The case for Joris Demmink

Ali HassanFeik Mustafa

Ali Hassan en Feik Mustafa

Feik Mustafa

Joris Demmmink en Harm Brouwer

Bou van Boublog stelde mij op eens de volgende vraag: Beste Wim, Ik heb een vraagje. Jij denkt zeker te weten dat Feik en Ali de moordenaars van Marianne Vaatstra zijn. Kun je ook zeggen hoe en waarom je dat zo zeker weet?

Inanna, Ik zal jouw vraag beantwoorden met een aantal wedervragen:

1) Waarom is de beste vriend van Ali, Feik Mustafa, in het diepste geheim afgevoerd, nadat zijn DNA was afgenomen en hij het hele weekend verhoord was, onder meer over de bedreiging naar Marianne met het keeldoorsnijdende gebaar naar Marianne? (Bronnen: Anonieme brief, Minister Hirsch Ballin, AZC directeur Louis Uijl, AZC bewakers). Waarom? Als hij niet één van de daders is?

2) Waarom heeft Feik Mustafa op 3 mei 1999 (vlak na zijn vrijlating) een 13-jarig meisje, dat de politie informatie over hem heeft gegeven, telefonisch bedreigd met de boodschap: Als je niet ophoudt met praten, word jij ook vermoord! (Bron: het meisje zelf, exclusief de ouders, omdat die “bang” zijn). Waarom? Als hij niet één van de daders is?

3) Waarom pakt Justitie bewust en moedwillig een verkeerde Ali op in Turkije? (Bron: OvJ Roelof de Graaf) Waarom? Als de echte Ali niet één van de daders is?

4) Waarom voert de top van Justitie (lees Brouwer en Demmink) de later door hen zelf bestempelde hoofdverdachten stiekem af? Waarom? Als zij niet de daders zijn?

5) Waarom wordt Feik in de berichtgeving vervangen door Mohammed Akbari, die al weken voor de moord niet meer op het AZC vertoefde? Waarom? Als Feik niet één van de daders is?

6) Waarom wordt een andere verkrachtingszaak tegen Feik, van dezelfde Koninginnenacht, geseponeerd wegens gebrek aan bewijs? Waarom? Als hij niet één van de daders is?

7) Waarom wordt Feik buiten het bereik van het onderzoeksteam gebracht, nog voordat er besloten is of deze verkrachtingszaak voor de rechter wordt gebracht? Waarom? Als hij niet één van de daders is?

8 ) Waarom mag ik niet zeggen dat twee van vier politie-agentjes in de Deventer Moordzaak corrupt zijn, maar wel dat Harm Brouwer en Joris Demmink verantwoordelijk zijn voor de geheime wegsluizing van de moordenaars van Marianne Vaatstra? Waarom? Als zij niet de daders zijn?

9) Waarom liegt Harm Brouwer over de datum van zijn vertrek als HOvJ te Friesland? Waarom? Als hij niet persoonlijk betrokken was bij de geheime wegsluizing van de daders? Het is dat Marianne werd gevonden met zoveel zichtbare sporen van verkrachting en moordend geweld: Sperma, blauwe polsen van de handboeien, en een volledig van links naar rechts doorgesneden keel, die haar eerste vinders als een Arabische blauwdruk herkenden. Anders was het Friese parket nog in staat geweest om binnen het uur te zeggen: Dit was geen moord, maar een ongeluk! Net als tegen de moeder van Tom Oldenbroek, bij wie nauwelijks sporen van geweld te zien waren.

10) Wie anders kunnen er verantwoordelijk zijn geweest voor het (opdracht geven tot)  stiekem wegsluizen van deze jongens,  via landelijke instanties als politie, marechaussee, vreemdelingendienst, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Grenshospitium Amsterdam,  dan de toenmalige baas van het COA (= Joris Demmink) en de toenmalige Hoofdofficier van Justitie van Friesland (= Harm Brouwer) ?

11) Waarom durt niemand aan Stephanie van Reemst te vragen of het recente rapport van het OM een leugen is? Waarom durft niemand haar te vragen of het klopt dat de juiste Ali Hassan in Turkije is gearresteerd?

12) Waarom trekt Stephanie haar zogenaamde “aangifte” tegen mij in? Waarom, als zij kan bewijzen dat ik smaad en laster pleeg met mijn stelling dat zij in samenspanning met het OM cruciale informatie achterhoudt, namelijk dat NIET de juiste Ali is opgepakt en dat zij weet dat Feik en Ali Marianne hebben ontvoerd in een auto vanuit het centrum van Kollum? Waarom negeert het OM mijn aangifte tegen Stephanie?

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

6 reacties op The case for Joris Demmink

 1. kniertje zegt:

  13)Waarom deze mega cover up en wie moet waarom uit de wind gehouden worden?
  14)Waarom is er niemand van de “rechtsstaat” die deze vragen eens naar tevredenheid wil/kan beantwoorden?

 2. wdankbaar zegt:

  Het is duidelijk dat Demmink uit de wind gehouden moet worden. Hij is immers de enige die het op deze manier kon regisseren, met assistentie van Harm Brouwer.

  Waarom dat zo moest is niet met zekerheid te zeggen. Het exacte motief is mij niet bekend, alleen dat het gebeurd is, dus er moet een motief zijn. Daar kun je alleen maar over speculeren. De vader van Feik bijvoorbeeld, een Koerdische leider, kan chantabele informatie over Demmink hebben, bijvoorbeeld over zijn sexfeestjes met minderjarige jochies in Turkije, of zijn marchandaties in de Baybasin zaak, geheime staatsgesanctioneerde drugs- of wapenhandel, etc.

  Wie weet is Feik zelf misbruikt door Demmink in Turkije. Het was bij het AZC personeel in elk geval bekend dat hij getraumatiseerd was en op jongere leeftijd ernstig sexueel misbrukt was.

  Het is sowieso bewezen dat Feik onder geen beding vervolging, laat staan straf mocht krijgen. Hij is niet alleen stiekem afgevoerd, de aangifte van “geweldadige verkrachting” door Stephanie, is ook niet eens voor de rechter gebracht. De motivering voor het sepot slaat alle logica: Stephanie had rekening moeten houden met de “culterele achtergrond van de dader”. In feite is dit nota bene een erkenning dat de verkrachting zou hebben plaats gevonden. Maar om de rechter daarover te laten oordelen, ho maar!

  Daarbij heeft Feik defacto betrokkenheid bij de moord bekend door Isabella te bellen met de waarschuwing dat ze ook vermoord wordt als ze haar mond niet houdt. Ook deze aangifte van bedreiging is de prullenbak ingegaan. Motivering van het OM niet bekend.

  Vanuit een tweede lijn hebben we aanwijzingen dat Feik op soortgelijke wijze Stephanie heeft bedreigd.

  Het is alles bij elkaar opgeteld, zonneklaar dat Feik een defacto “onschendbaarheid” geniet vanuit het hoogste niveau.

  Wim

 3. Bou zegt:

  Beste Wim,

  Ik denk dat je hier gelijk in hebt:

  “Waarom dat zo moest is niet met zekerheid te zeggen. Het exacte motief is mij niet bekend, alleen dat het gebeurd is, dus er moet een motief zijn. Daar kun je alleen maar over speculeren. De vader van Feik bijvoorbeeld, een Koerdische leider, kan chantabele informatie over Demmink hebben, bijvoorbeeld over zijn sexfeestjes met minderjarige jochies in Turkije, of zijn marchandaties in de Baybasin zaak, geheime staatsgesanctioneerde drugs- of wapenhandel, etc.

  Wie weet is Feik zelf misbruikt door Demmink in Turkije. Het was bij het AZC personeel in elk geval bekend dat hij getraumatiseerd was en op jongere leeftijd ernstig seksueel misbruikt was. ”

  Maar Feik en Ali zijn volgens mij niet de enige daders. Er is ook nog een Duitse porno-boer en zijn maat. Die caravan die is afgebrand is waarschijnlijk de plaats delict. En die auto die werd verschroot heeft er ook mee te maken!

  Inmiddels heeft die KLOLse Kat weer een slachtoffer boven water gehaald. Lesley Timmer zou zelfmoord hebben gepleegd door aan handen en voeten gebonden van de brug te springen.

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/7472/we-stopt-joris-demmink.html

 4. annette zegt:

  hoe denk je op dit moment over de zaak vaatstra en het dna bewijs wat op het tasje (nu pas) is gevonden? het is zo stil!

 5. Waldpiek zegt:

  Ik wens de mensen dood die ook maar iets te maken hebben met de moord op M vaatstra! Mochten ze de daders vinden dan zijn ze meer dan welkom in Zwaagwesteinde!! Mocht de dader nog steeds rondlopen ik hoop van harte dat hij sterft door de bitterste pil de ergste ziekte!
  Hij mag rotten in de HEL!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s