Lieve Maaike:

Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Sent: vrijdag 23 november 2012 23:34
To: ‘Maaike Terpstra’
Subject: Vriend van Johan

Maaike, Ik heb verschrikkelijk medelijden met Jasper Steringa en zijn familie. In tegenstelling tot zijn eigen advocaat die zegt dat niemand medelijden met hem mag hebben.  Jij en ik weten dat deze man het ABSOLUUT niet gedaan heeft. 1000% onschuldig. Wordt er op een gigantische manier ingeluisd door Justitie, maar heel Nederland, de hele familie Vaatstra, met uitzondering van jou, heeft hem nu al veroordeeld. Hij is het beest van Oudwoude volgens Bauke  en 80 jaar celstraf is nog niet genoeg volgens je zonen.

Vanavond werd ik gebeld door een vriend van Johan die mij aanvankelijk op een nogal dreigende manier verzocht mij stil te houden. We raakten  toch aan de praat en uiteindelijk begon hij beter te begrijpen waar ik mee bezig was (net als jij) . En dat alle negatieve publiciteit en onbegrip mij geen worst uitmaakt. Helaas  verbrak op gegeven moment de verbinding, dus ik weet niet wie het was.

Zeg alsjeblieft tegen je gezin dat zij zich stil houden totdat wettig en overtuigend bewezen is dat hij de moordenaar van Marianne is. Doe dat niet voor mij of voor jezelf, maar voor Jasper Steringa en zijn gezin. Want een onschuldig man verdient dit niet, maar de Vaatstra’s maken het nog erger door hem te veroordelen voor hij een proces heeft gehad.

Mvg

Wim

Zie ook artikel in de Volkskrant.

Brief van Ronald Beetz

23 november 2012

Beste familie Steringa,

Met ontsteltenis volg ik deze zaak en ook ik ben al jaren op de hoogte van het vele bewijs dat op internet gepubliceerd is over de zaak Vaatstra en waar het Openbaar Ministerie, de politie en ook Peter R. de Vries nooit iets mee hebben willen doen. Uit al dat bewijs is het nauwelijks te geloven dat de asielzoekers Ali en Feik niet verantwoordelijk zouden zijn voor de dood van Marianne. De weigering en tegenwerking van justitie maken het zeer waarschijnlijk dat er iets in deze zaak zo erg stinkt dat de ware toedracht niet bekend mag worden.

Justitie had echter een groot probleem en dat was de aanhoudende aandacht van velen en met name Wim Dankbaar die justitie maar bleven bestoken om antwoorden te krijgen op de vele vragen. Men wilde hier nu van verlost worden en daarvoor moet er een “dader” komen die veroordeeld wordt. Het is een scenario dat justitie al eerder heeft gebruikt in de Deventermoordzaak waar Ernest Louwes moest opdraaien voor de moord die de Michael de Jong, de klusjesman, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heeft gepleegd. Peter R. de vries was ook in deze zaak maatje van justitie en heeft met zijn publicaties onophoudelijk Louwes veroordeeld en alle tegenwerpingen, ook van gerenommeerde hoogleraren, tegengesproken. Jan Vlug was in deze zaak de advocaat van de klusjesman en hij is heel goed op de hoogte van de fraude en leugens van het OM in deze zaak, maar hield er zijn mond over.

Afgelopen jaar hebben Peter R. de Vries en het OM een duivels plan in elkaar gezet, waar jullie Jasper op gruwelijke wijze het slachtoffer van is geworden. Het hele DNA onderzoek was een farce die alleen tot doel had om Jasper te slachtofferen. Dat Peter al van tevoren wist dat het DNA onderzoek succesvol zou zijn, blijkt al over zijn uitlatingen voor radio en TV, waarin hij de internetactivisten reeds wegzette als “schandelijke debielen die in een dwangbuis gezet moeten worden”. Peter nam geen enkel terughoudendheid in acht voor het geval het DNA onderzoek geen resultaat zou opleveren. Hij wist al dat er resultaat zou komen. Nadat onder meer het Katholiek Nieuwsblad met het alternatieve scenario kwam met als titel  “Demmink ook in Vaatstra-zaak? Het alternatieve moordscenario” (http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/2730-demmink-ook-in-vaatstra-zaak?-het-alternatieve-moordscenario.html) en Wim Dankbaar de Dokkumer courant en het Katholiek Nieuwsblad zover had dat zij op 19 november zouden gaan publiceren over een petitie om het OM te dwingen openheid van zaken te geven, is men heel snel tot actie overgegaan en hebben hun plan ten uitvoer gebracht. Men gaat letterlijk bij justitie over lijken om hun eigen vuile was binnen te houden.

Nu naar de kern van mijn bericht. Het OM heeft bovengenoemde advocaat Jan Vlug voor Jasper geregeld. Van deze Jan Vlug hebben Jasper en jullie niets, maar dan ook niets, te verwachten. Hij is er niet om Jasper te verdedigen, maar om de zaak zo snel mogelijk voor het OM te regelen. Uit de eerste uitspraken van Vlug blijkt dat al. Hij zet net als Peter de Vries de groep mensen die in het alternatieve scenario geloven, weg als een stel krankzinnigen, in plaats van samen met hun de verdediging voor te bereiden. Hij accepteert op voorhand dat het DNA bewijs bikkelhard is, zonder de test en de kwaliteit van het zogenaamde “daderspoor” ter discussie te stellen. Ik besef dat Jasper zelf onmogelijk dit allemaal kan overzien. Door de beperking mag hij alleen met de justitiemaffia praten en staat er helemaal alleen voor. Het is nu aan jullie om actie te nemen en te strijden voor Jasper. Neem daarvoor zo snel mogelijk een advocaat in de hand die jullie kan helpen, maar vooral een advocaat die je kan vertrouwen. Helaas zijn dat er in Nederland een stuk minder dan je zou mogen verwachten. Ik weet dat je met Takema een goede advocaat hebt. Wim heeft jullie al het adres gegeven. Kom tot actie voordat het te laat is.

Jasper zal uiteraard ontkennen, maar de druk op hem zal zo groot worden dat het er dik in zit dat hij uiteindelijk een valse bekentenis gaat geven. Zo niet dan zullen ze hem zeker drie maanden psychisch martelen. In de recente geschiedenis zijn er vaker valse bekentenissen afgedwongen (o.a. Schiedammerparkmoord, Puttense moordzaak, Ina Post) en slechts enkele houden de druk vol (Ernest Louwes, Lucia de Berk).

Ik hoop dat jullie mijn raad opvolgen en wens jullie alle sterkte.

Ronald Beetz
ronald@beetz.nl

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Deventer moordzaak, Joris Demmink, Marianne Vaatstra, Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

26 reacties op Lieve Maaike:

 1. Mvd zegt:

  Heeft iemand een link van de uitzending van prdv in 2000/2001 over de zaak Vaatstra ?

  • Graf Pietor Aer de Fries Ritter von Oranien Nassau zu Amsberg zegt:

   • Steen zegt:

    Let op 22.10: Peter stelt: “De theorie die daaruit naar voren komt is dat Marianne vrij snel is uitgeschakeld’. Daarna zou ze zijn ontdaan van haar kleding. Hier klopt m.i. iets niet. Ze is eerst uitgeschakeld, maar hoe dan?

 2. Charles zegt:

  Beste Wim,

  Ik steun jouw inzet in deze zaak.
  Echter, 1000% onschuldig? Is dat 10x zo onschuldig als 100% onschuldig?
  Komt beetje kinderachtig over bij mij, maar misschien bij anderen niet.

  • John zegt:

   Haar T-shirt is kapot gesneden, maar haar bh niet? Dat klinkt niet zo logisch. Onder bedreiging? van een mes? wordt met dat mes het T-shirt kapot gesneden en vervolgens wordt de bh gewoon losgemaakt om gebruikt te worden om Mariannes handen vast te binden? Op die bh waren sperma sporen gevonden? Wat zou daar de meest logische verklaring voor kunnen zijn?
   Hoe komt het dat er op de fiets die gejat was voor Marianne geen vingerafdrukken of iets dergelijks zaten? OF waren het er zoveel dat er niks mee te beginnen was? Als er helemaal of praktisch geen sporen op zaten (door de dader afgeveegd) lijkt dat ook niet zo logisch, als je de fiets wel laat staan en ook Marianne (met dna sporen) laat liggen.
   In eerste dna profiel onderzoeken (prof. de Knijff) wordt gesproken over een Y-chromosoom profiel:Deze bleek een profiel te hebben welke we niet in Nederland aantroffen.
   De tas (met aansteker) werd pas na jaren (voor ’t eerst?) onderzocht? Waar is die al die tijd geweest?
   Waar is een foto te vinden van de destijds 15? jarige ? Feik Mostafa, zoals ‘ie werd vertoond op tv?
   De Afgaan die in Engeland verhoord is (juni 2003), die zichzelf gemeld heeft nav een opsporingsbevel en de 23 jarige Afgaan A. van wie daarvoor in 2003 DNA afgenomen was, zijn dus allebei niet Feik Mustafa, van wie in mei al DNA afgenomen werd?

   Volgens de minister:
   De overplaatsing van F.M. had geen relatie met de moord op Marianne Vaatstra. F.M. werd verdacht van een zedenmisdrijf. Van F.M. is biologisch materiaal afgenomen. Zijn DNA komt niet overeen met het DNA-materiaal dat is aangetroffen bij het lichaam van Marianne. Er was aangifte gedaan tegen F.M. inzake een zedenmisdrijf gepleegd op 30 april 1999. Daarnaar is onderzoek gedaan door de plaatselijke politie. F.M. is daarvoor ook aangehouden en heeft enkele dagen in verzekering gezeten. Er werd onvoldoende bewijs gevonden om F.M. te vervolgen.

   Welke ‘relatie’ was er dan om zijn DNA te vergelijken?

 3. Jan Verheul zegt:

  Wim en Ron,

  dank voor jullie werk. Laat U niet afleiden.

 4. P.S.M. Welbergen zegt:

  Kan iemand aangeven, wat in dezen, dat 100% DNA bewijs inhoudt? Is b.v. het aangetroffen sperma op het slachtoffer van Jasper S. of niet. Ik word geen snars wijzer van dat geschreeuw van die PR de Vries. Gaarne Uw duiding.

 5. da-vinci zegt:

  Dat er een “dader” gevonden is heeft een desastreus psychologische effect bij o.a. de ouders van Vaatstra , eindelijk komt of het verhaal nu klopt of niet bij hen de chemie tot rust !
  Zeker wanneer een narcist als de vries zonder aanzien des persoon zijn eigen mening verkondigt en wel in die mate dat je zou denken dat hij zelf het onderzoek in zake het DNA heeft geleid, want iedereen staart zich blind op dat DNA maar aan de voorafgaande geschiedenis gaat de vries bot weg aan voorbij gegaan, omdat het niet in zijn straatje past.
  Het respect voor andere meningen komt bij de Vries gewoonweg niet voor in het woordenboek , je bent zijn vriend of zijn vijand ben je het laatste dan moet je volgens de Vries in een dwangbuis afgevoerd worden , het zegt iets over z’n mentaliteit !
  Het is deze mensen dan ook , na een waterval van de vries niet aan te rekenen dat zij stellig in de schuld van Jasper blijven geloven , boven dien komt de dader ook nog uit het andere dorp.
  Laten we maar hopen dat er gerechtigheid komt !!

 6. Mvd zegt:

  NOGMAALS het DRINGENDE verzoek of iemand een link heeft naar de uitzending van Petertje R in 2000/2001 over de zaak Vaatstra.

 7. alidas zegt:

  Als de man het niet gedaan heeft ,is er weer een gezin kapotgemaakt .Ik hoop dat hij sterk genoeg is als hij het niet gedaan heeft onder deze druk stand te houden .
  Waarom mag zijn vrouw hem niet zien?
  Aan het reageren van de advocaat ,zou het mijn advocaat niet zijn deze man veroordeelt hem al door zijn gezegde tegen de vader van het meisje..

  • Anoniem zegt:

   yep, gelukkig is het zo duidelijk dat veel mensen toch moeten zien hoe hier iemand ontzettend genaaid wordt en dan niet eens een advocaat krijgt. Als de doofpot zo groot is, dan weet je in welke hoek je het moet zoeken.

 8. Rachid zegt:

  Ik heb met betrekking tot de schuldvraag van Jasper nog een detailprobleem.

  Vaak lees ik dat er sprake van Marianne die werd afgeslacht, terwijl alles er op wijst dat uit de politieonderzoeken blijkt dat er alleen zogeheten functioneel geweld is gebruikt. Haar keel zou zijn doorgesneden nadat haar hart gestopt was, aangezien er weinig bloed was vrijgekomen. Dit zou ook kunnen passen bij een gelegenheidsdader. Die alleen nog de keel doorsneed om er zeker van te zijn dat ze dood was en niet meer kon ontwaken uit de verwurging.

  Welke versie is nou waar ? En dan heb ik het niet over alle andere details zoals een worsteling of de vraag hoe Marianne op die plek terecht kwam.

  Mijn puur mijn vraag is: Afgeslacht of “functioneel geweld” ? Wie helpt me verder ?

 9. pjetnak zegt:

  wat jullie moeten doen is de vraag of het dna van steringa, zoals in de Leeuwarder Courant gemeldt werd des tijds ,maar blijkkbaar geldt dit niet meer ook in midden duitsland voorkomt
  maar er zal ongetwijweld over heen gehuftered worden want Bilderber Bea heeft alles in de macht dankzij Prins bernhard

 10. FeeX zegt:

  Het wat mij bezighoud is de vraag welke Dna sporen en waar aangetroffen.
  In het lichaam , op de kleding, in het gras?
  Overal?
  Een seksuele affaire vooraf is erg onwaarschijnlijk, net als een moord achteraf.
  Dan zou na de sex er sperma in ondergoed aanwezig moeten zijn, bewijzend dat ze vooraf sex had en onderbroek droeg, met fietsen.

  Met Jasper de weiland inlopen… Tja de koe bevalt,mijn hond zit vast medelijden on- argwanend argument ? gelegenheid?
  Het verklaart niet de verkrachting, en het passief zijn, gebrek aan worsteling.

  Waren haar schoenen ook met aarde betreffende weiland ook overeen?

  Die aansteker, de loopsporen, de sperma of dnasporen…
  Geen spoor van verzet,het is voor mij nog niet ingevuld.

  We praten over 1999, Ze had / was daar niet geacht te wezen, op die tijd en die plek.
  Geen facebook, geen mobieltjes om tussendoor zomaar ineens iets anders af te spreken.
  Geen type, waar 16 jarigen op vallen., dus dit gaat voor mij niet op.
  Ook geen plek om alleenfietsende jonge meisjes op te wachten voor een moord, om postmortuum de keel door te snijden.
  Waarom bood ze geen verzet?
  En ook ergens gelezen dat de dader niet gesteriliseerd was.
  Dus de sperma was nog actief?
  Konden ze de haarkleur ook waarnemen?
  Ik moet het van de media hebben, en deze moord heeft een eigen leven.
  Fictie en feit.

  Ik heb geen inzage in dossiers van de lijkschouwing.
  Of verklaringen vanaf de tijd dat ze in Kolum aan het stappen was, tot de vondst.
  Routenet zegt dat het net geen 10 km verwijderd is.
  Dat buitenpost zelfs langer is dan 10 kilometer..nogal een omweg om thuis te komen.
  Ze zou per taxi naar huis gaan ipv gestolen fiets…
  Ik snap dat het onlogisch klinkt.

  http://www.routenet.nl/route.aspx?task=route&stations=671339.369616523_7022522.89356039___9271_Zwaagwesteinde_Zwaagwesteinde_NL_3|683714.2530028_7026910.57697526___9291_Kollum_Kollum_NL_3&options=optimal%7CSTANDARD%7Ccarfast%7C%7C
  Ze schijnt binnen 12 uur na leven, dood te zijn gevonden.

  Wat ik wil is feit en fictie gescheiden.
  Welk dna spoor.. waar gevonden.
  Wat is het rapport van de lijkschouwer.
  En de vindplaats.
  Wie haar vond, en hoe deze dat deed, wie erbij was, etc.
  Tijdstip en vermelding.
  maar goed, ik zit niet in de jury..

  De keel doorsnijden postmortuum en de vindplaats kan verwijzen naar vals spoor azc.
  ( Ik maak je dood bedreigingen, haantjescultuur is vaak ook haantjescultuur.)
  Het uitvoeren daarvan is vaak ook in eigen kringen, en voorbedacht, letterlijk gezichtsverlies, in familieomstandigheden besloten als wraak.Met zorgvuldigheid uitgevoerd.
  Marianne was geen familie, of toekomstige moeder van kind.
  Ik denk ook niet dat ze het risico namen om verblijf hier te riskeren.
  Maar geloof wel dat de gemeente wel geld vangt voor opvang.
  En inkomsten ten alle tijden veilig stelt.

  Dat is ook waar mijn onderbuik in zit, als crimineel of exoot heb je meer rechten, maar dat terzijde…Het gaat me ook niet over verschil of mentaliteit.
  Mijn twijfels gaan niet over Jasper, maar over twijfels.

  Waarom deze moord zo aanspreekt.
  Het heeft geleid tot politieke kamervragen, ik de vragen wel kan opzoeken, maar niet de antwoorden , of wie de antwoorden geeft.
  Elke vraag nog meer vragen oplevert.
  ik vind het wel irritant, dat onnatuurlijke doodsoorzaken in mijn omgeving al snel moeilijk te vinden zijn, of de daders ook zo duidelijk in beeld zijn.

  Eerlijk gezegd hoop ik dat ze niet heeft geleden, hoe gruwelijk ook, en in welke toestand aangetroffen, dat ze het niet wist, of heeft gevoeld, of zoiets,
  Dat ze een mooi leven had, en niet bang was.

  Niet snel is vergeten.
  http://nos.nl/artikel/75822-zaak-prostitutiemoorden-gesloten.html
  Peter C..
  Geen Joran of Jasper?
  Erger, maar minder belicht.

 11. veteran zegt:

  deze is zo mooi

 12. Mvd zegt:

  Dank je alleen ik had ook een link gezien naar de hele uitzending. Die kan ik niet meer vinden……

 13. Johan Kivits zegt:

  Volgens mij zijn jullie allemaal compleet gestoord…….get a life

 14. Krato zegt:

  Beste Feex,

  Als je de hoogste bazen op Justitie en mogelijk het Koningshuis, topmensen uit bedr. leven een rituele moord tijdens Walpurgisnacht(30april -1 mei) beramen, dan is het een klein
  kunstje om het (vrijwillig afgestane) DNA van verdachte te matchen met wat gevonden is op het lichaam of tasje etc. van Marianne vaatstra. Je hoeft het zlefs niet erop te plakken. Wie controleert wat er in de catacomben van het NFI gebeurt?

  Snappie! That’s all.

  Kortom DNA matching kun je zo vervalsen als je maar wilt. Mits je de baas bent van de onderzoekers en dat is Demmink c.s.

  N.B. Altijd is aanvullend bewijs nodig. Alibi, motief, gelegenheid, etc etc

 15. You can't fool all the people all the time zegt:

  DNA Falsification:
  http://www.google.nl/#hl=nl&tbo=d&sclient=psy-ab&q=dna+falsification&oq=dna+falsifi&gs_l=hp.3.0.0i30l2j0i5i30j0i8i30.4697.7273.0.9015.11.11.0.0.0.0.481.1781.7j0j1j2j1.11.0…0.0…1c.1.0c1uOwZVA-A&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=4fe8963e4e006d65&bpcl=38897761&biw=1486&bih=746

 16. Pierre zegt:

  Wat ontzettend triest om de familie Vaatstra zo te belasten. Puur en alleen omdat de heer Dankbaar zonodig zijn idiote complottheorie aan de wereld moet verkondigen. Tenslotte zijn zij degenen met het grootste leed, al jaren. Laat het recht zijn loop hebben en kies voor terughoudendheid. En als je er dan zo van overtuigd bent dat dit land corrupt is en de democratie en het rechtstelsel niet deugen….wees een vent en zoek een ander land om in te wonen. Ben heel benieuwd hoe het je zal bevallen..

 17. Patrick zegt:

  For real? Kansloze gasten. DNA is onomstotelijk, Jasper S is schuldig.

 18. Mackan zegt:

  Onomstotelijk, jaja. Je kunt er altijd mee sjoemelen. En zolang ‘heren’ als Joris Demmink betrokken zijn bij justitie is er alle reden om overal je vraagtekens bij te zetten. Die vent stinkt uren in de wind. Maar iedereen zwijgt als het graf….

 19. rl zegt:

  Goh interessant, (lees verslavend) onderwerp…
  ipv antwoorden vind je alleen maar meer en meer vragen

  ROOKT JASPER EIGENLIJK UBERHAUBT WEL?
  (vroeg ik me zo af)

  IS HET VOOR IEMAND MOGELIJK HET DOSSIER NIET ONLINE TE KRIJGEN?
  ( met name in de kringen van Micha of zo iemand??? feiten zouden welkom zijn)

  WEET IEMAND PRECIES WANNEER DIE AANSTEKER VOOR HET EERST IN BEELD IS GEKOMEN?
  (ik kan pas iets vinden vanaf het 3d team..(toevallig rond het tijdstip dat JS zijn joyritje had??) (zou betekenen dat ze drie jaar de tijd hebben gehad om op dit punt uit te komen…tijd zat voor een hoop manipulatie..)

  DOODSOORZAAK???
  (eerst was de keel doorgesneden dan heb je een moordwapen nodig, sinds 3d team hoor ik gewurgd met BH, nou dan lijkt me dat er huidschilvers van de dader (JS ..??) op die Bh moeten zitten..iig waarschijnlijker dan die haar in die aansteker..EN DAARBIJ IEMAND WURGEN MET EEN BH?? je hebt opeens wel geen moordwapen meer nodig..)

  CV JASPER?
  (ik vroeg me af wat die JS voor iemand is, lijkt mij sterk dat een destijds jonge man en vader zo maar één keer net om de hoek een meisje zo achterlaat..en verder nooit iets gedaan heeft of op is gevallen door afwijkend gedrag op de een of andere manier, net iets te sterk..als die aansteker ergens in de afgelopen jaren ergens uit de fouilering is gehaald en gemanipuleerd met een haar van JS, mss bij zijn joyritje of zo KAN DE VERDEDIGING DAN HET BEWIJS, DE HAAR DUS LATEN ONDERZOEKEN DOOR IEMAND ANDERS DAN HET NFI OP OUDERDOM??? VERSCHIL TUSSEN 3 JAAR OF 13 JAAR MOET TOCH WEL KUNNEN WORDEN AANGETOOND)

  ALS !!! ALS er een doofpot is dan kun je die echt wel kraken met 15 miljoen speurders, maar nu haken veel mensen af omdat het zwart maken van de pedo top 300 soms belangrijker lijkt dan het achterhalen van feiten of de waarheid, en als je van de pedo naar de moord wilt komen is die weg echt wel uitgewist, andersom hoef je maar het geluk te hebben van een foutje of onvolkomenheid en je kunt de weg van de moord naar de moordenaar vinden al dan niet een pedo al dan niet van een netwerk. hOE MEER FEITEN HOE MEER MENSEN MEE GAAN DENKEN

  DUS ALS ER MENSEN ZIJN DIE FEITEN EN REACTIES VAN DIRECT BETROKKENNEN, ZOALS FAMILIE OF VRIENDEN VAN JASPER OF VAN DE FAM VAATSTRA KUNNEN PLAATSEN ZOU DAT ENORM HELPEN, DE VERKLARING DIE ZIJN ECHTGENOOT OP DIT MOMENT GEEFT ZOU JE AL VEEL UIT KUNNEN AFLEIDEN…

  OFFICIELE STUKKEN LIEFST HET POLITIE DOSSIER ONLINE KRIJGEN KAN OOK BIJDAGEN

  ALS JE IETS MEER WEET DAN DE REST IS DISCRETIE NATUURLIJK EEN MOOIE EIGENSCHAP, MAAR OM DE WAARHEID BOVEN WATER TE KRIJGEN MOET JE SOMS IETS MINDER DISCREET ZIJN.
  (EN DAT KAN OOK ANNONIEM HOOR…DAT MINDER DISCREET ZIJN..)

  ik hoop dat er mensen hierop reageren, ik zal het in de gaten houden!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s