A terrorist, but he is our terrorist

Luis Posada CarillesThen  and Now

Luis Posada Carriles staat weer voor de rechtbank in El Paso met zijn 80 jaar. Tik zijn naam maar in op Google, dan vind je het meteen. Hugo Chavez van Venezuela wil hem uitgeleverd hebben voor het opblazen van een Venezolaans verkeersvliegtuig in 1976, waarbij alle 73 voornamelijk Cubaanse inzittenden het leven lieten.  Niet veel anders dan de terroristen van 11 september 2001. Maar dit zal niet gebeuren, want deze terrorist is de terrorist van de Bushes en de CIA, die in 1963 ook acte de presence gaf op Dealey Plaza in Dallas waar JFK zijn portie kreeg.

Dit brengt op bepaalde plekken mijn JFK onderzoek weer eens  in de actualiteit:

http://axisoflogic.com/artman/publish/Article_62001.shtml

There are several sources who place Luis Posada Carriles in Dallas on November 20, 1963, says Escalante.

The ex-chief of Cuban security points to a recent investigation by the Dutchman Wim Dankbaar: “There are elements which even say that Posada was one of the shooters, which cannot be ruled out because Posada is an expert marksman.

[See Posada Carriles’ U.S. asylum application re-opens JFK unsolved assassination case]

Advertenties

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in John F. Kennedy. Bookmark de permalink .

6 reacties op A terrorist, but he is our terrorist

 1. Fred zegt:

  De oplossing moet wel opschieten want anders zijn alle betrokkenen overleden.

 2. wdankbaar zegt:

  Dat is ook de bedoeling. Rekken tot Posada dood is. Dan is de zaak ook dood.

  Precies wat er gebeurt.

  Wim

 3. Alice zegt:

  Terrorist van de Bushes??? In 1976 was Jimmy Carter president….

 4. appie b. broek zegt:

  De naam Posada was ik nog niet tegengekomen. Volgend jaar is het trouwens 50 jaar geleden dat één van de meest intrigerende gebeurtenissen van de vorige eeuw plaatsvond. Een openbare moordaanslag zonder dat de daders ooit gepakt zijn! Er zullen wel weer heel wat publicaties en boeken over verschijnen en historici en andere ‘knappe koppen’ zal om hun mening worden gevraagd. Mijn eigen reconstructie uit 1988, dat is dan dus 25 jaar geleden bljift nog maar even in de ‘kast’ nadat ik in de loop der jaren geprobeerd heb daar een uitvinder voor te vinden. Want waar het om gaat, is iets geheel anders, n.l. het gebruik van zgn.’creatieve intelligentie’, de intelligentie die je bij geboorte hebt meegekregen maar die door onze ‘schoolse’ opvoeding verloren gaat! We raken steeds meer verzeild in een ‘diplomacratie’ en dit gaat ten koste van zaken als dynamiek, veerkracht en innovatievermogen. In dit verband is het misschien interessant om mijn reconstructie, waarin ik na al die jaren niets heb hoeven te veranderen, met al die, door journalisten en ‘wetenschappers’ uitgevoerde onderzoeken naar deze gebeurtenissen, te vergelijken. Er staan ons dan ook nog heel wat ‘verhaaltjes’ te wachten! Verhalen met, behalve om er geld aan te verdienen, geen ander doel dan om het volk ‘dom’ te houden!

  Iets dergelijks heeft zich in onze geschiedenis voorgedaan m.b.t. het zogenaamde ‘Englandspiel’. Hoeveel boeken en publicaties zijn daarover niet verschenen, zonder dat het ‘domme’ volk in de gaten had dat men ook hier met zand aan het strooien was!

 5. appie b. broek zegt:

  ‘Uitvinder’, moet natuurlijk ‘uitgever’ zijn. Sorry, te snel op ‘verzenden’ gedrukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s