Next market crash?

“Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws.”
– Mayer Amschel Rothschild

It  is virtually unavoidable that the US will plunge into a new market crash and economic meltdown, worse than the financial crisis of 2008/2009. Usually, the markets shrug off these doom warnings untill they become reality. But I am in good company now. Like US president Obama and Treasury Secretary Tim Geithner.

What they are in fact saying is that if the US government will not be allowed to legally borrow more money, the said crisis is unavoidable. It is little less than blackmail. But is also asking for a delay of execution. In order to understand this,  we first have to learn a history lesson about America’s central bank, The Federal Reserve (the FED). Most people think the FED is government owned and government regulated. And that the dollars that they print out of thin air, are owned by the government, thus in fact by the American people.

If you show an average American a dollar note and ask: Who owns this paper? He or she will most likely answer: The government! After all, the deceiving word “Federal” in Federal Reserve implies that. 

Nothing could be farther from the truth. The FED is actually the most blatant and open, privately owned anti-constitutional CONSPIRACY, designed to filthy enrich  a group of  elite international bankers at the cost of the american taxpayer. This conpiracy is open in facts, yet hidden in nature, because the mainstream media do not educate the people on it.  The private bankers that own the FED print  money out of nowhere and then lend it to the US government. Against interest!  The government pays that interest, billlions and billions! But who pays the government? Right! The American taxpayer. Just like the American taxpayers paid for all those “too big to fail” banks bailouts, financed with Bernanke’s money printing presses. You are paying the price with inflation now! By the way, JFK tried to stop it with issueing United States notes, printed by the government, versus Federal Reserve notes, printed by the FED. And then he was killed.

Just google for JFK vs Federal Reserve

Below a JFK United States note  (see text on top of the note) that dissapeared right after his murder :

Below a Federal Reserve Note:

It’s a simple matter of the US citizen enriching the private bankers of the FED, without knowing it.

If you’re not being told, you don’t know.

Here is some education:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-515319560256183936#

http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173#

Why does the FED get any credibility while it is a fraud?

Answer here:

http://www.youtube.com/watch?v=ZnZnkaq8Nf8

American Apocalypse:

http://finance.moneyandmarkets.com/reports/SMR/4349/vsp-smr.php?s=MAPP&e=4445105&p=2

(Look at the chart of Bernanke’s money printing, making our money and buying power worthless sooner rather than later)

You have been warned!

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

10 reacties op Next market crash?

 1. ra ra zegt:

  Onze geciviliseerde samenlevingen zijn economisch in handen van psychopaten, multi miljonairs die totaal geschift zijn en hun geld en rijkdom hun kerk is en de basis is van hun geloof. Het zijn duivels en vervuilen onze planeet, met chemicalien en radioactiviteit en armoede en hongersnood, ze moeten worden gestopt en uitgeroeid. Hun priesters zijn de politici, ook allemaal in illusies levende psychopaten.

  Government gone wild

  http://www.conspiracyking.com/

 2. Fred zegt:

  Een prachtige (en o zo ware) post.

  We staan weer aan de vooravond van een economische crash. Nu wordt ook een Italiaan nog president van de Europese Centrale Bank. De Portugees Vitor Constancia is vice-voorzitter. Er zit ook nog een Spanjaard in het bestuur, terwijl de huidige Italiaan in het ECB-bestuur zal wel worden vervangen door een Fransman.

  Dus de ECB wordt dus geleid door mensen uit landen die uiteindelijk zelf verantwoordelijk zijn voor de problemen. En landen als Nederland en Duitsland mogen de rekening blijven betalen.

 3. wdankbaar zegt:

  Belegger Jack Hoogland:

  Eind 2010 stond de Amerikaanse staatsschuld nog op $13.551 miljard dollar. Gisteren werd het door het Amerikaanse congres vastgestelde schuldplafond van $14.300 miljard op een paar dollars na bereikt. In nog geen vijf maanden tijd hebben de Amerikanen hun staatsschuld met $739 miljard weten te verhogen.
  Volgens de Amerikaanse wet mag de federale overheid nu dus nog $10 miljard lenen en daarna niets meer. Als de politici voor 2 augustus geen overeenstemming bereiken over het verhogen van dit plafond, dan zal de Amerikaanse overheid geen geld meer kunnen lenen en zullen ze personeel, leveranciers en schuldeisers niet meer kunnen betalen.
  De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner riep het congres op om het plafond te verhogen omdat dan ‘het vertrouwen in de Verenigde Staten bewaard blijft’. Welk vertrouwen?
  Ongeveer twee jaar geleden beweerde deze Geithner in een speech aan een universiteit in Beijing dat een sterke dollar van levensbelang is voor de VS. De studenten barstten spontaan in lachen uit. Uiteraard omdat hij met een stalen gezicht stond te liegen.
  De afgelopen twee jaar daalde de US dollar met 60% tegen goud, met 19% tegen de Canadese Dollar, met 32% tegen de Australische Dollar, met 23% tegen de Zwiterse Franc, met 13% tegen de Noorse Kroon, met 24% tegen de Nieuw-Zeelandse dollar, met 17% tegen de Zweedse Kroon en met 14% tegen de Singapore Dollar.
  Allemaal het resultaat van een bewuste strategie om de dollar in waarde te doen dalen ten opzichte van andere valuta. De Euro en het Britse Pond noem ik hierboven niet, omdat dit wat mij betreft net zulke waardeloze valuta zijn als de US Dollar.
  Voor zover u geen geld in goud en zilver wenst aan te houden, kan het een goed idee zijn om de komende maanden uw geld te spreiden over diverse valuta van landen die er fundamenteel sterker voor staan dan de VS en Europa.

  Wat zijn de lange termijn trends?
  De bull markt in goud, zilver en grondstoffen is al tien jaar aan de gang. Maar eind 2008 dacht iedereen dat het voorbij was. Nu zullen er ongetwijfeld allerlei mensen zijn die beweren dat de bull markt voor zilver voorbij is. Maar bull markten én bear markten hebben de neiging om enorm lang aan te houden. Het is bij beleggen dus ook zaak om de écht lange termijn trends te kennen.
  Enkele voorbeelden
  Iedereen kent de verhalen over beurscrashes, maar slechts weinigen staan erbij stil hoe lang het kan duren voordat een beursindex haar oude niveau weer bereikt. Na de beurscrash van 1929 duurde het 16 jaar voordat de beurs ervan was hersteld.
  In 1973 gingen de beurzen met 52% onderuit en het duurde tot 1983 voordat de beurs hersteld was. De Nasdaq is nog steeds niet hersteld van het barsten van de tech-bubbel in 2000. De S&P-500 en de Dow-Jones zijn wel hersteld, maar als je rekening houdt met inflatie staan ze nog een procent of 50 in de min.

 4. Voyager zegt:

  Next Market Crash? Naar aanleiding van dit bericht nog even dit deel van een vorige reactie bij deze post ingevoegd. En nee er lijkt geen crisis gaande te zijn. Maar kijk niet raar als een dezer dagen de jongleurs besluiten dat het tijd is de balletjes te laten vallen. Het laatste bedrijf is door de club van eigenaren op kerstavond in 1913 ingezet om het plebs weer op zijn plaats als lijfeigene te zetten. U zult dan uw IOU’s niet kunnen inlossen en uw gespaarde goud en zilver zullen net als in 1933 worden geconfisqueerd. De club heeft haar plannen vele malen open en bloot geventileerd, maar u heeft niet geluisterd, want u bent geen lid van de club. De kans dat de aorta van dit dominoday spel kan worden gestopt is zeer klein. Recent heeft Gadaffi in navolging van Saddam Hussein dit geprobeerd, door een eigen Afro speelclub te beginnen buiten de club om, met het bekende desastreuze gevolg. De vraag is niet of er een volgende crash komt, maar wanneer. Zijn er aanwijzingen voor het onderstaande dat e.a gestuurd of gepland is? Ja, die zijn er. JF Kennedy had ze ook en trachtte met de Reserve Act 11110 het tij te keren, waarmee hij in feite de Federal Reserve Bank buiten spel zette. Hij heeft het o.a hierdoor met de dood moeten bekopen. Wim Dankbaar zal dit in zijn onderzoek ongetwijfeld zijn tegengekomen. Onder een link naar een veel zeggende aanwijzing en een naar een mogelijk revolutionaire oplossing voor het huidige Ponzi/ Fiat systeem.

  Robert Welch speech 1958

  Hank Monrobey

 5. ra ra zegt:

  artikel over de globale crisis 2011

  http://www.leap2020.eu/GEAB-N-55-is-available-Global-systemic-crisis-Confirmation-of-a-Major-Alert-for-the-second-half-of-2011-Explosive_a6520.html

  Almost a year ago LEAP/E2020 identified the second half of 2011 as a new critical point in time in the development of the global systemic crisis. Just like our February 2008 anticipation highlighted a major shock affecting the US economy in September 2008, our team confirms in this GEAB issue that all the conditions have now been met for the second half of 2011 to be the stage for the explosive fusion of two fundamental trends underlying the global systemic crisis, namely world geopolitical dislocation on the one hand and the global economic and financial crisis on the other.

  Dat gaat niet goed zo te lezen, veel narigheid komt onze kant op dit jaar.

  Ondertussen wacht er een wet die uitgevoerd moet worden, getekend door Clinton in 2000 die het geld systeem drastisch zal veranderen.

  http://www.nesara.nl/nl/default.asp

  N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton is ondertekend op 10 oktober 2000., vele malen door het Amerikaanse Congres is geratificeerd, maar tot op heden niet is afgekondigd.
  Wanneer deze wet van kracht wordt, zal dat grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland. Sinds oktober 2000 worden voortdurende pogingen ondernomen om deze wet af te kondigen ( = in werking te stellen), omdat daardoor in één klap een einde kan worden gemaakt aan alle armoede, onrechtvaardigheid en oorlog op deze planeet.Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar: dát is namelijk de enorme impact van deze wet.

 6. rudhar zegt:

  Weer een nieuw artikel over KLOL, voorlopig het laatste:
  http://rudhar.com/politics/intnlgov/klicke.htm

  Overzicht overige stukken over dat onderwerp:
  http://rudhar.com/politics/reklol.htm

 7. Rocko Chen zegt:

  Very cool! I never knew about the JFK vs. Fed story!

 8. Ruud Harmsen zegt:

  wdankbaar schreef of citeerde:

  The FED is actually the most blatant and open, privately owned anti-constitutional CONSPIRACY, designed to filthy enrich a group of elite international bankers at the cost of the american taxpayer. […] The private bankers that own the FED print money out of nowhere and then lend it to the US government. Against interest! The government pays that interest, billlions and billions!

  Not sure if that’s true, that part of the story I didn’t study well enough. What I do know though, is that non-centrals banks DO NOT make money out of nowhere:
  http://rudhar.com/economi/monydebt/en/index.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s