Boekpresentatie De Oordopjesmoord

Auteur Hans Mauritz heeft als gewone burger middels niet aflatende jarenlange research twee moorden opgelost. De moord op Tinka van Rooij en de moord op Ran Biemans. Justitie weet het allemaal, maar vindt het prima dat de echte moordenaars nog steeds vrij rondlopen.

Deze presentatie van 30 november 2012 duurt 1 uur en 8 minuten, met de complimenten aan JDTV cameraman Eric Donk. Dat is een lange zit, maar zeer de moeite waard. Neemt u vooral een uur de tijd om de hele clip te bekijken. Mocht u de tijd niet hebben, spoelt u dan door naar:

07:27 – 13:40 Introductie van top-strafpleiter Mark Teurlings (die meldt dat er nog een integere advocaat naast hem zit: John Peters).

16:58 – 17:50  Hoe Peter R. de Vries de werkende vrouw Joke Verlaan brodeloos maakte.

19:00 – 24:00  Hoe Peter R. de Vries Wilco Ites, Louis Hagemann en Robert Hörchner heeft genaaid.

34:00 – 40:00 De presentatie van Mark Teurlings (lachen gieren brullen).

1:00:35 – 1:02:40 Hoe een topcrimineel heeft verklaard dat de vrouw van Ran Biemans achter de moord op haar man zit.

Ik zal het even samenvatten voor de moord op Tinka:

Soms weet je niet niet wat er speelt. Of komt het pas jaren later uit. Neem nu Arno Norbart die het daderschap van de moord op Tinka van Rooij op zich nam met 18 jaar gevangenisstraf. Uit liefde voor zijn ouders. Eenvoudig omdat de drugsdealer die haar liet vermoorden door een huurmoordenaar, Arno beloofde dat hij zijn ouders vermoorden zou als hij het daderschap niet op zich nam. Justitie weet precies hoe het zit, maar laat de drugskoning en zijn huurmoordenaar liever op vrije voeten. Want de moord is zo mooi “opgelost” met Arno. Dit kun je allemaal lezen in het boek “De Oordopjesmoord”.

http://www.deoordopjesmoord.nl/

Deze zaak speelde in Breda, waar de Demmink vazal Hans Hillenaar, die ook de Baybasin zaak in elkaar draaide, de HOvJ is. Waar ook de moord op oma Wok speelt, beter bekend als “De zes van Breda”, waarvoor een herzieningsaanvraag loopt. Tja, dan weet je het wel.

In de moord op Ran Biemans speelt kortweg het volgende. Ran heeft zijn miljoenen gemaakt met drugshandel, met als cover zijn legale bedrijf in sportprijzen. Hij ging vreemd bij het leven, maar zijn vrouw Els mocht dat niet. Wat dat betreft leek hij een beetje op Peter R. de Vries. Els protesteerde en het huwelijk boterde niet meer. Ran zei: Als jij zo doorgaat, wordt het voor jou een flatje en een Fiat. Jammer dat Ran’s en Peter’s vrouw elkaar nooit hebben gevonden. Ze hadden vast lange, begripvolle gesprekken met elkaar gevoerd kunnen hebben.
Els werd de wacht aangezegd en voelde dat zij de helft van Ran’s miljoenen wel eens aan haar neus voorbij kon zien gaan. Via via had zij gehoord dat Ran’s drugspartners van hem af wilden en hij op de lijst stond om vermoord te worden. Wat Els betreft moest dat liefst gebeuren voordat Ran de scheiding aanvroeg. Dus besloot Els Ran’s lot een beetje te bespoedigen. Zij schakelde een moordmakelaar in om Ran vroegtijdig aan zijn eind te laten komen. De moordmakelaar stuurde a  raison van 200.000 euro, door Els betaald, twee Roemenen naar de villa van Ran in de met Els afgesproken nacht. Els liet de mannen binnen, vandaar geen sporen van braak, om Ran in zijn slaap af te maken. Er ging alleen iets mis, want Ran werd wakker en heeft gevochten voor zijn leven als een leeuw. Tevergeefs, want hij werd naast zijn bed gevonden met doorgesneden keel in een grote plas bloed (eenzelfde plas bloed die bij Marianne Vaatstra ontbrak op de “plaats delict”! Rara politiepet). Els die naast hem lag, had niks meegekregen van de vecht- en slachtpartij omdat zij in diepe slaap was en vanwege Ran’s gesnurk  altijd oordopjes in had. Althans dat was haar verhaal. Ook van het feit dat de daders haar met ducktape geboeid hadden, heeft zij niks gemerkt. Allemaal na de moord in scene gezet.

De moordmakelaar en de twee Roemenen worden door Justitie buiten schot gelaten. Ik geef het niet helemaal compleet weer, maar daar komt het op neer. Voor insiders zoals Hans en ik, is dit “business as usual”. Net als in de Deventer moordzaak en de Vaatstra zaak.  Het complete verhaal is te lezen in de Oordopjesmoord. Verkrijgbaar in alle boekhandels, Bol.com en Amazon.com. Kopen dus dat boek!

Zoals u in de boekpresentatie kunt horen, is Hans bezig met een nieuw boek over Peter R. de Vries, waarin diens misdadige rol belicht wordt in zaken als Louis Hagemann, Robert Hörchner, Kevin Sweeney, Ran Biemans, Joris Demmink, Marianne Vaatstra en ga zo maar door. Uiteraard wordt dit boek een nog grotere bestseller dan De Oordopjesmoord.

Maar de allergrootste bestseller wordt natuurlijk het boek dat ik samen met Hans schrijf. Het boek over de Vaatstra zaak, dat nu dus twee “verboden” bestanddelen zal gaan bevatten. Het “verboden” dagboek van Maaike en het “verboden” zittingsverslag van de Jasper rechtszaak. Plus analyses van Hans  en een bundeling van mijn artikelen op advies van Maaike. Een boek dat het grootste bedrog ooit van Justitie (en Peter R. de Vries) zal blootleggen. Een boek waarbij u al ver voor de laatste bladzijde overtuigd zult zijn dat Jasper Steringa niks met de moord op Marianne Vaatstra te maken heeft en de werkelijke moordenaars direct een vrijgeleide hebben gekregen van Justitie.

Uiteraard gaan Hans en ik dit boek ook presenteren in een soortgelijke happening als hierboven, met aansluitend feest. We zullen alleen een veel grotere locatie moeten afhuren. Nog voor het eind van dit jaar kunt u de uitnodiging tegemoet zien.

De werkelijkheid is meer bizar dan de meest absurde fantasie

En dan tot slot nog een advertentie voor de beste notenzaak van Friesland:

https://www.facebook.com/aapnootmiesdrachten?notif_t=fbpage_fan_invite

 

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra, Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Boekpresentatie De Oordopjesmoord

 1. lidy zegt:

  Beste Wim, ik maakte me zorgen omdat je de indruk gaf zo alleen te gaan, maar dat is dus niet het geval. Wat prachtig dat jullie sterke en intelligente mannen samenwerken. Dat geeft de burger moed. Mij in ieder geval. Dankjullie wel, echt ik meen dat!

 2. roos zegt:

  Sluit ik mij volledig bij aan Lidy! Dont give up

 3. rmstock zegt:

  Geweldige presentatie van Hans Mauritz, als zijnde een ‘gewone’ burger.
  Maar dat is hij natuurlijk niet. Een kantel-punt, wat ik zelf heb mogen
  meemaken was de miljoenen claim van Ballast Nedam op Hans (inclusief
  zijn Huis en Haard) in zijn hoedanigheid als executeur testamentair
  van, de aan hart-stilstand overleden, boekhouder van Ballast Nedam, Gé
  Oomen. Die mocht ie natuurlijk niet verliezen anders had niemand ooit
  meer van Hans gehoord. Bij de directe familie leden liep de spanning
  behoorlijk op. Het was vrijdag 21 september 2012 en op maandag moest
  Hans verschijnen bij de Rechtbak te Amsterdam. Ik zou vrijdag avond in
  Dongen langs komen om Hans te helpen bij het onderzoeken van de inhoud
  van 2 USB sticks. Als je een claim van Ballast Nedam tegen je hebt,
  valt het niet mee een Forensisch ICT specialist in te huren. Ik was 10
  minuten te laat, toen ik zijn straat inreed. Ik zag net een Ambulance
  met zwaailichten bij zijn huis wegrijden. Hans draaide z’n auto om
  erachter aan tegaan naar het ziekenhuis. Volledig in trance zag hij mij
  echter niet. Later hoorde ik dat z’n vrouw een hart-stilstand had
  ondergaan, en dat het wonder boven wonder toch nog goed gekomen was. Zo
  had Hans Mauritz in één weekend niet alleen z’n huis, maar ook z’n
  vrouw kunnen verliezen. Op dinsdag heb ik bij Hans thuis in Dongen
  alsnog het onderzoek verricht en rapport opgemaakt, welke hij meteen
  doorstuurde naar z’n advocaat mr. Heijkant. Op woensdag was alles in
  kannen en kruiken :

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

 4. yvonne zegt:

  Fantastisch Wim dat jullie gaan samenwerken, helemaal top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s