM niet mag vervolgen zonder aangifte is onjuist.Het OM mag wettelijk zelfstandig vervolgen. Daar is geen aangifte voor nodig.”

  Chris, daar gaat het niet om en ik heb ook niet gezegd dat er een aangifte nodig is. Als er geen aangifte is gedaan én het OM geeft aan niet te willen vervolgen, dan moeten ze gewoon hun bek houden, want het alternatief is dat ze de oude baas beschadigen, zoals heden gebeurt.

  Passend was een soortgelijke reactie als onderstaand geweest, maar het OM meet nu eenmaal met twee maten.

  De media spreken steeds over een ‘topambtenaar’ van justitie. Minister Donner dreigt alle media voor de rechter de slepen die de ambtenaar nader identificeren. Het ANP meldt: ‘Minister Donner van Justitie ziet vooralsnog geen reden om een onderzoek in te stellen. ‘Er is nog geen spoor van rook, laat staan vuur’, aldus Donner in een reactie. De ziedende minister hekelde in het Radio 1 Journaal ‘ deze vorm van journalistiek die op geruchten is gebaseerd’. Hij kwalificeerde het stuk als ‘moddergooien’.

 10. Akky van der Veer zegt:

  Beste Chris, ben je bekeerd? Hoor je nu ook bij de sekte van Wim?

 11. Marja zegt:

  Het feit alleen al dat de media er als stel wilde heyenas erop duiken geeft al weer aan wat de werkelijk agenda is; een bepaald beeld vormen van iemand, dat naar buiten brengen om iemand zo diep in de ellende te brengen en het zwijgen op te leggen. Ga er maar vanuit dat dit een pressiemiddel is geweest om hem voorgoed de mond te snoeren, net zoals ze bij Wim hebben gedaan. Er worden dagelijks vrouwen belaagd, je leest er alleen nergens iets over. In veel van dit soort zaken is er zelfs aangifte gedaan, maar doet men er niks mee. Laat staan dat het in de krant komt.

  Ik word kotsmisselijk van dit land, waar je niet eens meer een normaal debat kunt voeren zonder dat je hoofd op de slachtbank terrecht komt. Je kunt niet eens meer een discussie voeren zonder dat je meteen een label krijgt opgeplakt: complotdenker, gekkie, aluhoedje. Je mag niet eens meer een eigen mening hebben, laat staan een gefundeerde mening. Kranten, televisie, media, ze brengen geen objectieve berichtgeving meer. Zijn we zo diep gezonken in dit land?

 12. seke zegt:

  Kijk om je heen en zie wat er allemaal gebeurd,ze slaan nu zo meedogenloos om zich heen.
  Nu proberen naast elkaar te blijven staan en niet meer alles naar buiten brengen.

  http://youtu.be/1wpqN5EbjAc Jou elkoar mar de han-Geef elkaar maar de hand.
  En nu vasthouden en samen blijven werken.

 13. seke zegt:

  Ook jij Chris kan je nog bekeren en aansluiten bij Wim zijn sekte! AMEN

 14. danielmarss zegt:

  Chris Klomp….Dat is toch die volledig objectieve rechtbankjournalist die altijd zonder enig vooroordeel goudeerlijk verslag doet? Ik denk eerlijk gezegd dat hij goede kans maakt om volgend jaar de Machiavelli-prijs te winnen, Als hij bij de volgende rechtzitting van Wim Dankbaar nog een paar spectaculaire verdraaiingen van de waarheid weet te Twitteren, kan deze prijs hem bijna niet meer ontgaan denk ik. Go go go Chris!

 15. david_1972 zegt:

  Wim, laat die mensen nu in godsnaam een goede advocaat in de arm nemen, want het kan echt niet dat je zomaar in de krant staat met iets waar nog niet eens een vervolging op in wordt gesteld. Dit levert wederom een waanzinnige reputatie schade op. Als er echt niks aan de hand is dan zou ik dit civiel aanpakken tot ik er bij neerviel. Desnoods tot aan het Europese hof.

 16. donquijotte zegt:

  Dit soort actie’s geven de burger moed. Het wordt steeds duidelijker dat er paniek is uitgebroken. Paniekvoetbal is echter niet het beste voetbal. Veel mensen zullen zich achter het oor gaan krabben na deze domme actie van OM en MSM. Dat smaad en laster zaakje van Wim en het dagboek van moeder Terpstra gaat het OM opbreken. Goed ook dat Richard Eikelenboom in het land is.

 17. IIS zegt:

  Heb me sinds de veroordeling van Jasper S. altijd verbaasd waarom zijn vrouw, ouders, familie, vrienden of bekenden niet worden geïnterviewd. De man is veroordeeld en de zaak is gesloten, dus mogen we toch nog wel eens iets doen aan een soort van docu nabeschouwing.. Maar het lijkt erop dat dit niet zal gebeuren en dat men bij justitie hier ook niet om zit te springen. Al de mensen die Jasper S. goed kennen zouden wel eens een heel ander licht kunnen werpen op de zaak en een heldere visie willen geven op de hele gang van zaken. Het (angstvallig?) uit de wind houden van mensen die dichtbij Jasper stonden/staan en het er sterk op lijkt dat men de vader/ouders monddood wil maken d.m.v. valse beschuldigen, geeft m.i. aan dat er niet alleen iemand onterecht is veroordeeld, maar ook vele mensen, niet alleen asielzoekers, uit de wind moeten worden gehouden.

 18. maasdonk zegt:

  @IIS , ik ben het met je eens, de asielzoekers zijn een ,,symptoom, geweest en ,,kleine,, vissen de grote barracuda,s zwemmen nog rond op zoek naar een volgende prooi.
  Al die onopgeloste zaken in nederland waar geen euro aan besteed werd en hier kon het niet op ,uurtje factuurtjes van peter r ,veel media aandacht en allemaal om 1 vermoord meisje!
  De vader van jasper belasten is alweer een nieuw dieptepunt in deze zaak je kunt tegenwoordig nog geen aangifte doen van een overval, alleen op afspraak laat staan dit ,,incident,,
  Wie is die vrouw eigenlijk iemand op zoek naar sensatie of hoe moet ik me dat voorstellen?
  Laten we hopen dat jasper bij zijn positieven komt en zijn verhaal gaat doen je kunt mij niet wijsmaken dat hij daar 12 jaar wil blijven zitten als hij echt onschuldig is .
  Wim, de realiteit is vreemder dan fictie remember dit is een unieke zaak dat voelt iedereen aan die verder kijkt dan zijn neus lang.

 19. SteedsGekker zegt:

  Wat was het idee van Bauke (en zijn spindoctors). De spanning opvoeren? WAT een sof .. Is dit de “bom” waar Bauke V. het over had?
  Vunzige dorpsroddel. Door belanghebbenden in omloop gebracht.
  Op strategisch moment in de media gespind.

  Wat smerig, vuig en ranzig. Aan alle ratten die meewerken aan deze onmenselijke vertoning: Ik wens u een geweten toe die aan u zal knagen tot over uw graf

 20. Onno Dekker zegt:

  Nog steeds onbegrijpelijk dat drugs-en-sex-handel-verdenkingen buiten beschouwing werden gelaten.
  Het epicentrum kan zeer wel gelegen zijn in de caravan van de genoemde duitser.
  De verhalen waren niet van de lucht.
  Ongelooflijk dat justitie de vriend van Marianne niet heeft doorgevraagd.
  Het zal mij niet verbazen als de moordzaak uiteindelijk een uit de
  hand gelopen afrekening blijkt te zijn in het kader van drugshandel.
  Ik wil best geloven dat jusitie een broddelende club is, tenslotte zijn
  veel leidinggevende uit het ons-kent-ons-circuit.
  Maar de hardnekkigheid bij het negeren van feiten, getuigen en omstandigheden
  heeft mij thans ook tot een aluhoedje gemaakt. Het is nog altijd beter met een puntmuts
  van aluminium over straat te gaan dan een keer per jaar met een oranje vlaggetje en een
  wimpeltje te zwaaien naar dure en achterhaalde folklore. Wim Kan heeft er ook eens
  aandacht aan besteed en was bij de sinaasappelhoedjes ineens niet meer populair.
  Stompzinnigheid kent geen tijd.

  • de haas zegt:

   De vermiste Groningse statsprostituee Jolanda Meijer kwam ook in de sexcaravan en ging met Ludger Dill om. Het is opvallend dat de Groningse politie en justitie nooit enige interesse hebben getoond in deze connectie.
   Het heeft er denk ik ook mee te maken dat de Friese justitie de zaak Vaatstra vanaf dag 1 in de doofpot deed en dus ook geen informatie over de verdwenen Groningse prostituees hebben doorgegeven.
   Jammer voor de ouders van Jolanda Meijer. Ludger Dill zou best wel eens de laatste kunnen zijn geweest die haar gezien heeft voordat zij voorgoed verdween..

 21. P.S.M. Welbergen zegt:

  Nog even en men spreekt van de Oudwoude Ripper.

 22. Nemesis zegt:

  @ALLEN Ik heb diep respect voor Wim. Als 10 % van de bevolking zo was -WAT zeg ik: 3 % zelfs dan waren deze Toffe Bestuurders Sekte (TBS-ers) excuse Satanistische Psychopathische Randdebielen allang weggewerkt uit onze samenleving.

  Mensen zorg dat je Wim steunt en dat kan alleen door meer steun te verwerven. Meer en meer steun krijgen we alleen als we de -helaas- gruwelijke boodschap uitdragen dat Nederland geen Rechtstaat is maar een door Satanistische pedofielen geleide kudde Jaknikzombies.

  Wie is een jaknikker? en wie zegt echt “Nee”: Nee, nee, nee en nog eens nee.
  Met 17 miljoen Nee-zeggers is het zeer kwaad kerseneten!

  zegt dit voort zegt dit voort 1000×1000 maal en meer liefst.ad inf…….

 23. Marion zegt:

  Jacob Steringa twijfelt aan de schuld van zijn zoon. Dat moet ontkracht worden voor het volk, dus moet ook hij zwart en onbetrouwbaar gemaakt worden. Bah, wat een vuile streek weer.
  De waarheid zal boven water komen en met name door de tomeloze inzet van mensen zoals Wim.
  Wim ik ben je dankbaar!

  • Nemesis zegt:

   Jacob heeft 100% gelijk dat zijn zoon onschuldig is! Helaas Jasper hebben ze geslachtofferd om voor deze moord op te draaien, terwijl ALLE feiten en ons gezonde verstand ons duidelijk maakt dat hij onschuldig is. Alle zogenaamde bewijzen vanJustitie (NFI etc.) zijn vals en vervalst.

   Mensen, in wat voor land leven wij eigenlijk?

 24. Nemesis zegt:

  Marianne is gewoon slachtoffer geworden van een incidentele en roekeloze actie van criminele die wellicht prins Friso en andere hooggeplaatste Heren(quod non) en een enkele dame een ‘dienst’ wilde bewijzen door een leuke Walpurgisnacht martel en griezelvoorstelling te ‘organiseren.’
  Niks dorpsbewoners en familie van Marianne Vaatstra wisten ervan.
  Mijn en hopelijk ook uw gezonde verstand(common sense) zegt dat dit puur een gruwelijk noodlottig toeval was. Klaar niet meer, maar zeker niet minder.
  Justitie, politiek en koningshuis zullen er alles aan doen dit in de doofpot te houden. Ik hoop van ganser harte dat ZE dit NIET lukt en nooit zal lukken, want de waarheid is sterker en overleeft ons allen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s