Baybasin onschuldig in de bak door Demmink

Ben Gradussen-IND

Heden kreeg ik een opmerkelijke telefoonnotitie toebedeeld.

Zaak Baybasin wordt gebruikt als drukmiddel teneinde in een andere zaak iets van de Turkse autoriteiten gedaan te krijgen.

Aangezien dhr. Demmink donderdag op vakantie gaat …………..etc.

De “andere zaak” die Demmink van de Turkse autoriteiten gedaan moest krijgen,  is het geheim houden van zijn kinderverkrachtingen aldaar. Wat je noemt een sterk “drukmiddel”. Of dacht u dat het om een uitstaande boete voor te hard rijden gaat?

Vervolgens had ik een kort gesprek met de auteur van de notitie, Ben Gradussen van de Immigratie en Naturalisatiedienst, die dus ook weet dat Demmink onschuldige mensen levenslang met vervalst bewijs laat opsluiten om zijn eigen weerzinwekkende misdrijven onder het tapijt te houden.

Niet alleen verkracht Demmink kinderen, hij verkracht de hele rechtsstaat. Een pedofiel aan de top is natuurlijk ook vragen om corruptie en problemen, want Joris is natuurlijk niet de enige die weet dat hij graag zijn pik in “lekkere jongetjes” steekt. Daarom laat hij ook moordenaars vrij en sluit onschuldige mensen op. Dat is allemaal niks om je voor te schamen. Waarom zou je, als je ermee weg komt? De werkelijke schaamte moet gezocht worden bij de Nederlandse staatsburger die het allemaal lijdzaam toestaat. Om over die burgers die Demmink de helpende hand reiken, zoals John van den Heuvel en Peter R. de Vries, nog maar te zwijgen. Demmink een lintje van de Koningin en Baybasin in de bak. Morgen allemaal naar de afscheidsreceptie van Joris ! Trots op Nederland !

Statement from Mr. Baybasin

Joris Demmink made an agreement with Turkish officials to cover up his case in Turkey, where he was caught having sex with an 11 year old boy. His agreement was to find me and give me to Turkey. He did so, and when he couldn’t give me back to Turkey according to the Dutch law, he agreed with the Turkish officials to keep me silent. He kept me in EBI isolation and similar regimes for seven years. He is misusing his official power not allowing police officers, prosecutors and judges to do their job according to Dutch law. In the same way he has been misusing his power and forcing the prison directors to torture and pressure me and not to be able to defend myself. He personally came to the prison in Alphen a/d Rijn in 2007 to intimidate me and make me take the charges I presented against him back. He used to do such things to cover up the crimes he has been committing. I refused to do what he wanted me to do. He is not just a paedophile; he is a sick-minded dangerous criminal with a high level of official power. This is a shocking issue. For me it is sickening me

De PG over het Demmink-complot PDF Afdrukken E-mailadres
Dossier – Turkije
WOENSDAG 05 SEPTEMBER 2012 08:43
demminkDoor Wim van de PolDe conclusie van de Procureur-Generaal bij de Hoge Raad over de Zaak-Baybasin is niet alleen interessant omdat hij nader onderzoek naar eventuele manipulatie van telefoontaps aanbeveelt. Hij wil ook dat de Hoge Raad een politieman (tolk) hoort die nu toe nooit is gehoord over de zaak, maar wel heel veel weet. Hij is ook de eerste magistraat van het Openbaar Ministerie die gedetailleerd, uitgebreid en publiekelijk ingaat op de beschuldigingen van pedofilie en ambtsmisbruik tegen de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink (foto).De Procureur-Generaal hierover:Naar mijn voorlopige inschatting en met de huidige kennis schort het in bepaalde mate aan de “logica” van de complottheorie waarop het herzieningsverzoek stoelt.Hij vindt het niet duidelijk waarom de toenmalige minister van Justitie Winnie Sorgdrager hiervan in 1997 deelgenoot is gemaakt door Tansu Ciller en mee heeft gedaan aan de set-up door Demmink te dekken. Was het bovendien niet veel minder riskant geweest voor de Nederlandse staat om Demmink op te ruimen en de chantagepoging van de Turken te negeren?De PG: Bovendien komt de gekozen weg (het manipuleren van telefoontaps) mij betrekkelijk gecompliceerd en overigens ook risicovol voor. (…) Was het trouwens zo moeilijk om de gemanipuleerde telefoongesprekken ietsje “explicieter” te maken?Zo stelt de Procureur-Generaal nog een reeks vragen bij de complot-theorie. Maar, hij zegt er bij dat de vragen opkomen met ‘de huidige kennis’. En hij gebruikt de zinsnede dat ‘[de complottheorie] (voor zover ik op dit moment kan overzien: nog) geen goede verklaring biedt’ voor deze vragen.

baybasin5

Een definitief oordeel over de noodzaak tot nader onderzoek hierover laat hij aan de raadsheren van de Hoge Raad. Desalniettemin ziet hij al wel ‘nut en noodzaak’ om een politieman (en tolk) te horen die zegt vanaf 1993 op Baybasin te hebben gewerkt, en vindt hij nadere informatie over de totstandkoming van het onderzoek naar Baybasin noodzakelijk.

Over die onvolkomenheden in de complot-theorie – afkomstig uit een Turks rapport en het herzieningsverzoek advocaat Van der Plas – kan de verklaring van de tolk nog meer informatie geven. Nog nooit is deze tolk – met of zonder eed – gehoord over de kwestie.

Het landelijk parket heeft dit jaar besloten aangiften tegen Demmink van Baybasin en twee Turkse jongens(die zeggen door Demmink te zijn misbruikt) niet in behandeling te nemen. De motivatie daarvoor lijkt eerder ingegeven door de wens de Hoge Raad niet voor de voeten te lopen in deze mogelijk heikele kwestie, dan door gebruikelijke magistratelijke overwegingen. Er zijn in Nederland zedenverdachten voor minder ernstige bezwaren vervolgd dan die er tegen Demmink liggen.

Wim Dankbaar 

Als de “complottheorie” zo onwaarschijnlijk is volgens Aben, waarom bezocht Demmink Baybasin dan persoonlijk in de gevangenis om hem te manen zich koest te houden?

Ik neem aan dat PG Aben dit ook weet. Jammer dat hij dat niet meeneemt in zijn bespiegelingen.

En waarom kreeg Baybasin levenslang, op kennelijk zodanig ondeugdelijk bewijs dat nu een herziening wordt geadviseerd? Terwijl een moordenaar (zoals bijvoorbeeld Volkert van de Graaf) 12 jaar krijgt en na 8 jaar weer op straat staat?

From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Sent: dinsdag 30 oktober 2012 19:57
To: ‘info@hogeraad.nl’
Subject: Ter attentie van Mr. Diederik Aben i.v.m. herzieningsadvies zaak Baybasin

Gaarne doorsturen aan Advocaat Generaal Mr. Aben:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2012/10/30/baybasin-onschuldig-in-de-bak-door-demmink/ 

Mvg

Wim Dankbaar

023-5268730

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

9 reacties op Baybasin onschuldig in de bak door Demmink

 1. Dirk zegt:

  Begrijp je dat echt niet?
  Een beetje intuïtie heb je toch wel in je kont.
  Sorry voor de beeldspraak. 🙂
  Kom op, Wim!
  Winners are no losers.

  Like

  • Dirk zegt:

   V. v/d G. heeft geen schot gelost.
   Was slechts een pion in het smerige schaakspelletje van het OM.
   Om de gemoederen in NL rustig te houden.
   Ernst Louwes heeft toch óók GEEN moord gepleegd.
   Of zie ik dat verkeerd?
   🙂 🙂 🙂 ….

   Like

 2. P.S.M. Welbergen zegt:

  Dit land kreeg destijds, niet voor niets, een compliment van een zekere A. Eichmann!

  Like

 3. davinci zegt:

  Het is stuitend , alleen al de getuigen-verklaringen op video van Mustafa, mede slachtoffer alsmede die van die Turkse Politieagent . Ach dit is natuurlijk onzin en een complot-theorie volgens onze kameleon-journalist .
  Mr. Adele vd Plas , K.Voskuil en M.Dankbaar en velen met hen denken daar toch anders over. hulde voor hen !
  Het is kennelijk nog steeds niet voldoende om een onderzoek te starten en Joris Demmink met secondanten voor de groene tafel te krijgen.
  Het is toch ridicuul dat er in Amerika vragen gesteld worden omtrent de zaak ” Demmink ” omdat er in Nederland op zijn zacht gezegd en met mede weten van v Opstelten door de justitie maar aan gemodderd wordt . We moeten ons schamen.!!!!!!!!!!!
  Ik begin echt aan Italiaanse oplossingen te denken,

  Like

 4. wdankbaar zegt:

  Voorstellen om mensen af te schieten zijn geen constructieve bijdrages en worden verwijderd.

  Gaarne normaal blijven doen.

  Wim

  Like

 5. lidy zegt:

  Degene die jou die notitie heeft gestuurd Wim vind ik heel moedig. Ik hoop dat het navolging krijgt, ook vwb de zaak Vaatstra. Baybasin moet heel spoedig in vrijheid worden gesteld en zodanig dat hij daar in een veilige omgeving van kan genieten met zijn familie. Wat een onrecht is die man aangedaan. De strijd is beslist nog niet gestreden, met lieden als Donner, Opstelten en Teeven nu weer op cruciale posities. En het is niet toevallig dat Rutte Erdogan bezoekt in Turkije. Maar dat jij deze notitie toegespeeld hebt gekregen is een hoopvol signaal dat binnen de verschillende onderdelen van het ministerie van Justitie en Veiligheid een anti beweging op gang komt.

  Like

 6. veteran zegt:

  ja, klopt met netjes blijven schiet je wat op, al meer dan 20 jaar!!!!!

  Like

 7. veteran zegt:

  een goede bijdrage is militairen naar een oorlog te sturen waar geen oorlog is.
  hier is oorlog, en dan mogen we niks doen.
  niet goed schiks dan maar kwaad schiks.

  hoe lost de regering zijn problemen op als ze gevaar lopen, ruimen ze ook op wat ze op moeten ruimen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s