Melding/aangifte holocaustontkenning

Geacht MDI,

Bij deze maak ik melding, dan wel doe ik aangifte van strafbaar gestelde uitlatingen door Micha Kat, webmaster van www.klokkenluideronline.nl

De uitlatingen zijn zakelijk weergegeven:  ontkenning dan wel bagatellisering van de holocaust. Ik heb mij laten informeren dat dit strafbaar is in Nederland, dat er voldoende jurisprudentie voorhanden is, en dat uw meldpunt hiertegen optreedt.  Ik verzoek u dan ook actie te ondernemen en tot verzoek/sommatie tot verwijdering over te gaan.

 

Nederland kent geen speciale wet tegen holocaustontkenning, maar dergelijke

uitlatingen zijn wel strafbaar. Ze vallen in Nederland onder het strafrechtelijk verbod

van de discriminerende belediging (artikel 137c Wetboek van Strafrecht) en het

aanzetten tot haat (artikel 137d Wetboek van Strafrecht). Ook in bijvoorbeeld

Canada en het Verenigd Koninkrijk wordt holocaustontkenning gezien – en

strafrechtelijk beoordeeld – als het aanzetten tot haat en als smadelijke laster.

De uitspraak van de Hoge Raad der Nederlanden uit 1997 in de strafzaak

tegen de Belg Siegfried Verbeke. Verbeke’s revisionistische verzendhuis Vrij

Historisch Onderzoek verspreidde ongevraagd pamfletten onder Nederlandse

burgers waarop de Holocaust werd ontkend. De Hoge Raad oordeelde dat

deze uitlatingen beledigend waren voor mensen van een Joodse afkomst en

strafbaar op grond van het verbod van discriminatie. Verbeke kreeg 2250

euro boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden.

De artikelen gewijd aan het bovengenoemde specificeer ik als volgt:

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9941/waarom-nu-de-holocaust.html

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9937/king-klokkenluider-david-cole.html

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9933/there-comes-the-holocaust.html

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9929/15-oktober-revolutie-in-nederland.html

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9918/final-solution-holofraud-of-holocaust.html

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9907/micha-kat-en-de-holocaust-hoax.html

De uitlatingen van holocaustontkenning spreken voor zich. Niettemin citeer ik enige voorbeelden:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu we hebben aangetoond dat de ‘oude’ Holocaust een hoax is, een misdadige set up aangestuurd door de NWO met als doel een Joodse terreur-staat te kunnen stichten, worden de contouren van de naderende Holocaust steeds scherper zichtbaar

Hieronder tonen wij twee filmpjes afkomstig van de Holocaust-mafia waarmee ze willen bewijzen dat de Holocaust as we know it weldegelijk heeft plaats gevonden:

Aan het eind van dit filmpje dat we eerder publiceerden zien we beelden die ‘bewijs’ moeten vormen voor het bestaan de gaskamers die overduidelijk zijn gehoaxed:

Een belangrijke lijn om de Holofraud te benaderen is ook de constatering dat twee van de belangrijkste ‘Holocaust-propagandisten’ uit de geschiedenis, Elie Wiesel en Simon Wiesenthal, zijn ontmaskerd als hard core bedriegers.

Vast staat dat bij de Neurenberger processen is gesteld dat er ook gaskamers waren op Duits grondgebied, een claim die men reeds snel heeft moeten intrekken hetgeen weer een sterke aanwijzing is voor een ‘gaskamer-hoax’.

Nimmer heeft de Holocaust-mafia open gestaan voor een serieuze en feitelijke discussie. Dat wijst sterk op het in stand houden van leugens.

ENDLOSUNG: HOLOFRAUD OF HOLOCAUST?

Ik meen overtuigend te hebben aangetoond -op basis vanfactfinding, onderzoek en argumenten- dat zulks niet het geval is geweest en dat er geen enkel bewijs bestaat voor het bestaan van ‘gaskamers’ in concentratiekampen.

Johannes, professor in de Holocaust, welke bewijzen zijn er voor het bestaan van de gaskamers? Waar bevonden zich deze gaskamers? Wat is jouw positie over de documentaire van David Cole? Ben je voor of tegen een wettelijk verbod op de Holocaust-ontkenning?

MICHA KAT EN DE HOLOCAUST-HOAX

Door: Micha Kat op 7 oktober, 2011 in Algemeen134 Comments

MUST SEE VOOR IEDEREEN DIE WIL DEELNEMEN AAN HET HOLOCAUST-DEBAT: DE JOOD DAVID COLE TOONT IN 1992 AAN DAT ER GEEN GASKAMERS HEBBEN BESTAAN EN DE JOOD YOAV SHAMIR LAAT IN 2009 ZIEN HOE DE HOLOCAUST-MAFIA DE LEUGENS TER EIGEN VOORDEEL EN GEWIN AANWENDT

DE SMERIGE LEUGEN VAN DE HOLOCAUST MOET WORDEN DOORGEPRIKT OM OOK ALLE ANDERE LEUGENS -9/11, DE HEILZAME EUROPESE UNIE, DE LEVENSBEDREIGENDE ‘PANDEMIEEN’, HET ‘REDDEN’ VAN GRIEKENLAND ‘VOOR UW BESTWIL’, DE BETROUWBAARHEID VAN DE OVERHEID EN DE MSM- OM ZEEP TE KUNNEN HELPEN

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ik dank u bij voorbaat voor de te nemen actie en verzoek u mij op de hoogte te houden van de voortgang.

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Bijlage: boodschap voor Micha Kat:

Wim Dankbaar

11 oktober, 2011 om 11:20

Discussie over het bestaan van de holocaust, dan wel gaskamers, is iets heel anders dan wat jij doet. Waar ik tot voor kort nog enige vermogen tot nuance kon bespeuren, is dat de laatste tijd goeddeels verdwenen en verdreven door een steeds verder escalerend extremisme, vergezeld van dito woordgebruik. Je werpt je met name in deze kwestie op als een messias die een evangelie verkondigt dat te vuur en te zwaard door de strot geduwd moet worden. Je heb je pathetische theorie al tot waarheid verheven, en iedereen die jouw waarheid bestrijdt is een “afvallige”, een bondgenoot van de leugen, of erger, bijvoorbeeld een sadist, een hoer, een mafiacrimineel, of weet ik welke scheldwoorden je allemaal nodig hebt.

Bewijzen of argumenten leveren voor je ongelijk, heeft totaal geen zin, want die worden (bij voorbaat) weggehoond als “fake” en vals. Eenzelfde opstelling vertoon je ook in andere “dossiers”.

Je holocaust ontkenningen plus publicaties daarvan, zijn niet alleen verachtelijk en beledigend, maar ook gewoon strafbaar. Na enige afweging heb ik besloten om conform je eigen suggestie, inderdaad aangifte tegen je te doen bij meldpunt.nl. Het stoort mij voldoende om het te negeren.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaustontkenning

http://www.annefrank.org/ImageVault/Images/id_11696/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

224 reacties op Melding/aangifte holocaustontkenning

 1. monkey zegt:

  micha je cencureert mij weer hier is mijn wraak http://monkeyslap.punt.nl/?id=566746&r=1&tbl_archief=&

 2. monkey zegt:

  ja acuut naar nujij.nl met dit artikel dit haalt de top ik ben daar gebannen kan niet plaatsen

 3. wdankbaar zegt:

  Transparency, wat is je echte naam? En specificeer even welke feiten over de holocaust “aantoonbaar niet waar” zijn. Dan kan ik overwegen om je reactie te plaatsen….

  • Transparancy zegt:

   Mijn echte naam is Wim Hofstra. De documentaire die David Cole maakte roept bij mij toch duidelijk vraagtekens op bij de wijze waarop “men” mij heeft laten geloven in “de holocaust” via de Nederlandse geschiedenis lessen. De geschiedschrijving associeert, “Holocaust” met het vergassen van 6 miljoen Joden in vernietgingingskampen. De documentaire van David Cole toont m.i. aan dat dat niet waar is. Aantallen kloppen niet, en de wijze waarop “gas’ is ingezet klopt ook niet. Zelfs het bestaan van de “gaskamers” zoals aan 1000den bezoekers per jaar in Auschwitz wordt voorgehouden wordt via de documentaire uiterst twijfelachtig. Na het zien van deze documentaire heb ik sterke twijfels over de juiste historische weergave van wat zich daadwerkelijk in de concentatiekampen heeft afgespeeld. En er zijn genoeg historici die er ook zo over denken. In mijn ogen in ieder geval niet dat wat kinderen geleerd wordt in de geschiedenis lessen. En Wim is het niet vreemd dat binnen 2 jaar na het verschijnen van deze spraakmakenede documentaire niemand iets meer heeft vernomen van David Cole?
   Er zullen wellicht ook wel weer de nodige historici zijn die de documentaires van David Cole “bewijsbaar” kunnen lekschieten. Maar dan wil ik dat graag weten en er info over krijgen. Het is te makkelijk om aangifte tegen Micha te doen als holocaust ontkenner. Ik ben geinteresseerd in feiten en die Van David Cole liegen m.i. niet. En tenslotte Wim, er moet bij jouw toch ook wel na alle Marianne Vaatsra “verduisteringen” een enorme bel zijn gaan rinkelen.

 4. hkdh zegt:

  Om even eerlijk te zijn, heb ik Micha altijd kwalijk genomen, dat hij een thelegraaph-journalist wilde worden. Maar zijn persoonlijke verhaal gaat over uitsluitend zwaar getraumatiseerde mensen, inclusief hemzelf en dat is toch wel heel betreurenswaardig.
  Zijn kansen op een straf zijn nihil, opname in een psychiatrische instelling lijkt gegarandeerd.
  Als je een beetje opschiet Wim, kan hij voor Erwin L. nog een gezellige maat worden.
  Want gezellig is hij toch altijd wel, behalve als zijn stem jiddische overslag vertoond, dan is hij even in paniek.
  Het lulligst is nog, dat hij als cabaretier dit alles gewoon had mogen zeggen, met een kwinkslag en overslaande stem.
  Voorlopig kan hij beter alles terugnemen, want hij is immers jaren achter met zijn info, nog steeds niet verder dan David Cole. Men is toch echt gaan kijken naar die gaten en dat bleek allemaal in orde, de miljoen vergassingen in Birkenau-Oswiecim waren gepland vanaf jan1943 staat dat in beton gegoten, een misser van jewelste van dat toeristencircus daar. Zo was het toch ook veel humaner voor de Duitse soldaten, dan de miljoen die ze daaraan voorafgaand hadden moeten neerschieten (de einsatzgruppen) in Litauen en Ukrajne.
  Dat zo’n gek als Micha dat weer allemaal oprakelt is wel te verdragen, maar dat stelletje hollanders dat daar op zijn site over mee loopt te wauwelen en te treiteren, die mogen allemaal meteen doodvallen.

 5. monkey zegt:

  ja wim ook al mag ik je niet de waarheid is waarheid je hebt het bewijs op klokkenluideronline geplaatst.die holocaust is echt kat is doorgedraaid en begeeft zich op de weg van het schizofrene.

 6. monkey zegt:

  Micha jij bent de meest zieke journalist ooit vuile nazi

 7. monkey zegt:

  aangifte micha kat bereikt nu ook fokforum de grootste site van nederland http://forum.fok.nl/topic/1722400

 8. Dick zegt:

  Mmm, ja kat is altijd zeer controversieel, ik denk dat hij met dit holocaustverhaal veel wikkers en wegers definitief van zich af schrijft

 9. monkey zegt:

  ik heb net aangifte gedaan bij meldpunt.nl micha vuile nazi lik mijn grote balzak.

 10. monkey zegt:

  het micha kat aangifte artikel is al gelezen door 300 man in net 25 minuten op fokforum dat zijn heel wat aangiftes tegen micha kat ik zal niet rusten micha voordat jij down gaat vuile nazi holocaust ontkenner,.

 11. Dirk zegt:

  DE MONKEY SHOW.

  Een beetje overdrijven mag maar niet teveel ajb.
  Dimmen dus.

 12. monkey zegt:

  ik wil hierbij rudhar.com dat is ruud harmsen oproepen om aangifte te doen tegen micha kat.en ruud wat betreft onze ruzies lik mijn reet.

 13. Paul Andrë Gleysteen zegt:

  Gelukkig Wim dat je je laat horen. Al eerder heb ik onder de naam Gladstone Ko en Aart tegen gesproken over de ontkenning. Maar Micha houd niet van tegenspraak en heeft me dus een ban gegeven. Zoals zovelen.

  Sta helemaal achter je aangifte, en zal de site hier blijven volgen.

 14. monkey zegt:

  wil je bewijs kat dat de duitsers experimenten uitvoerden met gaskamers jij vuile nazi holocaust ontkenner hier pak aan schoft het bewijs http://www.youtube.com/watch?v=Gx4pUKF7I1E

  • holocoustoverlevende zegt:

   This is criminal fake.multiple films are joined.The thin starved looking people were ONLY present during end 1945 during the tyfus outbreaks as consequense of allied blockades and were except two first months all the time in allied occupationhands > this film is criminal fraud and is racial hateseeding! Also german wargovernment including hitler and allieds were fully jewish even ALL the members of the Wannseeconference.So an ALL jewish Case any way!

 15. Dirk zegt:

  DE MONKEY SHOW gaat dus gewoon door.
  Wat bezielt je eigenlijk, vreemde egotripper?
  Zit je iets dwars of zo?
  DENK even na!

 16. Berend zegt:

  Beste Wim, ook al kennen we elkaar niet, toch wil ik je even melden dat ik van Micha een vette ban heb gekregen. Maar dat voorspelde ik je al, net als de strontkar die je nu op dat log over je heen krijgt. Ik vraag me trouwens af of hij een aantal inzenders niet zelf is. Ik ben bang dat Micha helemaal is doorgerdraaid.

  Groet, Berend

 17. wdankbaar zegt:

  Dirk, Ik begrijp de boosheid van Monkey wel. Ik vind die ook gerechtvaardigd. Daarom laat ik het toe. Zonder scheldwoorden is het natuurlijk wel sterker.

 18. wdankbaar zegt:

  Micha maakt zichzelf kapot met dit idiote verhaal. Zuur voor hemzelf, voor zijn supporters en voor de wel goede zaken die hij heeft aangezwengeld.

  Maar ondanks alle goede raad die hij krijgt van vriend en vijand, gaat hij maar door. Als een stier op de rode lap. Hij moet en zal zijn “gelijk” bewijzen, ook al is dat onmogelijk. Hij heeft niet door dat het daarmee alleen maar erger wordt en hij de oppositie de hand reikt om alles om zeep te helpen. De eerste verhalen verschijnen al:

  http://www.hpdetijd.nl/2011-10-11/kan-t-nog-gekker-met-micha-kat-ja-nu-ontkent-hij-de-holocaust-1

 19. monkey zegt:

  ik heb meer wim micha kat ontmaskerd als de antichrist http://monkeyslap.punt.nl/?id=566776&r=1&tbl_archief=&

 20. holocoustoverlevende zegt:

  x

 21. monkey zegt:

  dirk schaam je voor mij te beschuldigen voor een show ik voer slechts bewijs voor deze schizofrene kleuter die de holocaust ontkend en zelfs de groenteboer voor pedofiel uitmaakt.

 22. wdankbaar zegt:

  Ja maar Monkey, met scheldwoorden mag het best een beetje minder.

 23. monkey zegt:

  verhaal kat holocaust barst nu los op internet deze baracuda kerel laat niks over van micha kat moet je zien http://barracudanls.blogspot.com/2011/10/rolodex-man.html

  • Berend zegt:

   Ja Monkey, daar is het begin al. Dat hele ontkenningsverhaal van Kat zal gebruikt worden om ook de andere zaken te bagatelliseren. Klaar zijn we er mee. In het door jou aangehaalde artikel lezen we al dat het hele Demminkverhaal een grote leugen is, gebaseerd op valse informatie (het staat er wel in andere woorden, maar dat is de strekking.
   Helemaal onzinnig, maar ja, wat verwacht je van HP de tijd, is de zin dat ze bij de AIVD geinformeerd hebben of die man een AIVD’er is. En raad eens wat hun antwoord was?.
   Oppassen met dat soort bladen. Van Micha is het de vraag of hij dit uit een bepaalde ziekelijke drang doet of in opdracht, lees ook zijn opmerking over de totale controle op het internet. Bij HP de tijd weet je zeker dat ze ons in opdracht van hun bazen de meest grove leugens proberen wijs te maken.

 24. monkey zegt:

  micha kat jij lafaard om een nieuwsartikel te plaatsen over zyklon b dat pas actief wordt op 25 graden en dan roepen het was koud in polen.hier het bewijs dat zyklon b via motoren de kamers in werden gepompt als je hersens had wist je dat dat warme luchtstroming is http://www.codoh.com/gcgv/gcgvgas.html en gisteren heb ik hier een filmpje geplaatst met de videobeelden experimenten met motoren en gaskamers.micha schaam je man schaam je nu ben je echt door de mand gevallen als psychopaat die weigert onderzoek te doen.

 25. wdankbaar zegt:

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9959/zyklon-b-pas-actief-op-257-graden.html

  Hij gaat maar door met zichzelf voor aap zetten. Nu weer een filmpje van een stel amateurs met verhaal over dat Zyklon B pas bij 25,7 graden “verdampt”. Dit noemt hij dan “keiharde bewijzen” voor zijn holocaust hoax. De onherkenbare “expert” in het filmpje stelt: Zyklon B is a liquid”. Terwijl een ieder met een beetje basiskennis over de holocaust, weet dat het Zykon B dat de Nazi’s gebruikten KORRELS (engels: granules) waren!

  Sommige mensen zijn van mening dat Zyklon B in de vorm van pillen toegediend werd, maar dit was in de vorm van kristallen die ‘oplosten’ (in feite: sublimeerden) als ze met lucht in aanraking kwamen. De substantie bestond uit pellets of schijfjes houtpulp of diatomeeënaarde die geïmpregneerd waren met blauwzuur, een stabilisator en een waarschuwende geurstof Methyl 2-Broomacetaat. Blauwzuur (waterstofcyanide (HCN)) is namelijk een zeer vluchtige vloeistof met een kookpunt van 25,7°C. Het ruikt wel enigszins, maar niet sterk genoeg om erop te kunnen vertrouwen dat het geroken wordt voor het fataal is. De pellets gaven, zodra ze aan de open lucht blootgesteld werden, het blauwzuur af als damp. Blauwzuur verdampt ongeveer even gemakkelijk als ether. De functie van de korrels bestond eruit het gif hanteerbaar en makkelijker doseerbaar te maken. Het was voor de oorlog al jaren leverbaar als bestrijdingsmiddel, te gebruiken tegen veel soorten ongedierte in woningen en werd toegepast door de woning zo luchtdicht mogelijk af te sluiten en dan het product in iedere kamer te verspreiden waarna het personeel (dat gasmaskers droeg) de woning zo snel mogelijk verliet.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

  From the statement of Hans Stark, registrar of new arrivals, Auschwitz.
  Quoted in “‘The Good Old Days'” – E. Klee, W. Dressen, V. Riess, The Free Press, NY, 1988, p. 255:

  At another, later gassing–also in autumn 1941–Grabner* ordered me to pour Zyklon B into the opening because only one medical orderly had shown up. During a gassing Zyklon B had to be poured through both openings of the gas-chamber room at the same time. This gassing was also a transport of 200-250 Jews, once again men, women and children. As the Zyklon B–as already mentioned–was in granular form, it trickled down over the people as it was being poured in. They then started to cry out terribly for they now knew what was happening to them. I did not look through the opening because it had to be closed as soon as the Zyklon B had been poured in. After a few minutes there was silence. After some time had passed, it may have been ten to fifteen minutes, the gas chamber was opened. The dead lay higgledy-piggedly all over the place. It was a dreadful sight.

  * Maximillian Grabner, Head of Political Department, Auschwitz

  Testimony of SS-Unterscharfuehrer Pery Broad, describing gassing in Krema I in Auschwitz.
  Quoted in “KL Auschwitz as Seen by the SS”, p. 176:

  … The “disinfectors” were at work. One of them was SS-Unterscharf�hrer Teuer, decorated with the Cross of War Merit. With a chisel and a hammer they opened a few innocuously looking tins which bore the inscription “Cyclon, to be used against vermin. Attention, poison! to be opened by trained personnel only!”. The tins were filled to the brim with blue granules the size of peas. Immediately after opening the tins, their contents was thrown into the holes which were then quickly covered. Meanwhile Grabner gave a sign to the driver of a lorry, which had stopped close to the crematorium. The driver started the motor and its deafening noise was louder than the death cries of the hundreds of people inside, being gassed to death.

  http://fcit.usf.edu/holocaust/resource/document/DocAusc2.htm

 26. monkey zegt:

  ze hadden ook mosterd gas kat.

 27. Yvonne zegt:

  Mijn mond is echt opengevallen toen ik er van hoorde. Ik ben de hele ochtend al bezig met lezen, ik ken Micha (of moet ik zeggen ik kende Micha) en ik ken ook Wim.
  Ik snap niet hoe dit mogelijk is, is hij echt zo ziek of juist niet?
  Ik weet wel ik wil niets meer met hem te maken hebben.

  aan Micha die hier ongetwijfeld meeleest::
  Hoe kun je dit ontkennen? Jij weet dus als geen ander dat mijn grootouders, tantes en ooms neven en nichten nooit vergast zijn? How low can you go?

 28. Berend zegt:

  Ik heb net het filmpje gezien van die zogenaamde test. Waarom moet iedereen gemaskerd en anoniem blijven als ze met een test iets bewezen hebben? Erg onwaarschijnlijk.
  Maar als Micha deze duidelijke nep gelooft, is hij dan bereidt om met Ko en die paar andere idioten dezelfde proef te ondergaan, maar dan met echte getuigen en deskundigen er bij? Zeker weten dat hij dan niet aandurft.

 29. wdankbaar zegt:

  Ik meen dat ik nu ook een ban heb op de site van Micha. Hij sluit zich blijkbaar liever af voor de bewijzen van zijn ongelijk. Ongelooflijk dat hij zijn werk zo te gronde richt. Er zou nog een point of return zijn door zijn zo spoedig mogelijk excuses te maken voor deze onzin.

  Hij heeft nu iedereen, vriend en vijand, een legitiem argument gegeven om te zeggen: Micha Kat, U bent toch de man die de holocaust ontkent? Sorry, maar ik wil niet verder met u praten.

 30. mo zegt:

  Wim, ik mis je reactie op transparancy/wim hofstra.

  • wdankbaar zegt:

   Daar staat toch niks concreets in om op te kunnen reageren? Hij vindt dat de documentaire aantoont dat de gaskamers niet hebben bestaan. Laat hem eerst uitleggen hoe hij vindt dat dat wordt aangetoond.

   Ook vindt hij het vreemd dat daarna niks meer van Cole is vernomen. Ik weet niet wat hij daarmee suggereren wil. Dit kan wel honderd redenen hebben.

   • mo zegt:

    En welk concreet bewijs heb jij dat de gaskamers wél hebben bestaan? (Mijn vraag is oprecht.)

   • Berend zegt:

    Mo, ik word zo moe van mensen als jij. Misschien bedoel je het helemaal niet verkeers en laat je je ook beinvloeden door de holocaust ontkenners, die de opdracht hebben om ons te doen geloven dat het allemaal wel mee viel, zodat ze met een gerust hart de volgende oorlog (Irak, Syrie?) kunnen beginnen, maar in plaats van deze vraag te stellen moet je de commentaren eerst eens terug lezen en alle linken bekijken. Daarna zal de deze vraag nooit meer stellen.

   • Transparancy zegt:

    Wim, de documentaire van David Cole spreekt voor zich, ik hoef niks te bewijzen. De docu wijst erop dat wellicht gaskamers hebben bestaan, dat wordt niet ontkend en daar gaat het niet om. De stelling in de docu is dat de “geschiedenis waarheid” wellicht anders is dan de “feiten” die ons al die jaren als waarheid door de strot zijn geduwd. Dan is de volgende vraag: als dat zo is, en de docu maakt dat wel degelijk aannemelijk: waarom is dat gebeurd en door wie? Als het officiele aantal van vermoorde dan wel gestorven Joden al door officiele historische instanties naar beneden is bijgesteld, waarom staat dan anno 2011 nog steeds in de geschiednisboeken: De holocaust leidde tot de vernietiging van 6 miljoen Joden? En dat niemand daarna ook nog maar iets van David Cole heeft vernomen, roept bij mij vraagtekens op. Bij jouw jennelijk niet. Als David Cole ongelijk heeft, dan zou het des te sterker zijn van de pro’s om hem in televisie shows en met bewijzen met de grond gelijk te maken. Waarom is dat nooit gebeurd?

    En tenslotte Wim, leg me geen woorden in de mond die ik niet geschreven heb. Je trekt te makkelijk conclusies. “Ik ben het eens met de docu, dus ik ontken het bestaan van gaskamers!!” Een journalist van jouw nivo onwaardig! De docu gaat in op de huidige manier van feiten presenteren tav het gebruik van gaskamers in Ausschwitz. En m/i toont de docu aan dat de huidige feiten fout zijn!! En dat is iets anders dan direct te concluderen: Hij ontkent het bestaan van gaskamers!!

 31. wdankbaar zegt:

  Micha moet maar even bellen met het Majdanek museum en zijn gaskamer hoax theorie uit de doeken doen:

  http://www.majdanek.eu/index.php

  Afspraak maken om de gaskamers met eigen ogen te komen bekijken.

  http://www.scrapbookpages.com/poland/majdanek/majdanek02.html

 32. monkey zegt:

  ja jongens dit is te gek voor woorden het bewijs staat op deze site en ook in de reacties bij klokkenluideronline zijn ze nog steeds bezig met het verwarmings verhaal.micha jij lafaard jij hebt mij gebannen en kan verdomme het bewijs niet op je site plaatsen omdat je een lafaard bent.en een groot deel van de bezoekers heb je aan mij te danken micha ik plaatste de klokkenluideronline link 15 uur per dag op het net door heel nederland maar jij stak mij een mes im mijn rug.

 33. wdankbaar zegt:

  Yvonne, als je iets wil zeggen zeggen dat niet gepubliceerd wordt, dan moet je gewoon mailen. De software is zo ingesteld dat alleen de eerste reactie goedkeuring behoeft.

  Ik hoef niet bij Micha in te loggen met andermans gegevens. Als hij mij wil bannen, dan zij het zo.

 34. monkey zegt:

  micha je voert een filmpje met bewijs aan uit paniek om de instorting van klokkenluideronline te voorkomen.in het filmpje is ruwe zyklon b te zien wat zo de bunker in wordt geworpen als je hersens had wist je dat de duitse wetenschap chemicie werelds beste waren. dacht je nou echt dat ze dat spul in ruwe vorm in de bunkers wierpen.zelfde verhaal als c4 gooi het tegen de muur en er gebeurt niks je hebt ontsteking nodig en zo ook zyklon b.duitsland was nummer 1 in die tijd met de productie van dodelijke chemische gassen.ze hebben zelfs koude kernfusie uitgevonden en jij beweert dat de duitse wetenschap zyklon b niet kon toepassen je bent van journalist naar een totale droplul gegaan die alles aanpakt en presenteerd om zijn gelijk te krijgen.ik heb foto,s gezien van de massa graven schaam je micha schaam je man

 35. wdankbaar zegt:

  mo :

  En welk concreet bewijs heb jij dat de gaskamers wél hebben bestaan? (Mijn vraag is oprecht.)

  Er staan er al talloze op deze site. Lees ook het boek For those I loved van Martin Gray:

  http://www.martingray.eu/

 36. wdankbaar zegt:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Treblinka_extermination_camp

  Sketch plan of Treblinka extermination camp, made by commandant Franz Stangl

 37. BS zegt:

  Ik ben nooit een groot bewonderaar geweest van Micha Kat laat ik dat voorop stellen. Hoewel ik respect heb voor iedereen die op zoek naar de waarheid zich niet laat intimideren door autoriteiten, en bereid is grote persoonlijke risico’s te nemen, kan ik niet over zijn gemakzucht om met opzet mensen te beschadigen heenstappen.

  Het toont een gebrek, of zelfs afwezigheid, van integriteit aan, en wijst op motieven als wraak of agressie uit frustratie. Die wraakzucht, en frustratie, larderen ook het merendeel van zijn artikelen. Dat wordt dan weliswaar allemaal verpakt onder de vlag van een NVJ-perskaart, maar heeft op geen enkele manier met journalistiek te maken. Zeker niet wanneer dit wordt gebezigd door een Micha Kat die journalisten bij voorkeur van het gebrek aan integriteit, onafhankelijkheid en objectiviteit beschuldigd.

  Naar nu blijkt – dankzij de ‘openbaring’ van Wim Dankbaar, en Kat zelf – is het leitmotiv ook niet het bedrijven van integere journalistiek, maar een schreeuw om aandacht als gevolg van zijn moeilijke jeugd, het gebrek aan aandacht van zijn ouders, de ‘worsteling’ met zijn Joodse identiteit, en de daaruit ontwikkelde bi-polaire stoornis. Dat is sneu voor Micha Kat, en een dergelijke stoornis gun ik niemand toe.

  Kat heeft eens gezegd dat Klokkenluideronline zijn levenswerk is, zijn kunstwerk of zijn professionele nalatenschap. In dat kader houd ik mijn hart vast voor de gevolgen die zijn huidige koers en onbezonnen ontkenning van de Holocaust ongetwijfeld met zich mee gaat brengen. Er is door meerdere mensen aangifte gedaan bij het MDI, en het is niet ondenkbaar dat het MDI op een gegeven moment op zoek gaat naar een manier om Klokkenluideronline te sluiten.

  Zodra dit gebeurt wordt letterlijk het fundament onder Kat’s ‘bestaansrecht’ geslagen wat bij mensen met een bi-polaire stoornis eenvoudig een zeer zware en levensgevaarlijke depressie tot gevolg kan hebben.

  Daarom, ondanks dat ik de aangiftes zeer begrijpelijk vind (ik heb zelf ook overwogen aangifte te doen), vraag ik toch iedereen om enige terughoudendheid. Wanneer Micha Kat bij zijn volle verstand zou zijn ligt de verantwoordelijkheid van zijn daden en gevolgen daarvan voor 100% bij Micha Kat. Nu er duidelijke signalen zijn om aan dat ‘volle verstand’ te twijfelen is het aan ‘ons’ om een deel van die verantwoordelijkheid over te nemen.

  Het publiekelijk maken van Micha’s psychische problemen zoals Wim dat heeft gedaan zie ik als een gedeeltelijke en terechte overname van die verantwoordelijkheid. Het doen van aangifte – hoe terecht ook – minder.

  Blijft natuurlijk over dat het schofferen van de miljoenen slachtoffers van de Nazi-Holocaust onacceptabel is. Hoe dit te doen zonder aangifte te doen? Geen idee, maar wellicht heeft iemand anders daar een slimme oplossing voor.

  BS

 38. Yvonne zegt:

  Ik heb het volgende bij hem geplaatst:

 39. wdankbaar zegt:

  BS,

  Het blijft een ethische vraag of ik die email had moeten publiceren. Ik heb dat afgewogen.

  Ik heb met Micha samengewerkt aan bepaalde dossiers (o.a. Demmink, Vaatstra, Deventer Moordzaak) waarin ik vond (en vind) dat hij goed werk deed.

  Maar als hij de holocaust c.q. gaskamers gaat ontkennen, en daarin ondanks herhaalde pleidooien van supporters om ermee te stoppen, volhardt, dan vind ik dat dit met alle mogelijke middelen moet worden bestreden.

  Ik wens daar nadrukkelijk niet mee geassocieerd te worden en neem daar afstand van.

  Door de voormalige samenwerking met Micha word ik nog steeds geassocieerd met onderdelen van zijn werk.

  Hij heeft zelf aangegeven, onder meer aan mij, waar het probleem zit als hij op onderdelen te ver gaat. Welnu, Met het ontkennen van de holocaust gaat hij mijns inziens veel te ver. Daarom vond ik het gerechtvaardigd om zijn eigen beredenering voor het te ver gaan, te openbaren. Het posthuum schofferen van de slachtoffers van de holocaust, vind ik zwaarder wegen dan het handhaven van het vertrouwelijke karakter van deze email.

  Daarbij heb ik ook meegewogen dat Micha zelf ongevraagd emails en/of gesprekken publiceert, waartegen de zender bezwaar bezwaar maakt. Hij heeft mij eens uitgelegd dat als hij een email krijgt, hij dat beschouwt als informatie, waar hij mee mag doen wat hem goeddunkt. Zelf ben ik die mening niet toegedaan.

  Soms vind ook ik het terecht om iets te publiceren, ook al wil de zender dat niet. Met publieke woordvoerders of ambtenaren in functie, mag dit al helemaal geen probleem zijn. Zo weet ik bijvoorbeeld wel zeker dat Louis Uijl niet had gewild dat ik mijn gesprek met hem zou publiceren, ondanks dat hij nooit heeft gezegd dat hij vertrouwelijk met mij sprak. Het doel van publicatie dient m.i. een hoger belang.

  Zo ook vind ik dat Micha’s eigen redenering voor de excessen die hij soms aangaat, in dit geval een hoger belang dient. De Holocaust-ontkenning vind ik zo’n excess. Ik moet daarbij afwegen wie hiermee het meest geschoffeerd wordt. Micha of de miljoenen slachtoffers/ nabestaanden van de holocaust? De weegschaal slaat voor mij uit naar de laatste groep. Met name ook omdat Micha wel degelijk een aanhang heeft voor zijn werk. Als hij een roepende eenling in de woestijn zou zijn, zou het me niet boeien. Daarom meen ik het gerechtvaardigd dat ik een reden geef, die hij zelf heeft verwoord, voor het excess dat Micha hier bedrijft.

 40. rudhar zegt:

  BS schreef: “Het publiekelijk maken van […]”

  Publiek maken of publiekelijk vertellen. Een vaak gemaakte fout. Meer uitleg hier:
  http://rudhar.com/lingtics/publiekl.htm

 41. rudhar zegt:

  Zou dit nou authentiek van Micha Kat afkomstig zijn? En ironisch of serieus bedoeld? Een andere manische periode dan de huidige?:

  ===
  1. door Micha Kat, 9 november 2009, 13:53
  In plaats van elkaar aan de peyos te trekken en de sjuul uit de vechten zouden de Joden de jatten ineen moeten slaan om gezamelijk de strijd aan te binden tegen het Moslim-monster dat op het punt staat de wereldheerschappij over te nemen en Auschwitz en Sobibor in volle glorie opnieuw te laten herrijzen! Toe dan, Joden, Max, Salomon, Berhard: spreek je steun uit voor Geert Wilders en zijn Mossad-partij! Hij is de nieuwe messias die zal afdalen van de Berg Binnenhof om het uitverkoren volk opnieuw ter exodus en ter verlossing te leiden! De PvdA en de rest van de oude claque zal branden als eens het braambos op de berg Sinai! Of is het wellicht zo dat jullie het Gouden Wouter Bos-Kalf zijn gaan aanbidden ten detrimente van het oude volk?
  /===

  Bron: http://www.villamedia.nl/nieuws/bericht/bestuur-niw-moet-aftreden/42003/

 42. monkey zegt:

  micha als je de waarheid aankunt ik daag je uit om dit te lezen je slaat achter over in je stoel http://www.express.be/business/nl/hr/klokkenluiden-is-niet-goed-voor-de-gezondheid/154178.htm

 43. Paul G zegt:

  Is alleen de Micha verantwoordelijk, voor de schandelijke uitspraken ? Of nemen ze ook de reacties mee van bijvoorbeeld Aart en Ko ?

 44. Paul G zegt:

  rudhar

  Volgens mij zit je beeldscherm vol met rode strepen.

 45. wdankbaar zegt:

  Micha roept niet op tot geweld?

  WAT HP/DE TIJD HIER DOET IS ZO SMERIG, ZO LAAG, ZO ONVOORSTELBAAR WALGELIJK EN OOK ZO ONJUIST DAT ER STANTE PEDE EEN BOM OP HET GEBOUW ZOU MOETEN WORDEN GEGOOID!

 46. monkey zegt:

  die man is een lagfaard win hij blokeert iedereeen die kritiek heeft micha is nu echt wegezakt tot strontwaardig niveau

 47. Yvonne zegt:

  @ monkey wat is er met jou gebeurd? je bent zo vreselijk verbitterd

 48. René Brioul zegt:

  Tjonge, wat een vuilspuiterij hier.
  Is dat je bedoeling Wim?

  Overigens, het valt natuurlijk niet mee als dat wat je als “WAARHEID” ingeprent en geindoctrineerd hebt gekregen NIET waar blijkt te zijn….

  Zoals al eeuwen gebruikelijk verhalen we dan het ontstane ongenoegen op de boodschapper.

 49. Yvonne zegt:

  Weer zo’n idioot die het bestaan van de gaskamers ontkent.

 50. Yvonne zegt:

  @Rene Brioul lesje geschiedenis, wel opletten.

  ontstaan van de gaskamers

  Vanaf 1939 werden in nazi-Duitsland en in de door de nazi’s bezette gebieden in Oost-Europa op grote schaal krijgsgevangenen, verzetsstrijders, zigeuners, joden, geesteszieken en zwakzinnigen, en andersdenkenden zoals Jehova’s Getuigen, vermoord. In aanvang gebeurde dat door de slachtoffers neer te schieten. Meestal stonden de slachtoffers voor grote, vaak door henzelf gegraven greppels waarna ze door een doodseskader één voor één werden neergeschoten. De Duitse leiders vonden deze methode te duur (de kogels konden beter in de strijd gebruikt worden), er waren veel mensen voor nodig en het doodschieten van onschuldige mensen (waaronder veel kinderen) was mentaal belastend voor de deelnemers aan een doodseskader. De soldaten liepen grote kans om zenuwziek te worden. Daarom werd er gezocht naar methoden die goedkoper waren en waar de daders minder last van zouden hebben.

  De nazi’s experimenteerden met explosieven: gevangenen werden bij elkaar gedreven in een gebouw, waarna het gebouw werd opgeblazen. Deze methode was wel effectief in de zin dat geen van de slachtoffers de explosie overleefde, maar het opruimen van lichaamsdelen was minstens zo belastend als de executie van gevangenen. Men ging op zoek naar een methode waarmee men grote groepen mensen in één keer kon doden, zonder dat er bloed aan te pas kwam. In de jaren ’30 gebruikten de nazi’s al koolmonoxide (vaak uitlaatgassen van vrachtauto’s) voor het doden van lichamelijk en geestelijk gehandicapten. Dit werd eufemistisch het euthanasieprogramma genoemd. Deze methode van vergassen ging men ook toepassen op gevangenen in concentratiekampen. Uitlaatgassen werden o.a. gebruikt in Sobibór en Treblinka. Ook richtten de Duitsers bijvoorbeeld in Chełmno in vrachtwagens mobiele gaskamers in. De joden werd verteld dat ze “op transport” gingen per vrachtwagen, vervolgens werden de uitlaatgassen de laadruimte ingeleid. De wagen reed intussen naar een massabegraafplaats.

 51. wdankbaar zegt:

  @Wim Dankbaar , waarom doe je aangifte tegen Micha terwijl je denkt dat het probleem van psychische aard is?

  +++++++++++

  Micha spoorde mij zelf aan aangifte te doen!

 52. monkey zegt:

  kat kijk jezelf nou al het bewijs wordt weggecencureert op je site kritiek wordt geblockt mensen gebannen.hier kat de gaskamer film als je lef hebt om de waarheid te zien http://www.youtube.com/watch?v=2sUNw2DEtEg dacht je nou echt dat ze die mensen gingen verwennen met warm water en douches je bent gek dit waren gaskamers.

 53. Yvonne zegt:

  @monkey je slaat door man, doe ff beetje kalm dat is hij niet waard dat jij straks gestrekt ligt…

 54. monkey zegt:

  ja yvonne ik weet het was gisteren dronken maar ik ben zwaar emotioneel aangeslagen ik mocht kat totdat hij mij zomaar bande van zijn site. ik verdedigde hem dag in dag uit en maakte 12 tot 15uur reclame voor hem.en dat hij nu met deze holocaust ontkenning komt terwijl er in de tweede wereldoorlog een massaslachting plaatsvond kwets mij zeer.het spijt mij mensen ik zal niet meer dronken posten,maar wou kat laten zien dat er wel degelijk massaslachtingen plaatsvonden en dat hij nu te ver is gegaan.nogmaals mijn excuses voor het ongemak.

 55. wdankbaar zegt:

  Monkey, even dimmen met de scheldwoorden. Die haal ik weg, en ze zijn ook niet nodig voor je boodschap.

 56. monkey zegt:

  sry admin voor de scheldwoorden mijn excuses ik ga wel weg ik ben tog nergens welkom maar goed ik gaat verder succes.

 57. Yvonne zegt:

  @monkey Ik weet het dat jij hem altijd verdedigde en reclame voor hem maakte. weet je wat nu zo ontzettend jammer is, hij kwam geloofwaardig over (Kat) met zijn theorie over Demmink, en nu gaat er gezegd worden Kat?? die is gestoord hij ontkent de gaskamers…in feite heeft hij zijn eigen ondergang in werking gezet. Ieder normaal denkend mens weet wat er gebeurd is in 40-45.

  En ach een keertje dronken zijn moet kunnen 😉 Om je te troosten, al mijn comments zijn ook verwijderd van klokkenluider,

 58. René Brioul zegt:

  “Ieder normaal denkend mens weet wat er gebeurd is in 40-45” ….

  En daarom gaan al die normaal denkende mensen uit scheldend uit hun dak als er eens een andere blik op het gebeurde verschijnt…

  Ik kan je verzekeren dat de komende maanden heel interessant worden voor jullie, want er zal het een en ander aan het licht komen. Dat wordt weer een hoop vloeken en tieren….!

 59. Yvonne zegt:

  Zou het niet zo kunnen zijn dat mensen welke jij van schelden beticht en uit hun dak gaan daar een zeer grondige reden voor hebben? Het ontkennen van de gaskamers is je reinste waanzin net zoals het verdedigen van die smerige ontkenning.
  je bent zum kotsen!

 60. Yvonne zegt:

  @De Mink

  Ik weet even niet wat ik zeggen moet, ik was al behoorlijk geschrokken van de uitlating dat de gaskamers niet bestaan hebben, moet je eerlijk zeggen dit kan ik gewoonweg niet bevatten. wat versta je onder pedojager? iemand die in de bosjes met een geweer ligt? of bv iemand die de werkwijze van pedoseksuelen openbaar maakt en de mensen wil waarschuwen? Zoals je misschien wel weet heb ik stopkindersex opgericht en maakte de media mij ook uit voor pedojager. Nou ik heb niet in de bosjes gelegen hoor 😉

 61. wdankbaar zegt:

  Berichten van De Mink heb ik verwijderd. Ik had erover heen gelezen, maar die beschuldiging/verdenking aan Micha’s adres is echt te belachelijk voor woorden. Totaal uit de lucht gegrepen.

 62. Yvonne zegt:

  De hulptroepen worden aangetrokken om de journalist Niek Stolker te bellen:

  Eene ramon W. heeft documenten dat kat gelijk heeft en dat de gaskamers niet bestaan hebben. Zum kotsen!
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9982/hpde-tijd-wilde-kat-begraven.html

 63. Berend zegt:

  Micha Kat is vreselijk kwaad dat HP de Tijd reacties censureert. De pot verwijt de ketel is nog te zacht uitgedrukt.

 64. Dirk zegt:

  madeliefje
  14 oktober, 2011 om 15:23

  @Betweter,ik geloof je op je woord als jij mij die -dikke korte Ali- kan laten zien.Niet strooien met woorden maar met bewijzen.

  Zet dat figuur eens met twee benen op de grond, Wim.
  Doe me een lol.

 65. Dirk zegt:

  Eindelijk een beetje tot rust gekomen, Monkey & Yvonne?
  Mooi!

 66. Yvonne zegt:

  leg uit wat bedoel je?

 67. monkey zegt:

  michaaaaaaaaaaaa jij en mijn schoonzus hebben mijn leven vernietigt stelletje criminelen. ik spuug op jullie beide vooral op mijn schoonzus die dikke vette zeug.

 68. wdankbaar zegt:

  Anonieme briefschrijver, hierbij bevestig ik ontvangst van uw brief met dank voor de complimenten.

  Ik voel echter niet de noodzaak om dagelijks mijn licht te laten schijnen over allerhande onderwerpen. Bovendien ben ik nu even druk met nieuwe ontwikkelingen in de JFK zaak.

  Dit is overigens gewoon een blogje. Ik hoef er niet elke dag iets op te posten. Het is geen commercieel project . Bezoekersaantallen interesseren me niet. Wanneer ik zin heb of iets de moeite waard vind, schrijf ik er iets op. Niets meer, niets minder. Ik ben geen aandachtsjunk die zichzelf als leider van een “revolutie” ziet en daarbij de volksmennende kwaliteiten van Hitler bewondert en nabootst. .

  Maar ik neem uw suggesties zeker in overweging wanneer ik er tijd voor kan vinden.

  Mvg

  Wim

 69. monkey zegt:

  Wim ik zeg je scoort 1 miljoen bezoekers als je michaaaaaaaa kat aanpakt die man is een crimineel zeg ik je verdomme hij is een hardcore hoernalist een ware tuti di capi en al capone.je kan geschiedenis schrijven op naar de 1 miljoen ik zeg doen http://www.youtube.com/watch?v=ruCJa4CqV_Q&feature=related

 70. wdankbaar zegt:

  Monkey, Ik zeg net dat de hoeveelheid bezoekers me niet boeit…….

  Micha is ook geen crimineel, hij is psychisch gewoon een beetje de weg kwijt.

  Beetje erg wel misschien.

 71. rudhar zegt:

  @Yvonne, oktober 13, 2011 om 8:16 am

  Ik voeg even de bronvermelding van deze overgenomen tekst toe: http://nl.wikipedia.org/wiki/Gaskamer , omdat Yvonne zelf niet zo van de bronvermeldingen en auteursrechten is.

  Weliswaar MAG het overnemen van tekst uit Wikipedia, vanwege de Creative Commons-licentie, maar er staat bij:
  “De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen”.

  MET naamsvermelding dus, en alleen als de inhoud van DIT BLOG eenzelfde soort Creative Commons-licentie hanteert, vanwege het principe “Gelijk Delen”. Is dat het geval?

  Het hele probleem had vermeden kunnen worden door gewoon de hyperlink naar Wikipedia te geven, en NIET die hele lap tekst te kopiëren.

 72. rudhar zegt:

  Yvonne schreef:

  hij kwam geloofwaardig over (Kat) met zijn theorie over Demmink, en nu gaat er gezegd worden Kat?? die is gestoord hij ontkent de gaskamers…in feite heeft hij zijn eigen ondergang in werking gezet.

  Precies, helemaal mee eens.

  Dat vind ik overigens niet nu pas, maar ook ruim een jaar geleden al: http://rudhar.com/politics/andrkijk.htm
  http://rudhar.com/politics/intnlgov/2100918.htm

 73. Arthur zegt:

  wdankbaa @ . . . specificeer even welke feiten over de holocaust “aantoonbaar niet waar” zijn.

  Ik bedien hier W. Dankbaar graag op zijn wenken. Een aantoonbare en gigantische Holocaust Leugen is het Talmoedische aantal “Zes miljoen door de nazi’s vermoorde aantal Joden”.

  Men kan TIEN separate bewijzen TEGEN dat aantal vinden, die ELK VOOR ZICH de onwaarheid van “Zes Miljoen” bewijzen. Kijk op: http://www.stormfront.org/forum/t777988-3/ bij #29 en leer iets wat u nooit geweten heeft.

  O ja, dat deze KEIHARDE FEITEN op een incorrecte site staan is geen bezwaar, want feiten zijn feiten, ze staan alleen op dit soort sites omdat de mediaterreur elke vrije discussie over “de Holocaust” (TM) al sinds mensenheugnis consequent wegcensureert.

  Veel leesplezier, vooral voor meneer Dankbaar (wellicht kan Michel Kat er ook nog iets aan hebben om zich tegen dit soort gesubsidieerde boeven, die de Vrije Meningsuiting en vrije Discussie over “de Holocaust” via valse Gelegenheidswetten onderdukken te beschermen. Al vrees ik dat bij de Holocaust Inquisitie daartegen geen bescherming mogelijk is).

 74. Arthur zegt:

  Lieve naieve Yvonne,

  Haal je schoolgeld terug.

 75. Yvonne zegt:

  Gaan we katten Harmsen dan doe ik mee, dus kappen.

 76. Yvonne zegt:

  Ik heb de volgende reactie bij Micha geplaatst na zijn laatste post.

 77. Arthur zegt:

  Door mijn gedetailleerde en zwaar gedocumenteerde link met 10 bewijzen tegen “Zes miljoen” niet te plaatsen, maar deze vrijwel onmiddellijk te VERWIJDEREN, bewijzen jullie op deze site een clubje loze schreeuwers en leugenaars te zijn, voor wie Waarheid geen enkele rol speelt.

  Hoe laag kunnen Holocaustgelovers in morele waarde dalen . . . ?!

  Duidelijker kunnen jullie op dit “forum” het totale FAILLIET van “de holocaust” (de Joodse Holocaust Versie, JHV (TM) niet demonstreren.

  Bah!

  • Berend zegt:

   Begrijpen die randfiguren eigenlijk wel waar ze mee bezig zijn om het getal 6 miljoen op deze wijze ter discussie te stellen. Voorlopig heb ik geen enkele reden gehoord of gelezen om hier aan te twijfelen. Maar laat er nou eens fouten in de telling zijn en het er 5 miljoen zijn, van mijn part 4 miljoen. Beseffen jullie, Arthur en Kat wel waar we het over hebben. X miljoen Joden vermoord in de vernietigingskampen!!!!!! Voor straf zouden jullie eens 6 miljoen keer, een mens vermoord, twee mensen vermoord, drie mensen vermoord, enz. moeten opschrijven. Mogelijk beseffen jullie dan om hoeveel mensen het gaat.
   En vooral de Neo-Nazi;s van stormfront aanhalen. Lekker betrouwbaar.

 78. Yvonne zegt:

  Holocaustgelovers?? Spoor jij wel? Waarom hebben mijn ouders dan een WUV uitkering gehad is dat voor de kat zijn >>>?
  Flikker toch op dwaas ga naast Kat zitten je past precies bij hem

 79. Arthur zegt:

  Als nieuweling op deze site, sta ik versteld van het liederlijk lage peil van de “discussie”. Vergeleken bij hier, zijn revisionistische sites voorbeelden van fatsoen, beschaving en correctheid.
  Schandelijk, zo’n hysterische en ontoerekeningsvatbare ‘monkey’, zelfs voor zijn zoologische soortgenoten.

  Erg is ook de absolute domheid welke de meeste deelnemers hier exposeren over het onderwerp “de Holocaust”. Ronduit genant van onwetendheid, onnozelheid en domheid.

  Zij hebben de populistische klok horen luiden, maar geen benul van de werkelijkheid.

  Daarbij zijn zij zo arrogante Michel Kat aan te vallen zonder een spat kennis te bezitten en zonder zelfs maar 1 van zijn stellingen met feiten te weerleggen.

  Alleen van haat gezwollen koppen die raaskallen, schelden en beledigen, ad nauseam.

  Ik verwacht dat ik hier overigens snel weer weg ben, want op mijn feitelijke argumentatiewijze hebben mensen van dit allooi gewoonlijk geen ander weerwoord dan onbeschoftheid en haat en ik wil niet het risico lopen daarmee te worden besmet.

  Enkele voorbeelden van stupiditeit uit de “discussie” hier:

  Monkey @ “hier het bewijs dat zyklon b via motoren de kamers in werden gepompt als je hersens had wist je dat dat warme luchtstroming is”

  Hoe haal je het in je Monkey-hersens om te menen dat er “warme lucht” in de “gaskamers” werd “gepompt!” Monkey is de eerste ter wereld die dit beweert! De Krema’s I, IV en V hadden zelfs geen enkele vorm van ventilatie(!) en die van de Krema’s II en III hadden een lichte vorm van luchtverversing (tegen stankoverlast; er waren in die Lijkenruimten daar immers geen ramen die opengezet konden worden), de capaciteit van de “gaskamer” was zelfs nog 25% lager dan die van de kleedkamer.
  Een “gaskamer” zonder krachtige ventilatie is volmaakt onzinnig (evenals ondergrondse ‘gaskamers’). Ook onzinnig is het ontbreken van inwerpgaten voor Zyklon-B. “Geen gaten, geen Holocaust” weet u nog? Laten we maar ophouden over het ene plateauliftje waarmee alle ‘vergaste’ lijken (ca.2.500) uit de ‘gaskamer’ naar de ovenruimte op de verdieping daarboven moesten worden vervoerd (een andere mogelijkheid was er niet). Het hefvermogen was max. 300 kg, dus per keer konden 6-8 lijken uit de ‘gaskamer’ naar boven worden gebracht. Stel dat dit per ‘vracht’ met opladen, transport, uitladen en weer naar beneden gaan 5 minuten per keer duurde, dan kostte alleen al het vervoer met het liftje 2.500/7 = 358 vrachtjes a 5 minuten = 1.790 minuten = 30 uren volcontinu! Bent u daar nog?
  Natuurlijk wisten zij zich daarboven in de ovenruimte geen raad, want de 15 muffels konden maximaal 15 x 1,2 x 20 uur = 360 lijken per dag cremeren. Dus dat betekende dat zij voor die ene ‘vergassing van 2.500 mensen een volle week vrijwel continu moesten cremeren.
  Maar, “de Holocaust” (= de Joodse Holocaust-Versie, JHV) zegt dat in Auschwitz 12-20.000 joden PER DAG werden vergast!! Bent u daar nog steeds, logistieke bollebozen?

  Geen geschikt ‘gifgas’ dus (zie het stuk waarnaar Michel Kat verwijst), onzinnige, koude ondergrondse ‘gaskamers’, zonder verwarming, nagenoeg zonder luchtcirculatie, met door lichaamswarmte waarschijnlijk een zeer hoog % RV (bij het dauwpunt verdampt blauwzuur al helemaal NIET meer), zonder inwerpgaten, zonder ontluchtingssysteem, zonder circulatie, (Zyklon-B lag op de koude vloer; het bereikt pas de normale verdampingsgraad zonder verwarming pas na 30 minuten, juist op het moment dat het ‘Sonderkommando’ volgens de JHV etend en rokend zonder gasmaskers de lijken liggend op het dan maximaal uitdampende Zyklon-B verwijderde! Tot overmaat van ramp kan Zyklon-B NIET met een kraan worden stopgezet, dus eenmaal neergegooid bleef het onder de lijken minstens 15 uur lang gif afgeven . . . Dat, terwijl het liftje dus pas 30 uur later alle lijken kon hebben afgevoerd. Maar wat moest het ‘Sonderkommando’ in de Ovenruimte boven met 2.500 lijken doen?!! Die konden dan toch helemaal niet meer funcioneren met bergen van duizenden lijken om zich heen? Juist, dat kon dus allemaal niet! Maar toch, als u de plattegronden van de Krema’s II en III bekijkt, ziet u dat al die lijken echt NERGENS anders naar toe konden. NERGENS. Ziet u het voor u?
  Maar het werd nog erger: inmiddels stond het restant van dit DAGquotum nog altijd voor de deur van het Krema te wachten. Afgaand op het JHV-minimum van 12.000 ‘vergassingen” PER DAG, (ik ben coulant, want de JHV spreekt ook over 20.000 PER DAG) had het Krema (stel Krema III) met haar 15 muffels dus tot taak PER DAG 15/46 = 3.914 joden te ‘vergassen’ en te cremeren. Kunt u het nog volgen, ik den het wel, want het is stof voor Groep 8 van de Basisschool. Terwijl het liftje minstens 30 uur bezig was met het ontruimen van de ‘gaskamer’ van de eerste ‘vergassing’ hadden de ovens minstens een week nodig om ze te cremeren. Maar hoe moest het nu met de resterende 1.500 van diezelfde groep van die eerste dag die nog voor de deur stonden? En het quotum van bijna 4.000 joden van de dag erna, de dag daarna en de dagen daarna? Weet u dat? In tijd van een week stonden er tienduizenden wachtenden en talloze duizenden lijken in en rond de Krema’s. Dat kon toch niet anders? Of wel? Vraag het maar aan al die Holoaustverhalenvertellers en Anti-wetenschappers van de JHV. Laat u het mij even weten als u het antwoord heeft?

  Totale, schizofrene waanzin dus, dat hele ‘vergassings’ verhaal. Alleen geschikt voor monkeys en Yvonnetjes.

  Dankbaar @ “Sommige mensen zijn van mening dat Zyklon B in de vorm van pillen toegediend werd, maar dit was in de vorm van kristallen die ‘oplosten’ (in feite: sublimeerden) als ze met lucht in aanraking kwamen.”

  Alweer totale onzin dus. Van “oplossen” was uiteraard sowieso geen sprake. Van “sublimeren” uiteraard ook niet: het Amerikaanse Chemische Concern Cyanamid Co. in Linden N.J., een van de grootste producenten van blauwzuur ter wereld, stelde: “Wij kennen geen chemisch proces waarbij HCN (blauwzuur) onmidddellijk verdampt bij blootstelling aan lucht”. Justitiele vergassingen met blauwzuur in de VS worden niet voor niets uitgevoerd door blauwzuur in een bak met ZWAVELZUUR te verdampen.
  Ga voor de verandering eens zelf nadenken beste Dankbaar, in plaats van de Holocaustromanciers voor u te laten denken; dat is echt een welgemeende raad.
  En zie van uw belachelijke, kwaadaardige vervolging bij de Holocaust Inquisitie af. Word liever wijzer.

  Monkey @ “Micha moet maar even bellen met het Majdanek museum en zijn gaskamer hoax theorie uit de doeken doen:”

  Nee hoor. In Majdanek waren volgens de Sovjets en het IMT in Neurenberg 1,5 Miljoen mensen ‘vergast’. Beroemd Holocaustcoryfee Lucy Davidowitz hield het later op 1.380.000 (let op de precisie!). Leugenaar en ‘historicus’ Martin Gilbert (ook joods) maakte er al 350.000 van, de Majdanek Museum Gids sprak in 1992 over 234.000. Op het Majdanek proces telde het vonnis er 200.000. Maar kijk! In 2005 verklaarde de Directeur van het Majdanek Museum, Tomasz Kranz, dat het er nu 78.000 (joden en niet-joden) moeten zijn, inclusief 40.000 van het omstreden ‘Erntefest’.
  Gelukkig geloof ik al lang niet meer in 1 aantal, welk dan ook, van welke officiele Holocaust hyst(e)oricus. Revisionisten zeiden 30 jaar geleden al dat daar in de 4 jaar van het bestaan totaal 42.200 mensen omkwamen. Wat heb ik dus in G-dsnaam bij die ex-communisten in Polen te vragen?

  Yvonne @ “Ik weet even niet wat ik zeggen moet, ik was al behoorlijk geschrokken van de uitlating dat de gaskamers niet bestaan hebben, moet je eerlijk zeggen dit kan ik gewoonweg niet bevatten.”

  Nee, lieve, naieve Yvonne. Dat begrijp ik heel goed. Ikzelf geloofde vroeger ook in al die gestudeerde Holocaustpraatjesmakers, tot ik besloot zelf te gaan nadenken. Toen was het in twee weken over. Jij behoort – net zoals ik vroeger – tot de mensen die een Leugen die zij duizend keer hoorden eerder voor waar aannemen, dan een Waarheid, die zij voor de eerste keer horen. Geeft niets, als je ooit maar wakker en volwassen wordt.

  @ “Eene ramon W. heeft documenten dat kat gelijk heeft en dat de gaskamers niet bestaan hebben. Zum kotsen!”

  “Gaskamers” bestaan wel degelijk. In Auschwitz I, in Dachau, in Sachsenhausen, in Stutthof en in Mauthausen kun je prachtige, plechtig opgetuigde Nepgaskamers bezichtigen. Ze werden na de oorlog gemaakt door resp. de Poolse communisten, de Amerikanen en de Sovjets.
  Ook in Majdanek kun je onder de indruk raken van de ‘gaskamers’, want daarin werd kleding etc. ontluisd, vandaar dat alle muren daar nog steeds fel BLAUW zijn, in flagrante tegenstelling overigens tot de “gaskamers’ in Auschwitz, weet je nog? Daar zijn ze immers allemaal WIT, zonder een spoortje onvergankelijk Pruisisch Blauw.
  In Majdanek daarentegen zijn ze juist weer fel blauw. Echt, een Holocaust Wonder!

  Overigens zijn “Gaskamers” in Majdanek, gezien het relatief kleine aantal gestorvenen in vier jaar daar an sich al helemaal niet meer geloofwaardig.

  O ja, graag zou ik op dit Forum 1 FEITELIJKE weerlegging willen zien van de link over de onzinnigheid van Zyklon-B waarnaar Micha Kat heeft verwezen. Meer mag natuurlijk ook, maar 1 zou al spectaculair zijn, want ik meen dat dat stuk NIET EEN FOUT bevat.
  Ook van de link waarin ik in mijn eerste posting hier verwees, over TIEN BEWIJZEN TEGEN ‘ZES MILJOEN’ DOOR DE NAZI’S VERMOORDE JODEN zou ik dolgraag 1 feitelijke weerlegging willen zien. De andere 9 komen wellicht later nog eens. Met “de Holocaust” weet je het immers nooit.

  Mijn allergrootste plezier zou het echter zijn als een van u FEITELIJKE bewijzen kan leveren voor:
  1. Een Bevel van Hitler of een andere hoge nazi om joden fysiek uit te moorden. (Nee, kom alsjeblieft niet met die daarvoor compleet waardeloze “Wannsee-Conferentie”!)
  2. Het bestaan van “gaskamers” voor massamoord op joden.
  3. Het aantal van “Zes Miljoen door de nazi’s vermoorde joden.

  Ik beloof dat ik als ik daarvoor 1 concreet bewijs krijg, ik het revisionisme afzweer.

  Wie overigens een andere zinnige vraag aan mij over “de Holocaust” wil stellen, is daartoe bij deze van harte uitgenodigd. Vooral academici, studenten, historici, etc. zijn uitgenodigd. Liever geen kwaadsappige aantijgingen of naieve establishment JHV-proza, want dan vegen mijn feiten met u de vloer aan.

 80. Yvonne zegt:

  heeft spontaan braakneigingen.

 81. Berend zegt:

  Bla, bla, bla. Een papagaai aan het woord. Arthur, ik zou graag willen dat jij verplicht die ‘test’ die Micha Kat in dat nep-filmpje op zijn weblog zette ging uitvoeren. Ik zorg er dan hoogstpersoonlijk voor dat de deur niet opengaat voor er 12 minuten om zijn. Kijk eerst eens naar de vele bewijzen en getuigenverklaringen die er zijn voor je weer dat filmpje van David Cole napapagaait. Wat ben jij een schoft zeg.

 82. Berend zegt:

  En dat nog iets Arthur, die arrogante toon waarop je iedereen de les wil lezen, terwijl je gewoon iets napapagaaid, zonder je in de werkelijke feiten te verdiepen, bewijst dat je het niet van je verstand moet hebben.

 83. rudhar zegt:

  Berend schreef:

  Begrijpen die randfiguren eigenlijk wel waar ze mee bezig zijn om het getal 6 miljoen op deze wijze ter discussie te stellen.

  Ik stel de zes miljoen ook ter disscussie. Het kan namelijk ook 5 komma zoveel geweest zijn. Wikipedia (niet altijd betrouwbaar, maar meestal wel) stelt:

  Volgens de betrouwbaarste schattingen ligt het totaal aantal vermoorde Joden tussen de 5,29 en iets meer dan zes miljoen.[1]

  [1] = Ian Kershaw, Keerpunten: tien beslissingen die de loop van de Tweede Wereldoorlog voorgoed veranderden, Spectrum, 2010, p. 464

  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust#Cijfers

 84. rudhar zegt:

  Arthur:

  Daarbij zijn zij zo arrogante Michel Kat aan te vallen zonder een spat kennis te bezitten […]

  Zelf heb je zo weinig kennis en vaardigheden dat je nog niet eens de voornaam van je held correct kunt koppiepeesten. Hij heet Micha, uitgesproken met de ch van ‘lachen’.

 85. rudhar zegt:

  Amerikaanse Chemische Concern Cyanamid Co. in Linden N.J., een van de grootste producenten van blauwzuur ter wereld, stelde: “Wij kennen geen chemisch proces waarbij HCN (blauwzuur) onmidddellijk verdampt bij blootstelling aan lucht”. Justitiele vergassingen met blauwzuur in de VS worden niet voor niets uitgevoerd door blauwzuur in een bak met ZWAVELZUUR te verdampen.

  Je verwart KCN (cyankali) met blauwzuur (HCN). Het eerste is een vaste stof, het tweede een zeer vluchtige vloeistof. Zie Wikipedia:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Waterstofcyanide
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaliumcyanide
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

  De substantie bestond uit pellets of schijfjes houtpulp of diatomeeënaarde die geïmpregneerd waren met blauwzuur, een stabilisator en een waarschuwende geurstof Methyl 2-Broomacetaat. Blauwzuur (waterstofcyanide (HCN)) is namelijk een zeer vluchtige vloeistof met een kookpunt van 25,7°C. […] De pellets gaven, zodra ze aan de open lucht blootgesteld werden, het blauwzuur af als damp. Blauwzuur verdampt ongeveer even gemakkelijk als ether.

 86. rudhar zegt:

  Arthur citeerde (zegt hij, maar zonder bronvermelding) Amerikaanse Chemische Concern Cyanamid Co. in Linden N.J.:

  “Wij kennen geen chemisch proces waarbij HCN (blauwzuur) onmidddellijk verdampt bij blootstelling aan lucht.”

  Klopt, verdampen is dan ook geen chemisch proces, maar een fysisch proces. De hele zin is dus flauwekul, zodat die wel verkeerd geciteerd, uit context gehaald, verkeerd vertaald of alle drie zal zijn.

 87. René Brioul zegt:

  Beste Arthur:
  Ik waardeer je poging om meer “rede” in deze discussie te brengen.
  Echter helaas, het gaat hier niet om FEITEN, het gaat om EMOTIES.

  En iedereen weet dat EMOTIES bepaald niet op WAARHEID gestoeld hoeven te zijn!

  Iedereen heeft zo zijn/haar al dan niet geindoctrineerde “waarheid” en de emoties lopen hoog op als je daaraan komt.

 88. rudhar zegt:

  Arthur schreef:

  door blauwzuur in een bak met ZWAVELZUUR te verdampen.

  Door KCN (cyaankali) met zwavelzuur te laten reageren, waarbij blauwzuur (HCN) vrijkomt. Dat is geen verdampen, maar een chemische reactie.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaliumcyanide

  Blauwzuur komt vrij wanneer kaliumcyanide in aanraking komt met een zuur.
  […]
  Zoals alle kaliumzouten is ook kaliumcyanide goed oplosbaar in water. Eventueel in het water aanwezig koolzuurgas maakt hieruit makkelijk het nog giftiger blauwzuurgas vrij:

  2 KCN + H2O + CO2 → K2CO3 + 2 HCN

 89. rudhar zegt:

  Arthur:

  Ga voor de verandering eens zelf nadenken beste Dankbaar, in plaats van de Holocaustromanciers voor u te laten denken;

  Mijn raad aan Arthur: zet je Stormfrontbril af, probeer objectief te zijn, en lees de Wikipedia of een paar middelbareschoolleerboeken over natuurkunde en scheikunde. Bij de Slegte ligt vast wel wat voor bijna niks te koop.

  Meer kennis heb ik zelf ook niet, en toch prik ik zo gaten in bijna elke zin die je schrijft. Kun je nagaan wat echte experts ermee kunnen.

 90. rudhar zegt:

  Daar zijn ze immers allemaal WIT, zonder een spoortje onvergankelijk Pruisisch Blauw.
  In Majdanek daarentegen zijn ze juist weer fel blauw.

  Pruisisch blauw (http://en.wikipedia.org/wiki/Prussian_blue) bevat ijzer. Waar kwam dat vandaan, bij die muren?

 91. Berend zegt:

  Rudhar, goed lezen. Ik heb het over ‘op deze wijze’ de 6 miljoen ter discussie stellen. Voor mij is 6 miljoen ook geen vast getal, maar een afgerond. Waar het hier om gaat is dat een bepaalde groep bezig is de hele genocide te bagatelliseren. Ach het was allemaal zo erg niet. Micha Kat zette er zelfs een plaatje bij van lachende kinderen die van de bewakers paardrijles kregen in de kampen. Hoe ziek moet je dat zijn om zoiets ook maar te denken. Net als de douchesruimtes. Ja ja, ze kregen ook iedere ochtend ontbijt op bed vermoed ik.
  Nee, dit is een opzet om nieuwe oorlogen te beginnen, mogelijk de 2e wereldoorlog.
  En figuren als Arthur trappen er in.

 92. rudhar zegt:

  Berend:

  Waar het hier om gaat is dat een bepaalde groep bezig is de hele genocide te bagatelliseren. Ach het was allemaal zo erg niet. Micha Kat zette er zelfs een plaatje bij van lachende kinderen die van de bewakers paardrijles kregen in de kampen. Hoe ziek moet je dat zijn om zoiets ook maar te denken.

  Zo denk ik er ook over. Mijn opmerking “Ik stel de zes miljoen ook ter disscussie” was dan ook ironisch bedoeld. (Ik zeg het er maar even bij, mocht het niet duidelijk zijn.)

  Ik had me al jaren eerder van Micha Kat afgekeerd, maar zie hem nu des te meer als een gestoorde overjarige puber, die uit frustatie nog steeds tegen de heilige huisjes van zijn ouders aan meent te moeten schoppen. Hij weet van gekkigheid niet meer wat hij nu weer moet verzinnen om maar vooral weer zo veel mogelijk op te vallen. Een zieke internettroll (maar dan op eigen site), dat is hij. Tragisch.

 93. Arthur zegt:

  Precies de reacties die ik vewachtte. Ik geef uitsluitend aantoonbare feiten en vroeg die met aantoonbare feiten te ontzenuwen.
  Dan breekt het gekakel los, vol scheldwoorden (“schoft”), irrelevante papegaaientaal, het ‘verwijt’ dat er een typo in mijn stukje staat (Michel i.p.v. Micha; sorry maar de naam van jullie Ketter staat niet in letters van Haat gebrand in mijn geest), en nog veel meer blah, blah, blah, MAAR GEEN ENKEL AANTOONBAAR FEIT, laat staan de geringste weerlegging van al die aangetoonde feiten. NIETS.

  Ik geef slechts aantoonbare FEITEN, niet meer en niet minder en vraag daarop feitelijke reacties, c.q. weerleggingen. Ik ben niet gevoelig voor beledigingen, gescheld en vuilbekkerij. Ik reageer daarop niet meer; het glijdt van mij af als water van een eend. Het toont slechts het hysterische niveau van betreffende personen.

  Terug naar de feiten. Ik stelde dat er 10 bewijzen bestaan tegen de stelling dat “6 miljoen joden” (een Talmoedisch Aantal) door de nai’s zijn vermoord. Daarbij gaf ik aan waar men die tien bewijzen kan lezen.
  Antwoord: NUL. Men leest niet, men WIL niet lezen.

  Ik stel dat Micha Kat verwijst naar documentatie waaruit in een groot aantal punten de onzinnigheid van Zyklon-B als “gaskamergas” wordt aangegeven en dat ik daarin NIET EEN Onwaarheid heb kunnen ontdekken.
  De enige reactie is dat ik “middelbare schoolleerboeken” moet raadplegen. Ik heb echter o.m. het wetenschappelijk onaantastbare werk van de briljante chemicus Dr. Germar Rudolf gelezen (sinds kort vrijgelaten na 3,5 jaar gevangenisstraf wegens “Holocaustontkenning”!) en die toonde in zijn ‘Rudolf Report’ wetenschappelijk en onweerlegd de ONZIN van “Zyklon-B vergassingen aan.
  Alweer dus GEEN SPOOR van bewijs voor de “vergassings”stelling, INTEGENDEEL!

  Ik gaf de LOGISTIEKE WAANZIN van “12-20.000 vergassingen PER DAG” van de Holocaustvertellers (‘historici’) aan. Zelfs op het niveau van Groep 8 van de Basisschool is er hier niemand die dit kan uitleggen, niemand reageert daarop zelfs.
  Natuurlijk niet, want de meesten hier lezen niet, WILLEN NIET LEZEN! Niemand is zo blind als hij die niet WIL zien, vandaar al die beledigingen en vuilbekkerij.

  Ik vroeg of iemand de onwaarheid van de DRIE punten van de revisionistische wetenschappers (“Ontkenners” zeggen de Kettermakers van “de Holocaust” met hun stigmatiserende LEUGENWOORD) kan aantonen: A. Een bevel, een beleid, een plan, een systeem, een opdracht, een uitvoeringsorganisatie, budgettaire allocatie, e.d. ANTWOORD NUL. In de tientallen miljoenen Duitse documenten die de Geallieerden en Sovjets ijlings afvoerden naar geheime Archieven in Washington, Moskou, etc. is GEEN LETTER van dat al gevonden! (Alleen in de naoorlogse fake van de zgn. “Codetaal” moeten we i.p.v. “transport” lezen “vermoord”, etc.). Gek dat die stomme nazi’s “alle documenten over “de Holocaust” vernietigden, maar nu juist niet die aller, aller geheimste documenten, die in “Codetaal”. Een Holocaustwonder!
  B. Of iemand een concreet bewijs (1 maar) kan leveren voor miljoenen vermoorde joden. Slechts 1 lijk uit al die miljoenen waarvan na de oorlog werd pathologisch-anatomisch werd vastgesteld dat hij of zij door gifgas om het leven is gebracht. Ook 1 technisch rapport waarin objectieve technici/chemici verklaarden dat een bepaalde ruimte een “gaskamer” was. Of 1 massagraf waarin iets van de tienduizenden tonnen menselijke as, resten, tientallen miljoenen tanden en kiezen etc.gevonden is. ANTWOORD: NUL.
  C. 1 Bewijs voor een aantal vermiste joden hoger dan 1,5 miljoen. ANTWOORD NUL.

  De sinds 6 jaar dagelijks met “de Holocaust” politiek-ideologisch gehersenspoelde meute krijgt een waas voor ogen als zij worden verwezen naar bijv. Stormfront, omdat de Orwelliaanse krachten ‘im Hintergrund’ elke discussie, kritiek, zelfs twijfel aan hun Ideologische Dogma systematisch censureert, justitieel vervolgt, en fatsoenlijke denkende mensen maatschappelijk kapotmaakt. Maar FEITEN zijn FEITEN, of ze in het Reformatorisch Dagblad of op Stormfront staan.
  Is het niet merkwaardig dat sinds de oorlog NIET EEN voormalig Duitse betrokkene vrij en open zijn kant van het Demonische verhaal heeft mogen uiten? Het is gruwelijke EENZIJDIGHEID wat de klok slaat over die “Holocaust” (Welke?) In het huidige Duitsland worden JAAR IN, JAAR UIT ca. 15.000 mensen veroordeeld wegens “Holocaustontkenning”, weet u dat? (Bron: Jaarverslagen Bundeskriminalamt).
  Ik haal mijn informatie uit ALLE beschikbare bronnen, en dat zou u hier ook moeten doen. EENZIJDIGHEID KAN per definitie GEEN WAARHEID ZIJN! Alleen dan kan men de Waarheid benaderen. Anders blijft het Geloven.

  Wilt u reageren? Heel graag; maar alleen met aantoonbare, concreet ondersteunde feiten, anders blaft u maar tegen een andere boom.

 94. rudhar zegt:

  Arthur schreef:

  het ‘verwijt’ dat er een typo in mijn stukje staat (Michel i.p.v. Micha;

  Het was niet bedoeld als verwijt, alleen als feitelijke vaststelling. Het kan een indicatie zijn voor hoe je met andere feitelijke gegevens omgaat, zoals het verschil tussen chemische en fysische processen. Alleen daarom wees ik erop. Een foutje is op zich niet erg, inderdaad.

  sorry maar de naam van jullie Ketter staat niet in letters van Haat gebrand in mijn geest

  (Bedoel je hier nu Micha mee? Zo ja:)
  Ik haat Micha Kat helemaal niet. Ik vind alleen dat hij erg verkeerd bezig is. Verder mag ik hem wel en heb ik met hem te doen. Hij maakt zijn eigen leven namelijk erg moeilijk terwijl dat niet hoeft.

  en dat ik daarin NIET EEN Onwaarheid heb kunnen ontdekken.
  De enige reactie is dat ik “middelbare schoolleerboeken” moet raadplegen.

  Om de onwaarheden in het materiaal te ontdekken, ja. Zo is verdamping geen chemisch proces, maar een fysisch proces. Dat blauwzuur ontstaat als KCN in contact komt met een zuur is dan weer wel chemisch. Erg belangrijk onderscheid.

  het wetenschappelijk onaantastbare werk

  Elk wetenschappelijk werk is per definitie aantastbaar. Dat volgt uit de wetenschappelijke methode. Als het onaantastbaar is, is het dus niet wetenschappelijk.

  Natuurlijk niet, want de meesten hier lezen niet, WILLEN NIET LEZEN! Niemand is zo blind als hij die niet WIL zien, vandaar al die beledigingen en vuilbekkerij.
  Ik vroeg of iemand de onwaarheid van de DRIE punten van de revisionistische wetenschappers (“Ontkenners” zeggen de Kettermakers van “de Holocaust” met hun stigmatiserende LEUGENWOORD) kan aantonen:

  Ik heb in de loop der jaren wel geleerd dat je niet zomaar alles moet geloven. Ook niet als het op het eerste gezicht plausibel LIJKT. En de persoon en opstelling van de melder speelt ook een rol: bij info afkomstig van Stormfronters ben ik dus nog 10 keer zo skeptisch als ik normaal al probeer te zijn.

  Je opgewonden formulering zoals hierboven geciteerd doet je geloofwaardigheid ook geen goed. Ik zou er bijna uit gaan opmaken dat je graag wilt dat je info klopt. Wel eens van confirmation bias gehoord? Die werkt twee kanten op, uiteraard.

  Ik las dat ene Robert Jan van Pelt http://nl.wikipedia.org/wiki/Robert_Jan_van_Pelt de holocaustontkenners al uitgebreid van repliek gediend heeft. Is het dan handig als wij amateurtjes hier even uit de losse pols de argumenten van de stormfrontneonazi’s gaan ontzenuwen?

  politiek-ideologisch gehersenspoelde meute krijgt een waas voor ogen als zij worden verwezen naar bijv. Stormfront,

  Ik hou niet van neonazi’s, ja dat heb je goed gezien.

 95. rudhar zegt:

  Arthur schreef:

  […] met door lichaamswarmte waarschijnlijk een zeer hoog % RV (bij het dauwpunt verdampt blauwzuur al helemaal NIET meer) […]

  Het dauwpunt van water of dat van blauwzuur? Beïnvloeden die elkaar?

  Dus als je in een sauna een flesje vloeibare stikstof opentrekt, dan verdampt de stikstof niet omdat de lucht al verzadigd is met waterdamp? Is dat zo? Lijkt mij toch sterk.

  Door meer (lichaams)warmte wordt de RV (relatieve vochtigheid) trouwens lager, niet hoger. Ze wordt hoger door meer waterdamp, die er in een opeengepakte mensenmassa inderdaad ook veel is.

 96. Berend zegt:

  Arthur, ik ben vlak na de oorlog geboren. Ik ben opgegroeid tussen mensen die de oorlog en de kampen hebben overleefd. Mijn vader is van de weg gesleept en te werk gesteld in Duitsland. Hij heeft de bombardementen op Kassel overleefd. De verhalen over en uit de kampen heb ik uit de eerste hand van overlevenden. De bestaan van de gaskamers is mij met de paplepel ingegeven. Mijn buurman, die later helemaal gebroken naar Israel is vertrokken, vertelde mij hoe zijn vrouw en twee kinderen zijn vergast. Allemaal leugenaars volgens jou. En neem van mij aan, het vergassen was niet de enige gruwelijkheid. De verhalen die ik als kind te horen kreeg staan in mijn geheugen gegrift en hebben mijn leven bepaald
  De bewijzen inclusief foto’s zijn op deze site, maar ook op vele andere, vele malen gepubliceerd. Maar ja, als je niet WILT lezen zal je altijd blind en doof blijven.
  Weet je wat het met jou is Arthur, Ik denk dat niemand meer zin heeft om met jou hierover in discussie te gaan. Weet je waarom niet? Omdat de antwoorden al lang gegeven zijn.

 97. Dekzijl zegt:

  Arthur,

  20.000 per dag noem je in je stukje met vragen. Wie beweert dat dan, en over wat precies? Want met die cijfers zit je al in 300 dagen aan de 6 miljoen?

  En dan vraag jij je af waarom er niemand toch inhoudelijk wil reageren..?

 98. hkdh zegt:

  @Arthur schrijft o.m.
  ” Een ‘gaskamer’ zonder krachtige ventilatie is volmaakt onzinnig (evenals ondergrondse ‘gaskamers’). Ook onzinnig is het ontbreken van inwerpgaten voor Zyklon-B. ‘Geen gaten, geen Holocaust weet u nog? ”

  In reactie #5 , oktober 11, 2011 om 2:25 pm, verwijs ik naar het onderzoek dat de gaten gepland en uitgevoerd in het beton van het dak van vergasungskeller II heeft bloot gelegd.
  Ook vindt men daar een uitvoerige analyse, die aangeeft dat het grote verschil van omstandigheden en blootstellingstijden, het al dan niet optreden van Pruisisch blauw op stucwerk, metselmuren en hout, verklaarbaar maakt.
  Ook de nepdouchekoppen komen er aan de orde.
  En de geforceerde ventilatie hing demontabel in een lange driehoekskorf onder de steunbalk in het midden, alleen de luchtafvoersleuven in de muren zijn nog terug te vinden.
  De overgebleven schijfjes met cyaangas werden in de eerste 3 provesorische gaskamers weggespoeld, gewoon met de slang. Op Birkenau werd gewerkt met korfjes die in 4 gevlochten staaldraad pilaren werden neergelaten en na afloop meteen weer werden opgehesen, er werd niet gestrooid. Er waren zelfs extra gaatjes in het dak om de temperatuur en/of de gasconcentratie te kunnen meten op de gewenste hoogte.

  Aan de gehele operatie ‘Endlösung Judenproblem’ is te zien dat het de bedoeling was dat e.e.a. nergens zou blijken, om geen weerstand te wekken. De industriële versie was Birkenau in Oswiecim (onder gezag van het Auschwitch commando). Waarom moesten daar anders 4 (VIER) grote crematoria vlak bij elkaar en bij de spoorlijn worden gebouwd in 1942/43, elk met verkleed- en z.g. doucheruimten/leichenkeller. En waarom moesten die zo grondig worden ontmanteld en opgeblazen (incl administratie), toen de zaak tegen de russen verloren was ?
  Dan is het mogelijk een wonder dat naast de getuigenverklaringen van per ongeluk overlevenden, er toch ook nog fysieke bewijzen gevonden zijn. Die zouden overigens veel uitgebreider zijn geweest, als de site grondig was gereconstrueerd, zoals men dat met archeologische sites doet, maar Birkenau heeft men alleen maar laten verpauperen en Auschwitz I als propaganda object opgesierd.
  En daar was al die jaren niets aan te doen, men moest naar de pijpen van de USSR dansen.
  Er zijn ruim 5 miljoen Joden zoek sinds de SS vanaf 1941 op hen is begonnen te schieten in Polen, Litauen, Witrusland en Ukranje, nooit ergens thuis gekomen dus. Als het alleen die 5 waren geweest die ik persoonlijk niet heb zien thuiskomen, was het ook een sjoah geweest, vanwege de reden ervan. Ik heb hier nog zo’n klein briefje van de burgerlijke stand 1942 waarop die reden staat vermeld en dat gold voor al die ruim 5 miljoen.
  Dat de russen van eenvoudig tellen hielden om er vanaf te zijn (erschossen 1 million juden, Majdanek 1 mill juden, Auschwitz 4 mill juden, also 6 million insgesamt, ende), dat kan de echte tellers toch niet worden nagedragen.

  Kortom deze Arthur trol leest alleen wat hem uitkomt, antwoorden die al gegeven zijn voor zijn vraag gesteld is, vallen hem niet eens op. Hoe zielig ben jij, dat jij je aanwezige hersens volpropt met die onzin, alleen omdat je schuldigen zoekt voor een probleem in jou.
  Je bent rijp voor de volgende generatie SS, maar pas op er waren overlevenden de vorige keer, die zich verstopt hadden en deze keer schieten ze eerst terug alvorens in dekking te gaan.

 99. Yvonne zegt:

  @Berend
  Je kunt kletsen als brugman, maar Arthur zal het nooit aannemen. Zijn denkbeeld is zo. Daar doe je niets aan, ook al kom je met 1000zenden bewijzen aan.

 100. Wim Dankbaar zegt:

  Yvonne, hetzelfde als voor Arthur, geldt voor Micha Kat. Het ziektebeeld is in de psychiatrische wereld bekend onder de term “psychose”.

 101. Fred de Vries zegt:

  Een psychose is meestal natuurlijk een vrij plotseling ontstane toestand waarbij de patient het contact met de werkelijkheid behoorlijk verloren is. Zoiets ontstaat pas wanneer er een bestaande psychiatrische stoornis bestaat en een patient terugvalt. Met andere woorden: iemand heeft een stoornis, zoals een bi-polaire stoornis (ofwel een manisch-depressieve stoornis), en iemand valt vrij snel terug.

 102. monkey zegt:

  nogmaals ik mag dan droinken zijn micha ik heb nooit een hekel aan je gehad en steun je in veel zeken maar dat ik onderdeel was van klokkenluideronline is duidelijk geweest ik verdifgigde jou van smorgensvroeg tot anonds laat maar ik kreeg ruzie met wim en ik werd gebannen ik was dronken toen.daarna ging het slecht met mij meneer kat lik mijn reet.

 103. Yvonne zegt:

  Ja Wim, je hebt echt gelijk, triest eigenlijk vind je niet? Hij was zo verdomd goed op weg met Joris D.en hij smijt alles zo weg..

 104. Berend zegt:

  En dat dit nog voor Micha, Arthur, Ko en die paar anderen. Laten we hopen dat met dit ervaringsverhaal een eind komt aan deze walgelijke discussie. En ik hoop dat genoemde personen nu ook stoppen met het gegoochel met getallen uit respect voor al die vermoorde mensen.

  Welkom in Auschwitz

  Als de gruwel van de concentratiekampen ergens te vatten is, moet het wel in Auschwitz zijn, de plaats waar tussen 1941 en 1945 meer dan een miljoen mensen werden vermoord. Waarvan het overgrote deel joden, maar ook vele honderdduizenden zigeuners, homo’s en andere Untermenschen. Hoe worden zij herdacht in het gigantische openluchtmuseum dat Auschwitz vandaag is? En wat doet een bezoek aan zo’n morbide museum eigenlijk met een mens?

  Een lang verhaal naar internetnormen maar opdelen in stukken zou nefast zijn. Dus ook maar lezen in één keer.

  Achtenveertig uur later komen de tranen. Ik lees in de krant, mijn eerste Vlaamse krant sinds ik terug ben uit Polen, een recensie van het boek Stenen Wereld. Tadeusz Borowski, een Poolse politieke gevangene in Auschwitz, beschrijft hoe hij een vijver moest dempen met mensenbeenderen, en de hoofden van vier vergaste kinderen bij elkaar moest houden opdat ze makkelijker zouden verbranden. Twee dagen geleden stond ik nog aan de rand van die vijver, een miezerig, moerassig poeltje eigenlijk, helemaal achterin het concentratiekamp van Birkenau, ook wel Auschwitz II genoemd, links van de spoorweg die door de beruchte poort het kamp binnenkomt. ‘In deze vijver werden de assen van verbrande vrouwen en kinderen gegooid,’ stond er op een bordje in drie talen, het Pools, het Engels en het Jiddisch.

  Hoe heb ik al die horror en herinneringen in Auschwitz in godsnaam kunnen verdragen zonder een traan te verpinken? Die duizenden foto’s van onschuldige mensen, die honderdduizenden namen, door de nazi’s zelf zorgvuldig bijgehouden – gelukkig maar, zou je haast zeggen; die lugubere restanten van vergaste en verbrande slachtoffers; die donkere krochten van barakken. Met een overweldigende kracht slingeren de beelden zich terug in mijn geheugen, en een diep verdriet overvalt me. Ik dacht dat ik alles gezien had over Auschwitz, alle belangrijke boeken gelezen. Waarom nog helemaal naar Polen gaan om daar, samen met duizenden andere toeristen, nog eens zout in de wonde te wrijven? Is dat trouwens wel toerisme, een concentratiekamp bezoeken, of eerder een ongezonde vorm van voyeurisme?

  We staan in de rij voor Barak 19, de ‘Doodsbarak’. Een geheel in het zwart geklede bewaker zegt dat we achter elkaar moeten binnengaan, op één rij. We doen gedwee wat hij zegt. Hier voelt niemand de behoefte om voor te kruipen of te morren. In Auschwitz hoor je zelfs amper iemand luidop praten. Het geluid van stappende en schuifelende voeten overheerst. Af en toe roept een kind, eerder verveeld dan uit protest. Ondanks het uitdrukkelijke advies om geen kinderen jonger dan zestien mee te brengen naar het concentratiekamp loopt er toch nog opvallend veel klein grut rond. Hoe zou je dat uitleggen aan een jongen van acht, dat de mensen hier als broden in een oven werden geschoven?

  De eerste kamer aan de linkerkant was het dokterskabinet. Op de tafel ligt nog een spuit waarmee talloze gevangenen vergiftigd zijn. In de Doodsbarak werd daadwerkelijk geëxperimenteerd met de dood. De Duitse officieren konden er naar believen beschikken over menselijke proefdieren.
  De tweede kamer is ingericht als een doordeweeks kantoor. Wie de dokter overleefd had, werd hier gekeurd met het oog op andere executievormen. Naast het kantoor leidt een gang naar het aanpalende binnenplein waar vele duizenden gevangenen, veelal Poolse verzetsstrijders, zonder pardon zijn neergeschoten. Voor het muurtje, op zich een lelijk en nietszeggend object, liggen plastic bloemen en staan enkele kaarsjes. Aan de zijkant van het plein twee schuine palen die moesten dienen om weerwillige gevangenen op te hangen met de armen omhoog, tot de dood door uitputting erop volgde.
  Terug in de barak gaat de rondleiding verder. Van alle kanten worden we aangestaard door foto’s van vermoorde gevangenen, naam en geboortedatum netjes vermeld. Sommige gezichten zijn dof en moedeloos, andere stralen nog moed en wilskracht uit. Er zijn woedende maar ook wanhopige en waanzinnige blikken, kinderlijke en stokoude gelaatsuitdrukkingen. Eén vrouw kijkt brutaal in de camera, zij is ook de enige van wie het haar nog niet afgeschoren is. Wat zou haar verhaal geweest zijn?

  Maar we moeten door, nog altijd allemaal op één rij, naar de kelder van de Doodsbarak. Daar gluren we als volleerde bewakers door de gaatjes in de celdeuren. Ook hier zijn weer duizenden mensen omgekomen, door verstikking of verhongering. Eens kijken hoe lang zo’n jood het volhoudt. Nu begrijp ik ook waarom precies hier zoveel volk staat aan te schuiven. In een van de cellen is pater Maximilian Kolbe vermoord, met een gifinspuiting.
  Auschwitz stond in Polen tot diep in de jaren ’90 bekend als een Pools concentratiekamp, waar vooral Poolse gevangenen een gruwelijke dood gestorven waren, en met een onversneden Poolse held als boegbeeld. Pater Kolbe heeft in 1941 vrijwillig de plaats ingenomen van een gevangene die gestraft zou worden, een geste die hem in zijn vaderland eeuwige roem zou opleveren. Kolbe werd in 1971 door paus Paulus VI zelfs zalig verklaard. Ook al was de priester zelf waarschijnlijk een fanatieke antisemiet, zoals haast alle Polen in die dagen. Pas de laatste tien jaar is bij de Poolse bevolking stilaan het besef gegroeid dat in Auschwitz destijds vooral joden zijn omgebracht. Toch iets meer alleszins dan de ongeveer 150.000 Polen, en zeker dan de 149 vermoorde Poolse religieuzen en priesters die vaak worden opgevoerd.

  Diep in de kelder passeren we nog de volledig dichtgemetselde isolatiecellen, amper 90×90 cm groot, enkel toegankelijk via een luik op kniehoogte, waarin tot zes gevangen bij elkaar werden gepropt. Het was er pikdonker en je moest blijven rechtstaan.
  Terug boven schuiven we aan langs de andere kant van de gang. Nog meer foto’s, nog meer namen. Duizenden mensen die om je aandacht smeken. Door de deuren kijken we binnen in de slaapruimtes van de geselecteerde gevangenen, niet meer dan een vloer met wat stro op, in het beste geval strozakken en een primitieve beddenbak. Een bezoeker uit de rij aan de andere kant van de gang maakt van de relatieve rust aan onze kant gebruik om alvast wat opnames te maken van die kamers. De bewaker komt hem vriendelijk vragen om zich weer in de rij te voegen. Hoe zou dat zestig jaar geleden gegaan zijn, als een gevangene het aandurfde om nog maar één stapje opzij te zetten?

  Lang niet alle tentoonstellingsruimtes in Auschwitz worden even druk bezocht als de Doodsbarak. Ieder Europees land van waaruit gevangenen naar Auschwitz zijn gevoerd, heeft een (deel van een) gebouw toegewezen gekregen voor een permanente expositie, en daar zie je vaak alleen maar bezoekers uit het land zelf. Maar je krijgt er wel een beeld van de menselijke en maatschappelijke drama’s die zich in al die landen hebben afgespeeld nog voor de treinen naar Auschwitz vertrokken. Daar hoef je de verschillende talen niet eens voor te begrijpen.

  Barak 14 is voorbehouden aan België en Frankrijk. Is het beneden, in de Franse afdeling, nog behoorlijk druk, boven, op ‘ons’ verdiep, zijn we helemaal alleen. We zien foto’s van ons eigen concentratiekamp Breendonk en van de Dossinkazerne in Mechelen, waar Belgische joden en andere ongewenste burgers bij elkaar werden gebracht om naar de Duitse kampen te vertrekken. Er hangt ook een portret van Mala Zimetbaum, kampnummer 19880, een Pools-joodse vrouw uit Antwerpen. Mala sprak vloeiend Duits en genoot als vertaler speciale voordelen in het kamp, waarvan ze gebruik maakte om eten, berichten en smokkelwaar aan haar medegevangenen over te brengen. Ze is in het kamp ook verliefd geworden op de Poolse politieke gevangene Edek Galinski, kampnummer 531, een van de eerste mensen dus die in Auschwitz arriveerde. Het paar was heel populair en hun romance wordt bevestigd door een inscriptie in een cel in de Doodsbarak.
  Er zijn tussen 1942 en 1944 in totaal 25.257 Belgische joden naar Auschwitz getransporteerd. Twee derden van hen is meteen vergast, 1207 mensen hebben de hel overleefd.

  De Tsjechen en de Slowaken herinneren hun doden met levensgrote projecties, de Oostenrijkers met een heuse les geschiedenis, zonder erbij te vermelden dat een overgrote meerderheid van hun landgenoten destijds pro Hitler was (zelf een Oostenrijker trouwens). Maar Oostenrijk is wel het enige land dat de homo’s herdenkt, met enkele foto’s en documenten (zie kader). In de Joegoslavische barak wordt geen onderscheid gemaakt tussen Kroaten, Serviërs, Macedoniërs of Bosniërs. Nederland ruimt uiteraard nogal wat plaats in voor het verhaal van Anne Frank en het vrolijke joodse leven in Amsterdam voor de oorlog, maar het is de volledige lijst van alle Nederlandse slachtoffers waar je stil van wordt, een muur van namen die soms erg bekend in de oren klinken. Ook in deze barak staat een computer waarmee je alle informatie over de slachtoffers kan opzoeken, met dank aan de verbijsterende zorgvuldigheid waarmee de Duitsers de holocaust destijds geregisseerd en gedocumenteerd hebben. Het is die afstandelijke precisie die het drama van Auschwitz nog pijnlijker maakt maar tegelijk ook onweerlegbaar.
  De Italianen hebben hun barak opgetuigd als een modern kunstwerk, met kleurrijke doeken die in spiraalvorm doorheen de kamers wervelen. Bij nader toezien blijkt op die doeken de geschiedenis van de Italiaanse betrokkenheid bij de tweede wereldoorlog geëvoceerd te worden, van de opkomst van het fascisme onder Mussolini in de jaren ’20 tot het transport van Italiaanse joden naar Auschwitz. De begeleidende teksten zijn geschreven door Primo Levi, auteur van Is dit een mens?, volgens velen het beste boek dat ooit over het leven in de concentratiekampen geschreven is. Mooi gedaan allemaal, maar de gangen zijn wel leeg. Hier geen aanschuivende mensen, hier geen onthutste blikken of reacties. Wij beschouwen de Italiaanse barak als een welgekomen rustpunt na alle ellende die we al hebben gezien, een oase van schoonheid in een poel van verderf. Ook al is dat waarschijnlijk niet de bedoeling geweest.

  De meest aangrijpende expositie is, hoe kan het anders, die in de joodse barak, onder de titel ‘Het marteldom van de joden’. Ergens halverwege hangt het document dat het lot van zes miljoen Europese joden definitief bezegelde, het verslag van de Wannseeconferentie in januari 1941. De notities zijn van de hand van SS-Obersturmbahnführer Adolf Eichmann, samen met SS-Obergruppenführer en chef van de Sicherheitspolizei Reinhard Heydrich de architect van de Endlösung. Het was in het romantische Wannsee, een groene buitenwijk van Berlijn, ver van de oorlogsfronten in het westen en het oosten, dat de twee SS’ers twaalf ambtenaren en collega’s wisten te overtuigen om de uitroeiing van de joden voortaan systematisch aan te pakken en in een politiek beleid te gieten. De Duitse Lebensraum, die zich op dat moment al uitstrekte van de Noordzee tot diep in Rusland, moest ‘gezuiverd’ worden van alle joden, een operatie die de joden ook nog eens grotendeels zelf zouden moeten financieren. In totaal, zo was berekend, zou het om elf miljoen mensen gaan, waarvan het grootste deel (vijf miljoen) in de Sovjetunie en ruim twee miljoen in het Generalgouvernement, op het grondgebied van Duitsland zelf dus. Van alle Europese landen, inclusief het Europese deel van Turkije, ontsnapte alleen Estland de dans, om de simpele reden dat daar volgens het verslag helemaal geen joden woonden. In België zouden 46.000 slachtoffers gevonden moeten worden.
  In het tweede deel van het verslag wordt gedetailleerd het verschil beschreven tussen Volljuden en Mischlinge van de eerste en de tweede graad, met verwijzing naar de rassenwetten van Nürnberg. Zelden zo’n verkillend document gelezen.

  Ook de zigeuners, of om precies te zijn: de Roma en de Sinti hebben in Auschwitz een eigen tentoonstelling. Er zijn in het kamp naar schatting 21.000 zigeuners vermoord, waarvan meer dan de helft jonger dan vijftien. We zien prachtige foto’s van zigeunerorkesten uit de eerste helft van de twintigste eeuw en amateurfilmpjes van spelende kinderen, maar ook opmerkelijk veel beelden van uitgemergelde tweelingen, zoals die door kamparts Josef Mengele, de ‘Engel des Doods’, schandelijk misbruikt werden voor medische experimenten.
  Mengele, een arts die zich onder invloed van Hitlers rassentheorieën gespecialiseerd had in genetica en het onderzoek naar raszuiverheid, hoefde als hoofd van het Familiezigeunerkamp aan niemand verantwoording af te leggen. Hij was bijzonder geïnteresseerd in zigeunertweelingen, omdat hij via hen meende te kunnen bewijzen dat het Arische ras wel degelijk superieur was ten opzichte van deze Untermenschen (en dat ze dus zonder scrupules vermoord konden worden). Hij injecteerde ziektekiemen in de kinderlichamen, naaide tweelingen aan elkaar vast om zelf een Siamese tweeling te creëren, voerde zware en vaak dodelijke operaties uit op zijn ‘patiënten’, nam hun seksuele organen weg, amputeerde ledematen, voerde ruggenmergpuncties uit, gebruikte elektroshocks, tapte de borsten af van pas bevallen vrouwen… Allemaal met de modernste apparatuur en tot meerdere eer en glorie van de wetenschap. Verschillende collega’s en instituten mochten van Mengele proefmateriaal ontvangen: hersenen, bloed, stukjes en brokken van versneden lichamen. Ook de eerste 250 slachtoffers van Zyklon B, het gifgas dat gebruikt werd in de gaskamers, waren zigeunerkinderen. Het product werd door Mengele persoonlijk uitgetest in de Doodsbarak.

  Er bestond geen gestructureerd plan om alle zigeuners uit te roeien. Hitler was aanvankelijk zelfs nauwelijks geïnteresseerd in die bepaalde bevolkingsgroep. Maar in München had je al wel sinds 1899 het ‘Centraal Bureau ter Bestrijding van de Zigeunerplaag’, en één zestiende zigeunerbloed in de aderen kon al volstaan om als zigeuner geclassificeerd en naar de vernietigingskampen gestuurd te worden. Voor de joden was dat selectiecriterium een stuk zachter: je was jood als je joodse ouders of grootouders had. Een kleine 18.000 zigeuners zouden niet vermoord zijn als ze volgens dezelfde regels waren beoordeeld als de joden. De zigeuners werden ook al veel vroeger massaal en gedwongen gesteriliseerd en naar de concentratiekampen gestuurd, de eerste jaren met medeweten en medewerking van andere Europese landen. Iedereen was de zigeuners in die tijd liever kwijt dan rijk en ze werden overal gediscrimineerd en uitgesloten. Vandaar misschien ook dat het zo lang geduurd heeft voor de zogenaamde Zigeunerholocaust, in hun eigen taal Porrajmos (‘Verwoesting’), officieel erkend werd. Pas in 2002 kwam er in Auschwitz een aparte ruimte om de Roma en de Sinti te herdenken.
  In juli 1944 werden de naar schatting vierduizend bewoners van het Familiezigeunerkamp in Birkenau-Auschwitz in één bloedige nacht, ‘Zigeunernacht’, vermoord. In totaal zouden de nazi’s 220.000 Sinti en 500.000 Roma hebben omgebracht.

  In de barakken 4, 5, 6 en 7 wordt aan de hand van foto’s, maquettes en documenten het dagelijkse leven in het kamp geschetst. Echt beklemmend zijn de zalen waar de in beslag genomen spullen van de slachtoffers uitgestald liggen. Meer dan 80.000 schoenen, 3800 koffers, reistassen en manden, een deel met naam en adres erop, ongeveer 40 kg brillen, 460 artificiële ledematen, 260 joodse gebedssjaals (talliths). En in de gruwelijkste vitrine van allemaal zo’n 1850 kg menselijk haar, blond haar, bruin haar, grijs haar, zwart haar, baardhaar, vlechten, pijpenkrullen… Aan de andere kant van de kamer liggen een paar lappen stof, gemaakt van mensenhaar.
  Hier kan ik geen foto van maken. Het is alsof ik de slachtoffers van Auschwitz plots veel te dicht op de huid zit, alsof ik zit te wroeten in hun stoffelijke overblijfselen. Een vrouw zit op de grond stilletjes te huilen en ik vraag me af hoeveel meer ellende ik zelf nog kan verdragen.
  Er hangt een sterke formolgeur in de kamer. Van een gids horen we dat het product de haarberg moet beschermen tegen ontbinding. En ook dat dit zonder twijfel de meest aangrijpende plaats van het kamp is. Waarna de groep alweer doorstoomt naar het volgende vertrek. De meeste groepen haspelen hun bezoek aan Auschwitz af in een kleine drie uur – wij zullen er meer dan zeven uur over doen, en nog naar huis terugkeren met het idee dat we lang niet alles gezien hebben.

  We lopen door naar de derde en achterste ‘straat’ van het kamp. Hier bevindt zich geen enkele expositieruimte en zie je ook niemand rondslenteren. De enige stille getuigen die hier nog resten, zijn de hoge populieren, meer dan zestig jaar geleden door de gevangenen zelf geplant. We gaan voorbij het waterbassin van de brandweer achter de barakken door naar de enige poort (buiten de hoofdingang) in de beruchte dubbele prikkeldraadafsluiting, met tussenliggende greppel. Aan de andere kant doemt Krematorium 1 op, de gaskamer en de ovens van Auschwitz I. Een bordje aan de ingang vraagt vriendelijk om het nodige respect te betonen voor de mensen die hier gestorven zijn maar dat verhindert een stel Poolse Johnny’s met baseballpetten niet om al gniffelend commentaar te geven op de gereconstrueerde ovens, de wagonnetjes die de lijken moesten aanvoeren en de rails die naar de aanpalende gaskamer leiden. Een groep Italianen gedraagt zich al even luidruchtig, en bijna spreek ik de man aan die met zijn dure camera zowat in de oven kruipt om toch maar die ene bijzondere foto te kunnen maken. Maar ik hou me in, zoals ik me de hele dag al inhoud. Rustig blijven, sereen zijn, me niet laten vangen door de afkeer en de boosheid die deze massamoord veroorzaakt hebben. Verdomde nazi’s.

  Je zou denken dat je tijdens zo’n bezoek aan een concentratiekamp geen hap door de keel krijgt maar intense emoties vergen ook veel kracht van het lichaam. Murw en lichtjes verdoofd schuiven we aan in het kleine zelfbedieningsrestaurant. Het is naast de boeken- en dvd-zaak en een drankwinkeltje (geen alcohol) de enige concessie aan het toerisme op deze site. Aan de overkant van de weg hebben zich intussen al wel een paar privé-restaurants gevestigd, en er is zelfs een miniwinkelcentrum, met pizzeria en enkele souvenirshops. Ook hier boeken en andere media over de concentratiekampen maar tevens pausparafernalia en frivolere artikelen. Joodse popjes bijvoorbeeld, mét grote neus en pijpenkrullen. Benieuwd of en hoe deze business zich in de toekomst nog zal uitbreiden. Er zijn de laatste jaren nogal wat spanningen gerezen tussen het museum en de nabijgelegen stad Oswiecim (zoals Auschwitz in het Pools altijd geheten heeft), onder anderen over de bouw van een discotheek in de nabijheid van het kamp. Het stadsbestuur en de omwonenden beklagen zich er ook over dat ze in het geheel niet betrokken worden bij de verdere uitbouw van de site, en dat haast alle bezoekers het ‘echte’ Oswiecim links laten liggen. Zou het daarom zijn dat de bewegwijzering hier nog altijd zo slecht is? Uit welke richting je ook komt, de weg naar het museum staat nauwelijks aangegeven.

  Op weg naar Birkenau, een paar kilometer verder (we rijden zowaar even verloren), passeren we de Judenrampe, een herdenkingsplaats die pas dit jaar officieel werd ingehuldigd, naar aanleiding van de zestigste verjaardag van de bevrijding van Auschwitz. Het gaat om twee goederenwagons van het type waarin de gevangenen vervoerd werden en zoals we die in films en documentaires maar al te vaak gezien hebben. Als je van Krakau met de auto naar Oswiecim rijdt, voel je die treinen nog altijd meerijden over de spoorweg die tot vandaag in gebruik is en die zowat parallel met de weg loopt. Hier kwamen ze samen, de transporten uit alle windhoeken van Europa. Over dit spoor werden de gevangenen aangevoerd, in onmenselijke omstandigheden zoals uit een maquette in het kamp mag blijken. Het regent en er is in het nabije gehucht geen mens te bekennen. Sommige huizen zijn zichtbaar ouder dan zestig jaar en ik herinner me enkele tv-interviews met omwonenden van toen, voor zover de Duitsers de huizen in de buurt niet ontruimd en vernield hadden. Hoe zou het zijn om vandaag in de buurt van Auschwitz te wonen, met zicht op het beruchte hoofdgebouw van Birkenau, door de gevangenen ook wel de ‘Poort van de Dood’ genoemd?

  Je kan dat gebouw onmogelijk nog neutraal bekijken. Je hebt het gezien in de film Schindler’s List, in de schitterende documentaires Shoah en De Laatste Getuigen, in de televisiereeks Holocaust en in zoveel andere al dan niet geënsceneerde tijdsdocumenten. Daar loopt inderdaad die spoorweg, door een poort onder de hoofdwachttoren in het midden van het gebouw. Je kan er niet zomaar doorheen lopen, de bezoekersingang situeert zich links van de wachttoren, maar het blijft natuurlijk wel een unieke photo opportunity. Vreemd toch, dat sommige mensen ook hier willen poseren, zoals ze dat wellicht doen bij elke ‘bezienswaardigheid’. ‘Kijk, dat zijn wij aan de poort van Auschwitz!’ ‘Birkenau, schat. Dat tweede kamp heet Birkenau.’ ‘Ze noemen het toch ook Auschwitz II, of niet? Enfin, hier zit ik in zo’n barak. Zie je die gaten? Allemaal wc’s!’ Enzovoort.

  De vlakte die zich aan de andere kant van het ingangsgebouw uitstrekt, is ontmoedigend groot. Aan beide kanten van de spoorweg, die doorloopt zo ver het oog reikt, zijn een twintigtal barakken heropgebouwd. Zo hebben er dus ooit honderden gestaan, waarvan na de oorlog alleen de schouwen gerestaureerd zijn. Als desolate, versteende wachters getuigen ze andermaal van de enorme omvang van deze moordmachine. In elke barak, oorspronkelijk bedoeld voor de stalling van 52 paarden, werden ongeveer vierhonderd mensen ondergebracht, soms meer dan duizend. Ik probeer een voorzichtige schatting te maken van het aantal schouwen dat we zien maar het zijn er te veel. En dan hebben we het dus alleen maar over de gevangenen die op het perron van Birkenau niet meteen werden doorgestuurd naar de gaskamers, een kleine 30% van het totale aantal gedeporteerden. Volgens de statistieken zaten er in de ‘hoogdagen’ van het kamp, de jaren 1943 en 1944, gemiddeld 100.000 mensen gevangen in Auschwitz en werden er per dag ruim 10.000 vergast.
  De feiten zijn bekend maar nog altijd even onthutsend. Dokters en verpleegsters selecteerden de mensen die nog in staat waren om te werken of in aanmerking kwamen voor medische experimenten. Zij werden doorgestuurd naar de barakken, mannen naar het mannenkamp, vrouwen bij elkaar, Roma, Sinti en moeders met jonge kinderen naar het Familiezigeunerkamp. Alle gevangenen moesten hun bagage achterlaten op het perron.
  De selectieprocedure werd geleid door dokter Mengele, meestal onberispelijk gekleed, witte handschoenen, medailles en decoraties, glanzende zwarte laarzen, wandelstok, sigaret in de mond. Hij bepaalde wie welke kant op moest. Zijn collega’s ging het barbaarse werk minder goed af. Zij verschenen vaak stomdronken op het perron.

  We dwalen kriskras door het kamp en bezoeken verschillende barakken. In de dichtstbijzijnde gebouwen stuiten we nog vaak op groepen en individuele reizigers, maar hoe verder we ons van de spoorweg begeven, hoe minder volk, tot we uiteindelijk helemaal alleen in een donkere barak zitten. Met vier, vijf mensen lagen ze hier naast elkaar, in zo’n smalle houten beddenbak, vaak zonder matras of zelfs maar stro, hooguit met een vod van een deken over zich heen, geen enkele vorm van privacy of waardigheid meer. Als één man zich omdraaide, moest iedereen zich omdraaien. Veel mensen leden aan tyfus, diarree of ondervoeding.

  En toch wisten sommige gevangenen zich na de werkuren nog te vermaken. In één van de barakken heeft iemand op het plafond een heus fresco gemaakt van de werken aan de Königsgraben, de centrale afvoergracht.
  ‘Verhalte dich ruhig’ staat dan weer op een muur in één van de toiletgebouwen, lang en smal met in het midden een betonconstructie met gaten. In een andere barak staan de toiletten gewoon tussen de slaapbakken. De kampbewoners leefden in hun eigen drek, hoewel ze hun gevoeg volgens de strenge kampregels nergens anders kwijt mochten dan in de latrines. Wat vaak leidde tot hartverscheurende taferelen aan de ingang van de toiletten. Eén latrine voor meer dan 30.000 mensen.
  Maar ze leefden nog wel, ook al moesten ze elke dag de vernederingen en de geweldplegingen van de SS’ers doorstaan en tot vijftien uur slavenarbeid per dag uitvoeren. De grootste Duitse bedrijven (Bayer, AEG, Krupp, Siemens, IG Farben…) hadden vlakbij Auschwitz nieuwe vestigingen gebouwd en profiteerden schaamteloos van de gratis werkkrachten die hen in groten getale werden verstrekt.

  We zijn alweer bijna twee uur aan het rondlopen door het kamp als we eindelijk aan het eindpunt van de spoorweg komen. De omgeving is een vreemd allegaartje van gedenkstenen in verschillende talen (ook in het Nederlands), vlaggenstokken, grasvelden en ruïnes. Hier hebben vroeger de ovens en de ondergrondse gaskamers gestaan, Krematorium II en III, beiden opgeblazen door de SS’ers voor ze het kamp op het einde van de oorlog definitief ontvluchtten. Kapotte stenen, verwrongen staal en beton, hier en daar nog een stukje van de sporen die naar de ovens voerden: het ziet er allemaal heel rommelig en onverzorgd uit maar je kan op deze plaats alleen maar het hoofd buigen voor al die onschuldige slachtoffers. Weten dat op deze plaats meer dan een miljoen mensen vergast en verbrand zijn. Weten dat hun assen hier overal verspreid liggen, ook al werden zelfs die soms nog gerecycleerd door de Duitsers. Weten dat dit het definitieve eindstation was van al die treinen uit heel Europa en hun onfortuinlijke passagiers. Hoe zou het voelen om hier te zijn als je helemaal niets van de holocaust afweet? Als je nog nooit van Hitler en de jodenvervolging gehoord hebt, of alleen maar oppervlakkig? Als je al die films en boeken nooit gelezen of gezien hebt? Ik kan me niet voorstellen dat al die onschuldige slachtoffers hier niets hebben achtergelaten, dat al dat leven zomaar in rook is opgegaan. Waarom hoor je hier trouwens geen vogels?
  Langzaam wandelen we langs de spoorweg terug naar het grote ingangsgebouw. Door de enorme uitgestrektheid van Birkenau lopen de vele duizenden bezoekers elkaar hier nergens voor de voeten. Je wordt op geen enkel moment gestoord in je verdriet of overpeinzingen. Als het ook nog zachtjes begint te motregenen, wordt de stemming nog bedrukter. Zelden is mijn geest zo leeg geweest.

  Ik vraag aan mijn dochter (16) of ze de wachttoren wil beklimmen, om Birkenau van daaruit nog één keer te aanschouwen. Ze wijst het voorstel resoluut af. “Daar zaten de bewakers. Wij horen hier, bij de gevangenen.”
  Alsof het zo gepland is, ronden ook de Israëlische jongeren die we al de hele dag in onze buurt zien hun rondleiding stilaan af. Vanmorgen zijn ze samen met ons Auschwitz I binnengelopen, onder de roemruchte welkomstwoorden door: Arbeit Macht Frei. Overal zagen we hun vlaggen wapperen. We ontmoetten elkaar in een bezinningsruimte vol kaarsjes waar verschillende joodse jongeren hun tranen niet konden bedwingen. We zwierven samen rond over de vlakte van Birkenau, collectief ontdaan door de sporen van de dramatische gebeurtenissen die zich op deze plaats hebben afgespeeld.
  Zij mogen hier van mij wel poseren, mét hun vlaggen erbij zelfs. Een mens moet zijn plaats kennen in de geschiedenis. (Karel Michiels/P-Magazine)

  DE ROZE DRIEHOEK

  Seks tussen twee mannen was al verboden voor de nazi’s aan de macht kwamen maar het was de oprichting van de Rijkscentrale voor de Bestrijding van Homoseksualiteit en Abortus die definitief een einde maakte aan de relatieve tolerantie en de homoseksuele subcultuur in Berlijn. Voortaan werd iedere homo die zich niet vrijwillig liet castreren naar de concentratiekampen gestuurd, waar hij hoe dan ook ontmand werd. En waar naast de SS’ers ook zijn medegevangenen hem meden en minachten. De homo’s stonden in de kampen helemaal onderaan de sociale ladder.
  Tussen 1933 en 1945 zijn in Duitsland meer dan 50.000 homoseksuele mannen veroordeeld, waarvan er 5000 tot 15.000 naar de kampen zijn gestuurd. 60% van die gedeporteerden heeft het verblijf aldaar niet overleefd.
  De naziwetgeving is nog tot 1969 van kracht gebleven in Duitsland en de homo’s wachten nog altijd op schadevergoedingen en rechtsherstel. In andere concentratiekampen (Mauthausen, Neuengamme, Sachsenhausen) worden de homoseksuele slachtoffers intussen wel herdacht met monumenten en tentoonstellingen maar in Auschwitz lijkt het thema nog altijd taboe te zijn. Daar is de houding van de Poolse regering, tot 1990 de enige instantie die instond voor het onderhoud en de inrichting van Auschwitz, wellicht niet vreemd aan. De meeste Polen zijn vanuit hun katholieke geloof fervente homohaters en kunnen zich maar moeilijk voorstellen dat die ‘ziekelijke’ bevolkingsgroep officieel erkend en geëerd zou worden.

  DE ‘ANDERE’ GEVANGENEN

  Er zijn in totaal ongeveer 1.300.000 gevangenen naar Auschwitz gedeporteerd, waarvan 230.000 jonger waren dan 18. 1.100.000 mensen werden vermoord, amper 7000 bevrijd.

  • 1.100.000 joden
  • 150.000 Polen, uit alle lagen van de bevolking
  • 23.000 Roma (zigeuners)
  • 15.000 Russische krijgsgevangenen
  • 25.000 mensen uit andere etnische groepen (van Aziatische en Afrikaanse origine)
  • 15.000 Russische krijgsgevangen, waarvan amper een honderdtal het kamp overleefd heeft. De meeste soldaten zijn gestorven aan uitputting en ontbering; sommigen hebben zich in hun wanhoop overgegeven aan kannibalisme.
  • Politieke gevangenen, vrijmetselaars, ‘asocialen’, gewone misdadigers.
  • De Getuigen van Jehova werden naar de kampen gestuurd omdat ze gehoorzaamheid weigerden aan Hitler en hun legerdienst niet wilden vervullen. Er zaten al mormonen in het eerste concentratiekamp in Dachau (1933), en de Getuigen waren ook de eerste organisatie die het bestaan van de concentratiekampen internationaal bekendmaakte. In 1936 veroordeelden ze al de misdaden van de nazi’s, lang voor de westerse mogendheden zich zorgen begonnen te maken over Hitler. Er zijn ongeveer 6000 mormonen naar de concentratiekampen gestuurd, waarvan er tussen de 2500 en de 5000 gestorven zijn (minstens 387 in Auschwitz). De organisatie claimt tot vandaag vergeefs schadevergoedingen.

 105. John Smith zegt:

  O ja, natuurlijk. Iedereen die nog steeds oprecht verdriet heeft van datgene wat mensen in de oorlog is aangedaan, verdient het grootste respect. Honderdduizenden, miljoenen, wellicht 40-50 miljoen mensen hebben daardoor in Europa onzegbaar verdriet en verliezen geleden.

  Daarin is geen enkele hierarchie en elk van hen verdient ons respect en meededogen.

  DAT staat dus niet ter discussie.

 106. Yvonne zegt:

  sorry maar die lappen tekst ga ik niet meer lezen.

 107. rudhar zegt:

  Yvonne schreef:

  Hij [= Micha] was zo verdomd goed op weg met Joris D.en hij smijt alles zo weg..

  Ik heb wel eens gedacht en geschreven dat dat opzet is, en was, maar dat lijkt niet erg waarschijnlijk.

 108. rudhar zegt:

  @Berend, oktober 17, 2011 om 8:18 pm

  Ik blijf het jammer vinden dat zo veel mensen het begrip ‘hyperlink’ niet schijnen te kennen of begrijpen. Komt-ie:

  http://nl.vivat.be/reizen/buitenland/article.asp?pageid=1328

 109. mo zegt:

  ben heel benieuwd naar je reactie op het RTL journaal inzake Hitler.

  Vriendelijke groet

 110. Yvonne zegt:

  @mo

  Wat heeft dat met het ontkennen van gaskamers te maken? Slaat als een tang op een varken!

 111. René Brioul zegt:

  @Yvonne

  Dat heeft ermee te maken dat zogenaamde “feiten” uit de recente historie wel eens anders zouden kunnen liggen dan men de wereld wil doen geloven…..

 112. Yvonne zegt:

  @Rene Brioul

  Ja tuurlijk…..;/sarcastische modes off]

 113. Johnn zegt:

  Ook al zou je gelijk hebben Wim dan nog ben je een vieze vuile verrader.
  Een achterbaksel, een worm die in zijn eigen drek draait.

  Je bent een zielig mannetje die zich direct tot de overheid wendt, dezelfde die je zelf veracht, om iemand die nu niet een keer in je straatje lult , aan te geven.

  Vroeger had je deze lafbekken ook en ze werden later NSB’ers genoemd, een scheldwoord wat ook uitstekend op jou van toepassing is.

  Tjezus man wat val jij door de mand.

  Als je een vent was geweest dan had je namelijk de persoonlijke confrontatie echt aangegaan, i.p.v een emailtje waarbij je je ongenoegen weergeeft.

  Neen het woord NSB’er is echt op jou van toepassing.

  Ik denk als je geleefd had ten tijde 40-45 er een hoop mensen aan jouw verraad onder door waren gegaan.

  En dat alles maak ik op uit deze misselijke zin :

  ‘ k heb mij laten informeren dat dit strafbaar is in Nederland, dat er voldoende jurisprudentie voorhanden is, en dat uw meldpunt hiertegen optreedt. Ik verzoek u dan ook actie te ondernemen en tot verzoek/sommatie tot verwijdering over te gaan.”

  Met nadruk op “k heb mij laten informeren”, de NSB’er waardig.

  Man wat ben jij een slaapzak, een slapjanus, maar vooral een verrader.

  Het ga je slecht.

  John Berrevoets

  • Yvonne zegt:

   waarom is Wim een verrader? Omdat hij net als haast iedereen vind dat de woorden van Kat een dolkstoot zijn voor de mensen die nog leven of afstammelingen van de overlevenden van die vreselijke tijd?
   Ik vind de woorden van Kat onvoorstelbaar, en ja ook ik heb het gemeld en ja ook ik heb Joods bloed en ja ook ik vind dat het niet kan en ja ook ik vind …….laat ik dat laatste maar niet uitspreken, ik verlaag me niet tot jouw niveau.

  • René Brioul zegt:

   Je hebt hier een serieus punt John!

 114. monkey zegt:

  micha kat heeft er een zooitje verbannen die man en zijn klokkenluiderteam elimineren net als de duitsers alle kritiek die man is een gevaar achtung achtung bitte.hij is een scizofrene kleuter die rondspuugt op zijn site, verdomme hij help iedereen aan het gas.

 115. monkey zegt:

  hier wat woorden van wikipedia De censuur zorgde dat radio en kranten alleen het door de Duitsers goedgekeurde nieuws mochten brengen. Uiteraard was dit alleen voor de Duitsers positief nieuws.micha jij duitse gestappo freak jij bent precies zo bezig ik ben er van overtuigd dat jij hitler de tweede bent die zijn troepen via internet mobiliseert verdomme.

 116. René Brioul zegt:

  @Yvonne:

  “Ik verlaag me niet tot jouw niveau.”

  Nee, daar zat / zit je allang diep onder.

  Met je gescheld en gedemoniseer van alles en iedereen die het niet met je eens is.

  How blind can you be…..

  • Yvonne zegt:

   Dat kun jij zeggen, maar ik verloochen niet wat er gebeurd is in 40-45.
   En zoals mijn vader altijd zei tegen jouw soort: Je bent in de verkeerde tijd geboren, vul de rest zelf maar in.
   En het is How low can you go trouwens,

   • René Brioul zegt:

    Ga maar lekker te keer joh.

    In deze tijd worden de mensen steeds bewuster.
    Binnenkort vallen bij de meesten de schellen van de ogen.
    Ik hoop voor jou & Wim dat jullie wat je dan ziet als waarheid aan kunnen.

 117. wdankbaar zegt:

  Normaal laat ik scheldpartijen niet toe, maar John Berrevoets geeft hier zo treffend aan in welk een erbarmelijke mentale staat hij verkeert, dat het illustratief is. Ik weet niet of het nu meelij- of lachwekkend is.

  Het stokpaardje voor deze Micha Kat opleving van de Holocaust ontkenning is steeds weer David Cole. Die in geuren en kleuren zijn broddelwerk heeft erkend en uitgebreid excuses heeft gemaakt met het schaamrood op zijn kaken:

  http://codoh.com/censor/censgunpoint.html

  Maar ach, hij heeft nog steeds zijn volgelingen als Micha Kat en John Berrevoets….

 118. John Berrevoets zegt:

  @Wim

  Het heeft alles te maken met jou aangifte Wim, mijn reactie en niet met de inhoud van die aangifte.

  Maar de wijze waarop je die aangifte doet.

  En als er iemand zich in een erbarmelijke toestand bevindt dan ben jij het wel. Ook dat blijkt uit het doen van je aangifte.

 119. wdankbaar zegt:

  Kat heeft een psychisch probleem dat steeds verder escaleert. Alle moorden zijn nu lustmoorden “op bestelling” van het pedonetwerk rond Joris Demmink.

  “Uit deze files, maar ook uit wat we weten uit de Dutroux-dossiers, de HIK-files (Netwerk 1998) en de zaken Jennifer, Vaatstra, Milly Boelen, meisje van Nulde, Savannah en al die anderen blijkt dat lustmoorden op baby’s en kinderen een vast onderdeel vormen van het seksuele menu waarop rijke en hooggeplaatste perverts zich menen te moeten ‘trakteren’.”

  Compleet doorgeslagen.

 120. Yvonne zegt:

  Ik kijk er niet eens meer, wordt er verdrietig van hoe iemand zo de weg kan kwijtraken..

 121. Johnn Berrevoets zegt:

  @ Wim

  Jij bent toch die Wim die zo zijn best heeft gedaan en wellicht nog steeds doet om Demmink voor het gerecht te krijgen.

  Jij weet beter als ieder ander dat hij de hoogste baas is van het OM.

  Nu ga jij bij deze man een aangifte doen tegen iemand die altijd aan jou kant stond en staat m.b.t Demmink. Nogmaals , maar mijn vorige mail heb je verwijdert, het gaat mij niet om de inhoud van de aangifte maar de wijze waarop en natuurlijk bij wie.

  Neen natuurlijk kan ik jou dan niet meer serieus nemen Wim.

  Niemand zou jou meer serieus moeten nemen omdat je namelijk je geloofwaardigheid hebt verloren door deze constructie.

  Hoop dat je het lef hebt om deze reactie te laten staan.

 122. wdankbaar zegt:

  Berrevoets,

  Zeik niet man, Ik doe geen aangifte bij Demmink, ik doe aangifte bij het meldpunt discriminatie.

  Ik doe niet mijn best om Demmink voor het gerecht te krijgen. Ik publiceer slechts mijn verontwaardiging dat de de hoogste man van Justitie meer dan 10 jaar lang verdacht wordt van pedofilie en gewoon mag blijven zitten van het parlement en de diverse ministers van Justitie door de jaren heen.

  Micha Kat, die doet zijn best om Demmink vervolgd te krijgen, maar door de manier waarop hij zich het laatste jaar gedraagt, werkt het averechts en wordt hij (terecht) neergezet als een idioot, waar zelfs zijn sterkste voormalige medestanders (zoals de familie Poot) niets mee te maken willen hebben.

 123. John Berrevoets zegt:

  Neen Wim, het MDI is in werkelijkheid de brug tussen jou en het OM.

  Immers als het MDI jou aangifte gegrond bevindt dan zal zij een verzoek doen bij Kat om datgene waar het betrekking op heeft weg te halen. Doet Kat dat niet dan zal het MDI een aangifte bij het OM doen tegen Kat.

  Dus hoe je het ook wendt of keert , jij doet in werkelijkheid aangifte bij het OM.

  Want jij weet net zo goed als ik dat Kat op het verzoek van de MDI niets zal weghalen.

  Verder als jij je verontwaardiging uitspreekt d.m.v publicaties m.b.t Demmink dan doe je daarmee wel degelijk een poging Demmink voor de rechter te krijgen al is het opnieuw niet door op te roepen in directe zin.

  • René Brioul zegt:

   John, doe geen moeite joh.

   Als je hier iets post tegen de overtuiging van anderen zoals Wim en bijvoorbeeld Yvonne dan krijg je de wind van voren.
   Allerlei kwalificaties krijg je naar je hoofd geslingerd om je maar in een bepaald hoekje neer te zetten.

   Een bijzondere vorm van communicatie, dat wel.
   Bepaald niet open staand voor andere meningen en nogal dwingend.

   Ik heb nog een goede tip voor Wim & Yvonne:
   Oordeel niet opdat ook gij niet beoordeeld wordt!

   • Yvonne zegt:

    Puur gelul en dat weet jij ook, ik heb mijn eigen mening, en ik vind en let op, ook jij gewoon net zo strafbaar bent als Kat is. Ook jij ontkent het bestaan van de gaskamers. Je goede tips kun je beter voor je zelf houden, want zo goed zijn deze niet. Ga ik dit melden zul je je afvragen, ja ik ga ook jouw naam doorgeven als ontkenner van het bestaan van de gaskamers.

 124. wdankbaar zegt:

  Berrevoets, Iedereen die de holocaust ontkent of bagatelliseert (zoals het niet hebben bestaan van gaskamers op grote schaal) is een enorme idioot in mijn boek. Een stompzinnige eikel! Degenen die dat verdedigen ook. Dus jij ook. Het kan mij ook niet schelen waar of bij wie ik aangifte heb gedaan, nota bene op uitnodiging van Kat zelf. Ik kan ook niet voorspellen of er wat aan gedaan wordt, dat maakt ook niet uit, ik vond slechts dat ik het statement moest maken. Kat is volledig de weg kwijt, en daarbij doet hij strafbare dingen. Ik kan alleen maar hopen dat hij zijn vet krijgt. Wat mij betreft, pakken ze hem direct op wanneer hij vanuit Laos weer voet op Nederlandse bodem zet. Dit is geen vrijheidsstrijder, dit is een doorgedraaide gek!

  Geachte heer Dankbaar,

  We hebben uw melding in goede orde ontvangen, waarvoor dank.

  Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) neemt meldingen over discriminerende uitingen op het Nederlandse deel van internet in behandeling. Het MDI beoordeelt uitingen op strafbaarheid aan de hand van de anti-discriminatiebepalingen uit het Wetboek van Strafrecht ( http://www.meldpunt.nl/wetsartikelen). Indien het MDI een uiting strafbaar acht, wordt meestal een verzoek tot verwijdering naar de eigenaar van een site verstuurd.

  Op de pagina’s waarvan u melding maakt, staan volgens het MDI verschillende strafbare uitingen. Hierover hebben we verschillende meldingen ontvangen. Afgelopen week heeft het MDI reeds een verzoek tot verwijdering van deze uiting naar het beheer van de website gestuurd. Hierop is negatief gereageerd. Op dit moment overweegt het MDI verschillende mogelijke vervolgstappen. Op het moment dat hier meer duidelijkheid over is zal ik u daar over informeren.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  J. van der Krogt

 125. René Brioul zegt:

  Geweldig Yvonne!

  Nu ook nog dreigementen!!!

  Nu moet ik vast gaan zitten bibberen van angst zeker!

  Laat me niet lachen zeg.

  Je bent overigens erg goed in het bij mensen in de mond leggen van dingen die ze niet gezegd hebben.

  Volgens mij is dat ook een bepaalde stoornis.

  Ik hoop voor je dat het weer snel beter met je gaat.

 126. Yvonne zegt:

  Ik dreig niet, ik meld netjes dat ik ook jouw naam doorgegeven heb aan het meldpunt niets meer en niets minder.Er heeft er maar 1 een stoornis, en dat ben jij met het ontkennen van de gaskamers. En verder zoek je het maar uit met je ******* ideeén. mag je zelf invullen oke knul?

  • René Brioul zegt:

   @Yvonne:

   Nou, dat is echt teveel eer. (Dat ik de enige stoornis zou zijn)

   Volgens mij ben je vergeten dat jijzelf in 2009 – laten we het voorzichtig zeggen – wat problemen had met het fenomeen smaad.
   En realiseer je dat je daar NU ook weer mee bezig bent?

 127. Yvonne zegt:

  weer ben je niet goed ingelicht, en weer probeer je je walgelijke uitspraken te verdoezelen door op wat anders over te gaan. Jij ontkent net zo hard als Kat de holocaust/gaskamers jij bent schuldig, niet ik, Ik ben niet bezig met smaad, ik geef aan wat jij en je alte oeps sorry oude kameraden open en bloot op het internet neerzetten nl dat de gaskamers niet bestaan hebben! Val mij niet lastig met je nietszeggende commentaar. Ga je verdiepen in de geschiedenisboeken. Praat desnoods eens met een ouder iemand, er zijn nog enkele overlevenden van de verschrikkelijke tijd je weet wel de oorlog en de gaskamers!

 128. John Berrevoets zegt:

  @Yvonne,

  voor alle duidelijkheid mevrouw u moet wel lezen voor u aangifte gaat doen.

  Het gaat mij nogmaals helemaal niet om de inhoud van de aangifte en ik heb daar ook geen uitspraak over gedaan.

  De blinde woede die bij u en mensen zoals Dankbaar ontstaat m.b.t dit onderwerp is op zichzelf wel stuitend vind ik.

  Ik kan er wel dit over zeggen : In Nederland zou mijn inziens alles bespreekbaar moeten zijn en ook in twijfel mogen worden getrokken, zolang je maar niet oproept tot geweld.
  Dit is de enige manier om tot waarheidsvinding te kunnen komen,

  Als je dingen uitsluit gebeuren er rare dingen.

  U reactie is daar een voorbeeld van.

 129. Yvonne zegt:

  bla bla bla

 130. Ruud Harmsen zegt:

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2011/10/11/meldingaangifte-holocaustontkenning/#comment-893

  Eens met Wim Dankbaar.

  Typisch de denkstijl van complotgelovigen: alles met alles verbinden.

  Het zou m.i. ook zomaar kunnen dat sommige kwesties op zichzelf staan, maar met die mogelijkheid wenst iemand als Micha Kat geen rekening te houden. Het verband staat voor hem bij voorbaat vast.

 131. Ruud Harmsen zegt:

  John Berrevoets:
  https://rechtiskrom.wordpress.com/2011/10/11/meldingaangifte-holocaustontkenning/#comment-895
  “[…] om Demmink voor het gerecht te krijgen. Jij weet beter als ieder ander dat hij de hoogste baas is van het OM.”

  Nee, het OM is niet het ministerie. Wel valt het OM hiërarchisch onder het ministerie, maar ze hebben een eigen verantwoordelijkheid en een aanzienlijke beleidsvrijheid.

  Die beleidsvrijheid hangt ook samen met het opportuniteitsbeginsel.

 132. wdankbaar zegt:

  Berrevoets, zout toch op met je waarheidsvinding!

  Blinde woede is veel te veel aandacht voor jou. Het is walging en ergernis over zoveel stompzinnigheid en ontkenning van de waarheid.Over stuitend gesproken.

 133. John Berrevoets zegt:

  Tja Wim dat je niet erg slim bent blijkt wel uit je stomzinnige antwoorden.

  helaas het zij zo.

  Het ga je slecht,

  over en uit.

 134. Yvonne zegt:

  @ John Berrevoets
  Nu komt eindelijk je ware aard naar boven, van een persoon die te laat geboren is. Je had niet misstaan in de jaren 40. Bah bah en nog eens bah krijg braakneigingen van je.

 135. Dekzijl zegt:

  Los van alle holocaust emoties, ik maak me oprecht zorgen over de mentale toestand van Kat inmiddels hoor..

  Dat laatste artikel ook weer. De “onweerlegbare bewijzen” tussen allerlei kindermoorden en pedozaken vliegen je weer om de oren. Met natuurlijk het groot zionistisch-satanisch complot van “bovengestelden” als daders..

  Don Quixote in optima forma… Treurig.

 136. wdankbaar zegt:

  Monkey, nu ben ik het zat , al dat gescheld. Als je niet zonder gevloek en krachttermen een boodschap kunt brengen, dan doe je het ergens anders.

 137. monkey zegt:

  Wim ik heb jou persoonlijk niet aangevallen dat iemand anders mijn identiteit gebruikt en los gaat daar kan ik niks aan doen.veel succes met je stinksite ik heb je nooit gemogen en micha ook niet oprotten stuk nwo vuil.

 138. monkey zegt:

  wim ban mij maar net als in 1940 net als micha ik heb 5 liter bier op who gives a shit geef mij maar ban 184 op naar 185 zou ik zeggen./

 139. Yvonne zegt:

  Jezus monkey wat laat jij je kennen zeg. Enne ga hulp zoeken!

 140. blacklemons zegt:

  @Monkey

  Relax man. Ooit de film ‘The Dirty Dozen’ gezien? Niemand geloofde in die apen, maar ze wonnen wel. Dat kwam omdat het allemaal rare snuiters waren met hun eigen specialisme.

  Volg dat pad! Doe waar je goed in bent. Schud dat wereldje maar op. Op jouw manier. Het helpt. Je bent immers onderdeel van die ‘dirty dozen’. Het helpt minder als je hier hetzelfde doet. Dan gaat de monkey in zijn eigen hok de aap uithangen, en da’s natuurlijk niet handig.

  Het gaat langzaam, en is frustrerend. Dat weet iedereen. Maar het helpt niet als je ‘thuis’ gaat doen waar je zo goed in bent; het wakker schudden.

  Hier is iedereen wakker. Go get them, monkey, er ligt een heel web te slapen. Het is tijd voor een house call van de Dirty Dozen Monkey Style.

 141. Leitklokje zegt:

  Even schokkend als voorspelbaar: Doofpotten en hoofdpijndossiers kosten overheid miljoenen (vandaag, RTL Nieuws)
  Lees verder op: http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2011/10_oktober/31/binnenland/Doofpotten_en_hoofdpijndossiers_kosten_overheid_miljoenen.xml

  ======================
  NB: Afgelopen vrijdag of zaterdag is mijn complete account op Klokkenluideronline verwijderd. Ik heb hiervan (a) geen bericht ontvangen en (b) kwam er pas achter toen ik mijn wachtwoord wilde resetten (‘gebruikersnaam bestaat niet’).
  Hoe kan dit? Hebben meer mensen hier dit gehad?

 142. rudhar zegt:

  > Hoe kan dit? Hebben meer mensen hier dit gehad?

  Ja hoor, jaren terug al. Kritiek is niet welkom. Is altijd zo bij complotdenkers, wist je dat niet?

  http://rudhar.com/politics/intnlgov/2100918/banverw.htm

 143. monkey zegt:

  het is weer zover mensen micha stopt ermee op 7-11 en dat om wat grafiti op de muur.http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10135/laatste-kans-voor-ons-land-7-11.html

 144. Leitklokje zegt:

  @rudhar november 1, 2011 om 12:02 pm
  @allen

  Ruud, tegen mijn gewoonte in zal ik een en ander hier eenmalig toelichten (met Wims welnemen), zodat het ook voor meelezers inzichtelijk wordt.

  Het is de 3e keer in één jaar dat er ongebruikelijke acties plaatsvinden n.a.v. mijn reageren op Klokkenluideronline (KLOL), hoewel ik daar met open vizier participeer en me aan de Netiquette houd. Google maar eens: http://www.google.nl/#sclient=psy-ab&hl=nl&source=hp&q=site:klokkenluideronline.nl+Leitklokje&pbx=1&oq=site:klokkenluideronline.nl+Leitklokje&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=50713l53279l1l53694l4l4l0l0l0l1l172l591l0.4l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=a6d9ab3d7a48adc1&biw=1024&bih=547

  Afgelopen maand heb ik me kritisch, maar constructief uitgelaten in reactie op Micha’s Hoaxlocaust-statements. Dit was nog voordat Micha zijn ‘persoonlijke verhaal’ openbaarde en voordat Wim dit topic schreef en melding/aangifte afkondigde. In mijn reactie heb ik Micha o.a. een aantal (weder-)vragen gesteld, hem uitgenodigd tot openbare discussie en hem opgeroepen tot het hanteren van de wetenschappelijke basisbeginselen bij het uiten van zijn visie, statements en historische theorieën. Zie: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9904/holocaust-is-een-hoax.html/comment-page-1#comment-67772
  Tot op heden heb ik hierop van Micha geen persoonlijke en/of inhoudelijke reactie ontvangen.

  Van het voorjaar was een reeds geplaatste comment achteraf verwijderd (De ‘kwestie Krol-Kat), waarna ik een pdf-link heb geplaatst. Zie: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/8001/daar-gaat-ie-niet-wo-iii-maar-bo-iii.html/comment-page-1#comment-57189

  Afgelopen weekend heeft iemand met beheerdersrechten op KLOL kennelijk mijn complete account verwijderd. Hoewel ik al jaren lid ben van diverse (WordPress-)fora, heb ik dit nog nooit meegemaakt. Gebruikelijk moderatiebeleid is het (tijdelijk) bannen van gebruikers, vaak volgend op één of meerdere waarschuwingen én met vermelding van de reden van ban. Alleen bij zeer grove en/of strafbare uitingen of acties wil een beheerder, soms in overleg met of op last van opsporingsdiensten, nog wel eens besluiten tot een complete deletion zonder kennisgeving.
  Dit is bij mij niet aan de orde. Ik heb nooit enige waarschuwing of kennisgeving ontvangen en heb (me) altijd redelijk (bij)gedragen. Dit is een vreemde, maar ook tekenende actie. Helaas.

  Laat ik constructief eindigen. Wellicht heb ik te snel geoordeeld en worden mijn berichten ineens weer geplaatst. Laten we het vooralsnog op een toevallig complot houden <:-)

 145. Dekzeil zegt:

  Ah. De manische periode is weer even over zo te lezen..

  En je kon het natuurlijk al maanden zien aankomen..
  Een manische Kat die uitdagend publieke en private zaken met een spuitbus bewerkt om “de ultieme rechtszaak” uit te lokken. Vervolgens krijgt hij een paar maanden later ook daadwerkelijk een dagvaarding aan zijn broek voor die feiten, maar dan is het natuurlijk ineens weer een “nazi schijn-proces”, en een complot tegen Kat geworden.

  Zo treurig allemaal.. Hoop voor Micha dat als er 7/11 wéér niemand komt opdagen, de teleurstelling niet al te groot zal zijn en dat hij daadwerkelijk gewoon een tijdje rust neemt…

  Lijkt mij iig niet onverstandig…

 146. monkey zegt:

  micha ik weet niet of je dit leest maar dat je de strijd opgeeft terwijl dit corupte zooitje poitici nederland vernietigen en plunderen is lafwaardig na alle strijd die is geleverd.

 147. wdankbaar zegt:

  Geachte heer Dankbaar,

  Ondanks ons verzoek tot verwijdering heeft de beheerder van deze website de strafbare uitingen niet verwijderd.
  Daarom heeft het MDI op maandag 31 oktober jl. aangifte gedaan van verschillende antisemitische uitingen op deze website.
  Het MDI zal zich sterk in gaan spannen een bijdrage te leveren aan de strafrechtelijke handhaving.

  Mocht dit leiden tot vervolging en een veroordeling, dan zullen we hierover publiceren op onze website.

  Mocht u in de toekomst opnieuw discriminerende uitingen op internet aantreffen, dan wordt het MDI hiervan graag op de hoogte gesteld

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  J. van der Krogt

 148. John Berrevoets zegt:

  Dus Wim zoals ik al beweerde op oktober 21, 2011 om 3:34 pm is nu waarheid geworden.

  Neen Wim heeft geen aangifte gedaan, neen Wim wast zijn handen in onschuld.

  Treurig maar waar , Wim.

 149. Yvonne zegt:

  wdankbaar :
  Geachte heer Dankbaar,
  Ondanks ons verzoek tot verwijdering heeft de beheerder van deze website de strafbare uitingen niet verwijderd.
  Daarom heeft het MDI op maandag 31 oktober jl. aangifte gedaan van verschillende antisemitische uitingen op deze website.
  Het MDI zal zich sterk in gaan spannen een bijdrage te leveren aan de strafrechtelijke handhaving.

  Mocht dit leiden tot vervolging en een veroordeling, dan zullen we hierover publiceren op onze website.
  Mocht u in de toekomst opnieuw discriminerende uitingen op internet aantreffen, dan wordt het MDI hiervan graag op de hoogte gesteld
  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet,
  J. van der Krogt

  Ik heb exact dezelfde net ontvangen.
  Triest dat dit moet gebeuren…

 150. wdankbaar zegt:

  Berrevoets, je had hier toch afscheid genomen?

  Wat klets je nou dat ik geen aangifte heb gedaan? Het bericht van deze thread IS mijn aangifte, waartoe Micha mij overigens zelf toe uitgenodigd had.

 151. John Berrevoets zegt:

  Wim ,

  lezen is blijkbaar niet je sterkste kant .

  Je zegt op 21 oktober 2.48pm

  ” Zeik niet man, Ik doe geen aangifte bij Demmink, ik doe aangifte bij het meldpunt discriminatie. ”

  ik reageer daarop op 3.34 pm

  ” Neen Wim, het MDI is in werkelijkheid de brug tussen jou en het OM.
  Immers als het MDI jou aangifte gegrond bevindt dan zal zij een verzoek doen bij Kat om datgene waar het betrekking op heeft weg te halen. Doet Kat dat niet dan zal het MDI een aangifte bij het OM doen tegen Kat.
  Dus hoe je het ook wendt of keert , jij doet in werkelijkheid aangifte bij het OM.
  Want jij weet net zo goed als ik dat Kat op het verzoek van de MDI niets zal weghalen. ”

  op 2 november 1.31pm

  “Geachte heer Dankbaar,
  Ondanks ons verzoek tot verwijdering heeft de beheerder van deze website de strafbare uitingen niet verwijderd.
  Daarom heeft het MDI op maandag 31 oktober jl. aangifte gedaan van verschillende antisemitische uitingen op deze website.
  Het MDI zal zich sterk in gaan spannen een bijdrage te leveren aan de strafrechtelijke handhaving. ……… ”

  Daarop reageer ik met :

  ” Dus Wim zoals ik al beweerde op oktober 21, 2011 om 3:34 pm is nu waarheid geworden.”

  Het feit is namelijk Wim dat JIJ via het MDI een aangifte hebt gedaan bij het OM onder leiding van Demmink.

  Bovendien al nodigt iemand je ergens toe uit dan hoef je het nog niet te doen.

  En dat is echt met recht walgelijk.

  Vooral de manier waarop en je ontkenning.

  Laten we het er maar op houden dat je niet al te slim bent.

  Dat verklaart namelijk alles en daar kan ik dan ook wel vrede mee hebben.

 152. wdankbaar zegt:

  Berrevoets,

  Ik vrees dat je je eigen manco’s qua leesvaardigheid en intelligentie op anderen projecteert.

  Je stelt dat ik gezegd heb dat ik geen aangifte heb gedaan. Geklets.

  Nu maak je er van dat ik bij Demmink een aangifte heb gedaan. Ik heb, op uitdaging van Kat zelf, aangifte gedaan bij een daartoe bevoegde instantie (MDI). Als die aangifte uiteindelijk bij Demmink terechtkomt (lijkt me niet bij zo’n vergrijp, bovendien gaat hij daar niet over) heb ik daar geen controle over.

  Nog een keer herhaald:

  Zeik niet man, Ik doe geen aangifte bij Demmink, ik doe aangifte bij het meldpunt discriminatie.
  Ik doe niet mijn best om Demmink voor het gerecht te krijgen. Ik publiceer slechts mijn verontwaardiging dat de de hoogste man van Justitie meer dan 10 jaar lang verdacht wordt van pedofilie en gewoon mag blijven zitten van het parlement en de diverse ministers van Justitie door de jaren heen.
  Micha Kat, die doet zijn best om Demmink vervolgd te krijgen, maar door de manier waarop hij zich het laatste jaar gedraagt, werkt het averechts en wordt hij (terecht) neergezet als een idioot, waar zelfs zijn sterkste voormalige medestanders (zoals de familie Poot) niets mee te maken willen hebben.

 153. John Berrevoets zegt:

  Zoals ik al concludeerde blijkt uit bovenstaande antwoord.

  Niet al te slim.

 154. Yvonne zegt:

  Je zult en moet het laatste woord hebben, je lijkt wel een kleuter wiens rode fietsje gejat is voor de deur. Man grow up je had al afscheid genomen, nog ff en je lijkt Heintje Davids wel…

 155. John Berrevoets zegt:

  Neen Wim,

  jij wilt het laatste woord hebben daarom reageer je tenslotte.
  Want de inhoud van je laatste opmerking is inhoudsloos.

  En als je op een gegeven moment iets afsluit wil dat niet zeggen dat als er iets wezenlijks verandert, zoals jou posting waarin je triomfantelijk laat zien dat de aangifte nu van het MDI naar het OM is gegaan, dat je daar dan bij moet blijven.

  Jij Wim hebt besloten om aangifte te doen tegen Kat bij het OM in een omslachtige manier en het daarna publiekelijk te maken op jou website.

  Dan moet je niet zeuren als er mensen zijn die je daar op aanspreken op een manier die jou niet aanstaat.

  Immers mij staat de gehele manier waarop deze aangifte tot stand is gekomen niet aan.

  En daar spreek ik je op aan, nogmaals niet op de inhoud van de aangifte, die boeit mij namelijk niet.

  En nu aan jou Wim het laatste woord, maak er nu eindelijk eens iets zinnigs van of anders is het soms beter te zwijgen.

 156. John Berrevoets zegt:

  Mijn verontschuldigingen Wim ,

  nu heb ik het niet goed gelezen.

  Het is Yvonne die gereageerd heeft.

  Beschouw mijn vorige post als niet verzonden.

  Nogmaals mijn verontschuldigingen daarvoor.

 157. Yvonne zegt:

  Weet jij het verschil niet tussen melding maken en aangifte doen? Aangezien er verzocht is door het meldpunt om de berichten te verwijderen en Kat daar geen gehoor aangeeft, heeft het meldpunt aangifte gedaan van discriminatie en holocaust ontkenning.
  Moeilijk he begrijpend lezen!

 158. wdankbaar zegt:

  MK: Nu het aangiften blijkt te regenen in den lande tegen Micha Kat wegens ‘ontkenning van de Holocaust’ het volgende. Iedereen die beweert dat ik een antisemiet ben dan wel aan zou willen zetten tot haat is krankzinnig. Ik zou tegen deze mensen zelf aangifte moeten doen wegens smaad. Zoals uit mijn stukken blijkt stel ik alleen journalistieke vragen naar het bestaan van de gaskamers en de ‘op industriele wijze georganiseerde moord’ op miljoenen Joden.

  WD: Nee Kat, Je stelt helemaal geen vragen. Je verkondigt een mening die wel degelijk neerkomt op ontkenning van de holocaust. Je populariseert die mening zelfs met termen als holohoax en holofraud. De bewijzen voor het tegendeel negeer en ontwijk je. En de mensen die je dit tevergeefs proberen duidelijk te maken, ban je van je website. Je hebt jezelf tot een roepende malloot in de woestijn gemaakt.

  Het maakt ook geen fluit uit of je uitgangspunt is om the discrimineren of the kwetsen, het gaat erom of je dat daadwerkelijk doet, en of het als zodaning ervaren wordt. En daarover bestaat geen enkele twijfel.

 159. Johnn Berrevoets zegt:

  Speciaal voor Wim het volgende citaat van Micha Kat wat hij niet laat zien :

  ” Niemand kan een Jood, en al helemaal niet een Joodse journalist, verbieden op zoek te gaan naar de waarheid ten dienste van de gemeenschap, maar ook ten dienste van zichzelf en zijn eigen verleden. Dat zo’n Joodse journalist bij deze zoektocht die hij in alle openheid en oprechtheid probeert te volbrengen aan aanraking moet komen met het strafrecht is weerzinwekkend en wijst maar op een ding: Adolf Hitler is nog altijd onder ons. Want de echte haatzaaiers, dat zijn de mensen die op internet oproepen ‘aangifte te doen’ tegen Micha Kat in een kennelijke poging een maatschappelijke hetze te creeeren tegen mijn persoon. ”

  En ik ben het volledig eens met de zin ” Adolf Hitler is nog altijd onder ons. Want de echte haatzaaiers, dat zijn de mensen die op internet oproepen ‘aangifte te doen’ tegen Micha Kat in een kennelijke poging een maatschappelijke hetze te creeeren tegen mijn persoon. “”

  Daarom reageerde ik ook in eerste instantie Wim.

  En jij behoort tot die mensen.

  Niets om trots op te zijn.

 160. wdankbaar zegt:

  Berrevoets, wat ben je toch een liegende mafketel. Het maakt geen zak uit of Micha Kat zelf Joods is. Het gaat erom of wat hij doet verwerpelijk of strafbaar is, Jood of niet.

  Hij gaat helemaal niet “op zoek naar de waarheid”. Hij meent dat de waarheid is dat de gaskamers niet hebben bestaan. Als onderbouwing voor die “waarheid” gebruikt hij het feit dat mensen hem niet te woord willen staan met betrekking tot die stelling. Dus als ik geen zin heb om een discussie te voeren of de aarde plat is of rond, dan is ie dus plat.

  Bovendien roep ik niemand op om aangifte te doen tegen Kat. Dat doet hij zelf. Hij heeft mij letterlijk die suggestie aan de hand gedaan.

  Het stokpaardje voor deze Micha Kat opleving van de Holocaust ontkenning is steeds weer David Cole. Die in geuren en kleuren zijn broddelwerk heeft erkend en uitgebreid excuses heeft gemaakt met het schaamrood op zijn kaken:

  http://codoh.com/censor/censgunpoint.html

  En nu zegt Micha Kat: Nee hoor, David Cole, je werk deugde wel! Dat kan ik beter bepalen dan jij.

  Het is net zoiets als het geld van een valsemunter, die zijn daad heeft bekend, tot wettig betaalmiddel te verklaren.

 161. Johnn Berrevoets zegt:

  Arme Wim je wil maar niet begrijpen dat het mij helemaal niet om de inhoud van de aangifte gaat.

  Je kan slecht lezen, je vult zaken voor anderen in maar bovenal ben je een man die als puntje bij paaltje komt zich door anderen laat sturen in al zijn facetten.

  Het feit dat je er maar op hamert ” dat Micha heeft gezegd dat je aangifte moet doen ..” bewijst dit.

  Het ontbreken van een eigen mening. Dat is Wim Dankbaar.

 162. Johnn Berrevoets zegt:

  Het gaat mij om het feit dat je aangifte doet tegen wie en bij wie, dat is de kern van de zaak.

  Helaas vrees ik dat dat een stap, of meer stappen, te ver is voor jou gedachtenwereld.

 163. Yvonne zegt:

  Tjonge tjonge je lijkt echt op een door drammerT wiens rode fietsje gestolen is toen hij 4 jaar was. Kat had zoiets nooit kunnen en mogen zeggen. Mag hopen dat jullie soort goed aangepakt gaat worden. Bah schaam je…..

 164. Johnn Berrevoets zegt:

  Schaam jij je Yvonne voor de zin ” Kat had zoiets nooit kunnen en mogen zeggen ‘ en besef op welk hellend vlak je je begeeft.

  Neen ik denk niet dat dat gaat lukken.

  Net als bij Wim vrees ik dat dat een stap te ver is voor jou gedachtenwereld.

 165. Yvonne zegt:

  Nee ik schaam me er niet voor, ik herhaal het zelfs nog een keertje: Kat had zoiets NOOIT kunnen en MOGEN zeggen, hoezo hellend vlak, kom je langs met bruine vriendjes? dacht je dat ik daar 1 seconde wakker van lag? Jochie luister en besef dat jou gedachtegoed zo fout als de kolere is (excuses voor het woord kolere Wim)
  Ga daar maar weer eens lekker over zitten brainstormen, en als je nu iets zinnigs te zeggen heb kom je terug. Ik denk en let op denken mag in Nederland nog steeds ik denk dat jij zo ……. vul de rest zelf maar in, want een slim iemand kan dat zonder enige aarzeling.

  kusje

 166. Johnn Berrevoets zegt:

  ” Ik denk en let op denken mag in Nederland nog steeds ….”

  Ja maar het zeggen niet he Yvonne?

  Dat is het hellende vlak waar ik het over heb.

  Snap je het nu eindelijk?

 167. Yvonne zegt:

  das gelul want je mag hier in Nederland blijkbaar alles zeggen kijk maar naar Kat.

 168. monkey zegt:

  die clown is terug verdomme moet je dit zien dit slaat werkelijk alles hij dreigt met aangifte tegen het mdi en wim dankbaar http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10264/nog-meer-holofraud-treblinka.html

 169. monkey zegt:

  Waarom lieten de duitsers de rest staan in auswitz maar probeerde deze kamers weg te werken waarom zou je een doucheruimte slopen om bewijs weg te maken of een gevangenisruimte. dit hier op video is een gaskamer die de duitsers hebben geprobeerd weg te werken http://www.youtube.com/watch?v=FjSEUIA6QQA

 170. Bry Cry zegt:

  Zou het kunnen zijn dat het ontkennen van de wwII-holocaust zijn oorsprong vindt in de frustatie tav. het ‘gedrag’ van het huidige Israël?? Ik denk dat veel mensen de huidige israëlische joden (Israël) over één kam scheren met de wwII joden….

  • Yvonne zegt:

   dacht het even niet, ik vraag mezelf af waarom zoeken wij een excuus voor het bizarre gedrag van Kat? In mijn ogen is hij nu gewoon een anti semiet, niets meer of minder

 171. wdankbaar zegt:

  From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Sent: woensdag 16 november 2011 13:19
  To: ‘micha kat’
  Subject: RE: Karikatuur

  Zeker!

  From: micha kat
  Sent: woensdag 16 november 2011 12:42
  To: Wim Dankbaar
  Subject: Re: Karikatuur

  mag ik deze email openbaar maken???

  — On Wed, 11/16/11, Wim Dankbaar wrote:

  From: Wim Dankbaar
  Subject: Karikatuur
  To: “‘micha kat'”
  Date: Wednesday, November 16, 2011, 12:04 PM
  Beste Micha,

  Je bent niet meer te redden. Met dit filmpje heb je jezelf definitief een ridicule karikatuur gemaakt:

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10235/urgent-call-holo-fraud.html

  Echt treurig om te zien hoe je bergafwaarts glijdt en alle ruiten van je huis ingooit. Wat vindt je vriendin er nu van? Of heeft die ook geen vat meer op je?

  Wim

 172. wdankbaar zegt:

  Gepost op website van Micha Kat:

  Micha (bewust niet Michaatje): Je zegt: Kom er maar in! Maar tot voor kort liet je geen reacties van mij toe. Nu weer wel?

  Mocht ik nog steeds niet kunnen reageren, dan heb je je hypocrisie nu reeds 3 keer bewezen.

  Er is een school die het onwaardig acht om nog te reageren op je clowneske stellingen. Ik twijfel nog.

  Wim

  Drie bewijzen van Micha’s hypocrisie:

  – Micha nodigt mij zelf uit om aangifte tegen hem te doen. Nu ik zijn verzoek heb ingewilligd, gaat hij over de rooie.

  – De uitnodiging om aangifte te doen heeft hij verwijderd van zijn site.

  – Vervolgens heeft hij mij geblokkeerd van zijn site, maar nodigt mij wel uit om te reageren (Kom er maar in!)

  Total loss, deze jongen….

 173. monkey zegt:

  ja wat micha kat nu voor artikel plaatst wat moet je hier van denken verdomme holocat of holoclown ik kies voor het laatste http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10270/holofraud-made-in-hollywood.html

 174. monkey zegt:

  die bluespaceodity kreeg de meeste minduimpjes zijn laatste 4 post met bewijs over de holocaust staan in de plus kat wordt totaal afgemaakt door eigen publiek.

 175. monkey zegt:

  sry wim maar ik trek nog een halve liter bier open en hier een foto van clown kat http://4.bp.blogspot.com/_hbb355gWXUo/SuCPzIJRHII/AAAAAAAAAAo/FbRVDc6P5Kc/s320/hitler_clown.jpg

 176. monkey zegt:

  nou luister meneer kat ik weet dat u hier de reacties leest u zegt wim kom er maar in maar wim is gebannen en ik ook als u lef heeft meneer kat gaan we voor een ful scale war waarin we elkaar bespugen en voor rotte vis uitmaken

 177. monkey zegt:

  u bent een lafaard meneer kat registratie had je in 1940/1945

 178. Yvonne zegt:

  wat hij nu op klokkenluider zegt tart echt alles.
  Deze man is ziek, ziek in zijn hoofd…….. onvoorstelbaar….

 179. monkey zegt:

  het meest bizzare is nog dat meneer kat hier niet durft te reageren hij gooit bommen op zijn site en laat dan slim niks meer van zich horen.

 180. monkey zegt:

  hier micha kat als scizofrene piano speler moet je zien man http://www.youtube.com/watch?v=8yRdDnrB5kM&feature=related

 181. monkey zegt:

  wim ik had gedacht aan een moslim rap groep islamklokkenluideronline met monkey kat en dankbaar check deze beat en laat me weten wat je ervan vind http://www.youtube.com/watch?v=Dw4a3eTUGNs

 182. volledig ontoerekeningsvatbare verwarde man zegt:

  Mevrouw G.J.M. (Maud) Oortwijn was in 2000 in Bangkok getuige van de pedofiele activiteiten van toenmalig minister van justitie Benk Korthals. Minister Korthals van zedenzaken was zelf pedofiel en exploiteerde daarvoor kinderen in het liberale Thailand. Van deze gelegenheid zijn foto’s gemaakt aldus haar geanonimiseerde relaas “Dag Licht”
  Deze toevallige ontmoeting is haar in haar verdere loopbaan duur komen te staan. Een machtig pedonetwerk werkt haar jarenlang tegen en probeert haar onschadelijk te maken. Inmiddels heeft mevrouw Oortwijn aangifte gedaan tegen de hoofdrolspelers: Beatrix, Korthals, Demmink, Donner.

  • Ja en smurfin is Koningin van Nederland geweest in een vorig leven pffffffff. Als je zulke beschuldigingen neerzet gooi er dan gelijk bewijzen bij VOVM of anders je speentje pakken je kroeldoekie en gaan slapen.

 183. monkey zegt:

  wij maakten de site klokkenluideronline in de reacties ik wim rudhar sinds hij lukraak begon te bannen is zijn site ten onder gegaan die verdomde vluchteling michas kat

 184. monkey zegt:

  wim ben je er moet je dit zien micha kan zijn site sluiten hier de copypaste Intussen wordt er op deze site openlijk gespeculeerd over een liquidatie van Joris Demmink als enig mogelijke uitweg uit deze nachtmerrie. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10371/joris-demmink-locus-delicti.html#more-10371

 185. Yvonne zegt:

  @Wim

  Ben bang dat je toch gelijk gaat krijgen, hij is echt totaal van het padje af. Kan er nu niemand ingrijpen?
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10389/monster-demmink-eet-nu-babys.html#comments

 186. monkey zegt:

  micha kat ik heb je maar een ding te zeggen jij holocaust ontkennende kale biljartbal en mein kampf professor http://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU

 187. monkey zegt:

  wim ik had gedacht aan een moslim rap groep islam klokkenluideronline met micha jou en mij als zangers http://www.youtube.com/watch?v=Dw4a3eTUGNs

 188. Gerrit zegt:

  Ik heb onderstaande geprobeerd geplaatst te krijgen op Klokkenluideronline, maar blijkbaar heb ik een ban.

  Micha Kat en meelopers, kijk hier eens naar!!!. Maar dit zal wel niet door jullie censuur
  komen. Gaskamers waren er niet en geen botje te vinden volgens Micha, toch?


 189. Yvonne zegt:

  Had hem graag voor je willen plaatsen, maar ook ik heb een ban.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s