Cyberaanval op deze website

Sinds kort wordt deze website aangevallen. Er worden continu onzinreacties gepost, door een hackprogramma automatisch gegenereerd, waardoor het niet mogelijk is om serieuze reacties te plaatsen. We zijn daarom genoodzaakt voorlopig alle reacties te blokkeren.

Er zijn blijkbaar zieke krachten in het land die weinig op hebben met de vrijheid van meningsuiting waarin een verdachte nog niet schuldig wordt verklaard voordat hij een eerlijk proces heeft gehad.  Wij mogen onze mening, die gesteund wordt door een vracht aan bewijzen en getuigenverklaringen niet aan het publiek kenbaar maken. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat er niet getwijfeld wordt aan het OM en Peter R. de Vries.

Zodra posten weer mogelijk wordt zullen we het hier melden.

Het lijkt erop dat we door instellingen te veranderen de fake berichten voorlopig kunnen tegenhouden. Reageren is weer mogelijk, maar je moet wel ingelogd zijn.

Hieronder een song over hoe Jasper zich moet voelen:

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

11 reacties op Cyberaanval op deze website

 1. Sieka van Gelder zegt:

  Ronald

  laat die ontwetende domme schapen maar denken dat het om en peter het juist hebben mijn kerel is ook zo een en zegt dat ik het maar niet wil geloven…… jasper is onschuldig ….. ze zoeken nu een zondebok want al hun zieke leugens zijn op….. en ze moeten toch iets…… ik geloof het pas als moeder maaike zegt dat het waar is maar die houd zich stil is de leugens ook beu vader bauke en de andere kinderen willen dat het es eindigd en zijn het beu daarom zo te manipuleren….. ik volg de zaak al sinds het in het nieuws kwam werd een goede vriendin van een medestrijdster die goed met moeder maaike bevriend is en van haar hoorde ik wat nooit in het nieuws was geweest en zo ging ik mij er meer in verdiepen en ontdekte gewoon dat het o.m niet wil dat deze zaak echt opgelost mag worden……. ga door met jullie werk ,bewondering voor

  groet

  Sieka

  • Anti-Vries Mafia zegt:

   bartje, je hebt echt geen idee waar je over praat.Je snapt er helemaal NIETS van. Jasper is 100% onschuldig, ik heb zelf 10 maanden onderzoek gedaan naar de Vaatstrazaak, hoelang jij? 2 dagen? Peter R de Vries is zwaar corrupt, en jij gelooft al zijn leugens.
   Mijn advies aan jou: Gooi die tv uit het raam als je geen onderscheid meer kunt maken tussen leugens en bedrog.

 2. Ronald zegt:

  Bart,
  Lees je eerst eens in. Wij roepen niet zomaar. Onze theorie is compleet gebaseerd op feiten, getuigenverklaringen en mededelingen van het OM. Dan is het een kwestie van een goede analyse en de tegenstrijdigheden blootleggen. Dat Ali twee dagen na de moord is weggesluisd staat vast na onder meer de getuigenissen van Alexandra (medewerkster grenshospitium), Gerrit Vetman (zat met Ali in Noorse gevangenis). Dat Feik uit het AZC in Kollum is overgeplaatst wordt gezegd door de adjunct-derecteur van het AZC. En dat was niet na 14 mei zoals de minister de Tweede Kamer laat weten. Als je al dit soort informatie goed bestudeert (en dat kost wel iets meer dan een paar uur) dan kan je niet tot andere conclusies komen.

  • theyknew zegt:

   Precies Ronald! En om alle ins en outs van een zaak te kennen dan kost dat jaren.

   Trouwens, ik wil je graag complimenteren over je optreden bij Argusoog afgelopen vrijdag en dan met name over jouw analyse van die mislukte misdaadverslaggever. Een gewone burger, die als spreekbuis dient voor het OM. Nemen zij daar tegenwoordig ook al vrijwilligers aan? Of zou hij er ook nog voor betaald worden, als dank dat hij “enige terughoudendheid heeft betracht” in de zaak Tonino?

  • janverheul zegt:

   Het is dan ook onbegrijpelijk dat advocaat Vlug zich niet afzijdig heeft gehouden mbt de ‘aanval op de complotdenkers’.
   Sommigen van hen hebben duizenden uren aan de zaak gewerkt.
   In het belang van zijn client mòet hij die bronnen te vriend houden. Al was het maar om zijn eigen standpunten te laten checken op juistheid en zo een afgang in de rechtszaal te voorkomen.

  • Ronald zegt:

   Bart,
   Je hebt blijkbaar de verkeerde informatie bestudeerd. Wij hebben nooit iets geroepen over het biertjes drinken. De bewijzen die wij hebben en openbaar zijn, zijn voor een gewone zaak meer dan voldoende voor een veroordeling. Overtuigend genoeg, maar daar mag jij anders over denken. OM en rechters zijn het ook niet altijd met elkaar eens.
   Ik denk dat je de media overschat. Ook in andere zaken (o.a. DMZ) bleek dat er geen medium te vinden is die het wil brengen. Soms gebeurt het wel en dan zie je hoe snel de betreffende journalist zich plotsklaps terugtrekt. Kijk maar eens naar de 1Vandaag uitzendingen, daarna niets meer gehoord en de journalisten reageren zelfs niet meer op e-mails. Luister ook eens naar het telefoongesprek met Marieke de Vries van de NOS, dan zie je hoe journalisten onder druk worden gezet om bepaalde onderwerpen niet te brengen. Ook zij hebben een gezin en een hypotheek. Je gelooft het mogelijk niet en dat heb ik ook heel lang gehad. Maar na lange tijd krijg je door hoe ziek in Nederland justitie, politiek en de media zijn.

 3. janverheul zegt:

  We hebben van diverse getuigen gehoord dat Jasper geheel ontspannen was toen hij zijn DNA inleverde. Hij ging ook nog een biertje drinken achteraf. Wij zien dit als een aanwijzing dat hij niet de dader is. Onze tegenstanders zeiden: misschien was Jasper moe van het bedrog en was hij wel blij dat er nu een eind aan zou komen.

  Welnu die laatste verklaring voor Jaspers’ relaxte gang naar het schavot valt af: àls hij ontspannen was omdat hij de strijd ook wilde beëindigen, dan had hij nu al lang een bekentenis afgelegd.
  En als ik Wim mag geloven zou dit dan onmiddellijk ‘wereldnieuws’ zijn.
  ( Is dat zo? Wacht men niet op nog meer bewijs..? )

 4. theyknew zegt:

  Hier, moet je dit zien, onze ‘held’ via een cartoon afgebeeld als ‘Superman’.

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/17283_peter_r/

  Morgenavond vanaf 20:00 uur op Argusoog

  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/20293/komplotdenkers-gaat-debat-aan

 5. janverheul zegt:

  Aan Bart de Grood.

  In mijn ingezonden reactie 16.36 refereer ik aan de buurvrouw van Jasper, dezelfde vrouw die ook bij Pauw en Witteman zat. Zij vertrelde dat Jasper nog met hen stond te praten en toen zei: ik moet nog ven DNA gaan afstan, want het is de laatste dag.
  Van diezelfde mevrouw, of van een van de vele andere mensen uit Oudwoude, herinner ik mij dat er gezegd is: Nadat Jasper zijn DNA heeft afgestaan ging hij nog een biertje drinken aan de bar.

  Bart,
  je valt Ronald aan over OM en rechters. ,maar je hebt de bewering van Ronald helemaal niet goed gelezen.
  Verder: Wim Dankbaar heeft van Pauw en Witteman een brief ontvangen waarin staat dat het een dermate ingewikkeld en lang dossier is, dan het niet geschikt is voor P&W.

  Bart, wat niet veel nut heeft is: kritiek leveren ‘in grote armzwaaien’.
  Dat kunnen we allemaal, daar hoef je geen enkele moeite voor te doen.
  Wat wèl nut heeft is: één aspect van Wim’s dossier onder de loup nemen en aantonen dat Wim ongelijk heeft en het OM gelijk heeft.

  • janverheul zegt:

   Reactie op Bart 20.48

   Jasper,
   je kunt niet lezen. Je begrijpt niet wat wij schrijven.
   Eén voorbeeldje maar.
   De relaxtheid van Jasper bewijst inderdaad niet dat hij onschuldig is. Heb ik ook nooit beweerd.
   Ànderen hebben dat wel beweerd, en de reactie was dan: ‘Ja, hij is ontspannen, want hij houdt het bedrog niet langer vol.”

   Omdat Jasper nog niet bekend is, daarom weten we nu dat dit verhaal ( hij houdt t niet vol) onjuist is.

   Maar Bart, als jij niet kunt lezen, en niet wil begrijpen wat iemand beweert, dan krijg jij nog een druk leven waarin je weinig zal presteren.

 6. janverheul zegt:

  Chris,
  iedereen die zijn reactie hier niet mag plaatsen kan hem op mijn blog plaatsen: http://xevolutie.blogspot.nl/2012/11/249-marianne-vaatstra-kritieken-die-u.html

  Ik plaats ze allemaal, en geef er geen reactie op.

  Groet, Jan V. ( Luister je ook op Argusoog ? )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s