Het verraad van Fred Teeven

Fred Teeven beloofde niet alleen dat hij met Joris Demmink zou afrekenen als hij minister van Justitie zou worden, hij beloofde ook de moeder van Marianne Vaatstra dat hij de oplossing van de moord op haar dochter slagvaardig ter hand zou nemen. Want dan had hij de macht  om er iets aan te doen. 

De hele Justitie-top weet dat de werkelijke moordenaars van Marianne  stiekem buiten bereik van het onderzoek zijn gebracht onder leiding van Joris Demmink en Harm Brouwer. Zo ook nu Fred Teeven.

Maar wat doet Fred  zodra hij staatscecretaris is? Hij gaat braaf liggen in zijn rode pluchen mand en laat via Optstelten weten dat zijn samenwerking met de secretaris generaal “uitstekend” is.

Wat betreft de vraag naar de samenwerking tussen de staatssecretaris en de secretaris-generaal van mijn ministerie, kan ik mededelen dat deze samenwerking – evenals die met mijzelf – uitstekend is.

En binnen twee weken stuurt hij de moeder van Marianne deze huichelbrief:

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra, Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het verraad van Fred Teeven

 1. P.S.M. Welbergen zegt:

  De waare aard verloochent zich nimmer.

 2. maasdonk zegt:

  @ PSM Welbergen , ik kan het niet beter verwoorden!!!
  Wat een lafaard met zijn loze beloftes.
  Dat gedoe met die Demmink is totaal uit de hand gelopen.
  Heeft iemand hier info over zaak die vandaag diende, kan er niet veel over vinden.

 3. roos zegt:

  BEHANDELING VERZOEK TURKSE SLACHTOFFERS OM DEMMINK TE VERVOLGEN

  gepubliceerd op 18 oktober 2013

  Op 24 oktober 2012 verzochten de Turkse slachtoffers Mustafa en Osman het Gerechtshof te Den Haag om het Openbaar Ministerie op te dragen Joris Demmink te vervolgen voor verkrachting en seksueel misbruik in Turkije midden jaren negentig. Het Gerechtshof Den Haag verwees de zaak naar het Gerechtshof te Den Bosch, die de zaak weer doorverwees naar het Gerechtshof te Arnhem. Vandaag vond een inleidende zitting plaats bij het Gerechtshof te Arnhem. Zowel de advocaat van Demmink als de advocaat-generaal hadden het hof om aanhouding van de behandeling gevraagd, omdat het Openbaar Ministerie een nieuw onderzoek was gestart naar een officieel Turks document waarop staat vermeld dat Joris Demmink op 20 juli 1996 Turkije was binnen gereisd. De advocaat van Mustafa en Osman heeft zich tegen dit verzoek om hernieuwd uitstel verzet. De redenen voor dit verzet zijn te lezen in de pleitaantekeningen.

  Het Gerechtshof te Arnhem is het met Mustafa en Osman eens dat de zaak geen nieuw uitstel toelaat en heeft daarom besloten om op 16 december a.s. de inhoudelijke behandeling van de zaak voort te zetten.

  Voor de achtergrond van de zaak,

  zie de uitzending van Een Vandaag van 17 september 2013:

  Bakker Schut Stichting

  http://www.bs-foundation.nl/‎
  … raadsvrouwe mr. Adèle van der Plas tot opschorting van de gevangenisstraf van haar cliënt gedurende het onderzoek, moeten worden beantwoord. lees meer …
  ‎De zaak demmink – ‎Huseyin Baybasin – ‎Stichting – ‎Akte van oprichting

 4. roos zegt:

  Wat in en in triest eigenlijk als je dit gesprek nu weer terug hoort.
  Een moeder de wanhoop nabij omdat ze als geen ander weer hoe oneerlijk het
  onderzoek is gelopen na de moord op haar jongste dochter Marianne.
  Zij heeft ook gevochten als een leeuw 13 jaar lang en 3 weken voor dat ze J.S. gingen ophalen
  werd deze vrouw door haar eigen Fam een halt toegeroepen.
  Ze mocht zich nergens meer mee bemoeien envooral geen contacten weer hebben met de complotdenkers en deed ze dat wel dan zou ze haar kinderen en kleinkinderen nooit weer zien.
  Hoe is dit toch allemaal mogelijk in ons mooie kikkerlandje!
  Waar is hier de gerechtigheid! Vanmorgen het AD..geen letter over Joris Demmink? snapt u dat nou! De kranten moesten toch bol staan van de gebeurtenissen van gisteren over de zaak dat Joris Demmink misschien toch word vervolg? wel verdomme nee geen eens 1 letter het is toch godgeklaagd hoe het er hier in Nederland er voor staat. een man als Fred Teeven die hier een wanhopige moeder zo koelbloedig de les leert. Ze moesten deze man eens een lesje leren….en ik wil er graag bij aanwezig zijn.

 5. Hendrik zegt:

  Er moet toch een hele grote macht in de doofpot zijn die alles naar zijn hand weet te zetten.
  Fred Teeven en andere personen die opeens niets meer durven zeggen.Pas als je weet hoe het onder het deksel van de doofpot zit dan weet je alles denk ik .

 6. anonTruthseeker zegt:

  Ongelooflijk dat mensen zoals Joris Demink gewoon in dienst van onze regering zijn/waren. En Peter R. De Vries blijkt nou ook een of andere maffialoopjongen/viezerik te zijn, als ik alle info mag geloven. Waar gaat dit heen met de wereld. Las op niburu.nl ook van een of ander kindertehuis waar kinderen misbruikt worden tot op de dag van vandaag. Misschien toch maar een zwarte lijst op stellen van bekende pedofielen en die verspreiden. Naar mijn mening verdienen ze iets en moeten wij t ze geven, want justitie laat globaal afweten (terwijl ze juist bestaan om dit soort dingen aan te pakken) verder bewijst dit tevens dat corruptie is doorgedrongen op hoogste plekken. Vandaar dat t niet uitmaakt op wie je stemt, ze dienen andere heren dan t volk. Wanneer gaan we bewezen pedo’s en corrupte politici, rechters, politie en ambtenaren nou eens openbaar terrechtstellen, overal naroepen dat t slangen zijn en dat hun tijd snel nadert… Ze verdienen het om zich overal ongemakkelijk te voelen en uitgespuugd te worden. Onze slechte leiders hebben hun onkunde genoeg getoond. T is aan ons om het te veranderen, zij doen het niet!

 7. oogje zegt:

  Het is een groot pedo netwerk dat mag nooit bekend worden anders krijg je hier een grooooot drama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s