Het witwasboek van Simon Vuyk deel 7

Vuyk beweert hier dat de foto van Ali Hassan uit zijn IND dossier komt. Ik heb al eerder uitgelegd dat niets minder waar is. Onder meer in dit artikel.

De zogenaamde opsporingsfoto (volgens Justitie een pasfoto) is niets minder dan een uitsnede van een groepsfoto die door één van de AZC beveiligers (Jacob) in de bar van het AZC is genomen. Hieruit blijkt dat Justitie zelf geen foto van Ali had of  deze in elk geval niet wilde publiceren. Want uiteraard had Justitie wel foto’s van Ali uit zijn dossiers, maar die dossiers zijn meteen na de moord, samen met Ali zelf, “zoekgemaakt”.

Bovendien is de originele kleurenfoto zwart/wit gemaakt en zijn de schouder en hand van andere personen weggesneden. Als klap op de vuurpijl zijn er lichtjes in Ali’s ogen (pupillen)  aangebracht, alsof er flitslicht is gebruikt.  Allemaal photoshop-werk om de foto meer op een “pasfoto” uit een dossier te laten lijken, zodat u gelooft dat Justitie de waarheid vertelt. Bedenkt u zich dat de topmensen (Demmink en Brouwer) die Ali naar Noorwegen hebben gesluisd, dus ook opdracht hebben gegeven om zijn dossier zoek te maken. Dit betekent dat Justitie dus ook geen vingerafdrukken meer van hem had. Die stonden immers ook in het dossier. Elke match of mismatch met vingerafdrukken van verkeerde Ali’s, is dus falikant gelogen.

Hieruit blijkt dat er al eerder, op 28 augustus,  een verkeerde Ali Hussein Hassan in Turkije was aangehouden. Maar deze verkeerde Ali werd uitgesloten op zijn vingerafdrukken uit het IND dossier. Dit is natuurlijk volledig uit de duim gezogen, want er was helemaal geen IND dossier meer. Wat nog veel opmerkelijker is, is dat Justitie zomaar verkeerde Ali’s liet oppakken, zonder zich er eerst van te vergewissen dat het om de Ali ging die ze zochten. Let wel, Justitie had volgens Vuyk een foto en een nauwkeurig opsporingssignalement. Voor zijn arrestatie, kun je dus allang weten of je met de juiste Ali te maken hebt. Blijkbaar kon bij deze Ali achteraf niet “verkocht” worden dat hij in Nederland had gezeten. Derhalve is deze eerste arrestatie van een verkeerde Ali stilgehouden.

Dan lezen we dat Peter R. de Vries de foto en signalement van Ali toegespeeld heeft gekregen van een politiebron die hem het CRI informatie bulletin heeft gestuurd. Het gaat hierbij om een uitgave van 14 augustus 1999 van het zogeheten Recherche Informatie Bulletin. Dankzij de screenshots uit de recente witwasdocumentaire  van Argos/VPRO kan ik u nu laten zien om welk blad het gaat:

Het is natuurlijk geen toeval dat Argos/VPRO slechts een gedeelte van deze pagina in beeld brengt. Want onder de foto’s staat uiteraard een uitgebreid opsporingssignalement, waarin ook beschreven staat dat Ali een “klein en gedrongen postuur” heeft. Geheel in tegenstrijd met de boomlange Ali uit onderstaande afbeelding (links), waarvan Justitie ons wil doen geloven dat dit de “echte Ali” was die ze zochten.

Een Interpol opsporingssignalement bestaat niet alleen uit een foto maar ook uit een beschrijving van verdere  kenmerken van de verdachte, zoals leeftijd, lengte, nationaliteit, etc. We weten dat hierin beschreven wordt dat Ali klein en gezet was, onder meer uit onderstaand Telegraaf artikel van Bart Olmer.


Zowel Argos/VPRO als Peter R. de Vries hebben dit opsporingssignalement dus in hun bezit, maar beiden laten het bewust niet zien, omdat dit meteen de stelling van het OM onderuit haalt dat de juiste Ali is opgepakt. Dan begrijpt u zeker ook wel dat de vraag aan Argos/ VPRO en Peter R. de Vries om de volledige pagina te produceren tot nu toe volledig vruchteloos is gebleken? Meelezers die weten hoe ze aan een exemplaar van dit blaadje kunnen komen, verzoek ik om mij er één te bezorgen. Ruysdaelweg 14, 2051 EM Overveen.

Vuyk veronderstelt dat zijn lezers hun verstand niet een graadje hoger dan nul kunnen zetten. Want de lezers die dit wel kunnen, zien meteen dat dit verhaal volledig uit de duim is gezogen. Het is werkelijk potsierlijk. Waarom zou de stiefvader van Ali Hassan nog regelmatig naar het AZC Kollum bellen, als zijn stiefzoon allang hoog en droog in Istanbul zit? Vervolgens moeten we geloven dat de stiefvader zijn eigen stiefzoon Ali nauwelijks kent. Het wordt nog mooier, want even later moeten we geloven dat zijn stiefzoon die hij nauwelijks kent, ook blijkt te bellen naar het AZC Kollum vanuit de woning van zijn stiefvader. Duh?

En dat de “echte Ali” uiteindelijk kan worden gepakt, is te danken aan maar liefst acht weken tappen van de telefoon van hem en zijn stiefvader die hij nauwelijks kent. Hoe dan uiteindelijk is vastgesteld dat het om de “echte Ali” gaat, wordt natuurlijk ook niet uit de doeken gedaan. Misschien hebben ze wel vastgesteld dat hij met zijn vriend Feik belde? Oh nee, dat kan natuurlijk niet, want die was allang overgeplaatst uit Kollum. Volgens mij per 3 mei, en volgens de minister per 27 mei. Dat het om de echte Ali gaat blijkt volgens het OM uit een match met zijn vingerafdrukken uit zijn IND dossier dat niet meer bestaat. Datzelfde dossier waaruit ze ook zijn pasfoto niet kunnen produceren.

Eigenlijk is het niet eens te danken aan de Nederlandse politie, maar aan de “vasthoudenheid, energie en tijd” die de Turkse politie hierin heeft gestoken. Echt waar! Dat gelooft u toch wel? Als er in Oost Turkije een Turks meisje wordt vermoord, dan snapt u toch ook wel dat de Nederlandse politie daar een budget en mankracht voor vrijmaakt om de Turken te helpen die zaak op te lossen? Inmiddels weet u ook dat Joris Demmink de nodige kruisverbandjes met Turkije heeft, U hoeft daarvoor alleen maar het dossier te kennen van Baybasin, die op verzoek van de Turken door Joris levenslang achter de tralies is gestopt. Dit omdat de Turken weten dat Joris talloze “lekkere jongetjes”,  om Joost Tonino maar eens te citeren, in hun land heeft verkracht.

Simon Vuyk meent dat u het schaap bent van het liedje. Slaap, kindje slaap, daarbuiten loopt een schaap. Een schaap met witte voetjes, die drinkt haar melk zo zoetjes ……..

Hieronder één van de anonieme brieven die de ouders van Marianne mochten ontvangen.

Beste ouders,

Laat ik als eerste mijn leedwezen betuigen met al het afschuwelijke dat u is overkomen. Ook ik heb kinderen en vind het verschrikkelijk wat met uw dochter gebeurd is. Waarom nu dit schrijven? Toen ik deze week weer de poespas in het NRC Handelsblad las omtrent de moord op uw dochter, kon ik niet anders dan mijn ’kennis’ van deze zaak aan u te geven.

Deze winter heb ik op wintersport in Oostenrijk een ambtenaar van het openbaar ministerie in Leeuwarden ontmoet. Het was best een aardige kerel, maar hij had van het OM in Leeuwarden geen hoge pet op.

Na de nodige pilsjes kwam zijn frustratie dan ook tot uiting. Hij beweerde namelijk dat van die zogenaamde aanhouding van de gevluchte Irakees geen snars waar was. ’Je denkt toch zeker niet dat zo’n crimineel zich in Turkije laat vangen’, was zijn relaas. Bovendien zouden de Turken niet zomaar instemmen met een dna-test. ’Nee, om de mensen hier een rad voor ogen te draaien heeft men dit scenario bedacht’, zei hij.

Destijds kon ik dit alles niet geloven, maar nu ik onlangs de poppenkast omtrent het onderzoek naar de dood van uw dochter las, ben ik deze meneer toch gaan geloven. Beste ouders, aan u de taak hier iets mee te doen! Laat het OM maar eens met echte bewijzen komen dat die dna-test ook echt is afgenomen en dat het dna dan ook echt van deze asielzoeker was. Ook het beperkte dna-onderzoek dat bij u in de buurt is gehouden, was volgens de ambtenaar van het OM ’nep en louter om mensen stil te houden’.

Het rad dat u voor ogen wordt gedraaid, maalt gewoon verder. Nu is er weer een scenario bedacht omdat die complotters met Wimmetje Dankbaar voorop wel erg dichtbij kwamen. Ze hebben een knettergekke veeboer Jasper zonder strafblad gevonden (Ja ja, de zogenaamde “serieverkrachter” van het 3D team) die bereid was de schuld voor de moord op zich te nemen, maar natuurlijk wel volledig toerekeningsvatbaar werd verklaard in een deal om hem geen levenslang met TBS te geven. Jasper heeft volgens het OM “in een roes” een 16 jarig meisje dubbel verkracht, gekneveld, gewurgd en drie keer de strot doorgesneden, maar verder is hij volledig mentaal gezond en toerekeningsvatbaar. Dat is logisch toch?  TBS is niet nodig. Met goed gedrag is hij over acht jaar vrij. Da’s weer eens wat anders dan de levenslang van de door Demmink genaaide Baybasin.

Beste mensen, dit is het grootste bedrog dat ooit over het naoorlogse Nederland is uitgestort. Wordt allemaal duidelijk en overzichtelijk uiteengezet in een komend boek waaraan uw geld beter besteed zal zijn dan aan het vod van Vuyk, het OM, Bauke en Peter R. de Vries, het zogenaamde “monument” voor Marianne. Hoeveel meer definitie van de woorden verraad en hypocrisie wil je hebben?  In dit boek zal ook het dagboek van Maaike verwerkt verworden. Ik kan u alvast beloven dat dit een bom is die de leugens van het OM doet verdampen. Waarom denkt u dat er alle mogelijke moeite wordt gedaan om publicatie van Maaike’s dagboek te voorkomen?

Wordt vervolgd in deel 8

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het witwasboek van Simon Vuyk deel 7

 1. Herman zegt:

  Als ik het goed begrijp en de dossiers van Feik en Ali “gestolen” zijn… bestaan beiden officiëel niet meer. Dat van Ali bleef verdwenen (ra ra) en dat van Feik dook bijvoorbeeld zomaar weer op uit een stoffige la?
  Dan tenslotte nog eventjes dit: nu wij mogen horen wat zich allemaal heeft afgespeeld begrijp ik pas goed hoeveel leed jij met Maaike heb gedeeld inclusief de anderen. Het gezin is systematisch kapot gemaakt..

 2. oogje zegt:

  Ik wacht met spanning op het boek, dan hoop ik dat alles duidelijk woord

 3. Dieuwke zegt:

  Hoe is het toch in Godsnaam mogelijk dat deze leugen zo lang stand kan houden? Hoe duidelijk willen we het hebben…. Waarom is op een enkeling na iedereen ziende blind.. Ik ben het in en in verrotte systeem zo spuugzat!!

 4. maasdonk zegt:

  Ja dieuwke zo gaat dat in deze bananenrepubliek , jasper gaat tussen de bevalling van koeien door ,,even,, fietsen en verkracht en vermoord op gruwelijke wijze marianne, maar hij is wel toerekeningsvatbaar ,hoe gek wil je hebben!
  @ wim goed dat je aandacht blijft besteden aan deze zaak ,ieder ander had er allang de brui aan gegeven!
  De waarheid zal altijd bovenkomen .
  Karma is a bitch peter r kippevel!

 5. maik zegt:

  respct Ga zo door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s