Dezelfde man? Oordeel zelf.

In de herhaling:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2011/01/27/het-vaatstra-rapport-van-henk-mous/

Het antwoord op de vraag of dit dezelfde man is, is cruciaal voor de vraag of het OM al 13 jaar liegt en bedriegt.

Onderstaand de opsporingsfoto, zoals deze in 1999 op TV werd getoond, voordat Ali Hassan in oktober van dat jaar werd aangehouden in Istanbul.

Onderstaand de originele kleurenfoto, die door een AZC medewerker werd gemaakt, en dus niet uit een officiëel dossier komt.  Deze originele foto werd voor het eerst op TV getoond in een uitzending van omroep Fryslan, nadat Ali Hassan in was aangehouden in Istanbul. De oplettende kijker zal zien dat de foto bewerkt is, dat wil zeggen met ongeveer 10% is verlengd in verticale richting, waardoor het lijkt dat Ali Hassan een langer, smaller hoofd  heeft dan in in werkelijkheid. Voor de arrestatie van Ali Hassan was dit nog niet het geval (zie bovenstaande zwart/wit foto) en had Ali een korter hoofd, passend bij zijn kleine gedrongen postuur van circa 1,60 m. De voor de hand liggende reden dat zijn hoofd langer is gemaakt,  is om hem meer te laten lijken op de in Turkije aangehouden man.

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dezelfde man? Oordeel zelf.

  1. hkdh zegt:

    Dit blijft pure speculatie. Voor hetzelfde geld hebben nooit een foto gezien van de echte Ali en heeft Kamminga zich al vergist of vergalopeerd met hem aan te wijzen op de groepskleurenfoto.
    Het OM was toch helemaal niet geïnteresseerd in een foto van de echte Ali en evenmin in het bekend maken van zijn echte middennaam en achternaam.
    En de Ali in Turkije is op geen enkele manier hierover ondervraagd en hij was hier op valse gronden (voor een behandeling aan zijn hart) en het moest dus geheim blijven dat hij in Turkije allang een verblijfsvergunning had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s