Lieve Peter, word je nog steeds zo heet van me?

Peter begrijpt nog steeds niet wat de nova zijn in de herzieningsaanvraag van Louis Hagemann. Hij denkt dat het novum is dat hij sex met kroongetuige Renetta gehad zou hebben. Peter, maak je niet ongerust, het novum is dat Renetta een valse verklaring heeft afgelegd. Peter wil graag dat we zijn weerwoord plaatsen. Nou Peter, hier komt je weerwoord nog een keer: 

http://www.peterrdevries.nl/bolhaar/

Ik neuk iedereen, ook Peter de Grote.

Peter, wordt het niet eens tijd dat je advocaat ook mij sommeert? Je weet toch wel dat ik de bron ben van al het leed en jouw “karaktermoord”? Als ik jou was, zou ik het in de kiem smoren, in plaats van aan symptoombestrijding bij de boulevardbladen te doen. Denk je nu echt dat je de tsunami van bewijslast voor je frauduleuze rol kunt tegenhouden?

Wist u dat Louis Hagemann niets met de moord op Joanne Wilson te maken had? De vrouw die in stukken is gesneden? Dat hij daarvoor vrijgesproken is en die moord onmogelijk gepleegd kan hebben?

Dat is relevant, want Renetta schoof hem ook deze moord in de schoenen. Louis zou deze moord ook aan haar bekend hebben, en dat is dus weer een bewijs dat haar verklaring vals is, want Louis gaat echt geen gruwelijke moord bekennen, waarvan bewezen is dat hij die moord niet gepleegd heeft.

Bovendien kan dit alleen maar op instigatie van Peter R. zijn gebeurd want die wilde deze moord ook zo graag op de rekening van Louis zetten, nog voordat hij Renetta had “opgespoord”.

Knettergekke Renetta stuurt de man die volgens haar en Peter een “drievoudige (kinder)moordenaar” is en Joanne Wilson aan stukken heeft gesneden, een heuse liefdesbrief.

De misdadige misdaadverslaggever weet nog niet half hoe hij aan de paal hangt. We lichten slechts  een tipje van de sluier op. Zeg maar wat baby-rotjes als opwarmertje  voor het echte vuurwerk.

De getekende verklaringen van Mark, de ex van Renetta die erbij was toen Peter en Renetta elkaar “vonden”, gaan we nog even niet afdrukken.   Want dat is de bom die alles bij elkaar brengt. De lont daarvan ontsteken we als de tijd rijp is. De titel van dit stuk is alvast een hint.  Wel verwijs ik naar deze publieke Youtube clip.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Lieve Peter, word je nog steeds zo heet van me?

 1. Jacqueline zegt:

  Voor de gluurders uit het kamp van Peter R de Vries … bovenstaande behelst het novum .. ligt toch even iets anders dan wat meneer de Vries op zijn website betoogt …

 2. Hendrik zegt:

  De grens is nu echter bereikt. Aldus Peter R. de Vries. Gaat Peter nu aangifte doen? Weet wel zeker van niet ondanks dat hij bij het OM op schoot zit.

 3. Jacqueline zegt:

  Het kan niet anders dan dat Peter Air op een zeker duik moment te kampen heeft gekregen met een “stikstofnarcose” .. de symptomen en zijn gedrag vertonen verbijsterende overeenkomsten

  De meest voorkomende symptomen zijn:

  Star denken
  Verlies van korte termijngeheugen
  Slecht beoordelingsvermogen
  Vals gevoel voor veiligheid
  Geen oog voor veiligheid
  Geen aandacht bij een bepaalde taak kunnen houden
  Euforie
  Overdreven enthousiasme
  Slaperigheid
  Extreme spanning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s