De “supergetuige” van Micha Kat

Mijn mening: De supergetuige is 100% mesjokke. Maar wel fascinerend dat iemand zoveel fantasie kan hebben…

Lees ook dit artikel


From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Sent: dinsdag 24 augustus 2010 13:47
To: ‘micha kat’
Subject: RE: feitenoverzicht ‘Super-getuige’

Een grote mond? Mensen in hun waarde laten? En dat zeg jij?

Ik schiet slechts gaten in de verhalen van een “supergetuige”. Dat het jou minder bevalt, moet je niet camoufleren met aantijgingen van een grote mond.

Het niet willen accepteren van een verhaal zonder enige staving, sterker, met staving van het tegendeel, heeft natuurlijk niets met een grote mond te maken.

Misschien heeft de teleurstelling dat een supergetuige een wassen neus blijkt te zijn dan meer met een grote mond te maken.

Sinds wanneer weet jij dat dit soort zaken (homosexuele groepsverkrachtingen onder rivaliserende bendes) binnen de Russische mafia regelmatig SCHIJNEN voor te komen? Heb je daar ook zo’n “getuige” zitten?

Misschien zou je beter het materiaal ter beschikking stellen waaruit blijkt dat de Van Korlaars megacriminelen zijn, voordat je de “megascoops” presenteert.

Dan kunnen alle lezers beoordelen of het inderdaad megascoops zijn. Of hebben lezers geen recht meer om te kunnen beoordelen of het waar is wat je schrijft? Dan kun je beter terug naar de NRC of de Telegraaf.

Het krantenartikel (correctie: vermeende krantenartikel) van de vermoorde vrachtwagenchauffeur bij Zaltbommel, zou bijvoorbeeld een stap in de goede richting zijn.

Bij Vermist (Tros) willen ze heel graag met de getuige praten over het heulmeisje (is het nu Greta, Gerta of Senta Hoff?) en de vermoorde vrachtwagenchauffeur. Elke tip is welkom om de zaak nieuw leven in te blazen. Zullen we dat maar voorstellen dan? Want tenslotte heeft de getuige dat ook al drie keer gedaan met Opsporing Verzocht. Bij Vermist willen ze het verhaal heel graag (nog een keer) horen.

Groet,

Wim
From: micha kat [mailto:drsmkat@yahoo.com]
Sent: dinsdag 24 augustus 2010 13:03
To: Wim Dankbaar
Subject: Re: feitenoverzicht ‘Super-getuige’

je moet niet zo’n grote mond hebben Wim.
Ik wil graag met je samenwerken maar niet als je steeds zo’n toon aanslaat.
Je kunt mensen beter in hun waarde laten.
Binnen de Russische mafia SCHIJNEN dit soort zaken regelmatig voor te komen. Je weet t er gewoon de ballen van.
Inmiddels komt er steeds meer materiaal ter beschikking waaruit blijkt dat de Van Koorlaars inderdaad mega-criminelen zijn.
________________________________________
From: Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>
To: micha kat <drsmkat@yahoo.com>
Sent: Tue, August 24, 2010 5:53:18 PM
Subject: RE: feitenoverzicht ‘Super-getuige’
En Hingst en Houtman ook zeker?

Het verhaal heeft sowieso een krankzinnigheidsgehalte van hier tot Tokio. Een zakelijke meeting tussen twee Mafia groeperingen, waarbij de ene groep de andere verkracht, en dan ook nog weer laat gaan.

Ook al waren ze homo, zet je tanden eerst maar eens in de rest van mijn punten. Misschien heeft AvB inderdaad een drug toegediend kregen. Eén die hallucinaties in haar beleving werkelijkheid maakt.

Wim

From: micha kat [mailto:drsmkat@yahoo.com]
Sent: dinsdag 24 augustus 2010 12:38
To: Wim Dankbaar
Subject: Re: feitenoverzicht ‘Super-getuige’

van Bruinsma zijn nu juist wel homoseksuele neigingen bekend. Willem Oltmans heeft uitgebreid beschreven dat hij het met jongetjes deed.
Je bent veel te snel, Wim!

________________________________________
From: Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>
To: micha kat <drsmkat@yahoo.com>; Klaske Ferwerda <kferwerd@xs4all.nl>
Cc: Eric Donk <ericdonk@hotmail.com>; sietse planting <seplantage@live.nl>
Sent: Tue, August 24, 2010 5:23:09 PM
Subject: RE: feitenoverzicht ‘Super-getuige’
Timetable Korlaar-mafia volgens AvB
Pinksteren 1967: moord op brigadier Hai Hovens

Moord was echt in 1977. Zoon en famile bevestigen dit. Moet natuurlijk ook eenvoudig te achterhalen zijn bij krantenarchieven.

24 oktober 1976: vondst van het lijk van Greta Hof, het ‘Heulmeisje’, bij een parkeerplaats De Heul langs de A12 te Maarsbergen
[Omstreeks 2002 zou Opsporing Verzocht meerdere malen aandacht aan deze kwestie hebben besteed, aldus een vrachtwagenchauffeur]

Niets van bekend bij politie Oostenrijk. Niets van bekend bij Vermist en/of Opsporing Verzocht.

Kort na 1980: prof. Hagoort van het F. C. Donders Instituut for Brain, Cognition and Behaviour (KUN) vindt de perfecte rapedrug uit op basis van hersenvocht. De broers gaan voor deze drug het hersenvocht aan leveren. Hiertoe zijn zij jonge vrouwen gaan ontvoeren en vermoorden. Deze meisjes werden gevangen gehouden onderin de molen te Hoenzadriel waar ze ook werden misbruikt. In 1995 is een betonnen vloer gestort op de dumpplaats van de lijken. In 2005 is hiervan aangifte gedaan bij Justitie. Het is niet onderzocht. De meisjes werden later gevangen gehouden in een schuur aan de Vamerenweg. Ook deze locatie is aan Justitie doorgegeven.[ De vrouw van deze Hagoort is door de broers op diens verzoek vermoord op de Bussumse Heide door haar met een hard voorwerp tegen het hoofd te slaan; geen datum]
Van een moord op deze vrouw (laat staan in verband met prof. Hagoort) is zo snel niets te vinden

De jaren daarna: chantage van Bram Moszkowicz op basis van foto’s genomen op voornoemde locaties. De praktijk en het pand van BM aan de Herengracht zouden geheel zijn geregeld cq. zijn grootgemaakt door de broers die goed contact hadden met de Moszkowiczen omdat dat ook vier broers waren. Na de chantage kregen de broers de beschikking over alle strafdossiers uit de praktijk van BM waardoor ze bijvoorbeeld getuigen konden laten verdwijnen. [Ook Willem Holleeder werd op deze wijze gechanteerd nadat hij samen met BM op een van de locaties was geweest; dit past bij de absurde verwikkelingen rond het beeindigen van de verdediging van WH door BM].

Allemaal totaal geen indicaties voor te vinden, laat staan bewijzen. Is niets meer dan een “spannend”, zij het ongeloofwaardig verhaal.
30 april 1999: organisatie van de Vaatstra-moord; hiertoe werd op 30 april binnen 10 minuten een bedrag van 500.000 op hun rekening gestort. Als ‘vaste plaats’ voor dit soort zaken wordt genoemd Hotel Agelo dat is te vinden op een website ter huisvesting van buitenlandse werknemers met foto. De locatie is niet duidelijk (dicht bij Paleis het Loo). Hier zou een sollicitant naar een functie bij het KH ritueel zijn vermoord; op 30 april 1999 was deze locatie niet beschikbaar en dus moest er worden ‘uitgeweken’ naar ‘een stacaravan’ in Friesland.
Idem dito. Het woord “zou” wordt hier terecht en veelvuldig gebruikt. Hoe weet AvB dat er op 30 april 1999 500.000 werd gestort binnen 10 minuten? Waarom zouden de daders dit uberhaupt aan haar kwijt willen? Was dat al voordat Marianne ontvoerd werd? Dat was namelijk na 12 uur snachts.
Hoe kun je nu een half miljoen laten overmaken voordat je het slachtoffer al hebt “geregeld”? Van dit verhaal kan niets kloppen.

1990 tot 2000 of 2002: er verdwijnen mensen in De Biesbosch (verdrinken) omdat zij too close bij een drugs-overslag van de broers komen aan de Hilweg te Werkendam bij Museum De Biesbosch. Hier bevindt zich ook een verborgen woning.

Welke mensen verdwijnen in de Biesbosch? Graag wat meer details?

Rond 2000: Kees van Korlaar treedt op als clown vermomd in de Rotterdamse seks-diso Baja Beach Club, eigendom van de broers. Later zette hij deze act voort op feesten met de naam Littlesins, ook een activiteit van de broers als opvolger van de Kapitein Kok-feesten.
Eigendom van de broers? Ik kan geen enkele link tussen de Van Korlaars en Baja Beach club vinden.
Jo van Galen en Conrad Chase worden eigenaars genoemd:
http://www.baja.nl/site/html/persbericht.html
Een clown met zo’n act, in veelbezochte disco’s, daar moet toch wel iets over te vinden zijn? Misschien anders even checken bij de echte eigenaren van de Baja?
2002: bij Zaltbommel wordt een vermoorde vrachtwagenchauffeur aangetroffen in zijn vrachtwagen terwijl de motor nog liep. Dit zou in een krant hebben gestaan. Hij is vermoord door de broers Van Korlaar. Deze vrachtwagenchauffeur zou Greta Hof in 1976 een lift hebben gegeven naar Nederland. Parket Dordrecht [Afd, ZwaCri, mr. Korn] in kennis gesteld, niets mee gedaan.
Welke krant? Ik kan hier niets over vinden. Dit zou de eerste onopgeloste moord zijn waarover niets gepubliceerd lijkt te zijn. Lijkt me onbestaanbaar.
2002: Kees van Korlaar steelt 1,75 mio van AvB door mensen van de Rabobank Bommelerwaard-Zuid te Hedel om te kopen.
Andere bronnen dan AvB hiervoor?

2002 en 2003: Koninginnedag: er wordt gewezen op een ‘vaste begeleider’ (psychiater?) van Friso omdat deze gestoord zou zijn. Op de beelden van Koninginnedag van die jaren zou deze begeleider te zien zijn. [komt sterk overeen met de melding die we kregen over de begeleiding van Friso in zijn studententijd door Herre Kleuver].

Andere bronnen dan AvB hiervoor? Komt NIET overeen met Herre Kleuver. Dit is geen psychiater.

2002 – 2006: Tweemaandelijkse ‘fetish-feesten’op de radarboot Kapitein Kok ter chantage van hoogwaardigheidsbekleders. Hiervan aangifte gedaan bij Justitie. Als gevolg van deze feesten is een griffier van het Haagse Hof, Paula De Lopez, omgekocht alle art 12-procedures ten nadele van de broers te laten mislukken. Deze omkoping gemeld bij Justitie, nooit iets mee gedaan. [Deze boot heeft inderdaad altijd in een kwade reuk gestaan].
Totaal geen ondersteuning. Het is een bewering zonder enige bewijskracht. Journalistiek waardeloos.

2005: OvJ Saskia de Vries (parket Rotterdam) omgekocht door de broers. De Vries kort daarna gepromoveerd naar Landelijk Parket. Voor De Vries deden de broers zaken met Fred Teeven. Saskia De Vries had het dossier-van Korlaar in behandeling. Uiteraard op niets uitgelopen.

Teeven is veel te dom om zo uitgekookt en geraffineerd crimineel te zijn.

2 november 2005: liquidatie John Mieremet, zou zijn uitgevoerd door de broers, net als de liquidaties van Kees Houtman en Evert Hingst in diezelfde week en die van Sam Klepper in 2000 en Andre Brilleman in 1985. Dit alles zou zijn terug te voeren op een groepsverkrachting door de groep-Bruisma op de broers begin jaren ’80 nadat de broers de groep-Bruinsma benaderden voor samenwerking. Een van de broers zou bij deze groepsverkrachting zeer zwaar gewond zijn geraakt. [er is inderdaad nooit vastgesteld wie deze moorden heeft uitgevoerd; in het geval van Sam Klepper zou sprake zijn van een Joegoslavische huurmoordenaar] [dit past bij de operette rond het liquidatie-proces tegen Holleeder met die Peter La Serpe dat niets opleverde].

Zou, zou, zou. Het verhaal dat 3 kerels inclusief Bruinsma waarvan geen homosexuele neigingen bekend zijn, 4 andere kerels verkrachten moet je al bij voorbaat met een dik pak zout nemen.
2006, 2008 en 2009: Melding aan de AIVD van chantage van hoofdofficier Van Nieuwenhuizen van het Landelijk Parket op basis van compromitterende foto’s. Evert van Korlaar krijgt twee passen die hem toegang verschaffen tot de burelen van het LP. [past bij de merkwaardige verplaatsing van Van Nieuwenhuizen per 2010 naar Den Bosch, een degradatie] [brief aan de AIVD hierover zit in het dossier].

Melding van wie?

2006 en 2009: gedetailleerde aangifte door AvB van de moord op Germa van den Boom door de vier broers. Geen enkel resultaat. Ook niet nadat AvB de politie aanbood te helpen zoeken naar de begraafplaats.

Bij wie is deze aangifte gedaan? Geen kopie meegekregen zeker? Tanja Groen, Heulmeisje en nu ook Gemma van den Boom?

6 november 2007: moord op Victor ’t Hooft; daders zouden de broers zijn. [nooit is vastgesteld wie deze moord op zijn geweten heeft].
Dat dat nooit is vastgesteld, maakt het nog niet aannemelijk dat de broers hierachter zitten. Volgens AvB zitten die zowat achter elke onopgeloste moord.
April 2008: Victor Manuel Meija Munera, Colombiaans drugs-contact van de broers vanaf 1977, doodgeschoten; enige dagen later wordt zijn tweelingbroer Miguel Angel opgepakt.

Moord was in Columbia. Hoe zitten de broers Van Korlaar hierachter? Hebben ze de Columbiaanse politie ook in hun zak?

[geen datum]: Landgoed De Polberg te Wapenveld, bezit van de familie Stuyling De Lange, gebruikt als executieplaats en massagraf voor Korlaar-slachtoffers. Deze familie vormen nazaten van een mega-crimineel uit de 17e eeuw [Pieter Pergerrits] net als anderen met de naam ‘De Lange’. Deze ‘De Langes’ zochten rond 1979 contact met de broers omdat zij een document wilden hebben dat AvB in bezit had. Haar familie zou de ‘erfvijand’ zijn van de De Langes. De broers kozen hun landgoed uit als executieplaats als wraak voor een belediging op een diner.
2008: Orde van Advocaten begint offensief tegen AvB. Ze wordt door deken Knuppe naar zijn kantoor ontboden en uitgehoord over de Van Korlaars. Knuppe krijgt alle stukken van Saskia de Vries. Hierna stelt de deken dan AvB ‘niet goed bij haar hoofd is’.

Deze stelling is zo gek nog niet, als je het mij vraagt. Tot nu toe klopt in elk geval meer dan 50% van al haar verhalen AANTOONBAAR niet. Dat maakt deze getuige reeds juridisch en journalistiek waardeloos.

23 September 2008: vondst van de lijken van vader Aart en zoon Bas de Lang in Hurwenen. Hiervoor zouden twee mannen ten onrechte zijn veroordeeld omdat de ware daders de broers zijn.
Medio 2010: AvB door de Orde voor 7 weken geschorst; verzoek aan Raad van Discipline haar krankzinnig te laten verklaren.

Lijkt me een uitstekend verzoek. 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De “supergetuige” van Micha Kat

 1. Fleur zegt:

  @ Wim,

  Inderdaad compleet gestoord die psychotische ex-advocate!
  De heren die door die muts genoemd worden als aanwezigen bij de “kindermoordvoostellingen” zijn dus personen die zichzelf uitermate chantabel wilden maken, hahaha.
  M.n Friso was er enorm op gebrand om zichzelf niet in een chantabele positie te manoeuvreren.
  Dit maak ik op uit het gesprek van Friso ten tijde v.d Mabel-gate en Bruinsma met de pers.
  Friso gaf toen aan dat zij datgene aan Balkie hadden gezegd waarvoor zij niet gechanteerd zouden kunnen worden.
  Het feit dat Friso het woord chantage in de mond nam betekende voor mij dat hij zéér alert was op dit aspect voor zowel zichzelf alsmede zijn toekomstig gezin.
  Kortom Friso is bepaald niet achterlijk of geestelijk ziek zoals die muts beweerde met haar waanvoorstellingen.
  Bekend is wel dat, hoe gróter de leugen is des temeer het wordt geloofd door de kudde.
  Geldt dus blijkbaar ook met de verhalen van die zwaar gestoorde ex-advocate.
  Micha wil graag zijn kleine aanhang bedienen dus kwakt die troep van dat mens op zijn site en brengt het als dé waarheid.
  En zijn kleine kudde vreet zich er gulzig mee vol zonder naar enig hard bewijs te vragen….!

  http://nos.nl/video/36559-gesprek-met-prins-friso-en-mabel-wisse-smit-2004.html

  Like

 2. jepe zegt:

  wat mij op valt is dat ,..in de zaak vaatsra en de deventer moordzaak , zaken die wim dankbaar behandelt,….geen sprake is van complottheorieen,…… maar wel in zaken die andere mensen behandelen ,…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s